Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut. Piotr vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, puolan kuin venäjän kielellä.

Lue lisää
CV
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa. Riikka vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, ruotsin kuin italian kielellä.

Lue lisää
CV
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys. Akmaral vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, venäjän kuin turkin kielellä.

Lue lisää
CV
Lääkäri/kirurgi Nikita Karpov

Lääkäri/kirurgi Nikita Karpov

Laillistettu lääkäri/kirurgi, yli 10 vuoden kokemuksella. Laajasti kokemusta esteettisissä botuliinihoidoissa, kuten myös terveydellisten hoidonaiheiden botuliinihoidoissa (bruksismi, liikahikoilu sekä migreeni). Monipuolinen osaaminen eri täyteainehoidoissa, kuten huulten muotoilussa (myös ‘’russian lips’’-tekniikka), leuan ja leukalinjan muotoilussa, juonteiden täytössä sekä kasvojen piirteiden muokkaamisessa täyteaineilla. Nikita on myös laillistettu laserasiantuntija, joka hallitsee muun muassa laserilla tehtävän kasvojenkohotus-tekniikan (3D ja 4D facelift), akneihon laserhoidot, arpien poistot sekä paljon muuta. Lisäksi Nikita on erikoistunut myös suonikohjujen laser- sekä vaahtohoitoihin (mini-invasiiviset hoidot laserilla ilman ihoviiltoa ja leikkausarpea, vaahtohoito, sekä avotoimenpiteet tarvittaessa). Lämpimästi tervetuloa vastaanotolle Helsinkiin tai Lahteen! Nikita vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin kuin venäjän kielellä.

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Kirurgiaan erikoistuvalle lääkärille, Mikko Lepaukselle, voit kysyä vastaanottoaikoja Helsingin toimipisteellemme. Mikko tekee monipuolisesti erilaisia botuliinihoitoja Helsingin klinikallamme. Mikko vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin kuin viron kielellä.

Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot. Lisäksi hän on hyvin kokenut tekemään myös muita esteettisen lääketieteen hoitoja (mm. pistos- /laserhoidot). Lasu vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, ruotsin, norjan kuin espanjan kielellä.

Lue lisää

Sairaanhoitajat

Jonna Koskinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jonna Koskinen

Sairaanhoitajamme Jonna vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot. Hän palvelee asiakkaitaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitajamme Kristiinan vastaanotolle pääset Helsingin toimipisteellä. Kristiina on valmistunut sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi. Injektiohoitoja hän on tehnyt jo yli 20 vuotta sekä lisäksi toiminut Injektiokouluttajana vuodesta 2007. Alan diplomeja Kristiinalle on myönnetty muun muassa Ruotsin, Monacon, Ranskan ja Berliinin yliopistosta. Lisäksi Kristiina tekee lankakohotuksia cog-langoilla, Fractoraa, kemiallisia kuorintoja sekä mesoterapiaa. Leikkaussalihoitajana Kristiina on toiminut jo 8,5 vuotta. Hän palvelee asiakkaitaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Klaudia Sobolewska

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Klaudia Sobolewska

Tervetuloa sairaanhoitajamme Klaudian vastaanotolle Helsingissä! Klaudia on erikoistunut erityisesti botox- ja täyteainehoitoihin ja palvelee asiakkaitaan aurinkoisella otteella sujuvasti niin suomeksi, englanniksi sekä puolaksi.

Muut klinikan ammattilaiset

Svetlana

Gynekologin assistentti Svetlana

Svetlana toimii Gynekologi Lasarus Mitrofanoff'n assistenttina.