Kaikki palvelut

Meillä sinua palvelee joukko esteettisen lääketieteen huippuammattilaisia! Toimenpidevalikoimaamme kuuluvat plastiikkakirurgiset ja pienkirurgiset toimenpiteet, energia-avusteiset laitehoidot, monipuoliset injektiohoidot sekä intiimitoimenpiteet naisille ja miehille.

Cityklinikan toimitusjohtaja Piotr Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka myös American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Suomalainen plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori
Riikka Veltheim leikkaa Helsingin ydinkeskustassa.

Tervetuloa konsultaatioon – varaukset numerosta 0201 777 288.

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Cityklinikka tarjoaa laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita naisille ja miehille. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa.

Kasvot

Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi parantaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus.

Iho

Iho

Cityklinikan ammattilaiset tekevät jatkuvaa yhteistyötä juuri sinun ihosi parhaaksi. Cityklinikka – ja iho voi hyvin. Cityklinikan henkilökunta on tehnyt vuosien ajan työtä lääketieteellisen ihonhoidon parissa.

Rinnat

Rinnat

Rintaleikkaus korjaa rintojen muotoa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat rintaimplantit (''silikonit''), rintojen kohotus- ja pienennysleikkaukset ja rintojen suurennus rasvansiirrolla.

Vartalo

Vartalo

Plastiikkakirurgiaa, pienkirurgiaa ja markkinoiden tehokkaimmat, energia-avusteiset laitehoidot. Vuoden 2018 alusta lähtien myös mullistava, maailmalla suuren menestyksen saavuttanut, aito ja alkuperäinen CoolSculpting-toimenpide!

Miehille

Miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä ulkonäkö- ja hyvinvointiratkaisuja.

Intiimi

Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Muut

Muut

Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille. Esteettisten toimenpiteiden lisäksi pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi.