Cityklinikan henkilökunta

Lääkärit

Piotr Sikorski

Laill. lääkäri Piotr Sikorski

Lääkäri Piotr Sikorski on Cityklinikan toimitusjohtaja. Hän on toiminut esteettisen lääketieteen spesialistina yli 20 vuotta. Sikorski on Suomen ensimmäinen ja ainoa esteettinen lääkäri, jonka American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunta on sertifioinut. Piotr vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, puolan kuin venäjän kielellä.

Lue lisää
CV
Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hän tekee vuosittain satoja leikkauksia Suomessa ja Ruotsissa. Rinta-, kasvo- ja vartalokirurgisten toimenpiteiden lisäksi Riikka tekee uraauurtavaa työtä FUE-hiustensiirtojen kanssa. Riikka vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, ruotsin kuin italian kielellä.

Lue lisää
CV
Akmaral Karakulova

Lääkäri Akmaral Karakulova

Lääketieteen lisensiaatti Akmaral Karakulova työskentelee Helsingin Cityklinikalla. Hänen erikoisalaansa ovat injektio- ja laserhoidot sekä pienkirurgia. Ensimmäisessä kotimaassaan Kazakstanissa Akmaralilla on myös plastiikkakirurgin pätevyys. Akmaral vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin, venäjän kuin turkin kielellä.

Lue lisää
CV
Laill. lääkäri Nikita Karpov

Laill. lääkäri Nikita Karpov

Laillistettu lääkäri yli 10 vuoden kokemuksella ja laajalla kirurgisella kokemuksella. Laajasti kokemusta esteettisissä botuliinihoidoissa, kuten myös terveydellisten hoidonaiheiden botuliinihoidoissa (bruksismi, liikahikoilu sekä migreeni). Nikita on myös laserasiantuntija, joka hallitsee muun muassa laserilla tehtävän kasvojenkohotus-tekniikan (3D ja 4D facelift), akneihon laserhoidot, arpien poistot sekä paljon muuta. Nikita on erikoistunut myös suonikohjujen laser- sekä vaahtohoitoihin. Nikita vastaanottaa asiakkaita sujuvasti niin suomen, englannin kuin venäjän kielellä.

Sairaanhoitajat

Jonna Koskinen

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Jonna Koskinen

Sairaanhoitajamme Jonna vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot. Hän palvelee asiakkaitaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitaja, leikkaussalihoitaja Kristiina Treuthardt

Sairaanhoitajamme Kristiina vastaanottaa asiakkaita Helsingin Cityklinikalla. Hänen toimenpidevalikoimaansa lukeutuvat monipuolisesti erilaiset injektiohoidot sekä energia-avusteiset laitehoidot. Hän palvelee asiakkaitaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi.