Tahtoisitko sinäkin työskennellä esteettisen lääketieteen sekä kauneudenhoidon parissa Suomen eturivin ammattilaisten kanssa?

Cityklinikalla pääset näyttämään kykysi ja kehittymään työssäsi monipuolisen sekä jatkuvasti kehittyvän toimenpidevalikoiman parissa.

Tässä alla näet kaikki aktiiviset työpaikkailmoituksemme silloin, kun sellaisia on meillä käynnissä.

Muussa tapauksessa voit aina jättää avoimen hakemuksen sekä CV:si sähköpostitse osoitteeseen: info@ckl.fi

Rekry: sairaanhoitaja Helsinkiin

Miltä kuulostaisi tulla osaksi taitavaa porukkaamme ja työskennellä sekä kehittyä maan monipuolisimman esteettisen toimenpidevalikoiman parissa?

Cityklinikka hakee sairaanhoitajaa Helsingin ydinkeskustan toimipisteelle. Työn aloitus mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.

Sairaanhoitajiemme toimenpidevalikoimaan kuuluvat monipuoliset, esteettiset injektiohoidot sekä laser- ja muut energia-avusteiset laitehoidot.

Lisäksi työhön kuuluu pre- ja post – operatiivinen potilaan esivalmistelu klinikan leikkauspäivinä, heräämöhoito sekä avustus leikkaussalissa, leikkaustoimenpiteissä.

Vastaava aikaisempi työkokemus on plussaa, mutta koulutamme sinut kuitenkin tarvittaessa — hae paikkaa siis rohkeasti! Tarjoamme sinulle lisäksi yleisperehdytyksen klinikallemme.

Kielitaitona edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen hallintaa. Muut kielet, kuten ruotsin, katsomme plussaksi.

Sopimus alkaa kuuden kuukauden koeajalla, jonka jälkeen sopimus on voimassa toistaiseksi. Etsimme ensisijaisesti kokopäiväistä sairaanhoitajaa, mutta osa-aikainen on myös mahdollinen.
Työssä tarvitset lisäksi myös reipasta asennetta, joustavuutta, esteettistä silmää sekä myyntihenkisyyttä asiakastyössä.

Palkka alk. 2700 € / kk. Palkkauksessa huomioimme mahdollisen aikaisemman kokemuksesi.

Hakemukset sekä CV:n voit toimittaa sähköpostitse osoitteeseen info@ckl.fi

Lisäkyselyt sähköpostitse info@ckl.fi tai numerosta +358 45 787 48988