Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Leukaimplantointeja tehdään naisille ja miehille.

Leuan muodon muuttuminen parantaa huomattavasti ulkonäköä. Erinomaisen avun leikkauksen suunnittelemiseen tuo Crisalix-3D-ohjelma.

Leikkaus tehdään yleisanestesiassa eli nukutuksessa.

Asiakaskokemuksia

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen kuullut mahtavia kommentteja tekemistäsi leikkauksista, joten luotan täysin sinuun Riikka! Ja tottakai leikkaus ja toipuminen SUOMESSA...
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Great place. Used their services more than ten years.
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

plastiikkakirurgi Riikka Veltheim
4500 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Leukaimplantti-wiki

Perustietoa leikkauksesta

Selkeä leukalinja tuo sekä naisten että miesten kasvoihin tasapainoa ja viehättävyyttä. Plastiikkakirurgin räätälöimä leukaimplanttileikkaus tulee avuksi, jos potilaan oma leuka on heikko, pieni tai viisto. Leukaimplantti asetetaan potilaan oman leukaluun ympärille niin, että lopputuloksesta saadaan luonnollinen. Koska leikkaus vaatii kasvokirurgian erityisosaamista ja vahvaa esteettistä silmää, potilaan on hyvä käyttää aikaa luotettavan ja hyvämaineisen plastiikkakirurgin etsimiseen. Hyvin tehty leikkaus parantaa pienen tai epäsymmetrisen leuan ulkonäköä merkittävästi.

Leukaimplantin avulla voidaan

  • tasapainottaa kasvonpiirteitä
  • tuoda harmoniaa kasvoihin, joita hallitsee esim. suurikokoinen nenä
  • korjata pientä tai sisäänpäin kääntynyttä, viistoa leukaa
  • selkeyttää kaulan ja leukalinjan muotoa ja ääriviivoja
  • korjata pienen leukaluun aiheuttamaa kaksoisleukaa

 


Leukaimplantti — leikkauksen kulku

Leukaimplanttileikkaus on yleensä päiväkirurginen toimenpide. Cityklinikalla se tehdään lähes aina yleisanestesiassa (”nukutus”). Leukaimplantti asetetaan paikoilleen pienen leikkausavauksen kautta. Avaus tehdään joko leuan alle tai suun sisäpuolelle. Leikkausavauksen tehtyään plastiikkakirurgi luo implanttia varten pienen taskun. Tämän jälkeen implantti sijoitetaan huolellisesti leukaluun ympärille. Lopuksi leikkausavaus suljetaan ompeleilla.

Leukaimplantointi vie yleensä aikaa alle tunnin. Jos implantointi on osa laajempaa kasvokirurgista toimenpidekokonaisuutta, aikaa kuluu muutamia tunteja.

 


Leukaimplantti — muoto ja materiaali

Leukaimplantti on pieni, kiinteä kappale. Se valmistetaan bioyhteensopivasta materiaalista, yleensä silikonista. Silikoni on tutkitusti turvallinen implanttimateriaali. Se on inertti yhdiste, eli se ei pysty reagoimaan kemiallisesti elimistön kanssa. Nykyaikaiset silikoni-implantit ovat kohesiivigeeliä. Ne eivät pysty valumaan ympäröiviin kudoksiin, kuten nestemäiset silikonit, joita käytettiin menneinä vuosikymmeninä.

Implantin muoto mukailee leukaluun omaa muotoa. Jokaisen potilaan leukaluu on hieman erimuotoinen, joten myös leukaimplantteja on oltava monenmuotoisia ja -kokoisia. Ennen leikkausta potilas ja plastiikkakirurgi valitsevat kooltaan ja muodoltaan sopivan implantin. Usein suunnittelussa käytetään apuna Crisalix-3D-ohjelmaa, jonka avulla leikkauksen lopputulos voidaan nähdä jo kauan ennen leikkauspäivää. Kun leikkaus suunnitellaan kiireettömästi ja sopivanmuotoisen implantin löytämiseen käytetään tarpeeksi aikaa, myös lopputuloksesta saadaan halutunlainen.

 

leukaimplantti

 

Paikoilleen asetettua leukaimplanttia tunnusteltaessa huomataan, että implantti tuntuu hyvin samalta kuin potilaan oma leukaluu. Kun leikkauksen tekee pätevä, asiansa osaava plastiikkakirurgi, lopputulos on luonnollinen. Kasvot eivät näytä käsitellyiltä tai ”leikellyiltä”.

 


Leukaimplantti — toipuminen

Leukaimplantoinnista toipuminen on varsin nopeaa. Toimistotyöhön palaaminen onnistuu keskimäärin viikon kuluttua leikkauksesta. Jokaisen leikkauksen jälkeen leikkausalueella on jonkinasteisia kipuja ja turvotuksia. Leukaimplantointiin liittyvät kivut ja epämukavuus ovat kuitenkin vähäisiä. Kipuja hallitaan lääkkeillä ja kylmäpakkauksilla.

Ensimmäisten viikkojen aikana leikkauspotilaan kannattaa nukkua selällään, pää kohoasennossa. Näin turvotus laskee mahdollisimman nopeasti. Ensimmäisten 1–2 vuorokauden aikana ruoan on syytä olla nestemäisessä muodossa.

Kevyt liikunta, esim. rauhalliset kävelylenkit, edistävät paranemista. Raskaiden fyysisten aktiviteettien kanssa on pidettävä 3–4 viikon tauko. Toipumisohjeiden tunnollinen noudattaminen on tärkeää. Ohjeiden noudattaminen nopeuttaa toipumista ja parantaa lopputulosta.

Lopputulos alkaa näkyä noin kuukauden kuluttua leikkauksesta. Tulosta voidaan arvioida puolueettomasti noin kolmen kuukauden kuluttua, kun kaikki leikkauksen aiheuttama turvotus on laskenut.

TUOTESUOSITUKSIA TOIPILASAIKAA VARTEN:

 


Leukaimplantti — tulokset ovat pysyviä

Leukaimplanttileikkauksen tulokset ovat pysyviä. Kasvojen muilla alueilla syntyy ikääntymismuutoksia, mutta implantin parantama leuan muoto ei muutu.

Leukaimplantin kanssa voi elää normaalia elämää. Leukaan kohdistuva kova isku saattaa toki vahingoittaa implanttia. Tällaisissa tilanteissa implantti voidaan joutua vaihtamaan. Leukaimplantteihin liityvät riskit ja komplikaatiot ovat vähäisiä ja epätodennäköisiä. Mahdollisia riskejä ovat leikkaukseen liittyvät infektiot, hematooma, implantin siirtyminen, arven epäesteettisyys ja anestesiaan liittyvät sivuoireet. Ammattitaitoisen plastiikkakirurgin ja anestesialääkärin valitseminen vähentää kaikkia em. riskejä.

 


Leukaimplantti ja muu kasvokirurgia

Leukaimplantti parantaa ulkonäköä huomattavasti, ja tästä syystä implantointi toimii itsenäisenä toimenpiteenä. Joissakin tapauksissa parhaat tulokset saadaan yhdistämällä leukaimplanttileikkaukseen muita toimenpiteitä.

Nenäleikkaus ja leukaimplantti

Leukaimplantoinnin ja rinoplastian yhteisvaikutus parantaa kasvojen ulkonäköä dramaattisesti. Tämän vuoksi leukaimplantointiin yhdistetään usein nenäleikkaus.

Kaulan rasvaimu ja leukaimplantti

Jos potilasta häiritsee leuan muodon lisäksi myös paikallinen rasva, ns. kaksoisleuka, voidaan leukaimplantointiin yhdistää perinteinen kaulan rasvaimu tai NeckTite. Yhdessä leukaimplantti ja rasvanpoisto kohentavat koko alakasvojen ja kaulan ulkonäköä.

 


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojenkavennustoimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää