Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Joskus sukupuolielinten toiminta tai ulkoinen olemus ei miellytä omaa tai kumppanin silmää. Silloin ratkaisua voidaan lähteä etsimään esteettisestä lääketieteestä.

Cityklinikalle voit tulla ilmaiseen konsultaatioon, jolloin voit keskustella lääkärin tai sairaanhoitajan kanssa sinua vaivaavista asioista luottamuksellisesti. Jos klinikalle tuleminen tuntuu hankalalta, prosessin voi aloittaa lähettämällä meille sähköpostia.

Intiimitoimenpiteitä Cityklinikalla tekevät lääkäri ja plastiikkakirurgi sekä naisten osalta myös gynekologi.

Naiset

Intiimialueen toiminta ja ulkonäkö vaikuttavat naisen psyykkiseen hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen. Joskus intiimialueen vaivat ja sukupuolielinten ulkoinen olemus aiheuttavat päivittäisiä hankaluuksia ja terveysongelmia. Ongelmat saattavat huonontaa myös naisen itsetuntoa, vähentää hänen seksuaalista aktiivisuuttaan ja haitata rakkauselämää.

Cityklinikalla intiimitoimenpiteitä tekevät lääkäri, plastiikkakirurgi ja gynekologi.

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.
Lue lisää

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu voidaan saada kuriin lantiopohjaharjoitteilla, jos kyse on lievästä oireilusta. Jos lievä tai keskivaikea virtsankarkailu ei helpotu harjoitteiden avulla, voidaan harkita laserhoitoa tai nauhaleikkausta.
Lue lisää

Emättimen kiristys laserilla

Jos emättimen löysyys ei johdu laskeumasta, apu voi löytyä IntimLase™-laserhoidosta. Emättimen laserkiristys on nopea toimenpide.
Lue lisää

Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuutta voidaan hoitaa ilman hormoneja. Tutkimusten mukaan laserhoidolla saavutetaan yhtä hyvä tulos kuin emättimeen käytetyillä paikallisvalmisteilla.
Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.
Lue lisää

Miehet

Cityklinikalla tehdään peniksen paksunnostoimenpiteitä  sekä ympärileikkauksia miehille. Toimenpiteet suoritetaan johtopuudutuksessa, joten nukutusta ei tarvita.

Botuliinilla hoidamme erektiohäiriöitä, ennenaikaisia siemensyöksyjä ja intiimialueen hikoilua.  Kotiin pääsee samana päivänä kahden, kolmen tunnin kuluttua klinikalle saapumisesta. Toimenpiteiden etu on vaivattomuus ja nopeus, sekä lyhyt toipumisaika.
Cityklinikalta löytyvät ratkaisut myös gynekomastiaan, pseudogynekomastiaan sekä peniksen pidentämiseen.

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.
Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.
Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.
Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 
Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää.
Lue lisää

Ympärileikkaus

Ympärileikkaus on toimenpide, jossa siittimen ympäriltä poistetaan esinahkaa. Suomessa tämä toimenpide tehdään lähes aina lääketieteellisistä syistä, esimerkiksi esinahan tiukkuuden takia.
Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.
© Copyright - Cityklinikka | Käytämme evästeitä turvallisen käytön varmistamiseen, markkinointisisältöjen yksilöimiseen ja verkkoliikenteen seuraamiseen. | Tietosuojaseloste