Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Maksaläiskä on ihon pigmenttimuutoksista käytetty arkikielinen nimitys. Varsinaisten maksaläiskien ohella pigmenttimuutoksia ovat myös pisamat ja kesakot, aknen jälkeiset tummentumat ja ikääntymiseen liittyvät pigmenttiläiskät.

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos on harvoin pahanlaatuinen. Läiskät saattavat aiheuttaa miehelle kuitenkin ulkonäköhaittoja.

Pigmentoituneiden kohtien hoitaminen on mahdollista. Läiskiä ja hyperpigmentaatiota voidaan hoitaa monella eri tekniikalla. Lasertoimenpiteitä tehdään Helsingissä. Pigmenttiläiskien kuorintakäsittelyjä tehdään kaikissa Cityklinikan toimipaikoissa.

Asiakaskokemuksia

Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
On hieno ja hyvä palvelu.
Great place. Used their services more than ten years.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki ja Lahti — 0201 777 288

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi alue (esim. posket)
270 €

Palvelun saatavuus: Saatavilla kaikilta klinikoilta.

TCA-kuorinta — ensimmäinen käsittelykerta
379 €
TCA-kuorinta — seuraavat käsittelykerrat
299 €
TKB / TC Plus — ensimmäinen käsittely
299 €
TKB / TC Plus — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Jessnerin kuorinta — ensimmäinen toimenpidekerta
279 €
Jessnerin kuorinta — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Spot Eraser -hoito sairaanhoitajan tekemänä — ensimmäinen toimenpidekerta
279 €
Spot Eraser -hoito sairaanhoitajan tekemänä — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Spot Eraser -hoito lääkärin tekemänä — ensimmäinen toimenpidekerta
399 €
Spot Eraser -hoito lääkärin tekemänä — seuraavat toimenpidekerrat
299 €

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.

 

Osta toimenpide verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Maksaläiskä-wiki

Perustietoa

Maksaläiskä on naisen hormonitoimintaan liittyvä pigmenttimuutos. Termiä maksaläiskä käytetään kuitenkin usein kaikenlaisten pigmenttiläiskien yleisnimenä, olipa läiskän kantaja sitten nainen tai mies. Lääketieteen kannalta maksaläiskän oikeampi nimi voisi olla pigmenttiläiskä, pigmenttimuutos tai hyperpigmentaatio-ongelma.

Pigmenttiläiskiksi kutsutaan ihossa olevia ruskeita tai ruskehtavia ei-toivottuja läiskiä. Pigmenttiläiskiä ovat esimerkiksi pisamat, kesakot, erilaiset auringon UV-säteilyn aiheuttamat vaarattomat värimuutokset sekä varsinaiset maksaläiskät (melasmat ja chloasmat). Etenkin kasvojen, kaulan ja rintakehän alueilla olevat pigmenttiläiskät koetaan usein esteettisessä mielessä harmillisiksi. Ns. maksaläiskä liittyy usein ihon normaaliin ikääntymiseen (”age spots”). Myös arpien ja ihovaurioiden pigmentoituminen on varsin tyypillistä. Usein ihoon tulee pigmenttimuutoksia myös erilaisten tulehdustilojen, esim. aknen, jälkeen.

Pigmenttihäiriöiden hoito kannattaa jättää terveydenhuollon ammattilaisen huoleksi, jotta mahdolliset pahanlaatuiset muutokset havaittaisiin ajoissa. Toisaalta terveydenhuollon ammattilaisella on usein käytössään myös laaja valikoima erilaisia pigmenttihoitoja. Joskus pigmentoituneen kohdan vaalentaminen vaatii erilaisten hoitomuotojen yhdistelyä. Silloin on potilaalle eduksi, että hoidon tekijä hallitsee useamman kuin yhden pigmenttihoitotekniikan.


Laserhoito

Tehokkaimmaksi pigmenttimuutosten hoitomuodoksi on osoittautunut laserhoito. Maksaläiskä tai muu pigmentoitunut alue saadaan poistettua hyvinkin tehokkaasti joskus jopa yhdellä lasertoimenpiteellä. Yleensä pigmenttihoidoissa on kuitenkin syytä varautua 2–4 kerran laserhoitosarjaan.

Cityklinikan käyttämät Starwalker- ja QX MAX -laitteet edustavat markkinoiden uusinta ja tehokkainta laserteknologiaa.

QX MAXin etuja ovat mm. seuraavat:

 1. Laitteisto hyödyntää neljää eri aallonpituutta. Eri aallonpituudet tepsivät eri väreihin ja eri ihotyyppeihin. Mitä laajempi aallonpituuksien kirjo on käytettävissä, sitä todennäköisemmin kaikenväriset pigmentit saadaan ihosta pois.
 2. QX MAX lähettää ihoon tasaista laserpulssia, joka ei aiheuta ihoon vaurioita tai palovammoja.
 3. Laserhoito stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta tukikudosta (kollageeni ja elastiini), joten hoidon seurauksena iho usein myös kiinteytyy ja sen laatu paranee.
 4. Hoitoa voidaan räätälöidä lähes rajattomasti. Toimenpide voi olla fraktionaalinen tai ns. full beam -käsittely. Räätälöinti voi tarkoittaa myös tehon, syvyyden tai lasersykäyksen pituuden vaihtelemista.

Miten maksaläiskä reagoi laservaloon?

1. QX MAX -laitteisto lähettää laservaloa ihon pinnan läpi sinne, missä liiallinen pigmentti sijaitsee. Vaikka lasersäde läpäisee ihon pinnan, iho ei vaurioidu millään tavalla.

2. Päästyään pigmenttipartikkeleiden luo lasersäteet rikkovat pigmentin hyvin pieniksi hiukkasiksi.

3. Kun liikapigmentaatio on hajonnut pieniksi partikkeleiksi, kehon oma immuunijärjestelmä huolehtii lopusta. Jätteenhuollosta vastaavat solut poistavat pienet partikkelit ihosta. Maksaläiskä häviää.

Laserhoitojen saatavuus

Laserkäsittelyitä tehdään Helsingissä ja Turussa.


Spot Eraser

Spot Eraser on paikallisesti toimiva ihon vaalennushoito, joka poistaa pigmenttiläiskiä, hoitaa tehokkaasti aknea ja uudistaa ikääntyvää ihoa. Toimenpiteessä käytettävät aineet sisältävät laajan kirjon aktiiviainesosia. Nämä toimivat monella tavalla pigmentin muodostumisen (melanogeneesin) kaikissa eri vaiheissa. Spot Eraser -hoito vaalentaa syntyneitä pigmenttiläiskiä. Toisaalta toimenpide myös ehkäisee uusien pigmenttiläiskien syntymistä, jos ihoa suojataan hoidon jälkeen huolellisesti auringolta.

Spot Eraser -hoito korjaa myös miehen ihon ikääntymismuutoksia. Hoidon aktiiviaineet stimuloivat ihoa tuottamaan uutta tukikudosproteiinia (kollageeni ja elastiini) sekä kutistavat hieman olemassa olevia kollageenisäikeitä. Kollageeni napakoittaa ihoa. Sarjahoito tehoaa erinomaisesti myös akneen, koska se uudistaa ja kuorii ihoa, poistaa epäpuhtauksia ja lievittää tulehdusreaktiota.

Spot Eraser -toimenpide on turvallinen, helppo ja nopea. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Jo ensimmäinen toimenpidekerta vaalentaa maksaläiskiä ja muita pigmenttiläiskiä merkittävästi. Parhaat tulokset saadaan neljän toimenpidekerran sarjahoidolla. Myös kotihoito-ohjeiden noudattaminen vaikuttaa lopputulokseen.

Spot Eraser korjaa seuraavia iho-ongelmia:

 • maksaläiskä
 • kesakot
 • muut pigmenttiläiskät
 • hyperpigmentaatio
 • akne
 • UV-säteiden aiheuttamat ihovauriot
 • ikääntymiseen liittyvät ongelmat (juonteet, ihon veltostuminen)

Spot Eraser -toimenpide soveltuu kasvojen, kaulan, rintakehän ja käsien iholle. Hoidossa käyvät sekä miehet että naiset.

Aktiiviaineet

Spot Eraser -hoidon teho perustuu innovatiiviseen raaka-ainekokonaisuuteen ja tehoaineiden lääketieteellisiin pitoisuuksiin (huomattavasti suuremmat pitoisuudet kuin kosmetiikkatuotteissa).

Hoidossa käytettäviä aineita ovat muun muassa seuraavat:

 • hydrokinoni (ei-kosmeettinen aine, jonka vaalentava teho on kliinisesti todistettu)
 • arbutiini, joka vaalentaa ihoa tehokkaasti ja estää uusien läiskien syntymistä
 • luonnosta löytyvä kojichappo, joka vaalentaa syntyneitä läiskiä sekä estää uusien läiskien syntymistä
 • sitruunahappo, joka estää pigmenttiläiskien syntymistä ja toimii antioksidanttina
 • C-vitamiini, joka estää pigmenttiä kasautumasta ihoalueille ja toimii antioksidanttina
 • maitohappo, joka kuorii tehokkaasti ihoa vaalentaen pigmenttiläiskiä ja uudistaen ikääntyvän ihon rakennetta
 • luonnosta peräisin oleva fytiinihappo, joka vaalentaa ihoa ja estää uusien läiskien syntymistä
 • Kudzu Symbiozone, joka hajottaa pigmenttiä hoitoalueella ja toimii antioksidanttina
 • Lightocean-merileväuute, joka hajottaa pigmenttikasautumia, estää liikapigmentin syntymistä jatkossa ja toimii voimakkaana antioksidanttina

Spot Eraser -toimenpide on tehokas mutta silti erittäin nopea. Hoidon ensimmäinen vaihe tehdään klinikalla. Toisessa vaiheessa ihoa kotihoidetaan Spot Eraser -tuotteella lääkärin ohjeen mukaan.

Spot Eraser -toimenpiteen vaiheet:

VAIHE I:

1. Iho puhdistetaan Spot Eraser -nesteellä.
2. Iholle levitetään esikäsittelyneste, jonka annetaan vaikuttaa viiden minuutin ajan.
3. Iholle levitetään läpinäkyvä, huomaamaton Spot Eraser -naamio erityisellä tekniikalla.
4. Naamiota pidetään iholla 0,5 – 1 tuntia riippuen ihotyypistä ja hoidettavasta ongelmasta. (Klinikalta annetaan aina yksilöllisesti räätälöidyt ohjeet potilaan ihotyypin mukaan.)
5. Potilas poistaa Spot Eraser -naamion kotona kylmällä vedellä ohjeen mukaisesti.
6. Iholle levitetään Lamelat-kotihoitotuote.

VAIHE II:
Toimenpiteen jälkeen ihoa hoidetaan ohjeen mukaan Lamelat-tuotteilla. Lamelat-tuotteiden ansiosta pigmentoituneiden kohtien vaalentuminen jatkuu vielä viikkojen ajan klinikalla tehdyn toimenpiteen päätyttyä.

Spot Eraser -sarjahoito

Spot Eraser -hoitorutiini tehoaa moneen lievään iho-ongelmaan jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, jolloin toimenpide toistetaan 7-60 päivän välein. Suosittelemme sarjahoitoa, mikäli maksaläiskä/pigmenttihäiriöt tahdotaan poistaa täysin. Sarjahoito on suositeltavaa myös ikääntyvää ihoa ja aknea hoidettaessa.

Spot Eraser -hoitojen jälkeen iho on syytä suojata huolellisesti auringon UV-säteiltä. Suosittelemme miehille Lamelat Serum SPF50 -tuotteen käyttöä.


Muut kuorintakäsittelyt

Maksaläiskien ja muiden pigmenttimuutosten hoitoon sopivat muun muassa TCA-käsittelyt sekä mantelihappo- ja glykolihappokuorinnat. Lue lisää.

 


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus. Nenäleikkaus voi muuttaa nenän ulkonäköä ja sen toimintaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botuliinihoito ryppyjen poistamiseen

Botuliinihoito soveltuu monen sairauden ja ongelman hoitoon. Botuliinilla voidaan myös häivyttää miehen ikääntymismuutoksia — tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Lue lisää

Migreenin hoito botuliinilla

Botuliinilla eli botoxilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä. Myös kroonistuneet hartia- ja niskakivut pystytään saamaan kuriin botuliinihoidolla.

Lue lisää

Hampaiden narskuttelu hoidetaan botuliinilla

Jopa 90 prosenttia hampaiden narskuttelusta kärsivistä asiakkaista hyötyy todistetusti botuliinihoidosta.

Lue lisää

PRP-hoito — hiukset

PRP-hoitoa pidetään erittäin tehokkaana juuri hiustenlähdön yhteydessä. Hoidon avulla uusien hiusten kasvamista saadaan stimuloiduksi jopa 80 prosentissa tapauksista.

Lue lisää

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

Täyteainehoito miehelle

Täyteainehoidon lähtökohtana ovat miehen omat toiveet ja odotukset. Hyvin tehty täyteainehoito korostaa tyylikkäästi miehen parhaita puolia.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vampyyrihoito kasvoille

Vampyyrihoito eli PRP-hoito on ihoa uudistava ja kiinteyttävä pistoshoito.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Yläluomet ja alaluomet — miehet

Pussittavat silmäluomet ovat Suomen yleisin esteettisen plastiikkakirurgian hoidonaihe. Leikkauksessa luomien alueelta poistetaan ylimääräistä kudosta.

Lue lisää

Hiustensiirtoleikkaus

Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee hiustensiirrot FUE-tekniikalla. Klinikallamme jokaiselle hiustensiirtopotilaalle tehdään myös kantasolukäsittely.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

TKB on modifioitu TCA-kuorinta

TKB hoitaa aknea, aknearpia, pigmenttiläiskiä ja ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kasvojen kohotusleikkaus

Kasvojen kohotusleikkaus korjaa ja parantaa kasvojen ikääntymismuutoksia. Leikkaus tehdään nukutuksessa tai joskus myös paikallispuudutuksessa.

Lue lisää

Rasvansiirto miehille

Miehen omalla rasvalla voidaan korjata kasvojen arpia ja ikääntymismuutoksia. Lisäksi sillä voidaan stimuloida laajoja ihoalueita uudistumaan.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Rasvansiirto, kasvot

Kasvojen rasvansiirto nuorentaa kasvoja voimakkaasti, mutta ulkopuolisen on lähes mahdotonta huomata, että kasvoja on käsitelty.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Laihdutuksen jälkeen

Laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja voidaan poistaa kirurgisesti. Leikkaus voi auttaa myös silloin, kun iho on löystynyt ikääntymisen myötä.

Lue lisää

Vatsan kiristys miehelle

Vatsan kiristysleikkaus voi tulla miehelle ajankohtaiseksi esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Peniksen ympärileikkaus

Peniksen ympärileikkaus on pienkirurginen toimenpide, jonka aikana esinahka poistetaan peniksen ympäriltä.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voidaan tehdä, jos miehen intiimialueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

Kuorintatuotteet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso kuorintakoulutukset täältä.