Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi. Hoidolla on mahdollista tasoittaa keskisyviä ja syviä juonteita erinomaisin tuloksin.

Radiesse®-hoito kohottaa, muotoilee piirteitä sekä aktivoi kollageenin tuotantoa. Hoito stimuloi ihon omaa kollageenin muodostusta, ja sen ansiosta iho vahvistuu pitkäkestoisesti.

Hoidon vaikutukset tulevat näkyviin lähes välittömästi. Radiesse-hoidon upea lopputulos säilyy pitkään.

 

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki, Lahti

Yksi täyteaineruisku
550 €
Lue lisää
  • Hoidon tekee esteettinen lääkäri.
  • Hoito tehdään kanyylillä.
  • Mikäli haluat useamman täyteaineruiskun, hinta saman käynnin aikana +450 € / ruisku.
Seuraavat täyteaineruiskut saman käynnin aikana
450 €
Lue lisää
  • Hoidon tekee esteettinen lääkäri.
  • Hoito tehdään kanyylillä.
  • Hoito tehdään yhden hoitokäynnin aikana yhdelle henkilölle.
  • Hinta 450 € sisältää yhden lisäruiskun. Useammat lisäruiskut +450 € / ruisku.

Usein esitettyjä kysymyksiä Radiesse®-hoidosta

Mitä alueita Radiesse-täyteaineella voidaan hoitaa?

Radiesse-hoito on erinomainen valinta esimerkiksi nasolabiaalijuonteille, marionettijuonteille, leukajuonteille, poskille ja poskipäille, leukalinjalle sekä kaulalle ja dekolteelle. Esteettinen lääkärimme auttaa sinua hoitoalueiden suhteen.

Kuinka kauan aikaa hoitoon on syytä varata?

Radiesse-hoito on nopea toimenpide, joka kestää ainoastaan 30-60 minuuttia.

Onko puudutus tarpeen?

Radiesse-hoido on täyteainehoito, joka tehdään kanyylilla. Puudutusta ei tarvita, sillä kanyylillä tehty hoito aiheuttaa hyvin vähän tuntemuksia. Käyttämämme täyteainegeeli sisältää myös puudutusaineen, joka vaikuttaa välittömästi puuduttaen hoitoalueen.

Mikäli olet allerginen puuduteaineelle, ilmoitathan siitä henkilökunnallemme. Valikoimiimme on tulossa myös Radiesse-täyteainegeeli, joka ei sisällä puudutetta, jolloin myös puuduteaineallergiset voivat tulla hoitoon.

Kuinka kauan Radiesse-hoidon vaikutus kestää?

Radiesse-hoito kohottaa, muotoilee piirteitä ja aktivoi kollageenin tuotantoa. Radiesse-hoidolla on mahdollista saavuttaa pitkäaikaisia tuloksia. Hoidon vaikutus voi kestää jopa 12-24 kuukautta.

Muita saman aihealueen palveluita

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää