Karvojen poisto laserilla

Karvojen poisto muualtakin kuin leuasta voi olla osa miehen elämää, vaikka asiasta ei yleensä kovaan ääneen puhutakaan. Eniten karvojen poistoja tehdään miesten ylävartalolle ja jalkoihin. Laser sopii kuitenkin lähes minkä tahansa kehonosan karvanpoistoon.

Pysyvään karvanpoistoon tarvitaan tavallisesti 3–5 laserhoitokertaa. Toimenpiteet tehdään 6–8 viikon välein. Toimenpide on nopea ja erittäin turvallinen, ja hoidon jälkeen arkirutiineihin palaaminen onnistuu ongelmitta. Pieni punoitus laskee muutaman tunnin kuluessa hoidosta.

Karvojen poisto onnistuu Helsingissä.

 

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Teidän pitäisi mainostaa teidän karvanpoistolaitetta enemmän. Missään muualla ei karvat poistu näin tehokkaasti.
Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Ylähuuli
96 €
Leuka, pieni alue
96 €
Leuka, suuri alue
159 €
Leuka ja kaula
199 €
Kainalot
189 €
Bikiniraja
189 €
3 x sarjahoito: bikiniraja tai kainalot
399 €
Bikinialue, keskisuuri alue
230 €
3 x sarjahoito: Bikinialue, keskisuuri alue
499 €
Käsivarret, pieni alue
180 €
Käsivarret, laaja alue
230 €
Sääret
390 €
Reidet
390 €
3 x sarjahoito: sääret tai reidet
849 €
Selkä tai rintakehä, pieni alue
290 €
Selkä tai rintakehä, keskisuuri alue
390 €
Selkä tai rintakehä, laaja alue
490 €
Miehet: Koko parran alueen karvanpoisto (leuka, kaula)
290 €
Useita alueita saman toimenpidekerran aikana
Kysy tarjousta. €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Hoito-ohjeet

Karvojen poisto -wiki

Perustietoa

Karvojen poisto voidaan tehdä monellakin eri tekniikalla. Karvoja vahataan, sokeroidaan ja epiloidaan. Kotikäytössä karvoja poistetaan usein höylällä tai karvanpoistovoiteilla. Laserhoito tulee avuksi silloin, kun karvat tahdotaan joltain alueelta poistaa pysyvästi. Myös elektrolyysillä voi poistaa karvat pysyvästi, mutta menetelmä on kivulias ja hidas.

Cityklinikka käyttää karvojen poistamiseen alan uusinta laserteknologiaa. Laseralan uusin innovaatio on Fotona S-11 -skanneri. Skanneri nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden (esim. jalat, selkä, rinta) hoitoa. Skanneri tekee karvojen poistamisesta erittäin kustannustehokasta, koska hoitavaa sädettä ei tarvitse ohjata koko ajan manuaalisesti. Skanneri hoitaa noin 40 neliösentimetrin kokoisen alueen kerrallaan.

Pysyvä karvojen poisto vaatii keskimäärin 3–5 laserointikertaa. Toimenpide tehdään muutaman viikon välein. Laserhoitotulos on sekä esteettisestä että kliinisestä näkökulmasta merkittävä.

Lasetekniikka on hyväksytty kansainvälisesti. Laserlaitetta voi käyttää kaikenvärisille ihoille ja kaikille ihotyypeille. Toimenpidesarja poistaa hoitoalueen karvat pysyvästi.
Hento ja ohut karva on kuitenkin erittäin vaikea hoitaa. Vaaleita, punaisia ja harmaita karvoja ei voida poistaa laserilla. Kainaloista myös vaaleita, punaisia ja harmaita karvoja voidaan poistaa pysyvästi miraDry-teknologiaa hyödyntäen.

 


Karvojen poisto laserilla

  • Ennen karvanpoistoa karvojen annetaan kasvaa noin 1–2 millimetrin pituisiksi.
  • Hoidon aluksi toimenpidealueelle voidaan levittää puudutevoidetta. Voidepuudutus vähentää epämiellyttäviä tuntemuksia hoidon aikana.
  • Hoidon aikana potilaat voivat tuntea pientä pistelyä, kuumotusta. Näitä tuntemuksia ehkäistään levittämällä viilentävää geeliä hoitoalueelle juuri ennen laservalon annostelua.
  • Laserlaitteen hoitopäässä on myös automatisoitu hoidettavan ihon viilennys. Laite viilentää ihoa ennen laservalon osumista karvatuppeen. Viilennys jatkuu, kun laservalo osuu karvatuppeen ja vieläpä valon osumisen jälkeenkin.
  • Olemassa olevat karvat saattavat jatkaa kasvuaan vielä parinkin viikon ajan laserhoidon jälkeen. Tämä on normaalia. Ns. kuolleet karvat saattavat kasvaa jonkin aikaa ennen pois tippumistaan.

Lasertoimenpiteen jälkeen

Heti laserkäsittelyn jälkeen potilas voi jatkaa normaaleja päivärutiinejaan. Pientä punoitusta hoidettavalla alueella voi ilmaantua joillekin, mutta se yleensä poistuu viimeistään kahden päivän kuluessa.

Punoitusta ja muita iho-oireita kannattaa hoitaa Laserat™-voiteella. Auringonottoa on ehdottomasti vältettävä, ja UV-suojavoiteen käyttö ulkoilun yhteydessä on suositeltavaa. Heti toimenpiteen jälkeen karvat voivat jatkaa kasvuaan 1–2 viikon ajan. Kasvavat karvat eivät kuitenkaan ole ”eläviä”, ja ne tippuvat itsestään ensimmäisten viikkojen kuluessa.


Pysyvään karvanpoistoon tarvitaan useita hoitokertoja

Laserhoito tehoaa aktiivikasvuvaiheessa oleviin karvoihin/karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa. Tämän vuoksi laserhoito täytyy uusia muutaman kerran noin 6–8 viikon välein. Hoitokertojen määrä vaihtelee. Useimmat potilaat ovat tyytyväisiä lopputulokseen 5–8 hoitokerran jälkeen. Koska karvankasvuun ja poistamiseen vaikuttavat myös yksilölliset piirteet (potilaan ikä, potilaan hormonitoiminta ja karvojen tiheys), tarvittavien hoitokertojen määrä vaihtelee potilaiden välillä.


Muita saman aihealueen palveluita

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.