Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Lue lisää
CV
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa.

Lue lisää
CV
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys.

Lue lisää
CV
Lääkäri/kirurgi Nikita Karpov

Lääkäri/kirurgi Nikita Karpov

Cityklinikan uusin lääkärivahvistus, kirurgi Nikita Karpov on erikoistunut muun muassa suonikohjujen laser- sekä vaahtohoitoihin ja laaja-alaisesti myös pistoshoitoihin. Tervetuloa vastaanotolle!


CV
Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Kirurgiaan erikoistuvalle lääkärille, Mikko Lepaukselle, voit kysyä vastaanottoaikoja Helsingin toimipisteellemme.


CV
Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot. Lisäksi hän on hyvin kokenut tekemään myös muita esteettisen lääketieteen hoitoja (mm. pistos- /laserhoidot)

Lue lisää

Sairaanhoitajat

Jonna Koskinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jonna Koskinen

Sairaanhoitajamme Jonna vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot.

Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitajamme Kristiinan vastaanotolle pääset Helsingin toimipisteellä. Kristiina on valmistunut sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi. Injektiohoitoja hän on tehnyt jo yli 20 vuotta sekä lisäksi toiminut Injektiokouluttajana vuodesta 2007. Alan diplomeja Kristiinalle on myönnetty muun muassa Ruotsin, Monacon, Ranskan ja Berliinin yliopistosta. Lisäksi Kristiina tekee lankakohotuksia cog-langoilla, Fractoraa, kemiallisia kuorintoja sekä mesoterapiaa. Leikkaussalihoitajana Kristiina on toiminut jo 8,5 vuotta.

Jarkko Varttinen

Valmistuva sairaanhoitaja Jarkko Varttinen

Sairaanhoitajaksi valmistuvan Jarkko Varttisen vastaanotolle pääset Helsingin toimipisteessämme. Jarkko hallitsee erinomaisesti esteettiset laite- sekä injektiohoidot. Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle sekä suunnittelemaan yksilöllistä hoitosuunnitelmaa!

Helena Westerholm

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, leikkaussalihoitaja Helena Westerholm

Helena työskentelee Helsingissä, Lahdessa ja Hyvinkäällä. "Helena – luottonaiseni!" (Asiakaspalaute)

Muut klinikan ammattilaiset

Svetlana

Gynekologin assistentti Svetlana

Svetlana toimii Gynekologi Lasarus Mitrofanoff'n assistenttina.