PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF on uuden sukupolven plasmahoito ja eroaa PRP:stä tehokkuudeltaan sekä luonnonmukaisuudeltaan.

Kuten PRP:ssä, hoidossa käytetään päähoitotuotteena potilaan omaa verihiutalekylläistä plasmaa. PRF-seokseen jää jäljelle enemmän verihiutaleita, joiden myötä siinä säilyy myös siihen kuuluvia tärkeitä sekä ihoa uudistavia soluainesosia ja kasvutekijöitä.

Toisin kuin PRP:ssä, PRF-menetelmässä koeputkiin ei ole lisättynä veren hyytymistä hidastavaa sitruunahappoa. Tämän vuoksi injektiokohtaan pääsee muodostumaan fibriiniverkko, joka vangitsee aktiiviaineet paikoilleen ja estää niitä poistumasta siitä.

PRF-seos ei tarvitse lisätehoja enää ulkopuolisista aineista, kuten hyaluronihaposta, vaan seokseen jäljelle jäävät veren omat tehoaineet takaavat hoidon äärimmäisen tehokkuuden, luonnollisesti.

Tämän luonnonmukaisemmaksi ei pistoshoito voi enää mennä!

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Ihka ja korkeatasoinen henkilökunta, suosittelen lämpimästi! Kannattaa kyllä tulla kauempaakin, Mirva on huippu nainen pistää tosi hellästi.
Great place. Used their services more than ten years.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi putki (valitsemallesi kasvojen alueelle)
359 €
Lue lisää

Huom. mikäli potilaalla on verenhyytymisongelmia, hoito ei tällöin sovi sinulle. Cityklinikka ei ota vastuuta, mikäli se ilmenee hoidon aikana.

Voit kohdistaa hoidon valitsemallesi kasvojen alueelle, kuten esimerkiksi:

-Silmien ympärille

-Nasolabiaaleille

Kolmen kerran sarjahoito (yksi putki valitsemallesi kasvojen alueelle)
899 €
Lue lisää

Voit kohdistaa hoidon valitsemallesi kasvojen alueelle, kuten esimerkiksi:

-Silmien ympärille

-Nasolabiaaleille

Kaksi putkea
479 €
Lue lisää

Hoito yhdellä hoitokerralla tehtynä

Kolme putkea
599 €
Lue lisää

Hoito yhdellä hoitokerralla tehtynä

Verkkokauppa

Yhden putken PRP-hoito kesäkuun ajan ainoastaan verkkokaupassamme hintaan 249 €!

Osta PRF-hoito täältä.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

  • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
  • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
  • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Nordic Skin Shop -web shop

Nordic Skin Shop -Ammattilaisten valitsemia kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteita Sinulle.

Nordic Skin Shop tarjoaa parhaat ja tehokkaat ratkaisut erilaisiin ihonhoitotarpeisiin. Huolella valikoidut tuotesarjamme tukevat ihosti kauneutta elämäsi jokaisessa vaiheessa.

Verkkokauppaan

Hoito-ohjeet

PRP-wiki

Kenelle PRF-hoito sopii?

PRF-hoito sopii sinulle, joka kärsit kasvojen ja kaulan ihon ikääntymismuutoksista tai joka tahdot ehkäistä ikääntymisen merkkien syntymistä

Hoidonaiheet:
1. Ihon värisävy on muuttunut heleästä sameaksi, jopa harmaaksi.
2. Kasvonpiirteet ovat laskeutuneet lihasten veltostumisen ja kollageenin vähentymisen myötä.
3. Ihon pinta on epätasainen, ryppyinen ja ilme väsynyt.

PRF – verihiutalefibriinihoito (PRF: Platelet Rich Fibrin) sopii erityisen hyvin potilaille, jotka eivät tahdo turvautua synteettisiin täyteaineisiin. Toimenpiteessä käytetään potilaan omaa verta, minkä vuoksi mahdolliset allergiset reaktiot tai hylkimisoireet ovat äärimmäisen epätodennäköisiä.

Toimenpiteen aluksi potilaalta otetaan pieni määrä verta, kuten normaalia verinäytettä otettaessa. Veri asetetaan sentrifugiin, jotta punasolut saadaan erotetuksi näytteestä pois. Jäljelle jääneestä plasmasta erotetaan verihiutalekylläinen osa. Tämä osa injektoidaan käsiteltävälle alueelle. Plasman verihiutalekylläinen osa sisältää runsaasti kasvutekijöitä, jotka itsessään uudistavat ihokudosta. Tämän lisäksi plasma vetää voimakkaasti puoleensa elimistön omia kantasoluja. Elimistön omat kantasolut pystyvät erikoistumaan hoidettavan alueen soluiksi. Alueelle siirtyneet kantasolut auttavat kudoksia ja soluja uudistumaan.

Hoidossa verihiutalekylläisen plasmaseoksen käsittely eroaa PRP:stä siten, että seokseen jää PRP:tä hitaamman sekoitusajan/sentrifugioinnin vuoksi jäljelle enemmän verihiutaleita, joiden myötä siinä säilyy myös siihen kuuluvia tärkeitä sekä ihoa uudistavia soluainesosia ja kasvutekijöitä ○ Kun PRP:ssä plasmaseosta erotellaan punasoluista, sekoituksen ja erottelun mukana massasta irtoaa myös sellaisia soluaineksia, jotka me ihonhoidon kannalta tahtoisimme siinä säilyttää ja jotka tutkitusti pidentävät hoitotuloksen kestoa.

PRF-seos ei tarvitse lisätehoja enää ulkopuolisista aineista, kuten hyaluronihaposta, vaan seoksessa säilyvät ainekset takaavat hoidon äärimmäisen tehokkuuden – täysin luonnollisesti

● Toimii myös ‘’omasta takaa tehtynä’’ täyteaineena, jos ei haluta käyttää ulkopuolisia aineita

● PRF:llä on mahdollista tehdä kaikkia niitä hoitoja, mitä PRP:llä tehdään ○ Kymmeniä kertoja tehokkaampi sekä pidempiaikainen vaikutus

● Toisin kuin PRP:ssä, PRF-menetelmässä koeputkiin ei ole lisättynä veren hyytymistä hidastavaa sitruunahappoa / antikoagulantteja

○ PRF-seos halutaan pitää niin luonnollisena kuin mahdollista ■ → Fibriini on veren luonnollinen verta hyydyttävä proteiini, joka jää seokseen jäljelle hitaammasta sekoituksesta johtuen. Tämä saa aikaan sen, että aktiiviaineet sekä verihiutaleet jäävät kiinni fibriinistä muodostuvaan verkkoon, joka näin vangitsee ne paikoilleen injektiokohtaan sekä estää niitä poistumasta siitä. ○ Tämän vuoksi hoito soveltuu myös hyvin paikallistenkin ihovaurioiden hoitoon, kuten raskaus- sekä muiden arpien ja haavojen hoitoon sekä paranemista nopeuttamaan.

Kyseessä on ns. lounastuntitoimenpide, jonka jälkeen potilas voi palata normaalien arkirutiiniensa pariin. Iho saattaa punoittaa jonkin verran, ja tämä on hyvä ottaa huomioon loppupäivän aktiviteetteja suunniteltaessa.


PRF-hoito — indikaatiot

  • Tumma silmänympärysiho. Plasman kasvutekijät virkistävät ihon pintaverenkiertoa, jolloin tummuus silmänympärysiholta häviää.
  • Juonteet, rypyt ja arvet kasvojen ja kaulan iholla. PRF-toimenpide stimuloi ihoa uudistumaan ja tuottamaan uutta kollageenia, jolloin juonteet tasoittuvat ja arvet pehmenevät.
  • Veltostuneet piirteet. Toimenpide stimuloi ihoa tuottamaan uutta elastiinia ja kollageenia. Iho ryhdistyy ja kiinteytyy.

PRF-hoidon kulku

PRF-toimenpide etenee kolmivaiheisesti:

1. Potilaalta otetaan verinäyte.
2. Verinäyte asetetaan sentrifugiin muutaman minuutin ajaksi. Tällöin verisolut ja plasma erottuvat toisistaan.
3. Plasma viedään ihon alle injektioina.

Plasma sisältää kasvutekijöitä, jotka stimuloivat ihoa uudistumaan voimakkaasti. Ihon kollageenituotannon kiihtyessä juonteet ja rypyt vähenevät ja iho kiinteytyy. Vaikutus alkaa muutaman viikon päästä hoidosta, ja tulokset säilyvät keskimäärin kaksi vuotta.
Parhaat tulokset saavutetaan 3-5 hoitokerran sarjahoidolla. Tällöin PRF-hoidot tehdään noin kuukauden välein.


Hinnoittelun perusteet

Cityklinikan PRF-hoidot hinnoitellaan uudella, asiakasystävällisellä tavalla. Hinta määräytyy sen mukaan, kuinka monta putkea verta hoidon aikana käytetään.

Periaate:

  • yksi putki riittää koko kasvojen (tai jonkin kasvon osan) PRF-hoitoon
  • kaksi putkea riittää koko kasvojen ja kaulan käsittelyyn
  • kolme putkea riittää kasvojen, kaulan ja dekolteen käsittelyyn

Muita saman aihealueen palveluita

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

PRP-välineet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso PRP-koulutukset.