CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

Rasva pois jäädyttämällä — se on nyt mahdollista. Yli miljoona onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä puhuvat tutkitun tehon ja turvallisuuden puolesta.

Kun kudosten lämpötilaa lasketaan, rasva jäätyy ennen muita kudoksia. Niinpä rasvasolut voidaan jäädyttää ilman, että rasvaa ympäröivät kudokset vaurioituvat.

CoolSculpting on kansainvälisten markkinoiden ensimmäinen ja ainoa FDA-hyväksytty rasvanpoistomenetelmä, joka perustuu rasvan jäädyttämiseen (kryolipolyysi). Se sopii myös kaksoisleuan poistamiseen sekä miehen rintojen liikakasvun hoitoon.

CoolSculpting-käsittelyjä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

KATSO VIDEO.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi hoitoalue
590 €
Lue lisää

 

 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu. 
Kahden hoitoalueen paketti
1180 €
Lue lisää
 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu.
Neljän hoitoalueen paketti
2360 €
Lue lisää

 

 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue edellyttää onnistuakseen suuremman hoitopään käyttöä, pakettihinta tuplaantuu. 
Kuuden hoitoalueen paketti
3440 €
Kahdeksan hoitoalueen paketti
4520 €
Lisäalue
+400 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden hoidon paketti - suppea alue
690 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
Kahden suppean alueen hoitopaketti tai yksi laajan alueen hoito
890 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue on laaja, pakettihinta kasvaa. Hoidettavat alueet, niiden laajuus sekä näin lopullinen hinta määräytyvät yksilöidyn konsultaatiokäynnin yhteydessä.
Lisäalue
+390 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Molemmat rinnat (kahden syklin paketti)
1190 €
Lue lisää
 • ainoa markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
Molemmat rinnat ja kainalot edestä (neljän syklin paketti)
1990 €
Lue lisää
 • aino markkinoiden FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kenelle tämä hoito on tarkoitettu?

CoolSculpting sopii miehille, joiden on vaikea päästä eroon jonkin tietyn alueen ylimääräisestä rasvasta. Erityisen hyvin toimenpide sellaisille rasvakertymille, joihin liikunta ja ruokavaliomuutokset eivät tepsi. Hoito voi monissa tapauksissa — ei kuitenkaan aina — korvata rasvaimun. Erityisen hyvin toimenpide sopii pseudogynekomastian hoitoon, kun miehen rintojen liikakasvu johtuu rasvakertymistä.

Toimenpide ei ole laihdutuskeino, eikä se korvaa esim. mahalaukun ohitusleikkausta. Se voi kuitenkin toimia tehokkaana lähtölaukauksena aiempaa terveellisemmille elämäntavoille ja myös painonhallinnalle.

Mikäli et ole varma, sopiiko toimenpide sinulle, on hyvä varata aika maksuttomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa käydään läpi vaihtoehtoja, joiden avulla voimme parantaa juuri sinun ulkonäköäsi ja elämänlaatuasi.

Konsultaation voit varata puhelimitse numerosta 0201 777 288 (Helsinki, Turku, Lahti).

Tiesithän, että voimme arvioida tilannettasi myös kuvien avulla. Siirry kuvakonsultaatiolomakkeeseen.

Kuinka paljon hoito maksaa?

CoolSculpting-hoidon hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • Hoitoalueen tai hoitoalueiden koko: lähtökohtaisesti pienen alueen käsittely maksaa vähemmän kuin suuren
 • Tarvittavien toimenpiteiden lukumäärä: yhdellä CoolSculpting-hoidolla voidaan poistaa 20-25 prosenttia alueen rasvasoluista
 • Asetetut tavoitteet ja päämäärät

Hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle räätälöidysti. Otamme huomioon käsittelyalueen tai -alueiden koon, omat tavoitteesi sekä budjettisi. Tarvittaessa voit maksaa toimenpiteen myös osissa.

Kuinka pitkään? Kuinka monta kertaa?

Hoidon kesto vaihtelee käsittelyalueen koon mukaan. Yhden alueen (n. 12 cm x 12 cm) hoito kestää noin 35 minuuttia. Kaksoisleuan käsitteleminen hoituu alle tunnissa. Molempien jenkkakahvojen tai alavatsan käsittely kestää noin kaksi tuntia.

Kertahoito poistaa noin 25 prosenttia hoitoalueen rasvasoluista. Jos rasvaa halutaan poistaa enemmän, toimenpide voidaan tehdä kaksi tai kolme kertaa.

Minne jäädytetty rasva häviää?

Kryolipolyysi on toimenpide, jonka aikana rasvasoluja jäädytetään. (Kryo merkitsee kylmää, lipolyysi rasvan hajottamista.)

 1. Jäätyneet rasvasolut kuolevat hoitoa seuraavien vuorokausien kuluessa.
 2. Elimistön jätehuollosta vastaavat solut hajottavat kuolleet rasvasolut.
 3. Tämän jälkeen kuolleet rasvasolut metaboloituvat maksassa ja poistuvat kehosta luonnollista tietä.

Kuolleiden rasvasolujen tilalle ei synny uusia rasvasoluja. Tämän vuoksi hoitotulokset ovat pysyviä. Kuten kaikkien esteettisten toimenpiteiden jälkeen, myös tässä hoitotuloksia ylläpidetään elämällä tervettä, tasapainoista elämää.

 

Miltä hoito tuntuu?

Toimenpiteen alkaessa ihossa tuntuu imua, painetta ja kylmyyttä. Epämukavuus vähenee ensimmäisten minuuttien jälkeen. Toimenpiteen aikana voi lukea kirjaa, katsella videoita tai selailla työpapereita. Hoidon aikana voi jopa torkahtaa. Lue lisää.

 

 

Onko CoolSculpting-hoito turvallinen?

CoolSculpting-hoito on saanut pitkien, perusteellisten ja puolueettomien tutkimusten jälkeen FDA-hyväksynnän. (FDA-hyväksyntä koskee vatsan, reisien, lantion ”jenkkakahvojen” ja kaksoisleuan käsittelyä.)

Toimenpide on tutkitusti turvallinen ja tehokas, ja se sopii erinomaisesti ei-kirurgiseen rasvanpoistoon. Yli miljoona onnistunutta hoitoa puhuu puolestaan.

Markkinoiden muilla kryolipolyysihoidoilla ja -laitteilla ei ole FDA-hyväksyntää. Tämän vuoksi näiden tehosta tai turvallisuudesta ei ole takeita.

Onko hoidolla sivuoireita tai vasta-aiheita?

Toimenpiteen aikana syvällä kudoksissa voi aistia vetoa, nykimistä, nipistelyä ja muita lievän epämukavia tuntemuksia. Toimenpiteen jälkeen käsittelyalue on usein turta tai tunnoton. Punoitus, turvotus, mustelmat, pistely, kihelmöinti ja kivut ovat tavallisia sivuoireita hoidon jälkeen.

Toimenpide ei kuitenkaan sovi aivan kaikille. Esimerkiksi kryoglobulinemia ja vakava liikalihavuus ovat toimenpiteen vasta-aiheita. Varmista aina terveydenhuollon ammattilaiselta, sopiiko toimenpide juuri sinulle.

Voinko palata arkirutiineihini heti toimenpiteen jälkeen?

Voit.

Tämä toimenpide on täysin ei-kirurginen, joten hoidon jälkeen elämä jatkuu normaalisti. Hoidossa voi käydä esimerkiksi pidennetyn lounastunnin aikana.

Ensimmäisten vuorokausien aikana raskas liikunta voi olla hankalaa.

Koska näen tulokset?

Muutoksia alkaa näkyä noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä. Dramaattisimmillaan lopputulokset ovat keskimäärin kahden kuukauden päästä CoolSculpting-hoidosta. Rasvan poistuminen toimenpidealueelta jatkuu vielä 4–6 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Pitääkö minun syödä myös lisäravinteita? Liittyykö hoitoon tiukka ruokavalio?

Hoitoon ei liity pillereitä tai lisäravinteita. Sinun ei tarvitse myöskään opetella uusia ruokailu- tai liikuntatottumuksia.

Useimmat potilaat alkavat kuitenkin spontaanisti huolehtia hyvinvoinnistaan entistä paremmin, kun he näkevät ensimmäisiä hoitotuloksia. Monelle hoito toimii eräänlaisena lähtölaukauksena uuteen, aiempaa terveempään elämään.

Mitä tapahtuu, jos lihon hoidon jälkeen?

Useimmat potilaat alkavat pitää itsestään entistä parempaa huolta investoituaan hoitoon ja nähtyään hoidon tulokset.

Jos kiloja karttuu toimenpiteen jälkeen, olemassaolevat rasvasolut voivat kasvaa kaikkialla kehossa, myös toimenpidealueella.

CoolSculpting-wiki

Perustietoa

CoolSculpting on rasvanpoistomenetelmä, joka perustuu rasvan jäädyttämiseen eli kryolipolyysiin. (Kryo merkitsee kylmyyttä, lipolyysi-sanalla tarkoitetaan rasvan hajottamista.)

Toimenpiteen avulla voidaan poistaa sitkeitä rasvakertymiä ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa. Hoito on tutkitusti turvallinen ja tehokas. FDA-hyväksyntä ja yli miljoona CoolSculpting-toimenpidettä kertovat hoidon luotettavuudesta, tehokkuudesta ja tuloksellisuudesta.

Katso video.

Hoitokohteet:

CoolSculpting-esite kaksoisleuka

Lataa esite napauttamalla kuvaa.

 

coolsculpting-esite

Lataa esite napauttamalla kuvaa.


Rasva voidaan jäädyttää pois

Rasvan jäädyttäminen on mahdollista. Tieteelliset tutkimukset osoittavat, että rasvaa voidaan poistaa menestyksellisesti jäädyttämällä. Kun kudosten lämpötilaa lasketaan asteittain, rasva jäätyy ennen muita kudoksia. Tämän vuoksi rasvan jäädyttäminen ei tuhoa muita kuin rasvakudosta. Ympäröivät kudokset kestävät lämpötilan laskun, mutta rasva tuhoutuu.

CoolSculpting-laitteen avulla kylmyys voidaan johtaa tarkasti ja säädellysti ihon alla sijaitsevaan rasvakudokseen. Käsittelyalueen rasvasolut kristalloituvat (ts. jäätyvät) ja kuolevat. Ajan kuluessa elimistön jätehuollosta vastaavat solut havaitsevat kuolleet rasvasolut ja hajottavat ne. Hajotetut rasvasolut kuljetetaan maksaan, jossa ne metaboloituvat. Lopulta rasvasolut kulkeutuvat ulos kehosta luonnollisia reittejä myöten.

Rasvasolujen poistuttua vartalon ääriviivat paranevat huomattavasti.

KATSO VIDEO.

 


CoolSculpting on räätälöityä kehonmuokkausta

Kehoa on mahdollista muokata tehokkaasti ilman kirurgiaa. Laadimme jokaiselle CoolSculpting-potilaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka pohjalta voimme räätälöidä mahdollisimman tehokkaan ja toimivan hoitokokonaisuuden.

Yksi CoolSculpting-hoito poistaa 20-25 % käsittelyalueen rasvasta. Jos tämän rasvamäärän poistamisella saavutetaan haluttu tulos, riittää yksi käsittely. Jos rasvaa tahdotaan poistaa enemmän kuin 25 prosenttia, toimenpide voidaan uusia. Hoitosuunnitelmassa otamme huomioon juuri sinun kehosi, sinun tavoitteesi ja sinun budjettisi.

Hoitosuunnitelman selvittyä voit istua alas, rentoutua ja sanoa lopulliset hyvästit sitkeille rasvakertymillesi. Asetuttuasi hoitotuoliin Cityklinikan ammattilainen asemoi CoolSculpting-laitteen niin, että kylmäkäsittely osuu juuri sinne, missä ei-toivottu rasva sijaitsee. Hoidon aikana voit lueskella, vastata sähköposteihisi, somettaa tai vaikka ottaa päiväunet.

Toimenpide on ei-kirurginen. Ihoa ei lävistetä neuloilla, veitsellä tai muilla instrumenteilla. Siksi voit palata takaisin normaaliarkeesi heti toimenpiteen päätyttyä.


Erinomaisia lopputuloksia

Toimenpidettä seuraavien viikkojen ja kuukausien kuluessa elimistösi poistaa elävien rasvasolujen lomassa olevat jäätyneet, kuolleet rasvasolut. Jäädytettyjen, kuolleiden rasvasolujen poistuessa rasvan määrä laskee radikaalisti. Koska aikuisen ihmisen kehossa ei synny uusia rasvasoluja, toimenpiteen tulokset ovat pysyviä. Poistetut rasvasolut ovat poissa — pysyvästi.

KATSO VIDEO.


Tutkitusti turvallinen CoolSculpting-toimenpide

 1. CoolSculpting-tekniikan ansiosta ainaoastaan rasvasolut jäätyvät. Kohdennettu jäähdytys tuhoaa rasvan — muut kudokset eivät vahingoitu lainkaan.
 2. CoolSculpting-toimenpiteitä tehdään ainoastaan sertifioiduilla CoolSculpting-lääkäriklinikoilla. Erikoiskoulutettu henkilökunta — tehoa ja turvallisuutta sinun eduksesi.
 3. CoolSculpting-laitteiston sisäänrakennetut sensorit havaitsevat liiallisen kylmyyden. Ei paleltumia tai muita kudosvaurioita.

Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Nenäleikkaus

Nenäleikkaus on plastiikkakirurgin suorittama leikkaus. Nenäleikkaus voi muuttaa nenän ulkonäköä ja sen toimintaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botuliinihoito ryppyjen poistamiseen

Botuliinihoito soveltuu monen sairauden ja ongelman hoitoon. Botuliinilla voidaan myös häivyttää miehen ikääntymismuutoksia — tyylikkäästi ja luonnollisesti.

Lue lisää

Migreenin hoito botuliinilla

Botuliinilla eli botoxilla pystytään ehkäisemään ja hoitamaan päänsärkyä ja migreeniä. Myös kroonistuneet hartia- ja niskakivut pystytään saamaan kuriin botuliinihoidolla.

Lue lisää

Hampaiden narskuttelu hoidetaan botuliinilla

Jopa 90 prosenttia hampaiden narskuttelusta kärsivistä asiakkaista hyötyy todistetusti botuliinihoidosta.

Lue lisää

PRP-hoito — hiukset

PRP-hoitoa pidetään erittäin tehokkaana juuri hiustenlähdön yhteydessä. Hoidon avulla uusien hiusten kasvamista saadaan stimuloiduksi jopa 80 prosentissa tapauksista.

Lue lisää

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

Täyteainehoito miehelle

Täyteainehoidon lähtökohtana ovat miehen omat toiveet ja odotukset. Hyvin tehty täyteainehoito korostaa tyylikkäästi miehen parhaita puolia.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vampyyrihoito kasvoille

Vampyyrihoito eli PRP-hoito on ihoa uudistava ja kiinteyttävä pistoshoito.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Yläluomet ja alaluomet — miehet

Pussittavat silmäluomet ovat Suomen yleisin esteettisen plastiikkakirurgian hoidonaihe. Leikkauksessa luomien alueelta poistetaan ylimääräistä kudosta.

Lue lisää

Hiustensiirtoleikkaus

Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee hiustensiirrot FUE-tekniikalla. Klinikallamme jokaiselle hiustensiirtopotilaalle tehdään myös kantasolukäsittely.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Laserilla voidaan ratkaista monenlaisia iho-ongelmia. Kasvojen laserhoito räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — rasva pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää sitkeät rasvakertymät pois. Toimenpiteet nyt Helsingissä ja Turussa.

Lue lisää

UltraLift™ HIFU miehen kasvojen kohotukseen

HIFU-toimenpide on arvioitu maailmanlaajuisesti tehokkaimmaksi veitsettömäksi kasvojenkohotusmenetelmäksi. Lopputulos paranee toimenpidettä seuraavien kuukausien aikana.

Lue lisää

Aknen hoito, aknearvet

Cityklinikalla aknen ja aknearpien hoitoon löytyy monenlaisia toimenpiteitä. Kemialliset kuorinnat ja laserhoidot sekä näiden yhdistelmät auttavat sekä akneen että aknearpiin.

Lue lisää

Silmäpussit pois laserilla

Laserhoidon avulla saadaan silmäpussit pois osittain tai kokonaan. Smile Eye Lift™ toimii parhaiten sarjahoitona, jolloin lasertoimenpide tehdään 3–5 kertaa kahden viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin laserpoisto on sarjahoito. Uusi FracTat™-tekniikka on kuitenkin lyhentänyt hoitosarjan pituutta huomattavasti.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Maksaläiskä tai muu pigmenttimuutos

Läiskiä ja hyperpigmentaatiota hoidetaan laserilla tai kemiallisella kuorinnalla. Hoitomuotoja ja tekniikoita yhdistelemällä saavutetaan parhaat tulokset.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Karvojen poisto laserilla

Laserhoito on tehokkain tapa poistaa ei-toivotut karvat. Toimenpide tehdään 3–5 kertaa 6–8 viikon välein.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps™ on tehokas ja turvallinen laserhoito kynsisienelle. Hoito on nopea ja potilaan kannalta yksinkertainen. Tuloksia saavutetaan neljän kerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kuorsaaminen ja uniapnea kuriin laserilla

NightLase™-laserhoidolla saadaan nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin. Tuloksia saadaan kolmen toimenpidekerran sarjahoidolla.

Lue lisää

Kasvojen kohotusleikkaus

Kasvojen kohotusleikkaus korjaa ja parantaa kasvojen ikääntymismuutoksia. Leikkaus tehdään nukutuksessa tai joskus myös paikallispuudutuksessa.

Lue lisää

Rasvansiirto miehille

Miehen omalla rasvalla voidaan korjata kasvojen arpia ja ikääntymismuutoksia. Lisäksi sillä voidaan stimuloida laajoja ihoalueita uudistumaan.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Rasvansiirto, kasvot

Kasvojen rasvansiirto nuorentaa kasvoja voimakkaasti, mutta ulkopuolisen on lähes mahdotonta huomata, että kasvoja on käsitelty.

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Laihdutuksen jälkeen

Laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja voidaan poistaa kirurgisesti. Leikkaus voi auttaa myös silloin, kun iho on löystynyt ikääntymisen myötä.

Lue lisää

Vatsan kiristys miehelle

Vatsan kiristysleikkaus voi tulla miehelle ajankohtaiseksi esimerkiksi painonpudotuksen jälkeen.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Peniksen ympärileikkaus

Peniksen ympärileikkaus on pienkirurginen toimenpide, jonka aikana esinahka poistetaan peniksen ympäriltä.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voidaan tehdä, jos miehen intiimialueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Hikoilu kuriin tehokkailla hoidoilla

Hikoilua ja liikahikoilua voidaan hoitaa. Botuliini sopii lähes kaikkien kehonosien hikoilun väliaikaiseen poistamiseen. MiraDry poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi.

Lue lisää