Vampyyrihoito kasvoille

Vampyyrihoito eli PRP-hoito on ihoa uudistava ja kiinteyttävä pistoshoito. Se tehdään potilaan omalla plasmalla. Toimenpide ehkäisee ikääntymismuutoksia, kirkastaa ihoa sekä tasoittaa kevyesti aknearpia ja ihon värivaurioita.

PRP-plasmahoito (”vampyyrihoito”) sopii erityisen hyvin miehille, jotka hakevat luonnollista tapaa kohentaa ulkonäköään. Lisätehoa hoitoon saadaan lisäämällä plasmaan hyaluronihappogeeliä.

PRP-hoito tehdään kolme kertaa 1–3 viikon välein. Ylläpitohoidoksi riittää yksi hoito vuodenaikojen vaihtuessa.

 

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta. <3
Palvelu loistavaa ja asiantuntevaa. Kiitos :)
Kiitos ystävällisyydestä sekä iloisuudesta.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)
 • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

PRP-hoidot ja nanorasvansiirto kasvoille

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Yksi putki (riittää koko kasvoille)
299 €
Kolmen kerran sarjahoito (yksi putki)
749 €
Kaksi putkea (riittää koko kasvojen sekä kaulan/dekolteen käsittelyyn)
399 €
Kolme putkea (riittää koko kasvojen, kaulan ja dekolteen käsittelyyn)
499 €
Hyaluronihappolisä (Meso-Revitalizing)
+100 €
Hyaluronihappolisä (Hydryalix Gentle)
+149 €
Nanorasvansiirto
1490 €

Verkkokauppa

OSTAMALLA VERKKOKAUPASTAMME SÄÄSTÄT..

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.
Osta PRP-hoito täältä.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Klarna — maksuaikaa 1–24 kk
 • Collector — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Vampyyrihoito-wiki

Perustietoa

PRP-hoito (ns. vampyyrihoito) sopii miehille, jotka tahtovat häivyttää ikääntymismuutoksia tai ehkäistä niitä.

Hoidonaiheet:

 • Ihon samea tai harmahtava värisävy
 • Laajentuneet huokoset ja hiukan veltostunut iho
 • Väsyneen näköinen ilme, tumma silmänympärysiho
 • Pintarypyt, kireyden tunne
 • Ihon pinnan epätasaisuudet (värierot, pintarypyt, arvet)

PRP-hoito (PRP: Platelet Rich Plasma) sopii erityisen hyvin potilaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään potilaan omaa verta, minkä vuoksi allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.

Vampyyrihoidon aluksi potilaalta otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri asetetaan sentrifugiin, jotta punasolut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jäänyt plasma käsitellään. Tämän jälkeen laadukkain osa plasmasta injisoidaan käsiteltävälle alueelle. (Verihiutaleita sisältävän plasman käyttäminen on antanut toimenpiteelle nimen ”vampyyrihoito”.)

Toimenpiteen teho perustuu ensiksikin neulanpistoihin. Neula synnyttää kudoksiin hallitun vaurion, jota elimistö alkaa korjata. Nämä korjaamisprosessit aiheuttavat ihon kunnon paranemisen ja voimakkaan uudistumisen. Toiseksi verihiutaleita sisältävä plasma kuljettaa mukanaan runsaasti kasvutekijöitä. Nämä uudistavat ihoa sisältäpäin. Plasma kykyenee myös vetämään voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erikoistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan.

Ennen ihoon injisoimista plasma voidaan rikastaa tarvittaessa hyaluronihapolla. Hyaluronihappolisä tehostaa hoitoa. Hyaluronihappo sitoo ihoon runsaasti kosteutta sekä stimuloi jonkin verran myös proteiinisynteesiä dermiksessä eli verinahassa.

Kyseessä on ns. lounastuntitoimenpide, jonka jälkeen potilas voi palata normaalien arkirutiiniensa pariin. Hoitoalueen iho punoittaa jonkin verran, mutta punoitus laskee yleensä muutaman tunnin kuluessa. Rauhoitaava Meso-Arnizen-voide edistää kaikkien sivuoireiden paranemista  sekä rauhoittaa punoitusta ja kihelmöintiä.


Hoitoalueita

 • Tumma silmänympärysiho. Plasman kasvutekijät virkistävät ihon pintaverenkiertoa, jolloin iho kirkastuu ja vaalenee hieman.
 • Väsynyt ja veltostunut iho. PRP-toimenpide stimuloi ihoa uudistumaan ja tuottamaan uutta kollageenia. Syntyvä kollageeni napakoittaa ihoa ja ryhdistää kasvonpiirteitä.
 • Ihon pinnan epätasaisuudet: arvet, värivauriot, pintarypyt. Ihon kosteustasapaino paranee. Toimenpiteen jälkeen iho pystyy hyödyntämään entistä tehokkaammin myös ihonhoitotuotteiden aktiiviaineita.
 • Hiustenlähtö. Lue lisää hiuspohjan PRP-hoidosta.

 


Toimenpiteen kulku

Vampyyrihoito etenee nelivaiheisesti:

 1. Potilaalta otetaan verinäyte.
 2. Verinäyte asetetaan sentrifugiin muutaman minuutin ajaksi. Tällöin verisolut ja plasma erottuvat toisistaan.
 3. Plasma erotellaan. Jäljelle jää plasman se osa, joka sisältää runsaasti verihiutaleita.
 4. Plasma viedään ihon alle injektioina.

Usein ennen toimenpidettä hoitoalueelle levitetään puudutevoide. Voidepuudutus vähentää toimenpiteeseen liittyvää lievää kipua. Täysin kivuton vampyyrihoito ei kuitenkaan ole.


Tehoa ja tuloksia

Vampyyrihoidon teho perustuu sarjahoitoon. Yksi prp-toimenpide kirkastaa ihoa ja helpottaa ihon kotihoitoa. Pysyviä ja parhaita tuloksia saadaan 3–5 kerran hoitosarjalla. Sarjahoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen ensimmäisellä hoitokerralla. Räätälöiminen merkitsee sitä, että hoidon tekijä analysoi potilaan ihon ja mahdolliset iho-ongelmat sekä määrittelee, kuinka monen toimenpidekerran sarja hyödyttäisi potilasta eniten. Sarjaa suunniteltaessa hoidon tekijä saattaa ehdottaa myös hyaluronihapon lisäämistä plasmaan, mikäli potilaan iho on kuiva tai pintakuiva.

Yleensä vampyyrihoidot tehdään 4–5 viikon välein, jotta iho ehtii toipua ja uudistua jokaisen PRP-hoidon jälkeen. Joissakin tilanteissa hoitoväli saattaa olla lyhyempikin.


Hinnoittelun perusteet

PRP-hoidot hinnoitellaan käytettyjen PRP-putkien mukaan.

Yksi putki riittää yhdelle alueelle.

Yksi alue voi olla esim.

 • koko kasvot / osa kasvoista (esim. silmien ympärys, otsa jne.)
 • kaula
 • kädet
 • rintakehä

Muita saman aihealueen palveluita

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

PRP-hoito — hiukset

PRP-hoitoa pidetään erittäin tehokkaana juuri hiustenlähdön yhteydessä. Hoidon avulla uusien hiusten kasvamista saadaan stimuloiduksi jopa 80 prosentissa tapauksista.

Lue lisää

Vampyyrihoito kasvoille

Vampyyrihoito eli PRP-hoito on ihoa uudistava ja kiinteyttävä pistoshoito.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

TKB on modifioitu TCA-kuorinta

TKB hoitaa aknea, aknearpia, pigmenttiläiskiä ja ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

PRP-välineet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso PRP-koulutukset.