Vatsan kiristys miehelle

Vatsan kiristys voi tulla miehen elämässä ajankohtaiseksi esimerkiksi merkittävän painonpudotuksen tai muun laihtumisen jälkeen.

Leikkauksessa plastiikkakirurgi Riikka Veltheim poistaa vatsan alueelta ylimääräistä rasvaa ja veltostunutta ihoa. Jos suorat vatsalihakset ovat erkaantuneet toisistaan, ne ommellaan yhteen. Vatsan kiristys voidaan kohdistaa erikokoisille alueille.

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee vatsan kiristysleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Asiakaskokemuksia

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kun mikään muu keino ei auttanut painon pudotuksen jälkeiseen löysän ihon ongelmiin on tehdyillä plastiikkakirurgisilla leikkauksilla ollut elämääni valtavan suuri merkitys. Olen saanut takaisin elämäniloa, halua pitää itsestäni vielä parempaa huolta ja ennen kaikkea uutta energiaa. Itseluottamus on kohonnut valtavasti.
Kiitos uusista käsivarsista ja reisistä, Riikka. Toipuminen sujuu hyvin ja jo nyt iloitsen kun kehtaan pitkästä aikaa pukea käsivarret paljastavia vaatteita. Suuri kiitos sinulle taas ammattitaitoisesta työstä.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen kuullut mahtavia kommentteja tekemistäsi leikkauksista, joten luotan täysin sinuun Riikka! Ja tottakai leikkaus ja toipuminen SUOMESSA...
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Vaimo ja masu voivat molemmat hyvin. Riikalle kiitos.
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

nukutuksessa
5990 €
Lue lisää
  • hinnat alkaen-hintoja
  • nukutus

Palvelun saatavuus: Helsinki

ALV 0 %
alk. 4900 €
Lue lisää
  • Mikäli toimenpide tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa (alv 0 %).
Rasvaimulla
5200 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

abdominoplastia
7990 €
Lue lisää
  • Hinta 7090 sisältää nukutuksen
abdominoplastia (BMI yli 25)
8990 €
Lue lisää

sis. nukutuksen

Selän rasvaimulla
+3500 €
Lue lisää

sis. nukutuksen

Palvelun saatavuus: Helsinki

ALV 0 %
alk. 9590 €
Lue lisää
  • Mikäli toimenpide tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa (alv 0 %).
Rasvaimulla
+1000 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Vatsan kiristys ja muotoilu -wiki

Perustietoa

Painonvaihtelut ja pitkäaikainen lihavuus venyttävät usein vatsan lihaskalvoa. Tällöin suorat vatsalihakset saattavat erota toisistaan vatsan keskiviivalla. Joskus vatsan kudokset eivät enää tahdo palautua entiselleen pitkäaikaisen venytyksen jälkeen, vaikka ihminen laihtuisi kuinka.

Aina vatsan kiristysleikkauksen alkujuuret eivät ole laihtumisessa. Joillakin potilailla painoa on kertynyt niin paljon, että kudokset poimuttuvat päällekkäisiksi ”makkaroiksi” vatsan päälle. Kudosylimäärä saattaa laskostua joissakin tapauksissa alas asti, jopa sukupuolielinten päälle. Tällaisissa tapauksissa leikkauksella pyritään kiristämään kudosylimäärää ja poistamaan liiallista rasvaa.

Vatsaa voidaan kiristää plastiikkakirurgian keinoin. Toimenpiteessä poistetaan kirurgisesti ylimääräistä veltostunutta ihoa sekä tarvittaessa kiristetään vatsanalueen lihaksia ja poistetaan mahdollista rasvaa. Vatsan kiristys eli abdominoplastia voidaan kohdistaa erikokoisille alueille. Perinteisen vatsan kiristyksen lisäksi puhutaan modifioidusta abdominoplastiasta, jossa kiristetään ja muotoillaan navan alapuolista vatsa-aluetta.

Sirkumferentti abdominoplastia (bodylift) taas tarkoittaa laajennettua vatsanmuotoiluleikkausta, jossa ihoa ja kudosta poistetaan koko vartalon ympäri.

Aina on kuitenkin muistettava, ettei vatsan kiristysleikkaus ole painonhallinta- tai laihdutuskeino.


Vatsan kiristys – valmistautuminen ja leikkaus

Ennen toimenpidettä suosittelemme henkilökohtaista konsultaatiota klinikan sairaanhoitajan tai lääkärin luona. Sairaanhoitaja tai lääkäri kertoo sinulle leikkauksesta ja sen kulusta. Konsultaatiossa käydään läpi myös jälkihoito ja puhutaan mahdollisista riskeistä. Sairaanhoitajan tai lääkärin kanssa yhteistyönä etsitään paras mahdollinen vaihtoehto.

Sinulle annetaan laboratoriolähete. Tutkimukset ovat välttämättömiä ennen leikkausta. Vastaukset tulee ottaa leikkaukseen mentäessä mukaan. Hoitaja tai lääkäri kokoaa myös esitiedot terveydentilastasi. Muista mainita kaikki terveyteesi liittyvät asiat. Mikäli kaikki on kohdallaan, voidaan varata suunniteltu leikkausaika.

Leikkauspäivänä ennen toimenpidettä keskustelet leikkaavan lääkärin (plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim) kanssa. Sinulle piirretään “leikkauskartta” leikkausalueelle, minkä jälkeen nukutuslääkäri keskustelee kanssasi tulevasta nukutuksesta ja suorittaa tarvittaessa terveystarkastuksen.
Vatsan kiristys suoritetaan aina nukutuksessa.

Leikkauksen jälkeen olet ensimmäiset tunnit nukutuslääkärin ja nukutushoitajan tarkkailun alla. Tarvittaessa saat kipulääkettä. Jäät ensimmäiseksi yöksi jälkihoitoon, ja hoitaja on saatavilla koko yön. Leikkausta seuraavana päivänä leikkauslääkäri tarkastaa sinut, minkä jälkeen voit kotiutua. Kipu leikkauksen jälkeen on yksilöllistä mutta yleensä suhteellisen vähäistä. Särkylääkkeitä määrätään tarvittaessa, vaikkakin ne ovat yleensä tarpeettomia kahden ensimmäisen päivän jälkeen.


Vatsan kiristys – toipuminen leikkauksesta

Toipuminen on yksilöllistä ja kestää muutamia viikkoja.

Haavan seutu tulee pitää puhtaana ja kuivana. Jälkitarkastus ja ompeleiden poisto suoritetaan yleensä noin kymmenen päivän kuluttua toimenpiteestä.

Turvotusta ja verenpurkautumia voi esiintyä voimakkaana. Ne kestävät kaksi tai kolme viikkoa. Mustelmia voit hoitaa Arnizen-tuotteella ja arpia Scarsilc-geelillä.

Useimmat potilaat palaavat töihin ja sosiaalisiin harrastuksiin jo viikon tai kahden jälkeen leikkauksesta, riippuen leikkausalueiden koosta.

Liimasiteet ja joustava vaate vähentävät turvotuksen ja verenpurkautumien syntyä. Ne pienentävät myös leikkauksen jälkeistä kipua.

Raskasta fyysistä liikuntaa tulee välttää kolme viikkoa leikkauksen jälkeen, mutta kevyt liikunta edistää huomattavasti parantumista. Näiden kolmen viikon aikana tulee myös välttää painavien tavaroiden nostamista ja työntämistä. On viisasta välttää seksiä ensimmäisen viikon ajan leikkauksen jälkeen, koska seksuaalinen kiihottuminen voi aiheuttaa lisääntyvää turvotusta tai verenpurkaumia. Rankkoja harrastuksia (esim. juoksua, painonnostoa, uintia, tennistä) sekä saunomista tulee välttää kolmen viikon ajan leikkauksen jälkeen. Lopputulos arvioidaan aikaisintaan kuuden kuukauden kuluttua.


Vatsan kiristys – haavanhoito-ohjeet

Pidä haava kuivana.
Sidettä pidetään haavan suojana ompeleiden poistoon asti.
Side on syytä vaihtaa jos se on likainen tai märkä. Siteiden tulee olla steriilejä. Steriilejä siteitä saa ostaa valmiissa pakkauksissa apteekista.

Leikkauksen jälkeen haava pidetään täysin kuivana kymmenen vuorokauden ajan. Sen jälkeen ei haittaa jos haava peseytymisen tai suihkun yhteydessä kastuu.

Haavaa tai sen ympäristöä ei saa hangata. Kastuneet siteet vaihdetaan kuiviin steriileihin siteisiin.

Saunaan ja löylyyn ei ole hyvä mennä ompeleiden aikana eikä kahteen viikkoon ompeleiden poiston jälkeen. Vältä haava-alueen turhaa liikuttelua. Käänny lääkärin puoleen jos haavassa on yltyvää kipua lämmön nousua ja punoitusta tai jatkuvaa runsasta verenvuotoa, jatkuvaa siteen läpi tulevaa kosteutta tai pahaa hajua.

Ompeleet poistetaan 10-14 vuorokauden kuluttua.
Joustavaa, suojaavaa vaatekappaletta tulee pitää leikkausalueella 4-5 viikkoa.
Tupakanpoltto haittaa merkittävästi haavan parantumista.


Vatsan kiristys – ohjeita arven hoitamiseen

Arpi muodostuu leikkausalueelle tikinpoiston jälkeen. Arven parantumiseen voit vaikuttaa itsehoidolla. Arven vaalentumisen ja pehmentymisen nopeuttamiseksi voit käyttää Scarsilc-voidetta tai -geeliä kahdesti päivässä noin neljän viikon ajan. Vältä aina arven hiertymistä.

Suojaa arpi auringolta kolmen kuukauden ajan, ettei arpi pigmentoidu tummaksi.


Vatsan kiristys – riskit ja komplikaatiot

Jokaiseen leikkaukseen sisältyy riskejä. Vatsan kiristysleikkauksessa riskit ja mahdolliset komplikaatiot ovat minimaaliset. Korkeasti koulutettujen lääkärien ja hoitajien muodostamassa leikkausryhmässä leikkausten komplikaatiot ovat erittäin harvinaisia. Kuitenkin jokaisessa leikkauksessa verenvuodon, tulehduksen ja arpikudoksen muodostumisen sekä nukutusten aikaisten ongelmien mahdollisuus on olemassa.

Tulehdusta voi esiintyä missä leikkauksessa tahansa. Jokaisen vatsanpeitteiden korjausleikkauksen jälkeen määrätään antibioottikuuri tulehduksen estämiseksi.

Verenpurkauma on verenkertymä elimistössäsi, tässä tapauksessa ihon alla ja leikkaushaavan seudussa. Verenkertymiä esiintyy yleensä pian leikkauksen jälkeen. Pienet verenkertymät poistuvat usein itsestään, mutta suuria joudutaan poistamaan lääkärin vastaanotolla.

Leikkausalueen tuntohäiriö on mahdollinen vaikkei yleinen.

Joskus leikkausalueen pintatuntohermot voivat vaurioitua. Tunnon muutokset ovat väliaikaisia ja korjaantuvat aikaa myöden.

 


Vatsan kiristys – lopputulokset

Turvotus ja mustelmat lähtevät pois muutamien viikkojen jälkeen. Leikkausalueen asettuminen voi viedä jopa kolme kuukautta. Klinikkamme tekee kaikkensa jotta leikkauksesta tulisi juuri sinulle sopiva. Tarkoituksenamme on saada kehosi näyttämään ja tuntumaan luonnolliselta leikkauksen jälkeen. Leikkausryhmämme tekee kaikkensa jotta leikkauksesta tulisi onnistunut ja mahdollisimman helppo sinulle.

Vatsan peitteiden korjausleikkauksella voidaan saavuttaa haluttu ulkonäkö. Itsetunnon kohentuminen ja itseluottamus ovat myös tärkeitä hyötyjä asiakkaalle.


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus. Nenäleikkaus voi muuttaa nenän ulkonäköä ja sen toimintaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botuliinihoito ryppyjen poistamiseen

Botuliinihoito soveltuu monen sairauden ja ongelman hoitoon. Botuliinilla voidaan myös häivyttää miehen ikääntymismuutoksia — tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Lue lisää

Migreenin hoito botuliinilla

Botuliinilla eli botoxilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä. Myös kroonistuneet hartia- ja niskakivut pystytään saamaan kuriin botuliinihoidolla.

Lue lisää

Hampaiden narskuttelu hoidetaan botuliinilla

Jopa 90 prosenttia hampaiden narskuttelusta kärsivistä asiakkaista hyötyy todistetusti botuliinihoidosta.

Lue lisää

PRP-hoito — hiukset

PRP-hoitoa pidetään erittäin tehokkaana juuri hiustenlähdön yhteydessä. Hoidon avulla uusien hiusten kasvamista saadaan stimuloiduksi jopa 80 prosentissa tapauksista.

Lue lisää

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

Täyteainehoito miehelle

Täyteainehoidon lähtökohtana ovat miehen omat toiveet ja odotukset. Hyvin tehty täyteainehoito korostaa tyylikkäästi miehen parhaita puolia.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vampyyrihoito kasvoille

Vampyyrihoito eli PRP-hoito on ihoa uudistava ja kiinteyttävä pistoshoito.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Yläluomet ja alaluomet — miehet

Pussittavat silmäluomet ovat Suomen yleisin esteettisen plastiikkakirurgian hoidonaihe. Leikkauksessa luomien alueelta poistetaan ylimääräistä kudosta.

Lue lisää

Hiustensiirtoleikkaus

Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee hiustensiirrot FUE-tekniikalla. Klinikallamme jokaiselle hiustensiirtopotilaalle tehdään myös kantasolukäsittely.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

TKB on modifioitu TCA-kuorinta

TKB hoitaa aknea, aknearpia, pigmenttiläiskiä ja ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kasvojen kohotusleikkaus

Kasvojen kohotusleikkaus korjaa ja parantaa kasvojen ikääntymismuutoksia. Leikkaus tehdään nukutuksessa tai joskus myös paikallispuudutuksessa.

Lue lisää

Rasvansiirto miehille

Miehen omalla rasvalla voidaan korjata kasvojen arpia ja ikääntymismuutoksia. Lisäksi sillä voidaan stimuloida laajoja ihoalueita uudistumaan.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Rasvansiirto, kasvot

Kasvojen rasvansiirto nuorentaa kasvoja voimakkaasti, mutta ulkopuolisen on lähes mahdotonta huomata, että kasvoja on käsitelty.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Laihdutuksen jälkeen

Laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja voidaan poistaa kirurgisesti. Leikkaus voi auttaa myös silloin, kun iho on löystynyt ikääntymisen myötä.

Lue lisää

Vatsan kiristys miehelle

Vatsan kiristysleikkaus voi tulla miehelle ajankohtaiseksi esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Peniksen ympärileikkaus

Peniksen ympärileikkaus on pienkirurginen toimenpide, jonka aikana esinahka poistetaan peniksen ympäriltä.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voidaan tehdä, jos miehen intiimialueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää