Hinnasto

Plastiikkakirurgia

Plastiikkakirurgia

Cityklinikka tarjoaa laajan valikoiman plastiikkakirurgisia palveluita naisille ja miehille. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaikki leikkaukset Helsingin ydinkeskustassa.

Näytä hinnat
Kasvot

Kasvot

Kasvot ovat ensimmäinen asia, joka ihmisessä huomataan. Jo pieni muutos kasvoissa voi parantaa merkittävästi ihmisen ulkonäköä.

Näytä hinnat
Iho

Iho

Cityklinikan ammattilaiset tekevät jatkuvaa yhteistyötä juuri sinun ihosi parhaaksi. Cityklinikka – ja iho voi hyvin.

Näytä hinnat
Rinnat

Rinnat

Rintaleikkaus korjaa rintojen muotoa. Palveluvalikoimaamme kuuluvat rintaimplantit (silikonit), rintojen kohotus- ja pienennysleikkaukset ja rintojen suurennus rasvansiirrolla.

Näytä hinnat
Vartalo

Vartalo

Plastiikkakirurgiaa, pienkirurgiaa ja markkinoiden tehokkaimmat, energia-avusteiset laitehoidot. Vuoden 2018 alusta lähtien myös mullistava CoolSculpting-toimenpide!

Näytä hinnat
Miehille

Miehille

Miehen keho ja iho toimivat eri tavoin kuin naisen. Cityklinikalla nämä erot otetaan huomioon tuottamalla erityisesti miehille räätälöityjä ulkonäkö- ja hyvinvointiratkaisuja.

Näytä hinnat
Intiimi

Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Näytä hinnat
Citygyn

Citygyn

Citygyn on gynekologi Lasarus Mitrofanoffin vastaanotto Cityklinikalla. Perustoimenpiteiden lisäksi Lasu on erikoistunut esteettiseen gynekologiaan.

Näytä hinnat
Muut

Muut

Tarjoamme ammattitaitoista ja ystävällistä palvelua kaikenikäisille. Esteettisten toimenpiteiden lisäksi pidämme huolta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnistasi ja terveydestäsi.

Näytä hinnat