Silmäpussit pois laserilla

Silmäpussit ovat monen suomalaismiehen ongelma. Veltostuneiden alaluomien kiristäminen kotikonstein on vaikeaa, usein mahdotonta.

Monesti alaluomien pussitus on sukuvika. Geneettisistä syistä rasvaa ja ihoylimäärää kertyy silmien alle keskimääräistä enemmän. Turvotus voi johtua myös nesteen kertymisestä alueelle. Nesteenpoisto onnistuu monelta, mutta geeniperimäänsä kukaan ei voi muuttaa.

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein. Toimenpiteitä tehdään Helsingissä.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.
Huippuihana lääkäri Piotr Sikorski ja muutenkin ihana palvelu ja työnlaatu aivan parasta huippuluokkaa.
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi toimenpide
390 €
Kolmen kerran sarjahoito
990 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Alaluomiturvotus-wiki

Perustietoa

Silmäpussit voivat olla monen asian summa:

 • Liiallinen suolan nauttiminen
 • Liian vähäinen veden juonti päiväsaikaan
 • Liian runsas juominen juuri ennen nukkumista
 • Vatsallaan nukkuminen
 • Liian vähäinen uni
 • Liian pitkät yöunet
 • Allergia tai muu sairaus

Silmäpussiongelman voi ratkaista korjaamalla omia elämäntapojaan, ruokavaliotaan tai nukkumistottumuksiaan. Useimmiten elämänmuutokset eivät kuitenkaan auta. Tämä johtuu siitä, että alaluomien pussitus on geneettistä.

Mikäli alaluomialueen pussitus ja velttous kulkee suvussa, voi kääntyä plastiikkakirurgin puoleen. Mikäli leikkaushoito ei syystä tai toisesta tunnu hyvältä vaihtoehdolta, alaluomia voi kiristää ja kiinteyttää myös tehokkaalla laserhoidolla.


Silmäpussit pois — ilman kirurgiaa

Alaluomileikkaukselle on olemassa veitsetön vaihtoehto. Fotona-laserhoitojen uusin sovellus on nimeltään Smile Eye Lift™. Toimenpide on kehitetty pussittavan silmänalusihon kiristämiseen, kutistamiseen ja kiinteyttämiseen. Smile Eye Lift (SEL) on sarjahoito, joka tehdään noin kahden viikon välein 3–5 kertaa. Useimmiten silmänympärysalueen ilme nuorentuu merkittävästi jo ensimmäisen SEL-hoidon jälkeen.

SEL-hoidossa silmänalusihoa käsitellään alaluomen sisäosan kautta sen jälkeen, kun silmä on puudutettu tipolla ja peitetty metallisella suojuksella. Tuloksia saavutetaan keskimäärin kolmen Smile Eye Lift -toimenpiteen hoitosarjalla. Hoidosta toipuminen on nopeaa. Nesteen kertymistä voidaan ehkäistä ja hoitaa lymfaterapialla. Joskus hoitoalueella huomataan toimenpiteen jälkeen turvotusta, mikäli potilas ei ole käynyt lymfahoidossa ennen SEL-hoitoa.

Alaluomien laserkohotus – Smile Eye Lift – tehdään Fotonan SMOOTH moden avulla. SMOOTH mode on Er:YAG-laserin muoto, jossa ihon syvimpiä osia voidaan lämmittää ilman, että ihon pinta vaurioituu. SMOOTH mode -laser mahdollistaa lämpötilan nostamisen kudoksissa juuri sille tasolle, jossa kudosten kiristyminen ja kollageenisynteesi käynnistyvät.


Laserhoidon tuloksia

 • Pussittava silmänalusiho kiristyy
 • Silmiä ympäröivät lihakset voimistuvat
 • Silmänympärysihon verisuonilaajentumat vaalentuvat
 • Auringon UV-säteilyn aiheuttamat valovauriot häviävät
 • Tarvittaessa voidaan poistaa myös ylimääräinen rasva

Lisää tehoa TightSculpting-tekniikalla

Jos alaluomet pussittavat alueelle kertyneen rasvan vuoksi, lääkäri voi tehdä modifioidun Smile Eye Lift™ -toimenpiteen.

Modifioidun, tehostetun Smile Eye Lift™ -hoidon jälkeen rasvakudos käsitellään ihon päältä hellävaraisella TightSculpting™-menetelmällä. TightSculpting-hoito hajottaa liiallista rasvaa, joka poistuu toimenpiteen jälkeen aineenvaihduntaprosessien myötä.

 


Muita saman aihealueen palveluita

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää