Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet WAL on vesisuihkurasvaimu. Se on hellävarainen menetelmä, jonka avulla kehosta voidaan poistaa paikallista rasvaa. Käsittelyn jälkeen toimenpidealueen iho on tasainen ja kiinteä.

Body-Jet-vesisuihkurasvaimua voidaan pitää BodyTiten ohella kehittyneimpänä ja tehokkaimpana rasvaimumenetelmistä.

Vesisuihkurasvaimuja tehdään Helsingin klinikalla.

KATSO RASVANPOISTOVIDEO.

 

Asiakaskokemuksia

Very good customer service.
Kävin Cityklinikalla bodytite rasvaimuissa ja kaikki meni hienosti! Siis todella hienosti ja lähes täysin kivuttomasti. Lopputulos alkaa näkyä ja luulen että ennen- ja jälkeen kuvat päätyvät kaupalliseen käyttöön, nimittäin lopputuloksesta on tulossa aivan loistava. Ja minä olen oikeasti kyseisen paikan asiakas, en mikään mainos-bulvaani. Ja minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Rasvaimujen tuloksiin voitte myös itse vaikuttaa, mikä on yleiskunto ennen operaatiota? Voitte nopeuuttaa paranemista tietyillä lisäravinteilla ja homeopaattisilla lääkkeillä yms. jos ottaa selvää. Itsellä siis aivan loistavat tulokset tulossa!!!!! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen!!!!
Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

1 alue
990 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
2 aluetta
1790 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
4 aluetta
2690 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
6 aluetta
3590 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
8 aluetta
4390 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
10 aluetta
5190 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
Lisäalue yli kymmenen alueen jälkeen
400 €
Toimenpide yleisanestesiassa (nukutus)
850 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mikä Body-Jet WAL -rasvaimu oikein on?

WAL on lyhenne englanninkielisistä sanoista water-assisted liposuction. Water-assisted liposuction on suomeksi vesiavusteinen rasvaimu. Kuten nimi sanoo, toimenpiteessä käytetään vesisuihkua rasvasolujen irroittamiseen.

Olipa kyse mistä rasvaimutekniikasta tahansa, rasva imetään pois ohuella, ontolla kanyylilla. Perinteisessä rasvaimussa kanyyli viedään kudoksen läpi paikkaan, josta rasva tahdotaan poistaa. Kun kanyyli on oikealla paikallaan, rasva hajotetaan mekaanisesti, minkä jälkeen hajotettu rasva onkin helppo imeä pois.

Vesisuihkurasvaimussa rasvaa ei tuhota ja hajoteta mekaanisesti, vaan se irroitellaan pois vesisuihkulla. Tämän vuoksi irroitetut rasvasolut eivät kuole, ja niitä voidaan käsitellä ja siirtää paikasta toiseen. Rasvansiirto voidaan tehdä esimerkiksi kasvoihin, rintoihin tai vaikkapa pakaroihin.

Miten Body-Jet toimii?

Body-Jet WAL -rasvaimussa lääkäri käsittelee rasvakudosta sykemäisellä vesisuihkulla. Vesisuihkulla voidaan pehmittää rasvaa ja irroittaa rasvakudosta ympäröivistä kudoksista. Rasvan irroittaminen on siis paljon hellävaraisempaa kuin sen irroittaminen perinteisellä, mekaanisella rasvaimumenetelmällä. Yhtä aikaa vesisuihkukäsittelyn kanssa rasvaa imetään pois ohuella kanyylilla.

Body-Jet-rasvaimussa on kolme vaihetta:

 1. Puuduteliuoksen suihkuttaminen toimenpidealueelle.
 2. Rasvan irroittaminen vesisuihkun avulla ja irroitetun rasvan imeminen kanyylilla.
 3. Ylimääräisen nesteen imeminen pois rasvaimualueelta.

Miten WAL-rasvaimu etenee?

Vesisuihkurasvaimu (eli Body-Jet WAL) on lähes aina päiväkirurginen toimenpide, joka tehdään leikkaussalissa. Toimenpide vaatii anestesiaa eli kivunlievitystä. Yleisanestesia (nukutus) on mahdollinen anestesiamuoto, mutta usein toimenpide voidaan tehdä paikallispuudutuksessa ja suonensisäisessä sedaatiossa. Kipua lievittää myös lidokaiini, jota viedään kudoksiin vesisuihkun mukana ennen rasvan varsinaista imemistä. Jos rasvaimu tehdään nukutuksessa, on elintärkeää noudattaa paasto-ohjeita. Nukutusta ei tarvitse pelätä, mutta siihen on valmistauduttava huolellisesti.

Rasvaimu vie aikaa yleensä muutaman tunnin riippuen siitä, kuinka laajalle alueelle imu tehdään. Itse rasvaimuun aikaa menee keskimäärin tunnista kolmeen tuntiin. Lähtökohtaisesti vesisuihkurasvaimu vie vähemmän aikaa kuin perinteiset rasvaimut.

Toipilasajan pituus vaihtelee yksilöittäin. Useimmiten kivut ovat ohi jo muutamassa päivässä. Paluu arkeen ja esimerkiksi liikuntaharrasteisiin tapahtuu aina lääkärin ohjeiden mukaan.

Missä WAL-rasvaimu tehdään?

Vesisuihkurasvaimu tehdään leikkaussalissa, joka on puhdas ja steriili. Leikkaussalissa lääkäriä avustaa kokenut sairaanhoitaja.

Toimenpide on kestoltaan lyhyempi kuin perinteinen rasvaimu, koska vesisuihkun avulla rasvaa voidaan irroittaa ja pehmittää entistä nopeammin.

Sopiiko Body-Jet WAL -vesisuihkurasvaimu minulle?

Jos olet normaalipainoinen tai hiukan ylipainoinen ja sinulla on sitkeitä rasvakertymiä, jotka eivät reagoi ruokavaliomuutoksiin, rasvaimu voi sopia sinulle. Body-Jet-rasvaimuja tehdään paljon esimerkiksi seuraaville alueille:

 • vatsa
 • lantio (jenkkakahvat)
 • selkä
 • reidet
 • polvet
 • alaleuka (kaksoisleuka)

Rasvaa voidaan saman toimenpiteen aikana poistaa monesta kohdasta.

Cityklinikalla on laaja valikoima muitakin rasvanpoistomenetelmiä. Valinnanvaraa siis on. Rasvanpoisto onnistuu vesisuihkurasvaimun lisäksi esimerkiksi seuraavilla:

Maltillisesti rasvaa voidaan poistaa myös kylmälaserilla tai TightSculpting-laserkäsittelyllä.

Miten toivun WAL-rasvaimusta?

Vesisuihkurasvaimun jälkeen särky ja turvotus ovat mahdollisia. Turvotus, mustelmat ja kivut ovat kuitenkin pienempiä kuin rasvaimuleikkauksen jälkeen. Toipumisaika vaihtelee sen mukaan, kuinka monta aluetta on käsitelty ja kuinka suuria imualueet ovat olleet. Yleensä toipumiseen varataan aikaa kahdesta vuorokaudesta viikkoon. Koska WAL-rasvaimu tehdään lähes aina paikallispuudutuksessa, potilaan ei tarvitse varata aikaa yleisanestesiasta eli nukutuksesta toipumiseen.

Rasvaimun alustavat tulokset näkyvät heti toimenpiteen jälkeen. Kehon täydelliseen toipumiseen menee aikaa useita kuukausia, ja lopullinen tulos on arvioitavissa vasta 3–6 kuukauden päästä rasvaimusta.

Rasvaimun sivuvaikutukset ja riskit

Jokaiseen rasvaimuun liittyy yleisiä sivuvaikutuksia. Turvotus ja mustelmat ovat aina mahdollisia ja todennäköisiäkin. Toimenpidealueen tunnottomuuttakin esiintyy. Tuntohäiriöt ovat ohimeneviä.

Riskejä:

 • lievä epäsymmetria
 • serooma (nestekertymä)
 • hematooma (verenpurkauma)
 • mahdolliseen nukutukseen liittyvät riskit

Vesisuihkurasvaimu on hellävaraisempi verrattuna perinteiseen rasvaimuleikkaukseen. Koska rasvasoluja irroitetaan vesisuihkun avulla, turvotusta, mustelmia ja muita vaurioita tulee vain vähän. Toipuminen on siis nopeaa, eikä nukutusta välttämättä tarvita edes suuria alueita käsiteltäessä. Näin myös yleisanestesiaan eli nukutukseen liittyvät riskit poistuvat.

Vesisuihkurasvaimu-wiki

Perustietoa

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu (WAL: water-assisted liposuction). Vanhoihin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hyvin paljon hellävaraisempi. Kivut ovat vähäiset toimenpiteen aikana. Myös toipuminen on entistä nopeampaa ja oireettomampaa. Noin 90 prosenttia Body-Jet-asiakkaista on kokenut kipujen poistuneen jo neljän vuorokauden päästä toimenpiteestä. Sairausloman tarve on tähän saakka ollut keskimäärin 2–7 päivää.

Body-Jet-teknologia kehittyy jatkuvasti. Cityklinikan  Body-Jet® evo on uusin versio WAL-laitteistosta (WAL: water-assisted liposuction eli vesiavusteinen rasvaimu).

WAL-tekniikka on kehitetty Saksassa. Sillä on useita etuja asiakkaan näkökulmasta.

 • Rasvaimun aikana käytetään vesisuihkupuuduteliuosta, joka takaa asiakkaalle aiempaa miellyttävämmän, kivuttomamman toimenpiteen.
 • Rasvaimu voidaan tehdä miltei aina paikallispuudutuksessa.
 • Kotiutuminen voi tapahtua jopa samana päivänä.
 • Turvotusta ja mustelmia on vähemmän kuin perinteisessä rasvaimussa.
 • Imetty alue on tasainen.
 • Imutulos näkyy heti toimenpiteen jälkeen.

Vesisuihkurasvaimu — toimenpidealueet

Vesiavusteinen rasvaimu sopii aikuisille ihmisille, jotka tahtovat päästä eroon paikallisista rasvakertymistä. Sen avulla voidaan poistaa rasvaa vatsan, olkavarsien, kylkien, reisien ja pohkeiden alueilta. Lisäksi Body-Jet WAL sopii miehen rintojen liikakasvun eli pseudogynekomastian hoitoon. Toimenpide on erittäin tehokas, turvallinen ja lähes kivuton. Koska aikuisille ei synny uusia rasvasoluja, Body-Jet-toimenpiteen aikana poistetut rasvasolut ovat hoidon jälkeen pysyvästi poissa.

Body-Jet-rasvaimun aikana imettyä rasvaa on mahdollista käyttää myös rasvansiirrossa. Tyypillistä on, että vesisuihkurasvaimun jälkeen potilaan omaa rasvaa siirretään esimerkiksi rintoihin, pakaroihin tai poskipäille.

Vesisuihkurasvaimu hinnoitellaan alueittain

Body-Jet-rasvaimu hinnoitellaan alueittain. Alueiden lukumäärää voi arvioida kotonakin, mutta lopullisen arvion käsiteltävien alueiden lukumäärästä antaa aina toimenpiteen tekevä lääkäri.

Esimerkkejä rasvaimualueista:

 • Alaleuka, ns. kaksoisleuka — 1 alue
 • Poskien alaosat, ns hamsteripussit — 1 alue
 • Alavatsa — 2 aluetta
 • Ylä- ja alavatsa — 4-5 aluetta
 • Koko vatsa ja ”jenkkakahvat” — 6-10 aluetta
 • ”Jenkkakahvat” — 2-4 aluetta
 • Sisäreidet (yläosa) — 2 aluetta
 • Sisäreidet ja polvien seutu — 4-6 aluetta
 • Ulkoreidet — 2 aluetta
 • Takareidet — 2 aluetta
 • Polvet kokonaan — 2-3 aluetta
 • Pakarat — 2-6 aluetta
 • ”Allit” – käsivarret — 2-3 aluetta
 • Alaselkä — 2-4 aluetta
 • Keskiselkä – ”banaanipoimut” — 2 aluetta
 • Kainalot — 2 aluetta
 • Miehen rinnat – pseudogynekomastia — 2 aluetta

Toimenpiteen kulku

Ennen varsinaista toimenpidettä varataan aika konsultaatiovastaanotolle. Tällöin käydään läpi potilaan toiveet ja tarpeet sekä keskustellaan toimenpiteen kulusta ja toipumisesta.
Toimenpiteen alkaessa Cityklinikan lääkäri ottaa kuvat hoitoalueesta sekä piirtää iholle ns. toimenpidekartan, jonka mukaan rasvaimu etenee. Potilas saa tarvittaessa esilääkityksen.

Useimmiten vesisuihkurasvaimu tehdään paikallispuudutuksessa. Kudoksiin suihkutetaan aluksi lidokaiinia, joka puuduttaa toimenpidealueen, sekä adrenaliinia, jonka ansiosta verenvuoto on erittäin vähäistä.
Kun alue on puutunut, rasvasolut irroitetaan hellävaraisesti vesisuihkulla ja imetään tämän jälkeen pois kanyylilla. Kun haluttu määrä rasvaa on imetty, pienet leikkaushaavat ommellaan kiinni.


Rasvaimun jälkeen

Vesisuihkurasvaimu on pääsääntöisesti päiväkirurginen toimenpide, joka kestää muutaman tunnin. Mikäli hoitoalue ei ole erittäin laaja, potilas voi lähteä kotiin heti toimenpiteen päätyttyä.
Käsitellyillä alueilla esiintyy usein mustelmia ja turvotusta kahden tai kolmen viikon ajan. Mustelmien hoitamiseen suosittelemme Arnizen -tuotetta. Turvotusta ehkäisee ja poistaa tehokkaimmin lymfahoito.
Toimenpiteen jälkeen on tärkeää käyttää tukitekstiiliä kolmesta kuuteen viikkoa ohjeen mukaisesti.

Ensimmäiset tulokset toimenpidealueella näkyvät heti rasvaimun jälkeen ja lopullinen tulos 1–3 kuukauden päästä.

Tuloksia seurataan muun muassa kontrollikäyntien aikana.


Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Selluliitin hoito — CelluTite

Selluliitin poistaminen ei onnistu rasvaimun avulla. BodyTite-rasvaimutekniikasta on kuitenkin kehitetty CelluTite-sovellus, joka tasoittaa ja jopa poistaa selluliitin. Pysyvät tulokset!

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää