BodyTite-rasvaimu

BodyTite on radiotaajuusavusteinen, veitsetön rasvaimu, joka poistaa rasvaa sekä kiinteyttää hoitoalueen ihoa. Toimenpiteessä ihonalainen rasva sulatetaan ja imetään pois.

Kliinisten tutkimusten mukaan radiotaajuusavusteinen rasvaimu kiinteyttää toimenpidealueen ihoa jopa 40 prosenttia enemmän kuin perinteinen rasvaimu. Tämän vuoksi tekniikkaa käytetään myös kasvojen ja kaulan kiinteyttämiseen.

Toimenpiteitä tehdään Helsingin klinikalla.

Asiakaskokemuksia

Mielestäni rasvaimu (bodytite) on hyvä vaihtoehto, jos on terve, treenaa paljon ja elää terveellisesti ja on tarpeeksi nuori. Nuorempana kroppa palautuu kokemuksesta paremmin kuin myöhemmällä iällä. Turha edes odottaa mitään hyviä tuloksia jos jo valmiiksi elintavat ovat päin hevon persettä ja ei urheile. Se ei siis ole mikään laihdutuskeino, vaan vartalonmuokkauskeino niille alueille joille ei liikunnalla ja ruokavaliolla voi tehdä mitään. Itse en myöskään polta tupakkaa enkä juurikaan juo.
Minä kävin BodyTite rasvaimu-operaatiossa 2 viikkoa sitten. Olen 40 vee ja poltan ja juon. Minulle tehtiin Cityklinikalla usemapi kohta kerrallaan. Kaksoisleuka, jumalaton röllömaha joka jäi raskauden jälkeen ja reisen ulkopinnat. Leuka oli jo seuraavana aamuna aivan uskomattoman hyvä, ei tietoakaan kamalasta kaksoisleuasta tai minun kohdala voi puhua siitä että leuka jatkui pitkälle kaulaan, nyt minulla on kaunis profiili. Vatsassa on tapahtunut muutos hieman hitaammin, mutta paita koko muuttui xl koosta m kokoon. Lopputulos on todella miellyttävä. Tietty minulla on raskausarpia jotka toivottavasti hälvenee vielä. Reisien ulkopinnoissa en itse huomaa muutosta mutta housu koko on pienentynyt. Itse operaatio oli kivulias puudutus piikkien osalta, mutta loppu oli lasten leikkiä. Meinaan mennä vielä tekemään allit ja ehkä reisien sisäpinnat. Tulokset yllättivät minut positiivisesti koska varsinkin leuan huomasi välittömästi. Minulla on ennen ja jälkeen kuvia mutta en niitä kehtaa tänne linkittää…
Kävin Cityklinikalla bodytite rasvaimuissa ja kaikki meni hienosti! Siis todella hienosti ja lähes täysin kivuttomasti. Lopputulos alkaa näkyä ja luulen että ennen- ja jälkeen kuvat päätyvät kaupalliseen käyttöön, nimittäin lopputuloksesta on tulossa aivan loistava. Ja minä olen oikeasti kyseisen paikan asiakas, en mikään mainos-bulvaani. Ja minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Rasvaimujen tuloksiin voitte myös itse vaikuttaa, mikä on yleiskunto ennen operaatiota? Voitte nopeuuttaa paranemista tietyillä lisäravinteilla ja homeopaattisilla lääkkeillä yms. jos ottaa selvää. Itsellä siis aivan loistavat tulokset tulossa!!!!! Ja olen enemmän kuin tyytyväinen!!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

1 alue
990 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
2 aluetta
1790 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
4 aluetta
2690 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
6 aluetta
3590 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
8 aluetta
4390 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
10 aluetta
5190 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
Lisäalue yli kuuden alueen jälkeen
400 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
Toimenpide yleisanestesiassa (nukutus)
850 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

BodyTite-wiki

Perustietoa

BodyTite rasvaimu Cityklinikka

Kun ikäännyt tai painosi nousee, ihosi muuttuu vähemmän joustavaksi. Perinteinen rasvaimu voi pahentaa ongelmaa: rasva poistuu, mutta hoitoalue jää usein muhkuraisen ja velton näköiseksi.

Potilaat, joilla on ihon löystymistä ja/tai raskausarpia rasvakertymien lisäksi, voivat saavuttaa erinomaisia tuloksia käyttämällä BodyTite-rasvaimua. Vartalo kiinteytyy, ja ei-toivottu rasva poistuu pysyvästi. Toimenpide muokkaa ja kohottaa vartalon linjoja sekä kiinteyttää ihoa.

Perinteiseen rasvaimuun verrattuna radiotaajuusavusteinen rasvaimu tarjoaa turvallisemman, hellävaraisemman ja vähemmän traumaattisen vaihtoehdon sekä yhtenäisemmät hoitotulokset. Yleensä potilas kokee vähäisempää leikkauksen jälkeistä epämukavuutta ja vähemmän mustelmia kuin perinteisen rasvaimun jälkeen. Toipilasaika kestää muutamasta vuorokaudesta pariin viikkoon. Toipumisajan pituuteen vaikuttavat yksilölliset tekijät, rasvaimualueiden lukumäärä sekä toimenpiteen laajuus.

Lue lisää toisesta hittitoimenpiteestä: Body-Jet® WAL.

BodyTite on menetelmä, joka perinteisen rasvaimun tapaan poistaa ylimääräistä rasvaa ja samaan aikaan radiofrekvenssienergialla lämmittää kudosta, aktivoi kollageenin ja sidekudoksen muodostumista sekä kiinteyttää ihoa. Tutkimukset osoittavat ihon kiinteytyneen jopa 40% enemmän kuin perinteisessä rasvaimussa. (Diane Duncan, MD

Rasvaimu BodyTite

BodyTite on radiotaajuusavusteinen rasvaimu. 

 

BodyTite-rasvaimu

Toimenpiteessä käsikappaleen ulkoinen osa kulkee ihon pinnalla.

BodyTite rasvaimu kokemuksia

Rasva sulatetaan ja imetään pois. Samalla kudoksia tiukennetaan kiristämällä kollageenisäikeitä.

BodyTite on turvallinen rasvaimu

Lämpötilan tarkka säätely tekee rasvaimusta tehokkaan ja silti turvallisen. Rasva sulaa, mutta ihon pinta ei vaurioidu.

Rasvaimu

Rasva sulatetaan radiotaajuusenergian avulla.

 

 


Uudenlainen rasvaimumenetelmä

BodyTite on uudentyyppinen vartalonmuokkausmenetelmä, joka on suunniteltu vähentämään pysyvästi rasvaa. Toimenpiteen avulla pääset eroon rasvasta ilman kirurgiaa. Moderni rasvaimu muokkaa ja kiinteyttää vartaloasi paremmin kuin mikään muu hoitomuoto ennen tätä.

BodyTite-rasvaimu on tämän hetken suosituin ei-kirurginen toimenpide. Sen tulos on erittäin tasainen ja ihon kiinteytyminen parasta mahdollista luokkaa. Toimenpide muotoilee vartaloasi, ja tulos on pysyvä. BodyTitessa käytetään edistyksellistä teknologiaa nimeltä RFAL™. (Radio Frequency Assisted Lipotightening: radiofrekvenssiavusteinen rasvaimu).

Teknologia tarjoaa sinulle turvallisen, hellävaraisen ja modernin vartalonmuokkausratkaisun.


Erot perinteisiin rasvaimumenetelmiin

Perinteisessä rasvaimussa käytetään imuvälinettä, jolla imetään rasvasolut pois hoidettavalta alueelta. Radiotaajuusavusteisessa menetelmässä käytetään samantyyppistä liikettä mutta rasvasolut sulatetaan, mikä helpottaa niiden poistamista eikä aiheuta vahinkoa ympäröivälle kudokselle.

BodyTite-menetelmällä tehty rasvaimu aiheuttaa vähemmän mustelmia, turvotusta ja epämukavuutta verrattuna perinteiseen rasvaimuun. Myös toipuminen on nopeampaa. Toimenpiteen jälkeen pidetään tukitekstiiliä, joka auttaa toivotunlaisen tuloksen saavuttamisessa ja vähentää turvotusta. Hoidettavalla alueella tuntuu arkuutta yhden viikon ajan, jonka aikana voi toimia normaalisti. Ainoastaan liikunnan harrastamista on vältettävä.

Edut

 • jopa 40 % kiinteämpi iho verrattuna perinteiseen rasvaimuun
 • käsittelyalueen iho kutistuu jopa 24 %
 • sopii loistavasti alueille, joissa on vain vähäinen tarve rasvanpoistoon ja päätavoitteena on kiinteämpi iho
 • vähemmän mustelmia
 • voidaan tehdä paikallispuudutuksessa
 • koska lämpö pysyy koko toimenpiteen ajan tasaisena, rasva sulaa ja poistuu tasaisemmin kuin perinteisissä rasvaimuissa

Turvallisuus

Toimenpiteen aikana radiotaajuusenergia johdetaan sisäisestä kanyylista ulkoiseen elektrodiin. Näin suunnataan keskitettyä energiaa rasvakudokseen ja rasvaisille alueille.

Radiotaajuusenergian suora käyttö on tarkkaa ja hallittua. Käsikappaleen avulla lämpö johdetaan haluttuihin kohteisiin. Ympäröiviin kudoksiin ei lämpövaurioita synny. Lisäksi käsikappaleen geometrinen muotoilu ja elektrodien koon säätely mahdollistavat tarkan lämmönsäätelyn ihon pinnalle. Ei-toivottu lämpökertymä estyy, eivätkä hoitoaluetta ympäröivät kudokset vahingoitu.

 

 


Hoitokohteet ja tulokset

BodyTite sopii useille erikokoisille hoitoalueille joissa on ylimääräistä rasvaa. Hoitoalueita voivat olla esimerkiksi seuraavat:

Hoidon voi myös yhdistää vatsan muotoiluleikkauksiin, vartalon kohotuksiin sekä käsi- ja reisikohotuksiin. Kasvojen ja kaulan alueille sopivia sovelluksia ovat radiotaajuusavusteiset FaceTite ja NeckTite. Jos tavoitteena on selluliitin hoito, voidaan käyttää BodyTite-rasvaimun sijasta tai sen lisäksi myös toimenpiteen CelluTite-sovellusta.

Tulokset näkyvät heti. Ne myös paranevat ajan kuluessa. Lopputulos alkaa näkyä 8-12 viikon kuluttua toimenpiteestä. Tulosten paraneminen jatkuu toimenpidettä seuraavan vuoden aikana.


Rasvaimun jälkeen

BodyTite-rasvaimu voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai kevyessä sedaatiossa yleisanestesian (l. nukutus) sijasta. Potilaat voivat valita päiväkäynnin ja välttää yöpymisen aiheuttamia kustannuksia. Suurien alueiden tai ison massan poistohoidoissa paras anestesiamuoto on kuitenkin nukutus.

Toimenpiteen jälkeen on käytettävä tukitekstiilejä. Urheilu ja raskas liikunta voidaan aloittaa lääkärin ohjeiden mukaisesti. Toipumista voidaan nopeuttaa lymfahoidolla. Lymfahoidossa kannattaa käydä ainakin yhden kerran ennen toimenpidettä ja kerran toimenpiteen jälkeen.

Useimmat potilaat kokevat arkuutta hoitoalueella, mutta epämukavuutta kuvataan yleensä lieväksi tai kohtalaiseksi. Mahdollisia mustelmia on hyvä hoitaa Arnizen-voiteella. Pienien arpien hoitoon suosittelemme Scarsilc-voidetta.


Hinnoittelu alueittain

BodyTite-rasvaimu hinnoitellaan alueittain. Alueiden lukumäärää voi arvioida kotonakin, mutta lopullisen arvion käsiteltävien alueiden lukumäärästä antaa aina toimenpiteen tekevä lääkäri.

Esimerkkejä rasvaimualueista:

 • Alaleuka, ns. kaksoisleuka — 1 alue
 • Poskien alaosat, ns hamsteripussit — 1 alue
 • Alavatsa — 2 aluetta
 • Ylä- ja alavatsa — 4-5 aluetta
 • Koko vatsa ja ”jenkkakahvat” — 6-10 aluetta
 • ”Jenkkakahvat” — 2-4 aluetta
 • Sisäreidet (yläosa) — 2 aluetta
 • Sisäreidet ja polvien seutu — 4-6 aluetta
 • Ulkoreidet — 2 aluetta
 • Takareidet — 2 aluetta
 • Polvet kokonaan — 2-3 aluetta
 • Pakarat — 2-6 aluetta
 • ”Allit” – käsivarret — 2-3 aluetta
 • Alaselkä — 2-4 aluetta
 • Keskiselkä – ”banaanipoimut” — 2 aluetta
 • Kainalot — 2 aluetta
 • Miehen rinnat – pseudogynekomastia — 2 aluetta

Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot sekä miedot ja keskivahvat kuorinnat. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää