Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

CV

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut.

Lue lisää
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

CV

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa.

Lue lisää
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

CV

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys.

Lue lisää
Laill. lääkäri Mikko Lepaus

Laill. lääkäri Mikko Lepaus

CV

Kirurgiaan erikoistuvalle lääkärille, Mikko Lepaukselle, voit kysyä vastaanottoaikoja Helsingin toimipisteellemme.

Nikita Karpov

Lääkäri Nikita Karpov

CV

Cityklinikan uusi lääkärivahvistus Nikita Karpov vastaanottaa asiakkaita nyt Helsingin klinikalla! Kirurgiaan erikoistuva Karpov on erikoistunut myös muun muassa sydän- ja verisuonikirurgiaan ja tekee Cityklinikalla suonikohjujen laser- sekä vaahtohoitoja. Lisäksi Nikitan vastaanotolle pääset tekemään myös esteettisiä pistoshoitoja. Tervetuloa!

Lasarus Mitrofanoff

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri Lasarus Mitrofanoff

Gynekologi Lasarus Mitrofanoff työskentelee Helsingin ja Turun Cityklinikalla. Perusgynekologisten toimenpiteiden ja vaativien leikkausten lisäksi hän hallitsee suvereenisti esteettisen gynekologian kentän. Lasu on tuonut Suomeen muun muassa O-shot- ja G-shot-pistoshoidot. Lisäksi hän on hyvin kokenut tekemään myös muita esteettisen lääketieteen hoitoja (mm. pistos- /laserhoidot)

Lue lisää
Alison Burton

Lääketieteen tohtori Alison Burton

CV

Tohtori Alison Burton palvelee Turun asiakkaita englannin kielellä. Hän hallitsee erinomaisesti injektiohoidot, kemialliset kuorinnat sekä kasvojen ja kaulan lankakohotukset. Alison työskentelee myös esteettisen lääketieteen kouluttajana brittiläisten yliopistojen koordinoimissa hankkeissa.

Lue lisää

Sairaanhoitajat

Jarkko Varttinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jarkko Varttinen

Sairaanhoitaja Jarkko vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti esteettiset injektiohoitomme sekä energia-avusteiset laitehoidot. '' Äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen. Erityismaininta Jarkolle. Ammattitaitoinen, osaava, ystävällinen ja rento. Toimenpide oli nopea ja kivuton. Iso kiitos!''

Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitajamme Kristiinan vastaanotolle pääset Helsingin toimipisteellä. Kristiina on valmistunut sisätauteihin ja kirurgiaan erikoistuneeksi sairaanhoitajaksi. Injektiohoitoja hän on tehnyt jo yli 20 vuotta sekä lisäksi toiminut Injektiokouluttajana vuodesta 2007. Alan diplomeja Kristiinalle on myönnetty muun muassa Ruotsin, Monacon, Ranskan ja Berliinin yliopistosta. Lisäksi Kristiina tekee lankakohotuksia cog-langoilla, Fractoraa, kemiallisia kuorintoja sekä mesoterapiaa. Leikkaussalihoitajana Kristiina on toiminut jo 8,5 vuotta.

Jonna Koskinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jonna Koskinen

Sairaanhoitajamme Jonna vastaanottaa asiakkaita Helsingin ja Turun Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot.

Helena Westerholm

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, leikkaussalihoitaja Helena Westerholm

Helena työskentelee Helsingissä, Lahdessa, Hyvinkäällä ja Lohjalla. "Helena – luottonaiseni!" (Asiakaspalaute)

Muut klinikan ammattilaiset

Svetlana

Gynekologin assistentti Svetlana

Svetlana toimii Gynekologi Lasarus Mitrofanoff'n assistenttina.

Kosmetologi

Teresa

Kosmetologi Teresa

Cityklinikan kosmetologi Teresa auttaa sinua pitämään ihosi kunnossa. Tervetuloa Turun Cityklinikalle kauneuden ja ihonhoidon ammattilaisen hemmoteltavaksi!