Kaikki palvelut

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Cityklinikka tarjoaa laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita naisille ja miehille. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa.

Lue lisää
Kasvot

Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi parantaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

Lue lisää
Iho

Iho

Cityklinikan ammattilaiset tekevät jatkuvaa yhteistyötä juuri sinun ihosi parhaaksi. Cityklinikka – ja iho voi hyvin.

Lue lisää
Rinnat

Rinnat

Rintaleikkaus korjaa rintojen muotoa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat rintaimplantit (silikonit), rintojen kohotus- ja pienennysleikkaukset ja rintojen suurennus rasvansiirrolla.

Lue lisää
Vartalo

Vartalo

Plastiikkakirurgiaa, pienkirurgiaa ja markkinoiden tehokkaimmat, energia-avusteiset laitehoidot. Vuoden 2018 alusta lähtien myös mullistava CoolSculpting-toimenpide!

Lue lisää
Miehille

Miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä ulkonäkö- ja hyvinvointiratkaisuja.

Lue lisää
Intiimi

Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Lue lisää
Citygyn

Citygyn

Citygyn on gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla. Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut esteettiseen gynekologiaan.

Lue lisää
Muut

Muut

Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille. Esteettisten toimenpiteiden lisäksi pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi.

Lue lisää