FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on pienkirurginen toimenpide, joka kohottaa kasvoja. Toimenpide perustuu radiotaajuusenergian hallittuun käyttöön. Radiotaajuusenergia on omiaan kasvojen alueella: se kiinteyttää ja kohottaa. Toimenpide on turvallinen ja tehokas, ja toipumisaika on lyhyempi kuin kirurgisen kasvojenkohotuksen jälkeen.

Usein FaceTite yhdistetään NeckTite-toimenpiteeseen. Tällöin saadaan käsitellyksi koko kasvojen lisäksi myös leukalinja ja kaula.

FaceTite on yksi Cityklinikan suosituimmista veitsettömistä kasvojenkohotuksista. Toimenpide on saatavilla Helsingin klinikalla.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)
Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaista palvelua.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

FaceTite — veitsetön kasvojenkohotus
1190 €
NeckTite — veitsetön kaulan ja leukalinjan kohotus
1190 €
FaceTite ja NeckTite
2190 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mikä FaceTite on?

FaceTite on mini-invasiivinen (hyvin vähän kajoava) kasvojenkohotus, joka parantaa veltostuneen ihon rakennetta ja ulkonäköä. Toimenpide voi useissa tapauksissa korvata kasvojen kohotusleikkauksen tai lykätä kirurgista faceliftiä useilla vuosilla.

Toimenpide perustuu radiotaajuusenergian käyttöön. Radiotaajuusenergialla voidaan poistaa kasvojen alaosaan siirtynyttä (tai muuta ei-toivottua) rasvaa. Samalla iho kiinteytyy ja piirteet kohoavat dramaattisesti.

 

Miksi valita FaceTite-kasvojenkohotus?

 • FDA-hyväksytty toimenpide
 • turvallinen ja tehokas
 • ei leikkaushaavoja
 • ei arpia
 • vähemmän mustelmia, turvotusta ja kipua verrattuna kirurgiseen kasvojenkohotukseen
 • lyheympi toipumisaika kuin perinteisen facelift-toimenpiteen jälkeen
 • ihoa kiinteyttävä vaikutus (kliinisissä tutkimuksissa ihon on havaittu kiristyvän jopa 40 prosenttia)
 • pitkäaikaiset lopptulokset

 

Mille alueille toimenpide sopii?

FaceTite voidaan tehdä mille tahansa kasvojen alueelle, jossa veltostuneita kudoksia tahdotaan kiinteyttää ja kohottaa. Erityisen hyvin toimenpide sopii kaksoisleuan käsittelyyn, ns. hamsteripusseille, syville rypyille ja laskeutuneille piirteille.

 

Kuinka laajasta toimenpiteestä on kyse?

FaceTite-kasvojenkohotus tehdään paikallispuudutuksessa, johon voidaan yhdistää kevyt sedaatio. Toimenpiteen jälkeen potilas voi palata kotiin pienen tarkkailutuokion jälkeen. Toipilasaikana kasvojen kudoksia tuetaan tukitekstiilillä. Tukitekstiilin tunnollinen käyttäminen ensimmäisten vuorokausien aikana takaa erinomaiset tulokset.

Millä tavoin FaceTite eroaa kirurgisesta faceliftistä?

Kasvojen kohotusleikkaus on varsin laaja kirurginen toimenpide, jonka jälkeen kasvoilla on voimakasta turvotusta, kipua ja mustelmia. FaceTite-toimenpiteen jälkeen mustelmia, turvotusta ja muita epämiellyttäviä tuntemuksia on vähemmän kuin kirurgisen faceliftin jälkeen.

Toisaalta kirurginen kasvojenkohotus takaa jonkin verran dramaattisemman ulkonäkömuutoksen. Kasvojen kohotusleikkausta suosittelemme potilaille, joiden kasvojen ikääntymismuutokset ovat jo laajoja. FaceTite-kohotus sopii parhaiten keski-ikäisille naisille ja miehille, joiden kasvoilla kudosylimäärä ei ole vielä huomattava.

 

Kuinka nopeasti tulokset näkyvät?

Ensimmäisen tuloksen näkee välittömästi toimenpiteen jälkeen. Parhaat tulokset alkavat näkyä vähitellen 6–12 viikon kuluttua toimenpiteestä.

 

FaceTite-wiki

Perustietoa

FaceTite — kasvojenkohotus

 

FaceTite on turvallinen ja tehokas, pienkirurginen toimenpide. Toimenpiteessä ihoa käsitellään sekä pinnalta että pinnan alta käyttäen erityistä FaceTite-käsikappaletta. Ylimääräinen rasva sulaa, iho kiinteytyy ja piirteet kohoavat.

FaceTite-kasvojenkohotuksen lopputulokset ovat lähes yhtä merkittäviä kuin kirurgisen facelift-toimenpiteen tulokset. Se sopii potilaille, jotka harkitsevat kirurgista kasvojenkohotusta mutta tahtovat kuitenkin hiukan luonnollisempia lopputuloksia ja kevyemmän toipilasajan.

FaceTite-toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa. Toimenpiteessä iho lävistetään hyvin ohuella hoitokärjellä. Koska toimenpide tehdään ilman leikkaushaavoja, kasvoille ei tule arpia.  Myös mustelmat ja turvotukset ovat vähäisempiä kuin kasvojen kohotusleikkauksen jälkeen.

Toimenpide tehdään yhden kerran. Tulokset paranevat 3–6 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

TURVALLISUUS:

Toimenpide on erittäin turvallinen. Laitteisto seuraa ihon lämpötilaa sekä radiotaajuusenergian voimakkuutta koko ajan. Ylimääräisiä kudosvaurioita ei synny.

 

FaceTite — kasvojenkohotus

FaceTite-käsikappale

 


FaceTite


FaceTite radiotaajuusavusteinen, pienkirurginen toimenpide kasvoille. RF-energian avulla on mahdollista kiinteyttää ihoa ja kudoksia. Ihon kiinteytys FaceTiten avulla sopii niin miehille kuin naisillekin. Usein FaceTite yhdistetään NeckTite-toimenpiteeseen. Tällöin saadaan käsitellyksi koko kasvojen lisäksi myös leukalinja ja kaula. FaceTite on yksi suosituimmista veitsettömistä kiinteytysmenetelmistä sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa.

Radiotaajuusenergiaa käytettäessä ikääntynyt ja veltostunut iho kiinteytyy perinteisiä menetelmiä paremmin. Pienkirurginen toimenpide aiheuttaa myös vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna invasiivisiin toimenpiteisiin. Toipuminen on nopeampaa kuin kirurgisen toimenpiteen jälkeen.

FaceTite-toimenpiteen jälkeen pidetään tukisidettä, joka auttaa kudoksia kiinnittymään uusiin paikkoihinsa. Tukitekstiilin käyttö vähentää myös turvotusta. Toimenpiteen jälkeen hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan. Toipumisaikana voi toimia normaalisti. Raskasta fyysistä ponnistelua on kuitenkin syytä välttää 1–2 viikon ajan.

Kasvojen ihon suojaaminen ja rauhoittaminen on toimenpiteen jälkeen hyvin tärkeää. Halutessasi autamme sinua kotihoitotuotteiden valinnassa.


Miksi FaceTite?

 • Jopa 40 % kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvanpoistoon
 • Ihon pinta-ala kiristyy jopa 24 %
 • Sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
 • Vähemmän kipua, mustelmia ja turvotusta kuin kirurgisen toimenpiteen jälkeen
 • Voidaan tehdä paikallispuudutuksessa
FaceTite — kasvojenkohotus

FaceTite poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Kliininen tutkimusnäyttö puhuu jopa 40-prosenttisesta kiinteytymisestä.

 

FaceTite kasvojenkohotus

Kudoksen sisällä kulkeva känyyli kiristää kollageenisäikeitä. Iho napakoituu merkittävästi.

 

facetite kasvojenkohotus facelift

Toimenpide perustuu radiotaajuusenergian tehoon.

Iho kiinteämmäksi ihon kiinteytys

Iho kiinteytyy, kohoaa ja kiristyy.