Mikrobotuliini

mikrobotox

Mikrobotuliini on tehokas, uudenlainen sovellus botuliinihoidosta. Hoidon tulos on astetta luonnollisempi kuin perinteisen botuliinihoidon tulos. Iho muuttuu aiempaa terveemmän ja tasaisemman näköiseksi. Ilmeestä tulee levännyt ja nuorekas.

Mikrobotuliinihoidon aikana botuliinilla käsitellään osa kasvoista tai jopa koko kasvot. Erinomaisia tuloksia saadaan myös kaulan ja rintakehän laajoilla ihoalueilla.

Mikrobotuliini on uudenlainen vaihtoehto sinulle, jota vaivaavat

 • laajentuneet huokoset
 • rasvainen, seka- tai akneiho
 • meikin kerääntyminen ihon pintaryppyihin ja/tai huokosiin
 • ryppyinen kaulan ja/tai dekolteealueen iho
 • pienentyneet silmät
 • kaventunut suu

Mikrobotox micro botox

Perinteinen botuliini ja mikrobotuliini

Perinteisessä botuliinihoidossa botuliini injisoidaan lihaksiin. Kun lihakset rentoutuvat klassista botuliinihoitoa seuraavien vuorokausien aikana, myös lihasten päällä oleva iho siliää ja tasoittuu muutaman kuukauden ajaksi. Kääntöpuolena perinteisessä botuliinihoidossa on se, että ilmeily hoitoalueella estyy. Osa potilaistani rakastaa botuliinilla siloitettua ihoa, mutta osa karsastaa liikkumattomuutta.

Mikrobotuliinihoidossa botuliinia ei pistetä juuri lainkaan lihakseen. Hoidossa dermis ja aivan pinnallisimmat lihakset käsitellään useilla hyvin pienillä botoxannoksilla. Toimenpide muistuttaa kokolailla mesoterapiahoitoa, minkä vuoksi sitä kutsutaan usein myös mesobotuliinihoidoksi.

Mikrobotuliinihoito luo kohdealueelle kevyen tukiverkon. Toimenpiteen jälkeen hoitoalueen syvät lihakset toimivat, kuten ennenkin. Sen sijaan ihon pinnallisin osa tasoittuu, heleytyy ja kirkastuu. Toimenpiteen jälkeen myös häiritsevän suuret ihohuokoset kutistuvat. Samalla rauhoittuu talintuotanto rasvoittuvilla alueilla. Mikrobotuliinihoidon tulos säilyy hyvänä muutaman kuukauden ajan. Jos asiakas tahtoo ylläpitää hoitotulosta, toimenpide on uusittava. Tuloksen kesto on jokaisella hieman erilainen. Ihon kunto ja yksilölliset ominaisuudet, potilaan ikä ja altistuminen UV-säteilylle vaikuttavat tuloksen kestoon.
mikrobotox kaula kasvot dekoltee

Mikrobotuliinihoidot edut

LIIKE

Klassinen botuliinihoito rentouttaa tehokkaasti hoitoalueen lihaksia. Osa asiakkaistani ei hae tällaista efektiä. Nämä asiakkaani eivät pidä liikkumattomasta otsasta tai täysin rypyttömästä ihosta.

Mikrobotuliinihoito ei lamaannuta lihaksia. Ilmeet, eleet ja liike säilyvät. Iho kuitenkin tasoittuu mukavasti.

NUOREKKAAMPI ILME

Mikrobotuliinihoito on erinomainen toimenpide, kun koko kasvoja tahdotaan nuorentaa maltillisesti. Kun hoito tehdään oikein, katse avautuu ja suu tulee esille hieman entistä paremmin.

Nämä hyvin pienet muutokset tekevät ilmeestä heleän ja kirkastuneen. Ilme nuortuu.

LUONNOLLISUUS

Mikrobotuliinihoidolla haetaan aina luonnollisuutta. Toimenpide nuorentaa ilmettä tehokkaasti. Ulkopuoliset eivät kuitenkaan pysty sanomaan, mistä on kyse. Merkkejä botuliinin käyttämisestä ei voi havaita lainkaan.
mesobotox mikrobotox Cityklinikka
Näin teen toimenpiteen

 1. Puhdistan hoitoalueen huolellisesti.
 2. Kartoitan hoidettavan alueen. Usein pyydän potilastani ilmeilemään korostetusti, jotta saan selville juuri oikeat paikat.
 3. Teen mikrobotuliinihoidon viemällä useita pieniä botuliiniannoksia dermikseen. Aine ei saa jäädä ihon pintaan eikä toisaalta mennä liian syvälle.
 4. Tulokset tulevat esille nopeammin kuin perinteisessä botuliinihoidossa. Parhaimmillaan (ja arvioitavissa) lopputulos on viikon tai kahden viikon päästä toimenpiteestä.
botox brotox

Mikrobotuliini sopii erinomaisesti miehille. Lopputulos ei näytä yhtään ”käsitellyltä”.

Mikrobotuliinihoito tuntuu joskus melko epämiellyttävältä. Hoitoalueelle on hyvä levittää puudutevoide noin puoli tuntia ennen toimenpidettä.

Hoidon jälkeen

Hoidon jälkeen toimenpidealuella on usein punoitusta. Punoitus laskee itsekseen hoitoa seuraavan vuorokauden kuluessa. Meso-Arnizen-voiteella punoitus saadaan kuriin nopeasti. Suosittelen aloittamaan voiteen käytön jo hyvissä ajoin ennen botoxhoitoa. Punoituksen ehkäiseminen on helpompaa kuin sen poistaminen.

Kotihoito

 • On suositeltavaa välttää meikkaamista ensimmäisen neljän tunnin aikana.
 • Ei hedelmähappoja sisältäviä kotihoitotuotteita ensimmäisen vuorokauden aikana.
 • Vältä saunaa, solariumia ja suoraa auringonvaloa ensimmäisen viikon aikana.
 • Älä käytä ihonhoidossasi luomutuotteita ensimmäisen kolme päivän aikana.

mikrobotox ennen jälkeen

Suomen ensimmäinen ja ainoa AAAM-sertifioitu esteettinen lääkäri Piotr Sikorski tekee mikrobotoxhoitoja sekä Helsingin Cityklinikalla.

Varaa aika maksuttomaan konsultaatioon.
Konsultaatio ei sido sinua mihinkään.

AJANVARAUS PUHELIMITSE:

0201 – 777 288

Kysy lisää: info@cityklinikka.fi

HINNAT

Blogitekstin on suunnitellut esteettinen lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.
Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri.

Sikorski on tehnyt esteettisiä botuliinihoitoja 20 vuoden ajan.