Peniksen ympärileikkaus

Peniksen ympärileikkaus on pienkirurginen toimenpide, jonka aikana esinahka poistetaan peniksen ympäriltä. Ympärileikkauksen syyt voivat olla lääketieteellisiä tai kulttuuriperinteisiin ja uskontoon liittyviä. Cityklinikalla ympärileikkauksia tehdään lääketieteellisistä syistä.

Leikkauksessa esinahkaa poistetaan joko osittain tai kokonaan. Toimenpide tehdään lähes aina paikallispuudutuksessa. Tarvittaessa potilas saa rauhoittavan esilääkityksen.

Maailmanlaajuisesti miesten ympärileikkaus on erittäin yleinen toimenpide. Arviolta joka kolmas mies on ympärileikattu. Suomessa ympärileikkaus on varsin harvinainen toimenpide.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)
  • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Peniksen ympärileikkaus

Palvelun saatavuus: Helsinki

Toimenpide lääkärin tekemänä
1350 €

Muu miesten intiimikirurgia – plastiikkakirurgi Riikka Veltheim

Palvelun saatavuus: Helsinki

Ympärileikkaus nukutuksessa
2890 €

Cityklinikan terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Ympärileikkaus-wiki

Perustietoa

Peniksen ympärileikkaus voidaan tehdä monista syistä:

  • Hygieniaan liittyvät syyt
  • Intiimialueen ulkonäköön liittyvät syyt
  • Kivut tai epämukavuus seksin ja/tai erektion aikana

Toimenpiteen aikana esinahkaa lyhennetään niin, että peniksen kärki paljastuu osittain tai kokonaan. Yleensä toimenpide tehdään paikallispuudutuksessa.

Peniksen ympärileikkaus on päiväkirurginen toimenpide. Maailmanlaajuisesti arviolta joka kolmas mies on ympärileikattu. Esim. Yhdysvalloissa peniksen ympärileikkaus on suorastaan rutiinitoimenpide. Suomessa peniksen ympärileikkauksia pidetään moraalisesti — ja jopa lainsäädännön kannalta — arveluttavina toimenpiteinä, jos hoidonaihe ei ole lääketieteellinen. Cityklinikalla tehtävien ympärileikkausten hoidonaihe on aina lääketieteellinen. Yleensä syynä on esinahan tiukkuus. Joissakin tilanteissa ympärileikkauksella voidaan hoitaa myös nopeaa ejakulaatiota. Yleensä ennenaikaisen siemensyöksyn paras hoitomuoto on kuitenkin botuliinihoito.

Toimenpide ei vie kauaa aikaa. Kotiutuminen tapahtuu kahden tai kolmen tunnin päästä klinikalle saapumisesta. Toipuminen on pääsääntöisesti nopeaa.


Muita saman aihealueen palveluita

Migreenin hoito botuliinilla

Botuliinilla eli botoxilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä. Myös kroonistuneet hartia- ja niskakivut pystytään saamaan kuriin botuliinihoidolla.

Lue lisää

Hampaiden narskuttelu hoidetaan botuliinilla

Jopa 90 prosenttia hampaiden narskuttelusta kärsivistä asiakkaista hyötyy todistetusti botuliinihoidosta.

Lue lisää

Ennenaikainen siemensyöksy - botoxhoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Peniksen ympärileikkaus

Peniksen ympärileikkaus on pienkirurginen toimenpide, jonka aikana esinahka poistetaan peniksen ympäriltä.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voidaan tehdä, jos miehen intiimialueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää