Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kartiolangoilla ja Ribbon-nauhalla voidaan tehdä kasvojen kohotus ilman leikkausta.

Silhouette Lift® -kohotuksessa sekä Silhouette Soft® -kohotuksessa käytetään FDA-hyväksyttyjä kartiolankoja. Ribbon Lift tehdään kudoksia kohottavalla nauhalla. Lanka- ja nauhakohotuksissa kudokset nostetaan ja kiinnitetään uusille paikoilleen.

Helsingissä ja Turussa lanka- ja nauhakohotuksia tekevät dosentti Olli Teronen ja lääkäri Piotr Sikorski.

 

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Huippuihana lääkäri Piotr Sikorski ja muutenkin ihana palvelu ja työnlaatu aivan parasta huippuluokkaa.
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)
Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaista palvelua.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kulmakarvat ja otsa
1500–2900 €
Lue lisää
 • Toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.
 • Hinta sisältää arvonlisäveron.
 • Lopullinen hinta muodostuu käytettyjen lankojen lukumäärän mukaan.
 • Lankojen lukumäärä ja toimenpiteen tarkka hinta määritellään konsultaatiossa.
Keskikasvot ja leukalinja
1000–3600 €
Lue lisää
 • Toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.
 • Hinta sisältää arvonlisäveron.
 • Lopullinen hinta muodostuu käytettyjen lankojen lukumäärän mukaan.
 • Lankojen lukumäärä ja toimenpiteen tarkka hinta määritellään konsultaatiossa.

Palvelun saatavuus: Helsinki

Normaalihinta
3990 €
Lue lisää
 • Toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.
 • Hinta sisältää arvonlisäveron.
Kampanjahinta (voimassa toistaiseksi)
2990 €
Lue lisää
 • Toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.
 • Hinta sisältää arvonlisäveron.

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kartiolankakohotus (suu- ja leukakirurgian EHL, dosentti Olli Teronen)
3100 €
Lue lisää
 • Hinta sisältää arvonlisäveron.
 • Toimenpiteessä käytettyjen lankojen määrä vaikuttaa hintaan joko alentavasti tai korottavasti.
 • Lankojen määrä ja toimenpiteen lopullinen hinta määräytyvät konsultaatiossa.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Kasvojen kohotus ilman leikkausta -wiki

Kasvojen kohotus ilman leikkausta

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai täysin ei-kirurgisesti. Silhouette Lift®, Silhouette Soft® ja Ribbon Lift tarjoavat hyviä tuloksia turvallisesti ja nopeasti. Kaikki kolme toimenpidettä sopivat niin miehille kuin naisillekin. Pienkirurgiset Silhouette Lift ja Ribbon Lift saattavat korvata joskus kirurgisen kasvojenkohotuksen. Silhouette Soft ei korvaa kasvojen kohotusleikkausta, mutta sillä saatavat tulokset ovat kuitenkin monin verroin merkittävämpiä kuin vaikkapa mesolankahoidon tulokset.

Toimenpiteet tehdään lähes aina paikallispuudutuksessa; Silhouette Soft -toimenpide voidaan tehdä myös täysin ilman anestesiaa.

Kartiolangat ja Ribbon-nauhat sekoitetaan usein vanhanaikaisiin väkäslankoihin. Väkäslankoihin verrattuna uudet lankakohotukset ovat kuitenkin selvästi parempia ja turvallisempia. Niihin liittyvät riskit ovat pienempiä verrattuina väkäslankakohotuksen riskeihin. Uuden polven langoissa ei ole teräviä piikkejä, kuten väkäslangoissa. Ne kiinnittyvät kudokseen tukevammin ja luonnollisemmin kuin väkäslanka, eivätkä ne aiheuta suuria vaurioita kudoksiin.

Silhouette Lift – ja Silhouette Soft® -kartiolankojen sekä Ribbon-nauhan välittömän kohottavan vaikutuksen lisäksi toimenpiteillä on pitkäkestoisia vaikutuksia. Niiden avulla voidaan stimuloida turvallisesti ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Näillä tukikudosproteiineilla on ihoa nuorentavaa, kimmoisuutta ja täyteläisyyttä lisäävä vaikutus. Tulokset ovat siis kaksiosaiset: Heti toimenpiteen jälkeen piirteet kohoavat maltillisesti. Toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana alueelle syntyy uutta kollageenia, jonka ansiosta ihon kiinteys, kimmoisuus ja napakkuus lisääntyvät vähittäin.

Miten toimenpiteet eroavat toisistaan?

 • Silhouette Lift® -kohotus tehdään sulamattomilla kartiolangoilla, jotka koteloituvat kudoksiin. Langat kohottavat keskikasvojen kudoksia, ja ne voidaan tarvittaessa kiristää uudelleen muutaman vuoden jälkeen toimenpiteestä. Silhouette Lift® -kartiolangat viedään kudoksiin pienen leikkausavauksen kautta. Silhouette Liftin arvioidaan olevan näistä kolmesta kaikkein tehokkain, ja toimenpiteessä käytettäviä kartiolankoja käyttävät myös plastiikkakirurgit.
 • Ribbon Lift -kohotus tehdään sulavilla nauhoilla. Nauhojen avulla kudoksia voidaan asemoida uudelleen, hieman aiempaa ylemmäs. Kun nauha on sulanut, ihoon muodostunut kollageeni pitää tulosta yllä vielä muutaman vuoden ajan. Ribbon-nauha viedään kudoksiin pienen leikkausavauksen kautta.
 • Silhouette Soft® -kohotus tehdään sulavilla kartiolangoilla. Nämä tukevat kudoksia, kiinteyttävät ihoa ja kohottavat piirteitä maltillisesti. Kartiolanka sulaa parin vuoden sisällä, mutta ihoon muodostunut kollageenirakenne ylläpitää kiinteyttävää tulosta vielä muutaman vuoden ajan. Silhouette Soft -kartiolangat viedään kudoksiin neulan avulla.

 

 


Silhouette Soft® -kartiolankakohotus

Silhouette Soft® on kartiolangoilla tehtävä ei-kirurginen toimenpide, jossa kartiolanka viedään ihon sisään neulan avulla. Toimenpide selkeyttää veltostunutta leukalinjaa ja kasvonpiirteitä sekä kiinteyttää ihoa luonnollisesti mutta näkyvästi.

Silhouette Soft parantaa ulkonäköä välittömästi ja asteittain:

 1. Toimenpiteessä kudokset kohotetaan ja asemoidaan uudelleen. Nämä tulokset näkyvät välittömästi toimenpiteen jälkeen.
 2. Kartiolanka stimuloi ihon fibroblastisoluja tuottamaan runsaasti uutta kollageenia. Kollageeni on ihon tukirangan muodostava proteiini, jonka määrä vähenee ikääntymisen myötä. Kollageeni lisääntyy hiljalleen toimenpidettä seuraavien kuukausien kuluessa. Siksi lopputulos paranee asteittain vielä pitkään hoidon päätyttyä.

Silhouette Soft® -toimenpiteessä käytetyt langat ovat poly-L-maitohappoa. Langat sulavat pois noin 24 kuukaudessa. Tämän 24 kuukauden aikana ihoon muodostuu runsaasti uutta kollageenia, joka pitää kohottavaa tulosta yllä lankojen sulamisen jälkeen.

Vankka turvallisuusprofiili

Silhouette Soft® -kartiolangat on valmistettu polymaitohaposta. Kirurgit ovat käyttäneet polymaitohaposta valmistettuja lankoja ja muita välineitä jo vuosien ajan esim. ompeleissa sekä luihin jätettävissä ruuveissa ja levyissä. Materiaali on tutkitusti turvallinen, bioyhteensopiva ja biohajoava, minkä vuoksi sen käyttö on perusteltua myös esteettisessä lääketieteessä. Silhouette Soft® -lankojen valmistusmaa on USA. Esimerkiksi mesolankoihin verrattuna kartiolankojen tehoa ja turvallisuutta on tutkittu hyvin paljon pidemmän aikaa, objektiivisilla, tieteellisillä tutkimusmenetelmillä. Tähän saakka maailmalla on tehty jo yli 150 000 onnistunutta Silhouette Soft® -toimenpidettä.

Toimenpiteen tekee suu- ja leukakirurgian erikoishammaslääkäri, dosentti Olli Teronen.


Ribbon lift on nauhakohotus

Ikääntymisen myötä alakasvojen ääriviivat muuttuvat pehmeiksi. Muoto muuttuu ovaalista pyöreäksi tai kulmikkaaksi. Leukalinjan selkeys katoaa, ja alakasvojen koristeeksi ilmestyvät ns. hamsteripussit.

Ribbon lift -toimenpiteen avulla kaulan ja leukalinjan veltostunut iho ja pehmytkudos voidaan kohottaa takaisin aiemmalle paikalleen. Toimenpiteessä käytettävä nauha muovautuu potilaan omien kasvonpiirteiden mukaiseksi. Nauha kiinnittyy potilaan kudoksiin turvallisesti mutta napakasti, jolloin kudoksia voidaan nostaa ja kiinnittää aiempaa ylemmäs, kohti korvaa.

Toimenpiteen jälkeen kudokset ankkuroituvat uusille paikoilleen nauhan ansiosta. Kiinnittyminen vie aikaa useita kuukausia, minkä ajan nauha pysyy lujasti paikoillaan. Kudosten kiinnittymisen jälkeen nauha alkaa hiljalleen sulaa pois. Koska iho ja pehmytkudokset ovat kiinnittyneet uusiin paikkoihinsa, tulos pysyy hyvänä nauhan sulamisenkin jälkeen.

Ribbon-nauha on valmistettu polymaitohaposta (PLA). Materiaali on biosulavaa, ja se poistuu ajallaan kehosta aineenvaihdunnan mukana.


Ribbon lift -toimenpiteen kulku

Ribbon lift -toimenpide voidaan tehdä yksittäisenä toimenpiteenä. Se voi myös olla osa laajempaa toimenpidekokonaisuutta. Toimenpide kestää tunnista muutamaan tuntiin riippuen siitä, yhdistetäänkö siihen muita toimenpiteitä.

Toimenpiteen aluksi lääkäri tekee pienet avaukset hiusrajaan tai korvan taakse. Avauksen kautta ihon ja ihonalaiskudoksen väliin luodaan eräänlainen tunneli. Tämän jälkeen Ribbon-nauha asetetaan syntyneeseen tunneliin siten, että sen vahvat kiinnityskohdat tarttuvat kudoksiin. Kun nauha on kiinni kudoksissa, kudokset voidaan kohottaa varovaisesti haluttuun paikkaan. Lopuksi nauha katkaistaan ja sen pää ommellaan kiinni ihonalaiskudokseen. Ihoylimäärä poistetaan ja avaus suljetaan tikeillä.

Toimenpiteen jälkeen alueelle syntyy yleensä mustelmia. Myös turvotus on normaali osa toipilasaikaa. Mikäli sivuoireet eivät häiritse potilasta, sairauslomaa ei välttämättä tarvita. Tukitekstiilin käyttö on kuitenkin välttämätöntä, samoin kotihoito-ohjeiden tunnollinen noudattaminen. Kasvojen ilmehdintää on rajoitettava muutaman viikon ajan toimenpiteen jälkeen.

Tulokset alkavat näkyä 2–3 viikon kuluttua toimenpiteestä. Tulokset paranevat useita kuukausia toimenpiteen jälkeen, minkä vuoksi lopputulosta voidaan arvioida luotettavasti vasta 6–12 kuukauden päästä.

Ribbon Lift -toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.


Silhouette lift

Silhouette lift® tehdään sulamattomilla kartiolangoilla. Se on FDA-hyväksytty pienkirurginen toimenpide alkavien ikääntymismuutosten hoitoon. Toimenpiteen avulla voidaan häivyttää ryppyjä ja juonteita sekä kohottaa veltostunutta ihoa. Toimenpide sopii erinomaisesti yli 40-vuotiaille potilaille, joita häiritsevät lähinnä keskikasvojen ikääntymismuutokset. Kuten Ribbon lift, myös Silhouette lift voidaan tehdä osana laajaa toimenpidekokonaisuutta tai itsenäisenä toimenpiteenä.

Toimenpiteessä käytetään kartiolankoja, jotka saatetaan sekoittaa vanhoihin väkäslankoihin. Väkäslankoihin verrattuna kartiolangat ovat kuitenkin hyvin paljon turvallisempia. Ne eivät tee haavoja tai vaurioita kudoksia, vaikka ne kiinnittyvätkin tiukasti kiinni kudoksiin. Kartiolangat mukautuvat myös kasvojen liikkeisiin paremmin kuin vanhan polven väkäslangat.

Silhouette lift -toimenpiteen jälkeen potilas toipuu nopeasti. Normaaliarkeen voi palata jo toimenpidettä seuraavana päivänä. Yleensä toipumisprosessi on täysin ohi jo kahden viikon päästä hoidosta.


Silhouette lift -kartiolangat

Silhouette lift on nopea pienkirurginen toimenpide, jossa kartiolangat viedään ihon alle ohimoalueella sijaitsevien pienten leikkausavausten kautta.

Langat on valmistettu polypropeenista, joka on ihmiselimistön kanssa bioyhteensopiva materiaali. Materiaalia on käytetty vuosikymmenien ajan muun muassa sydänleikkauksissa. Silhouette lift -lankojen turvallisuusprofiili on vankka. Toimenpiteen saama FDA-hyväksyntä kertoo, että sekä toimenpidettä että kartiolankamateriaalia on tutkittu puolueettomasti ja huolellisesti.

Keskikasvojen Silhouette lift vie aikaa alle tunnin. Kaulan alueen toimenpide on tätäkin lyhyempi.

Sulamattomat kartiolangat voidaan kiristää tarvittaessa 1–3 vuoden kuluttua toimenpiteestä pienellä lisätoimenpiteellä. Näin ollen tulosta voi parannella vielä vuosia ensitoimenpiteen jälkeen.

Toimenpiteen tekee AAAM-lääkäri Piotr Sikorski.


Kasvojen kohotus ilman leikkausta — huomioitavaa

Silhouette lift, Ribbon lift ja Silhouette Soft sopivat mm. seuraaviin:

 • Kulmakarvojen nosto, kohotus ja naururyppyjen poisto
 • Poskipäiden ja suupielien kohotus (keskikasvojen kohotus)
 • Nasolabiaalipoimujen (nenän pielien poimujen) nosto ja tasoitus
 • Alaleuan kiristys ja kohotus
 • Koko otsan kohotus
 • Koko kaulan kohotus
 • Sibelius-ryppyjen kiristys ulos/ylös-suuntaisesti ja kulmakarvojen nosto keskeltä

Ennen toimenpidettä on hyvä huomioida seuraavat:

 • Kaikki yllä kuvatut toimenpiteet tehdään paikallispuudutuksessa.
 • Tule toimenpiteeseen ilman meikkiä ja koruja. Poista myös mahdolliset ripsipidennykset.
 • Poista kynsilakka sekä sormista että varpaista.
 • Kerro lääkärille, jos haluat rauhoittavan lääkkeen ennen toimenpidettä.
 • Kerro lääkärille mahdollisesta säännöllisestä lääkityksestä tai sairauksistasi.
 • Veren hyytymiseen vaikuttavat lääkkeet (esim. Aspiriini, Burana ym.) lopetetaan vähintään kymmenen päivää ennen toimenpidettä. Jos hoidon lopetus ei ole mahdollinen, kerro tästä lääkärillesi jo vastaanotolla hyvissä ajoin.
 • Vältä tupakointia toimenpidettä edeltävänä iltana ja toimenpidepäivänä.

Toimenpiteen jälkeen:

 • Toimenpiteen jälkeen kasvoilla saattaa olla turvotusta tai pieniä mustelmia, joiden hoitoon suosittelemme tehokasta Arnizen™-voidetta sekä  lymfahoitoa.
 • Toimenpiteen jälkeen tunnet kiristystä hoitoalueella. Useimmat ovat esiintymiskelpoisia kuitenkin jo seuraavana päivänä. Neulan jäljet peittyvät teipin alle ja mustelmat voit peittää meikillä.
 • On tärkeää välttää ponnisteluja ja lihastyötä muutaman päivän ajan, jotta kasvojen kohotus onnistuu.
 • Pistokohdat ovat kosketusarat viikon verran.
 • Käytä nukkuessasi useita tyynyjä kolmesta neljään päivään nostamaan hartiat ylös. Voit käyttää myös niskatyynyä.
 • Puhdista, hoida ja meikkaa kasvojasi hellävaroen välttäen voimakkaita liikkeitä ja painalluksia.
 • Jos toimenpide on tehty poskien tai leuan alueelle, suositellaan helposti pureskeltavaa tai pehmeää ruokaa parin päivän ajan.
 • Kun toimenpiteestä on kulunut kahdesta kolmeen viikkoa, voit saunoa, uida sekä harrastaa kevyehköä liikuntaa.
 • Voimakkaita fyysisiä suorituksia vaativaa liikuntaa voit harrastaa 1-2 kuukauden kuluttua toimenpiteestä.
 • Jos sinulla on kysyttävää toimenpiteestä tai voinnistasi toimenpiteen jälkeen, soita hoitavalle lääkärille.
 • Ota yhteyttä hoitavaan lääkäriisi, jos sinulla on lisääntyvää kipua, turvotusta tai kuumotusta käsitellyllä alueella.

 

 


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojenkavennustoimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää