Intiimi

Intiimialueen ulkonäkö ja toiminta vaikuttavat ihmisen arkeen ja juhlahetkiin. Intiimitoimenpiteisiin erikoistunut lääkärimme toimii myös alan kansainvälisenä kouluttajana.

Joskus sukupuolielinten toiminta tai ulkoinen olemus ei miellytä omaa tai kumppanin silmää. Silloin ratkaisua voidaan lähteä etsimään esteettisestä lääketieteestä.

Cityklinikalle voit tulla ilmaiseen konsultaatioon, jolloin voit keskustella lääkärin tai sairaanhoitajan kanssa sinua vaivaavista asioista luottamuksellisesti. Jos klinikalle tuleminen tuntuu hankalalta, prosessin voi aloittaa lähettämällä meille sähköpostia.

Intiimitoimenpiteitä Cityklinikalla tekevät lääkäri ja plastiikkakirurgi sekä naisten osalta myös gynekologi.

Asiakaskokemuksia

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.
Dear Dr. Piotr, On behalf of AAAM/CBB Medical Training, I would like to take this opportunity to express my heartfelt thanks to you for your very active participation in our recent 5th Gender Aesthetic Asia Focus Series 2017 held in Singapore.

We know your time is precious and we are grateful that you shared some of it with us. I have no doubt that it would have not been the success that it was without your presence. We believe that the knowledge and experience you have shared will help the aesthetic industry. Again, thank you very much for your enthusiastic participation in our Gender Aesthetic Focus Series. We look forward to your participation on our future events.

Warm regards,

Sam American Academy of Aesthetic Medicine (AAAM) International.

Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.

Naiset

Intiimialueen toiminta ja ulkonäkö vaikuttavat naisen psyykkiseen hyvinvointiin ja seksuaaliterveyteen. Joskus intiimialueen vaivat ja sukupuolielinten ulkoinen olemus aiheuttavat päivittäisiä hankaluuksia ja terveysongelmia. Ongelmat saattavat huonontaa myös naisen itsetuntoa, vähentää hänen seksuaalista aktiivisuuttaan ja haitata rakkauselämää.

Cityklinikalla intiimitoimenpiteitä tekevät lääkäri, plastiikkakirurgi ja gynekologi.

IPL-KARVANPOISTO

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää
Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu voidaan saada kuriin lantiopohjaharjoitteilla, jos kyse on lievästä oireilusta. Jos lievä tai keskivaikea virtsankarkailu ei helpotu harjoitteiden avulla, voidaan harkita laserhoitoa tai nauhaleikkausta.

Lue lisää
Emättimen kiristys laserilla

Emättimen kiristys laserilla

Jos emättimen löysyys ei johdu laskeumasta, apu voi löytyä IntimLase™-laserhoidosta. Emättimen laserkiristys on nopea toimenpide.

Lue lisää
Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuutta voidaan hoitaa ilman hormoneja. Tutkimusten mukaan laserhoidolla saavutetaan yhtä hyvä tulos kuin emättimeen käytetyillä paikallisvalmisteilla.

Lue lisää
Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus

Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus

Hymenplastia eli immenkalvon korjausleikkaus on kirurginen toimenpide, jossa aikuisen naisen emättimen kalvo suljetaan tikillä.

Lue lisää
Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.

Lue lisää

Miehet

Cityklinikalla tehdään peniksen paksunnostoimenpiteitä  sekä ympärileikkauksia miehille. Toimenpiteet suoritetaan johtopuudutuksessa, joten nukutusta ei tarvita. 
Botuliinilla hoidamme erektiohäiriöitä, ennenaikaisia siemensyöksyjä ja intiimialueen hikoilua.  Kotiin pääsee samana päivänä kahden, kolmen tunnin kuluttua klinikalle saapumisesta. Toimenpiteiden etu on vaivattomuus ja nopeus, sekä lyhyt toipumisaika.

Cityklinikalta löytyvät ratkaisut myös gynekomastiaan, pseudogynekomastiaan sekä peniksen pidentämiseen.

Ennenaikainen siemensyöksy - botoxhoito

Ennenaikainen siemensyöksy - botoxhoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää
Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää
Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää
Miesten intiimitoimenpiteet

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää
Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää.

Lue lisää
Ympärileikkaus

Ympärileikkaus

Ympärileikkaus on toimenpide, jossa siittimen ympäriltä poistetaan esinahkaa. Suomessa tämä toimenpide tehdään lähes aina lääketieteellisistä syistä, esimerkiksi esinahan tiukkuuden takia.

Lue lisää