Hifu-Fractora

Tunnetkin ehkä jo veitsettömäksi kasvojenkohotukseksi tituleeratun, korkeatehoiseen ultraäänienergiaan perustuvan UltraLift™ 3D HIFU:n sekä ihon neulaamiseen ja radiotaajuusenergiaan pohjautuvan Fractoran? Tänä talvena tuomme valikoimaamme aivan erityisen, näiden kahden hoidon tehot kattavan Hifu-Fractora -yhdistelmähoidon.

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, ja tapauksesta riippuen kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Iho kiinteytyy, rypyt ja juonteet vähenevät, ihon väri, arvet sekä pigmenttimuutokset tasoittuvat ja koko kasvojen yleisilme, posket, silmäkulmat ja kulmakaaret kohoavat. Olemuksesta tulee nuorekas ja levännyt ja ensimmäiset hoitotulokset ovat havaittavissa jo heti hoidon jälkeen.

Kyseessä on ylivoimaisesti tehokkain veitsetön kasvojen nuorennushoito, jonka vaikutus kirurgisesta kasvojenkohotuksesta poiketen perustuu oman ihon pitkäkestoiseen uudistumiseen.

Asiakaskokemuksia

Suosittelen Piotria. Minä ja tuttuni käymme hänellä, paras jälki (muitakin olemme kokeilleet).

Kiitos hyvästä palvelusta.
Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.
Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Hifu-Fractora koko kasvoille - yhden kerran hoito
990 €
Hifu-Fractora koko kasvoille - kolmen hoitokerran paketti
2660 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä UltraLift™- sekä Fractora™-hoidoista

Kenelle UltraLift™ on tarkoitettu?

 • Naisille ja miehille, joiden ihossa on jo ikääntymismuutoksia
 • Potilaille, jotka eivät tahdo tai voi mennä kasvojen kohotusleikkaukseen
 • Potilaille, jotka tahtovat ennaltaehkäistä ihon veltostumista
 • Potilaille, joiden ihon kollageenituotantoa tahdotaan vahvistaa
 • Potilaille, jotka harkitsevat SMAS-kasvojenkohotusta

Miten HIFU-hoito eroaa muista laitehoidoista?

UltraLift™ HIFU vahvistaa ihon kollageenin uusiotuotantoa, kuten myös radiotaajuus- ja laserhoidot. HIFU eroaa kuitenkin jonkin verran laser- ja radiotaajuushoidoista.

Korkeatehoinen, mikrofokusoitu ultraääni — HIFU — pääsee ihossa syvemmälle kuin radiotaajuus- tai laservaloenergia. Laser- ja radiotaajuustoimenpiteillä voidaan stimuloida ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. HIFU-energialla saavutetaan samat tulokset, mutta HIFUn avulla on mahdollista kiristää myös ihon alla sijaitsevaa SMAS-rakennelmaa.

SMAS-kalvorakennelman kiristäminen ei laserilla tai radiotaajuusenergialla ole mahdollista.

Mikä on SMAS?

SMAS on lyhenne sanoista Submuscular Aponeurotic System. SMAS-kalvorakenne sijaitsee posken alueella, ihonalaisen rasvan ja lihaksen välissä. Se yhdistyy alaosassaan alakasvojen ja kaulan platysmalihakseen.

Joissakin kirurgisissa kasvojenkohotusmenetelmissä kiristetään ja uudelleen asemoidaan ihon lisäksi myös SMAS-kudosta. Näin tekemällä saadaan kiinteytetyksi entistä paremmin myös alakasvojen velttoutta. Ennen HIFU-tekniikan löytämistä SMAS-kudosta ei ole voitu kiristää ilman kirurgiaa.

Korkeatehoisen ultraäänienergian (HIFU) avulla SMAS-kalvorakenteen maltillinen kiristäminen onnistuu ilman kirurgiaa. HIFU-toimenpiteiden yhteydessä puhutaankin usein veitsettömästä kasvojenkohotuksesta. On kuitenkin muistettava, ettei HIFU-tekniikalla saavuteta yhtä radikaaleja lopputuloksia kuin perinteisellä kasvojen kohotusleikkauksella.

Mitä on kollageeni?

Kollageeni on proteiini, jota on muun muassa ihon dermiksessä. Kollageeni tekee ihosta kiinteän ja napakan.

Ihon kollageenipitoisuus alkaa vähentyä jo 25 vuoden iässä. Kollageenin laadun ja määrän heikkeneminen kiihtyy 40 ikävuoden jälkeen. Tämän vuoksi keski-ikäisen ihmisen iho on aiempaa veltompi ja ryppyisempi.

Lääketieteellisillä laitehoidoilla voidaan lisätä jonkin verran kollageenin määrää sekä parantaa sen laatua. Kollageenin tuotantoa voidaan parantaa mm. laservalon tai radiotaajuusenergian avulla. Myös UltraLift™ HIFU parantaa olemassaolevan kollageenin laatua ja stimuloi ihoa tuottamaan aivan uutta kollageenia.

Kuinka HIFU-toimenpiteeseen valmistaudutaan?

 • Tule UltraLift™-hoitoon ilman meikkiä.
 • Halutessasi voit poistaa meikin myös Cityklinikalla. Pyydä tällöin puhdistusaine aulan henkilökunnalta.
 • Jätä kaikki korut kotiin; poista myös lävistykset.
 • On suositeltavaa aloittaa kollageenilisän syöminen jo ennen toimenpidettä. Kollageenikapseleita voit ostaa meiltä.

Sattuuko HIFU-hoito?

UltraLift™ saattaa olla täysin kivuton hoito. Joillakin toimenpide tuntuu ihon kihelmöintinä. Alakasvojen käsittely saattaa aiheuttaa vihlontaa hampaissa.

On suositeltavaa ottaa särkylääke 30–60 minuuttia ennen toimenpiteen alkua.

Myös hoidon jälkeisiä tuntemuksia voi lievittää käsikauppalääkkeillä.

Hifu-Fractora Wiki

HIFU on korkeatehoinen, mikrofokusoitu ultraääni

UltraLift™ HIFU kohottaa ja kiinteyttää veltostunutta ihoa ilman kirurgiaa. Tulokset näkyvät välittömästi UltraLift™ HIFU -toimenpiteen jälkeen, ja ne paranevat hoitoa seuraavan kuuden kuukauden aikana, kun iho alkaa tuottaa uutta kollageenia.

Toimenpiteen tulokset kestävät kasvoilla sekä kaulan ja rintakehän iholla 1–3 vuoden ajan. Tuloksen kestoa voidaan pidentää ylläpitohoidon avulla.

Maailmalla ultraääntä on käytetty kasvojenkohotuksessa jo kuuden vuoden ajan. Etenkin Yhdysvalloissa ja Euroopassa ultraäänipohjainen HIFU-facelift on saanut viimeisten vuosien aikana valtavan suosion.


UltraLift™ HIFU -hoitoalueet

 • poskien veltostunut iho (ns. hamsteripussit)
 • leuanalusiho (ns. kaksoisleuka)
 • veltostunut kaula
 • laskeutuneet kulmat ja yläluomet
 • suunympäryksen rypyt ja juonteet
 • nasolabiaalipoimut
 • alaspäin osoittavat suupielet
 • kaulan ja dekolteen juonteet
 • epäsymmetriset kasvonpiirteet
 • kämmenselkien iho

UltraLift™ HIFU sopii yli 30-vuotiaille

UltraLift™ sopii naisille ja miehille, joiden iho on löystynyt ja veltostunut. Yleensä veltostuminen näkyy ensimmäisenä otsan ja silmänympärysihon ikääntymismuutoksina: kulmat ja yläluomet laskeutuvat.

Poskien alueen muutokset aiheuttavat nasolabiaalipoimujasuupielien veltostumista ja ihon pussittamista leukalinjassa. Kasvojen nuorekas V-linja muuttuu kulmikkaaksi.

Myös kaula veltostuu ja siihen muodostuu poikittaisjuonteita. Iho alkaa pussittaa myös leuan alta.

Rintakehän ihon veltostuessa dekoltee muuttuu aiempaa epätasaisemmaksi ja ryppyisemmäksi.

UltraLift™ sopii juuri edellä mainittujen ihoalueiden nuorentamiseen, kohottamiseen ja kiinteyttämiseen.

Useimmat UltraLift™-potilaat ovat yli 35-vuotiaita.


Ultraääni, laser ja radiofrekvenssi

Ultraäänen käyttö kasvojenkohotuksessa on esteettisen lääketieteen uusin innovaatio, looginen jatkumo laser- ja radiofrekvenssitoimenpiteille.
UltraLift™ HIFU -hoidossa kohdistetaan erittäin tehokasta, mikrofokusoitua ultraääntä samoihin kudoksiin, joita käsitellään myös kirurgisissa kasvojenkohotuksissa. Siksi se onkin varteenotettava vaihtoehto potilaille, jotka harkitsevat faceliftia mutteivat ole valmiita viikkoja kestävään toipumisaikaan. (HIFU – High Intense Focused Ultrasound)

Ultraäänellä ihoa voidaan käsitellä huomattavasti tehokkaammin ja syvemmältä kuin esim. laser- tai radiofrekvenssienergialla. Korkeatehoinen ultraääni ulottuu ihon syvimpien kerrosten lisäksi aina ihonalaiseen SMAS-kudokseen saakka. Ultraäänellä on mahdollista kiristää SMAS-kudosta jopa lähes yhtä paljon kuin kasvojen kohotusleikkauksessa. Tämän vuoksi UltraLift™ on saanut nimen veitsetön kasvojenkohotus.

Piirteiden kohoamisen voi havaita välittömästi hoidon jälkeen, ja lopputulos paranee hoitoa seuraavien kuukausien aikana, koska UltraLift™-toimenpide kiihdyttää ihon kollageenin uusiotuotantoa. Toimenpide kestää 60–90 minuuttia, ja hoidon jälkeen potilas voi jatkaa arkirutiinejaan.


UltraLift™ HIFU pähkinänkuoressa

 • Kiinteyttää ihon ja kohottaa piirteet ultraäänellä ilman kirurgiaa
 • Välittömät, näkyvät ja luonnolliset tulokset
 • Sopii kaikenvärisille ihoille
 • Stimuloi ihon kollageenin uusiotuotantoa; lopputulos paranee hoitoa seuraavien kuukausien aikana
 • Vain yksi toimenpide
 • Ei vaadi toipumisaikaa; hoito näkyy iholla pienenä punoituksena
 • Turvallinen, CE-sertifioitu toimenpide
 • Ei vaadi nukutusta tai puudutusta

HIFU-toimenpiteen edut

1. Syvyys

 • Korkeatehoinen ultraääni ulottuu huomattavasti syvemmälle kuin laser tai radiofrekvenssi.
 • Vaikka toimenpide kohdistetaan ihon syvimpiin kerroksiin, se ei vahingoita ihon pintaa.
 • Toimenpiteessä lämpöenergia kohdennetaan kontrolloidusti halutulle alueelle.
 • Toimenpide ulottuu yhtä syvälle kuin kirurginen kasvojenkohotus. Korkeatehoista ultraäänihoitoa kutsutaan ympäri maailmaa nimellä veitsetön kasvojenkohotus.

2. Lämpötila

 • UltraLift™-toimenpiteessä kudoksiin kohdistuu jatkuva 60-70 asteen lämpötila.
 • Tasaisessa 60-70 asteen lämpötilassa ihon kollageenisäikeet kiristyvät ja ihossa syntyy runsaasti uutta kollageenia.

3. Tarkkuus

 • Haluttu lämpö kohdennetaan kontrolloidusti kollageenin uusiomuodostuksen kannalta optimaaliseen syvyyteen.
 • Käsiteltyjen alueiden väliin jää aina käsittelemätöntä kudosta, joka nopeuttaa paranemisprosessia.

4. Vähän kipua

 • Kivuntuntemukset riippuvat käsiteltävästä alueesta sekä potilaasta.
 • Yleensä potilas tuntee ihollaan kihelmöintiä ja lämpöä toimenpiteen aikana.
 • Joidenkin potilaiden hampaissa tuntuu vihlontaa hoidon aikana.
 • Kipuja voidaan lievittää särkylääkkeillä.

5. Nopea toimenpide

 • Koko kasvojen käsittely kestää yleensä 60–90 minuuttia.

6. Useimmiten yksi hoito riittää

 • Jos ylimääräistä ihokudosta on paljon tai iho on erittäin paksu (esim. miehillä), hoito voidaan joutua tekemään kaksi kertaa kolmen kuukauden välein.

7. Asteittain paranevat tulokset

 • Osa tuloksista näkyy välittömästi toimenpiteen jälkeen, koska UltraLift™ kiristää ihon alla olevaa SMAS-kerrosta.
 • Lopullinen tulos alkaa näkyä 2–6 kuukauden kuluttua, kun dermiksessä alkaa muodostua uutta kollageenia.

8. Pitkäkestoiset tulokset

 • Yleensä tulokset säilyvät hyvinä noin kolme vuotta.
 • Mikään toimenpide ei kuitenkaan estä ihon ikääntymistä jatkossa. Usein UltraLift™-hoito uusitaankin kahden tai kolmen vuoden kuluttua ensimmäisestä hoidosta.

9. Sairauslomaa ei tarvita

 • Ihotuntemukset ovat yleisiä ensimmäisen kahden vuorokauden aikana.
 • Joskus iho saattaa punoittaa ja olla hieman turvoksissa toimenpiteen jälkeen.
 • Meikkiä voi käyttää heti toimenpiteen loputtua.

Perustietoa Fractora™-hoidosta

Fractora-hoidossa radiotaajuusenergiaa käytetään ihon kiinteyttämiseen, juonteiden poistamiseen ja aknearpien tasoittamiseen. Koska kysymyksessä on fraktionaalinen toimenpide, toipuminen on nopeaa. Fraktionaalisessa toimenpiteessä käsiteltyjen alueiden väliin jää käsittelemätöntä kudosta. Käsitellyt alueet herättävät ihoa tuottamaan uutta kollageenia, ja käsittelemättömät alueet nopeuttavat toipumisprosessia.

Fractora-hoidossa radiotaajuusenergia kulkee pienten neulojen kautta ihon sisään. Ihoon viety lämpö tasoittaa ja kiinteyttää ihoa tehokkaasti. Lisäksi toimenpide stimuloi ihoa tuottamaan uutta kollageenia ja elastiinia. Nämä ovat proteiineja, jotka tekevät ihosta kimmoisan, napakan ja kiinteän. Ikääntymisen myötä kollageeni ja elastiini vähenevät ihosta. Kun iho alkaa Fractora-hoidon myötä tuottaa näitä uudelleen, ihon kunto ja ulkonäkö paranevat sisältäpäin.

Hoidon tehoa voidaan säädellä potilaan ihon kunnon mukaan. Mitä suurempia energia-annoksia käytetään, sitä tehokkaampi hoito on. Toisaalta hoito voidaan tehdä myös matalilla energia-annoksilla esimerkiksi kolmen kerran sarjahoitona.

Hoitoa tehtäessä käytetään puudutusvoidetta. Jos hoito tehdään korkeilla tehoilla, se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa.

Tule hoitoon ilman meikkiä, koruja ja lävistyksiä. Meikin voi tarvittaessa poistaa myös klinikalla. Tällöin voit pyytää puhdistusainetta aulan henkilökunnalta.

Kaikenlaisten ryppyjen, laajentuneiden ihohuokosten, aknearpien, pienten pinnallisten verisuonten ja maksaläiskien hoitamiseen tarvitaan 1–5 hoitokertaa.

Näkyviä tuloksia saadaan välittömästi ensimmäisen toimenpiteen jälkeen. Jo muutama päivä hoidon jälkeen iho tuntuu paljon kiinteämmältä. Lopullinen tulos saavutetaan 3–4 kuukaudessa, kun ihoon on muodostunut uutta kollageenia ja elastiinia. Lue lisää lääkärimme blogista.


Muita saman aihealueen palveluita

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää