Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus. Nenäleikkaus voi muuttaa nenän ulkonäköä ja sen toimintaa. Nenäleikkauksella voidaan pienentää tai suurentaa nenän kokoa, muuttaa nenän kärjen muotoa, pienentää sierainten kokoa tai muuttaa nenän ja huulen välistä kulmaa. Leikkaus voi auttaa korjaamaan synnynnäisiä epämuodostumia, nenävammoja ja parantamaan nenän hengitysongelmia.

Nenäleikkaus Cityklinikalla on erikoistoimenpide. Arvioimme aina jokaisessa leikkausta edeltävässä konsultaatiossa, kuinka voimme toteuttaa leikkauksen asiakkaan toivomukset huomioon ottaen.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim
alk. 7000 €
Lue lisää

Hintaan sisältyy nukutus.

Arvioimme aina jokaisessa leikkausta edeltävässä konsultaatiossa, kuinka voimme toteuttaa leikkauksen asiakkaan toivomukset huomioon ottaen.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Muita saman aihealueen palveluita

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus. Nenäleikkaus voi muuttaa nenän ulkonäköä ja sen toimintaa.

Lue lisää