Vuoden botox – koko vuoden hoidot edullisemmin yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botox-hoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia koko vuoden botox-hoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla. Näin säästät rahaa ja aikaa sekä saat ylläpidettyä ympäri vuoden parhaimman mahdollisen, täysin optimaalisen hoitotuloksen.

Ostaessasi yhden vuoden botox-hoidot yhdelle alueelle – paketti sisältää tällöin 3 yhden alueen hoitokertaa. Vuoden aika lasketaan ensimmäisestä hoidosta alkaen. Vaihtoehtoina on ostaa hoitoja myös kahdelle sekä kolmelle alueelle. Katso alempaa hintatiedoista lisäinfoa paketeista.

Asiakaskokemuksia

Haluan saattaa siellä kaikkien klinikalla työskentelevien tiedoksi, kuinka tyytyväinen olen käyntiini. Mika loihti botuliinilla otsaani yksinkertaisesti täydellisen lopputuloksen! Olen käynyt muuallakin, eivätkä alan nimekkäimmätkään kirurgit ole yltäneet samaan.

Kiitos, olen niin onnellinen. Välitättehän Mikalle tiedon, että hän on botox-mestari!

Turussa Cityklinikan Mirva-Mari Määttä osaa kyllä hommansa taitavasti ja aina olen ollut hänen lopputulokseen tyytyväinen.
Helena on ehkä maailman herttaisin ihminen ja aina on tullut hyvä lopputulos.
Helena, suosittelen!
Olen käynyt pitkään cityklinikan Helena Westerholmilla ja hän on aivan paras tekijä jolla on hyvä silmä kauneudelle. Muille en mene. Piste. Ainoa miinus on että aika pitää varata pitkälle etukäteen kun muutkin ovat vissiin huomanneet tämän...

Suosittelen Piotria. Minä ja tuttuni käymme hänellä, paras jälki (muitakin olemme kokeilleet).

Piotr on erittäin hyvä siinä mitä tekee,olen ollut hänen mallinaan sekä koulutuksissa. Usean vuoden kokemus ja hän kouluttaa itseään koko ajan ko. Alalla joten on erittäin ajantasalla ammatillisesti.

Hei Piotr! Haluan kiittää sinua hoidon lopputuloksesta. Kulmarypyt ovat olleet poissa, ja ilme näin pirteämpi. Mieluusti palaan vastaanotollesi, kun on taas sen aika!

Cityklinikka on tässä ajassa etenevä yritys. Monipuolinen ja ystävällinen palvelu.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki ja Lahti — 0201 777 288

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden vuoden hoidot, 1 alue - (sis. kolme hoitokertaa)
477 €
Lue lisää

Tämä sarjahoito on suunniteltu siten, että asiakas voi ostaa valmiiksi itselleen yhden vuoden botox-hoidot, joilla voidaan ylläpitää optimaalisia tuloksia. Sarjahoito sopii mainiosti asiakkaillemme, jotka käyvät vakituisesti ylläpitämässä botox-hoitojensa tuloksia.

Yhden vuoden hoito yhdelle alueelle sisältää kolme yhden alueen hoitokertaa ja mahdolliset kontrollikäynnit. Vuosi lasketaan ensimmäisestä hoidosta alkaen.

Yhden vuoden hoidot, 2 aluetta - (sis. kolme hoitokertaa)
954 €
Lue lisää

Tämä sarjahoito on suunniteltu siten, että asiakas voi ostaa valmiiksi itsellensä yhden vuoden botox-hoito kerrat, joilla voidaan ylläpitää tuloksia. Tämä  sarjahoito sopii mainiosti asiakkaillemme, jotka käyvät vakituisesti ylläpitämässä botox-hoidon tuloksia.

Yhden vuoden hoito kahdelle alueelle sisältää kolme kahden alueen hoitokertaa ja mahdolliset kontrollikäynnit. Vuosi lasketaan ensimmäisestä hoidosta alkaen.

Yhden vuoden hoidot, 3 aluetta - (sis. kolme hoitokertaa)
1251 €
Lue lisää

Tämä sarjahoito on suunniteltu siten, että asiakas voi ostaa valmiiksi itsellensä yhden vuoden botox-hoito kerrat, joilla voidaan ylläpitää tuloksia. Tämä  sarjahoito sopii mainiosti asiakkaillemme, jotka käyvät vakituisesti ylläpitämässä botox-hoidon tuloksia.

Yhden vuoden hoito kolmelle alueelle sisältää kolme 3 alueen hoitokertaa ja mahdolliset kontrollikäynnit. Vuosi lasketaan ensimmäisestä hoidosta alkaen.

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden vuoden hoidot, 1 alue - (sis. kolme hoitokertaa)
597 €
Yhden vuoden hoidot, 2 aluetta - (sis. kolme hoitokertaa)
1194 €
Yhden vuoden hoidot, 3 aluetta - (sis. kolme hoitokertaa)
1641 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mikä botox-hoito on?

Botuliinitoksiinista puhuttaessa käytetään usein sanaa botox. Itse asiassa Botox on kuitenkin vain yksi botuliinin kauppanimistä. Samaa yhdistettä myydään muillakin nimillä. Sanalla botox-hoito tarkoitetaan kaikilla botuliinimerkeillä tehtäviä botuliinihoitoja. Cityklinikan kotisivuilla sanalla botox tarkoitetaan kaikkia botuliinivalmisteita.

Botuliini eli botox on mullistanut monien sairauksien hoidon. Joihinkin sairauksiin botuliini on jopa ainoa apu. Botuliinilla hoidetaan mm. seuraavia sairauksia ja terveydentiloja:

Sairauksien hoitamiseen botuliinia on käytetty jo vuosikymmeniä. Lääkkeen esteettiset käyttötarkoitukset löydettiin 1980-luvun lopulla.

Botuliini on lääke, joten sitä on tutkittu tieteellisesti. Tutkimus on ollut jatkuvaa, ja tutkimustulokset on dokumentoitu. Kliiniset tutkimukset ovat tuoneet paljon tietoa, jota voidaan hyödyntää sekä terveydenhuollossa että esteettisen lääketieteen saralla.

Miten botuliinitoksiini eli "botox" valmistetaan?

Botuliini on lääke, jota valmistetaan laboratorio-oloissa puhdistamalla Clostridium botulinum -nimisen bakteerin tuottama proteiini. Kuten muutkin lääkkeet, myös botuliini on oikein annosteltuna ja oikein käytettynä erittäin turvallinen aine.

Vähentääkö botox-hoito todella ryppyjä?

Kyllä — väliaikaisesti. Botuliinitoksiini poistaa tai häivyttää ryppyjä muutamaksi kuukaudeksi. Botuliini-injektiot lamaannuttavat väliaikaisesti lihaksia, jotka ovat ”syypäitä” ihon ryppyihin.

Tyypillisesti botuliinia käytetään otsan vaakaryppyihin, otsan huoliryppyyn (”Sibelius”) ja silmäkulmien harakanvarpaisiin. Ammattitaitoinen pistäjä osaa käyttää botoxia myös leuan muotoiluun, suupielien kohottamiseen, ylähuulen pystyryppyjen oikaisemiseen sekä kaulan ”vuosirenkaiden” tasoittamiseen.

Sopiiko botox-hoito juuri minulle?

Jos rypyt ja juonteet vaivaavat sinua, botox-hoito saattaa sopia sinulle. Joskus harvoin terveydentila saattaa olla botuliinihoidon vasta-aihe. Siksi toimenpiteen tekijän tulee tietää, jos sinulla on sairauksia tai allergioita.

Esteettisiä botox-hoitoja tehdään naisille enemmän kuin miehille. Botuliinihoito on kuitenkin erinomainen vaihtoehto myös miehen ulkonäön parantamiseen. Yhdysvalloissa botuliinihoitoja on tehty yli miljoonalle miehelle. Botuliinin yksiselitteinen teho ja hoidon nopeus viehättävät monia miespotilaita myös Suomessa. Cityklinikalla noin joka kymmenes botox-hoito tehdään miehelle.

Onko kyseessä hermomyrkky?

Botuliini on hermomyrkky. Kuten muidenkin kemiallisten yhdisteiden kohdalla, myös botuliinin kohdalla määrä tekee myrkyn. 

Mitä ”määrä tekee myrkyn” -lause tarkoittaa?

Elimistössämme ja ympäristössämme on paljon kemiallisia yhdisteitä, jotka ovat suurina määrinä vaarallisia. Esimerkiksi alkoholi on hermomyrkky, jota voi joskus kuitenkin nauttia, kun määrät pysyvät pieninä.  Jopa ihmiselle elintärkeä vesi on myrkyllistä, jos sitä nauttii liikaa.

Myös botuliini on vaarallista, jos sitä joutuu kehoon liikaa. Koska näin on, botox-hoidon voi tehdä turvallisesti vain lääkäri tai lääkärin valvonnan alla toimiva sairaanhoitaja. Kun määrät ovat pieniä, myrkytyksen vaaraa ei ole.

Neurologisia sairauksia hoidetaan injisoimalla ihmisen kehoon 20–400 yksikköä botoxia kerrallaan.
Juonteita oikaiseva lääkäri ruiskuttaa lihakseen yleensä 20–50 yksikköä.

Vasta, jos ihmisen suoneen ruiskutetaan tuhansia yksiköitä botuliinia, aine myrkyttää. Määrä tekee botoxistakin myrkyn.

Botox on lääke

Botuliinihoidoista kiinnostuneen on joka tapauksessa kuitenkin hyvä muistaa, että botox on reseptilääke. Lääkäri tietää, miten lääkkeitä käytetään oikein. Kaikki botuliinihoidot tulee tehdä botuliinihoitoihin perehtyneen lääkärin valvonnassa. Jos botuliinihoitoa tekevällä sairaanhoitajalla ei ole valvovaa lääkäriä, asiakas ei välttämättä ole turvallisissa käsissä.

On myös muistettava, että jos pistos ei osu kohdalleen, botox voi rentouttaa tilapäisesti viereisiäkin lihaksia. Esimerkiksi väärään kasvojen kohtaan annettu pistos voi aiheuttaa silmäluomen tilapäistä roikkumista.

Kuinka pitkään botox-hoidon tulos säilyy?

Botox-hoidon tulos säilyy iholla keskimäärin 3–6 kuukautta.

Jos aineenvaihdunta on hidas, tulokset saattavat näkyä jopa vuoden ajan. Toisaalta jos botox-potilas harrastaa paljon liikuntaa, liikuntaharraste voi näkyä botox-tulosten kestossa. Moni urheiluharrastus kiihdyttää aineenvaihduntaa useiksi vuorokausiksi. Jos tahtoo varmistaa botoxin hyvän pysyvyyden, kannattaa pitää muutaman vuorokauden mittainen tauko liikunnasta sekä ennen botox-hoitoa että sen jälkeen.

Jos botox-hoitoja tehdään useita kertoja, lihakset tottuvat lepotilaan ja hoitotulos säilyy pidempään kuin ensimmäisellä kerralla. Jos hoidot aloittaa ennalta ehkäisevästi, jo ennen varsinaisten ryppyjen muodostumista, ryppyjä ei välttämättä muodostu lainkaan. Suomessa ryppyjen ennalta ehkäiseminen ei ole kovin yleistä. Botox-hoitoon tullaan siinä vaiheessa, kun olemassaolevista rypyistä tahdotaan eroon.

Huomaavatko muut, että olen käynyt botox-hoidossa?

Kyllä ja ei.

Botuliinihoito tasoittaa ryppyjä selvästi. Toinen botox-hoidoissa käyvä ihminen saattaa arvata, että olet käynyt botuliinihoidossa. Toimenpiteen jälkeen ilmeesi on aiempaa freesimpi, levänneempi ja nuorekkaampi. Botox-hoito ei kuitenkaan tee kenestäkään käsitellyn näköistä, jos toimenpide on tehty oikein.

Rupsahtavatko piirteet, kun botox-hoidon teho häviää?

Botuliinin teho häviää vähitellen hoitoa seuraavien kuukausien kuluessa. Mitään yhtäkkistä rupsahtamista ei tapahdu, vaikka lopettaisit tykkänään botox-hoidoissa käymisen. Kun botuliini hajoaa ja poistuu kudoksista, lihasten aktiivisuus palautuu ja iho näyttää samalta kuin ennen botox-hoitoa.

Mikä on mikrobotox-hoito?

Mikrobotox eli mesobotox on pinnallisten ryppyjen ja ilmejuonteiden hoitoon kehitetty tekniikka, joka sopii erinomaisesti myös rasvaisen ihon hoitoon sekä laajentuneiden ihohuokosten pienentämiseen. Mikrobotox-hoidossa laimeaan botuliiniliuokseen lisätään usein muita aktiiviaineita (esim. antioksidantteja, vitamiineja tai kosteuttavia tehoaineita). Liuos viedään ihon pinnan alle monipistoshoitona. Potilaan näkökulmasta mikrobotox-hoito muistuttaakin paljon mesoterapiahoitoa.

Perinteisesta botox-hoidosta mikrobotox-hoito eroaa lähinnä neljällä tavalla:

 • Liuoksen botuliinipitoisuus – mikrobotox-hoidossa botuliinia käytetään vähemmän kuin normaalissa botox-hoidossa.
 • Hoitokohde — perinteisessä botox-hoidossa botuliini viedään lihakseen, mikrobotox-hoidossa käsitellään lähinnä ihon verinahkaa (dermis).
 • Pistokset — perinteisessä botox-hoidossa aine viedään lihakseen muutaman pistoksen avulla, mikrobotox-hoidossa pistoksia tehdään jopa useita kymmeniä.
 • Lopputulos — perinteinen botox-hoito estää hoidettua lihasta liikkumasta 3–6 kuukauden ajan, mikrobotox-hoito tasoittaa ihoa muttei estä ilmeilyä.

 

 

Mikä on Nefertiti Lift?

Nefertiti Lift on uusi botuliinihoito, jonka avulla voidaan kiinteyttää kaulaa ja leukalinjaa. Toimenpiteessä botoxilla rentoutetaan ne lihakset, jotka vetävät ihoa alaspäin. Kun nämä lihakset rentoutuvat, piirteitä kohottavat lihakset pääsevät nostamaan kudoksia aiempaa enemmän. Tuloksena on alakasvojen maltillinen kohoaminen.

 

Mikä on kasvojen kavennus botoxilla?

Kasvojen kaventaminen botoxilla

 

Botuliinilla eli ”botoxilla” voidaan kaventaa alakasvoja. Hoidossa aine injisoidaan leukaperien lihasten paksuimpaan kohtaan. Kun lihakset rentoutuvat, ne myös pienenevät. Toimenpiteestä on hyötyä potilaille, joiden leukaperät ovat normaalia hieman leveämmät. Lihasta voi tunnustella itsekin puremalla hampaat tiukasti vastakkain. Mikäli leukaperien lihakset suurenevat ja muuttuvat koviksi hampaita yhteen purtaessa, tämä toimenpide saattaa olla sopiva.

Kasvojen kavennuksen yhteydessä botox-hoidon teho alkaa hiukan myöhemmin kuin muiden botox-hoitojen yhteydessä. Tuloksen näkee selvästi vasta kuuden viikon kuluttua hoidosta. Toisaalta hoitotulos myös säilyy hyvänä normaalia pidemmän ajan, keskimäärin 6—18 kuukautta. Tulosta arvioidaan yleensä kolmen kuukauden päästä hoidosta, jolloin botoxia voidaan joutua injisoimaan lihakseen hiukan lisää.

Parhaat tulokset saavutetaan tekemällä hoito 2—3 kertaa kolmen kuukauden välein. Kun haluttu lopputulos on saavutettu, tulosten ylläpitoon riittää 1–2 toimenpidekertaa vuodessa.

 

Kuka saa pistää botoxia?

Botox on reseptilääke. Botox-hoitoja saavat tehdä vain lääkärit sekä heidän valvonnassaan toimivat sairaanhoitajat. Cityklinikalla botox-hoitoja tekevät kaikki lääkärit ja sairaanhoitajat. Sairaanhoitajat toimivat aina lääkärin valvonnassa.

Koska botuliini (”botox”) on reseptilääke, sitä koskevat lääkelait ja -asetukset.

Onko botoxilla sivuvaikutuksia?

Kaikilla lääkkeillä on sivuvaikutuksia, niin myös botuliinilla. Botoxin sivuvaikutukset ovat kuitenkin pieniä ja lyhytaikaisia. Otsaa hoidettaessa 1–5 prosentilla potilaista yläluomi tai kulmakarva laskeutuu hiukan. Tämä sivuoire menee yleensä ohi parin viikon kuluessa. Mustelmat ovat toinen tunnettu sivuvaikutus. Osalle potilaista mustelmia muodostuu helpommin kuin toisille. Mustelmia voi ehkäistä aloittamalla mustelmavoiteen käytön jo ennen toimenpidepäivää. Mustelmavoidetta kannattaa käyttää ainakin viikon ajan botuliinihoidon jälkeen.

 

Mitä ihonhoitotuotteita suosittelette?

Hoito-ohjeet

Botox-wiki

Injektiohoidot ikääntymismuutosten häivyttämisessä

Sairaanhoitajien tekemät botox-hoidot toteutetaan Cityklinikalla aina lääkärin valvonnan alaisena.

Botox-hoito häivyttää rypyt ja juonteet. Botox-hoidossa rentoutetaan väliaikaisesti lihaksia, jotka aiheuttavat ryppyjä ja piirteiden laskeutumista. Kun lihas rentoutuu, lihaksen päällä oleva ryppy siliää.

Botuliinia ei tarvitse pelätä. Terveydenhuollon ammattilaisen tekemä botox-hoito on erittäin turvallinen ja hyvin siedetty hoito. Sairauksien hoidossa käytettävät botox-lääkemäärät ovat äärettömän pieniä ja esteettisissä hoidoissa vielä paljon pienempiä.

Cityklinikalla botox-hoitoja käytetään muun muassa kasvojen yläosassa olevien ikääntymismuutosten hoitamiseen. Otsan vaakarypyt, silmien välinen sibeliusjuonne ja silmäkulmarypyt ovat tyypillisimpiä botuliinihoidon kohteita.

Vanhenemisen merkit ja rypyt eivät aina ole pelkkä ilo ja riemu. Peilistä saattaa katsoa vanha ihminen, vaikka sisäisesti tämä sama ihminen kokisi olevansa nuori, voimakas ja elinvoimainen.  Pistoshoidoilla voidaan saada ihmisen sisäinen ja ulkoinen olemus kohtaamaan.

Ihonhoitoon ja kasvojen nuorennukseen on monia eri mahdollisuuksia. Tärkeinä osatekijöinä ovat hyvät ihonhoitorutiinit, riittävä lepo, stressin minimoiminen ja terveelliset elämäntavat. Lisänä voidaan käyttää esteettisen lääketieteen mahdollistamia vaihtoehtoja. Näitä ovat esim. pistoshoidot. Cityklinikan pistoshoidot tehdään maailman tutkituimmilla skinboostereilla, hyaluronihappo- ja botuliinijohdannaisilla, joita myydään useilla kauppamerkeillä. Ryppyjen poistamiseen sopivat myös rasvansiirto sekä PRP-plasmahoidot.

Cityklinikalla pyritään aina kohti luonnollista ja harmonista lopputulosta. Näin myös silloin, kun kysymyksessä ovat pistoshoidot. Lähdemme aina asiakkaan tarpeista ja niistä kohdista, jotka häntä vaivaavat. Usein pyrkimyksenämme on mini-invasiivinen hoito: ihon läpi mennään mahdollisimman pienesti, ja kirurginveistä pyritään välttämään mahdollisimman kauan. Useimmiten pistoshoidot voidaan tehdä kokonaan ilman kudosten rikkomista. Tällöin ihoon tehdään vain yksi pieni reikä, jonka kautta kudoksiin viedään tylppäkärkinen kanyyli. Kanyyli on neulaa kivuttomampi vaihtoehto, eikä se aiheuta verenvuotoja tai mustelmia.

Cityklinikan kaikki pistoshoidot ovat terveydenhoitohenkilöstön suorittamia. Monesti pistoshoidot ovat ylenkatsottuja: esim. Suomessa pistoksia voi antaa kuka tahansa. On kuitenkin tärkeää, että kun hoidetaan kasvojen aluetta, pistoshoidot tekee terveydenhuollon ammattilainen sertifioidun vastuulääkärin valvonnassa. Cityklinikan lääkäri on toiminut esteettisellä alalla yli 20 vuotta. Koulutuksensa, kokemuksensa ja esteettisen silmänsä avulla hän pystyy näkemään jo pieniä keinoja, joilla saadaan kasvoille tasapainoisempi, nuorekkaampi ja raikkaampi ilme.


Botuliini eli "botox"

Botox-hoito on injektiotoimenpide, jonka avulla voidaan oikaista ryppyjä. Botuliinia (arkikielessä botox) käytetään muun muassa kasvojen yläosassa olevien ikääntymismuutosten hoitamiseen.

Botoxhoidon alueet esteettisessä lääketieteessä:

 • Otsan alueen rypyt ja juonteet (ns. Sibelius-ryppy, otsan vaakarypyt)
 • Silmien ympärillä olevat juonteet ja rypyt (”harakanvarpaat”)
 • Piirteiden kohotus
 • Leukalinjan kiinteytys, Nefertiti Lift – lue lisää!
 • Ihon maltillinen tasoitus ja huokosten supistaminen l. mikrobotoxhoito
 • Kasvojen kaventaminen – lue lisää!
 • Alaspäin osoittavan nenänpään korjaaminen

Botoxhoidon alueet terveydenhoidossa:

Lue lisää.

 

botox-tietoa


Botox-hoidon teho

Botox-hoito on osoittautunut tehokkaaksi ja vaarattomaksi tavaksi korjata ihon juonteita. Botuliinitoksiini A:n eli botuliinin vaikutus perustuu siihen että se lamaannuttaa hermoja, jotka vaikuttavat kasvojen ryppyjä aiheuttaviin lihaksiin.

Aine viedään ampullista injektioneulan avulla suoraan haluttuun lihakseen. Siron neulan vuoksi pistosta ei juuri tunne, eikä siitä jää suurta jälkeä. Hoito on lähes kivuton ja yleisesti hyvin siedetty, mutta asiakkaan halutessa voidaan alue aina puuduttaa esimerkiksi voiteella.

Lihaksia lamaannuttava tulos näkyy noin kolmen vuorokauden kuluttua pistoksesta. Parhaimmillaan tulos on kahden viikon päästä toimenpiteestä, ja tulos pysyy hyvänä keskimäärin 3–6 kuukauden ajan. Maksimissaan botuliinihoidon tulokset kestävät kaksi vuotta. Botuliinihoidon tulokset eivät koskaan ole pysyviä.

Botox-injektioilla rentoutetaan hallitusti lihaksia. Kun lihas rentoutuu, sitä ei pysty enää rypistämään. Kun lihas on rentoutunut, myös lihaksen päällä oleva iho suoristuu. Vaikutus kestää muutaman kuukauden ajan. Tämän jälkeen lihasaktiivisuus palautuu, ja samalla palaavat myös toimenpidealueen rypyt ja juonteet.


Botox-hoidon jälkeen

Botuliinin eli botoxin vaikutus alkaa 3-4 päivän kuluttua pistämisestä, ja vaikutus kestää tavallisesti neljästä kuuteen kuukauteen. Tulokset pysyvät pidempään, jos käy hoidoissa säännöllisesti. Tällöin lihas ei pääse kunnolla palautumaan hoitokertojen välillä. Kun säännölliset botuliinihoidot aloitetaan jo 25–30 vuoden iässä, ryppyjä ei pääse muodostumaan ihoon juuri lainkaan.

Lihaksisto on erilainen eri puolilla kasvoja. Kulmien nostoon käytetään saman verran ainetta molemmille puolille, ja joskus tulosta joudutaan korjailemaan tästä syystä johtuen.

Botox-hoidon jälkeen

 •  Iholla näkyy vain pieni pistosjälki ja joskus lievää turvotusta.
 •  Iholle saa levittää meikkiä jo 20 minuuttia käsittelyn jälkeen.
 •  Samana päivänä tulisi välttää aurinkoa, saunaa ja urheilua.
 •  Mustelmia voi ehkäistä ja hoitaa Arnizen-voiteella.

Botox-hoitoa ei tehdä, jos asiakkaalla on jokin lihassairaus. Raskauden ja imetyksen aikana botox-hoitoja ei myöskään anneta.

TÄSMÄTUOTTEET TOIMENPITEEN TEHOSTAMISEEN:


Yhdistelmähoidot

Sertifioidun pistoshoitoammattilaisen kanssa keskusteleminen auttaa selvittämään, mikä käsittely sopii sinulle parhaiten. Konsultaatiokäynti on maksuton.

Yhdistelemällä erilaisia pistoshoitoja saadaan hyvä, luonnollinen ja tasapainoinen tulos. Cityklinikalla teemme sinulle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka avulla pystytään lykkäämään ikääntymisen merkkejä pitkälle tukevaisuuteen niin, ettei suurempia toimenpiteitä (esim. kasvojen kohotuksia) tarvita pitkään aikaan.

Kun pyrkimyksenä ja tahtotilana on luonnollisen kaunis ja harmoninen lopputulos, ovat Cityklinikan käyttämät tuotemerkit erinomainen valinta.

Hoitoa edeltävässä konsultaatiossa sinun tulisi aina keskustella aikaisemmista hoidoista tai mahdollisista sairauksista hoitajan kanssa. Hoitaja antaa myös lisätietoa mahdollisista sivuvaikutuksista ja hoidon riskeistä.


Muita saman aihealueen palveluita

Botox-hoito – rypyt pois!

Botuliini eli botox rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botoxilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU ja UltraLift™ HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Vuoden botox - koko vuoden hoidot edullisemmin yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botox-hoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botox-hoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla - säästät rahaa sekä aikaa.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botox- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botox-hoito

Hyalu-botox on hyaluronihapon ja botoxin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee LL Akmaral Karakulova.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojen kavennus -toimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso botox-koulutukset täältä.