CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

Kaksoisleuka voidaan poistaa jäädyttämällä. CoolSculpting-kryolipolyysi on tutkitusti tehokas ja turvallinen toimenpide.

Kun kudosten lämpötilaa lasketaan, rasva jäätyy ensimmäisenä. CoolSculpting perustuu tämän faktan hyödyntämiseen. Rasva jäätyy, mutta rasvaa ympäröivät kudokset eivät vaurioidu. Jäätyneet rasvasolut kuolevat, ja lopulta ne poistuvat leuan alta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta.

CoolSculpting on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

KATSO VIDEO.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden hoidon paketti - suppea alue
690 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
Kahden suppean alueen hoitopaketti tai yksi laajan alueen hoito
890 €
Lue lisää
 • markkinoiden ainoa FDA-hyväksytty kryolipolyysihoito
 • tutkitusti turvallinen
 • tutkitusti tehokas
 • ei-kirurginen
 • HUOM! Mikäli hoidettava alue on laaja, pakettihinta kasvaa. Hoidettavat alueet, niiden laajuus sekä näin lopullinen hinta määräytyvät yksilöidyn konsultaatiokäynnin yhteydessä.
Lisäalue
+390 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Kenelle tämä hoito on tarkoitettu?

CoolSculpting sopii ihmisille, jotka kärsivät leuan ja kaulan alueen rasvakertymästä, ns. kaksoisleuasta. Hoito voi monissa tapauksissa korvata perinteisen rasvaimun tai NeckTite-toimenpiteen.

Toimenpide ei ole laihdutuskeino, eikä se korvaa terveitä elämäntapoja. Se sopii sitkeille rasvakertymille, jotka eivät reagoi ruokavaliomuutoksiin tai liikuntaan.

Mikäli et ole varma, sopiiko toimenpide sinulle, on hyvä varata aika maksuttomaan konsultaatioon. Konsultaatiossa käydään läpi vaihtoehtoja, joiden avulla voimme parantaa juuri sinun ulkonäköäsi ja elämänlaatuasi.

Konsultaation voit varata puhelimitse numerosta 0201 777 288 (Helsinki, Turku, Lahti).

Tiesithän, että voimme arvioida tilannettasi myös kuvien avulla. Siirry kuvakonsultaatiolomakkeeseen.

Mikä tarkoittaa sana "kryolipolyysi"?

Kryolipolyysi merkitsee rasvan tuhoamista jäädyttämällä. (Cryo: kylmä — lipolyysi: rasvan hajottaminen.) CoolSculpting-tekniikka perustuu nimenomaan rasvan jäädyttämiseen, kryolipolyysiin.

Markkinoilla on lukuisa määrä muitakin kryolipolyysilaitteita. Rasvanpoistoa suunnittelevan on hyvä ymmärtää, että ainoastaan CoolSculpting-tekniikalla ja -laitteella on FDA-hyväksyntä. FDA-hyväksynnän saanut toimenpide on läpäissyt lukuisan määrän tutkimuksia, joissa on mitattu niin tehoa kuin turvallisuuttakin. CoolSculpting-brändin alla tehdyt kryolipolyysit ovat siis tutkitusti laadukkaita toimenpiteitä.

Ei-FDA-hyväksyttyä kryolipolyysia harkitsevan ihmisen on hyvä pohtia ratkaisuaan tarkasti. Halpalaitteiden tehoa ei ole tutkittu tieteellisesti, eikä toisaalta turvallisuudestakaan ole takeita.

Kuinka paljon hoito maksaa?

CoolSculpting-hoidon hintaan vaikuttavat seuraavat tekijät:

 • Hoitoalueen tai hoitoalueiden koko
 • Tarvittavien toimenpiteiden lukumäärä
 • Tavoiteltu lopputulos

Hoitosuunnitelma tehdään jokaiselle räätälöidysti. Otamme huomioon käsittelyalueen tai -alueiden koon, omat tavoitteesi sekä budjettisi. Tarvittaessa voit maksaa toimenpiteen myös osissa.

Kuinka pitkään? Kuinka monta kertaa?

Hoidon kesto vaihtelee käsittelyalueen koon mukaan. Kaksoisleuan kryolipolyysi kestää noin 45 minuuttia. Aikaa toimenpiteeseen kannattaa varata tunti.

Kertahoito poistaa noin 25 prosenttia leuan alueen rasvasoluista. Jos rasvaa halutaan poistaa enemmän, toimenpide voidaan tehdä kaksi tai kolme kertaa.

Minne jäädytetty rasva häviää?

 1. Kryolipolyysin aikana osa rasvasoluista kristalloidaan eli jäädytetään.
 2. Jäädytetyt rasvasolut kuolevat muutaman vuorokauden kuluessa jäädytyksestä.
 3. Elimistön jätehuoltoon erikoistuneet solut pilkkovat kuolleet rasvasolut.
 4. Kuolleet rasvasolut käsitellään maksassa, josta ne poistuvat luonnollisia reittejä pitkin.

Kuolleiden rasvasolujen tilalle ei synny uusia rasvasoluja. Tämän vuoksi hoitotulos on pysyvä.

 

Miltä hoito tuntuu?

Hoidon alussa leuan alueella tuntuu imua, kylmyyttä, nipistelyä ja pientä kipua. Epämukavuus vähenee ensimmäisten minuuttien jälkeen. Ensimmäisten minuuttien jälkeen hoitotuoliin voi jopa torkahtaa. Lue lisää.

 

 

Onko CoolSculpting-hoito turvallinen?

CoolSculpting-hoito on saanut pitkien, perusteellisten ja puolueettomien tutkimusten jälkeen FDA-hyväksynnän. (FDA-hyväksyntä koskee kaksoisleuan, vatsan, reisien ja lantion ”jenkkakahvojen” käsittelyä.)

Toimenpide on tutkitusti turvallinen ja tehokas, ja se sopii erinomaisesti ei-kirurgiseen rasvanpoistoon esimerkiksi leuan ja kaulan alueelta. Yli miljoona onnistunutta CoolSculpting-hoitoa puhuu puolestaan.

 

Onko hoidolla sivuoireita tai vasta-aiheita?

Toimenpiteen aikana syvällä kudoksissa voi aistia vetoa, nykimistä, nipistelyä ja muita lievän epämukavia tuntemuksia. Toimenpiteen jälkeen leuan ja kaulan alue on usein turta tai tunnoton. Punoitus, turvotus, mustelmat, pistely, kihelmöinti ja kivut ovat tavallisia sivuoireita hoidon jälkeen.

Toimenpide sopii useimmille kaksoisleuasta kärsiville potilaille. Aivan kaikille kryolipolyysia ei kuitenkaan voida tehdä. Esimerkiksi kryoglobulinemia ja jotkin muut vakavat verisairaudet ovat toimenpiteen vasta-aiheita. Varmista aina terveydenhuollon ammattilaiselta, sopiiko toimenpide juuri sinulle.

Voinko palata arkirutiineihini heti toimenpiteen jälkeen?

Voit.

Tämä toimenpide on täysin ei-kirurginen, joten hoidon jälkeen elämä jatkuu normaalisti. Hoidossa voi käydä esimerkiksi pidennetyn lounastunnin aikana. Jos hoidossa käsitellään suuria alueita (esim. koko vatsa), ensimmäisten päivien aikana voi olla hankala harrastaa urheilua.

Koska näen tulokset?

Muutoksia alkaa näkyä noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä. Dramaattisimmillaan lopputulokset ovat keskimäärin kahden, joskus kolmen kuukauden päästä CoolSculpting-hoidosta. Rasvan poistuminen toimenpidealueelta jatkuu vielä 4–6 kuukautta toimenpiteen jälkeen.

Pitääkö minun syödä myös lisäravinteita? Liittyykö hoitoon tiukka ruokavalio?

Hoitoon ei liity pillereitä tai lisäravinteita. Sinun ei tarvitse myöskään opetella uusia ruokailu- tai liikuntatottumuksia.

Useimmat potilaat alkavat kuitenkin spontaanisti huolehtia hyvinvoinnistaan entistä paremmin, kun he näkevät ensimmäisiä hoitotuloksia. Monelle hoito toimii eräänlaisena lähtölaukauksena uuteen, aiempaa terveempään elämään.

Mitä tapahtuu, jos lihon hoidon jälkeen?

Useimmat potilaat alkavat pitää itsestään entistä parempaa huolta investoituaan hoitoon ja nähtyään hoidon tulokset.

Jos kiloja karttuu toimenpiteen jälkeen, olemassaolevat rasvasolut voivat kasvaa kaikkialla kehossa, myös toimenpidealueella.

CoolSculpting-wiki

Perustietoa

CoolSculpting on rasvanpoistomenetelmä, joka sopii sitkeiden rasvakertymien poistoon. Leuan ja kaulan alue — ns. kaksoisleuka — on yksi tyypillisimmistä CoolSculpting-hoitokohteista. Toimenpide perustuu rasvan jäädyttämiseen. Jäätynyt rasvasolu kiteytyy, kuolee ja lopulta poistuu elimistöstä luonnollisten aineenvaihduntaprosessien myötä. CoolSculpting-hoidossa ihoa ei lävistetä neuloilla tai veitsillä. Toimenpide on ei-kirurginen, ei-invasiivinen, eikä se vaadi lainkaan toipumisaikaa.

CoolSculpting-hoito on tutkitusti turvallinen ja tehokas. FDA-hyväksyntä ja yli miljoona CoolSculpting-toimenpidettä kertovat hoidon luotettavuudesta ja huomattavista lopputuloksista.

Lataa esite kuvaa napauttamalla.


Rasva voidaan jäädyttää pois

CoolSculpting on kryolipolyysihoito (kryo: kylmä — lipolyysi: rasvan hajottaminen). Se perustuu rasvan jäädyttämiseen. Laajat tieteelliset tutkimukset osoittavat, että rasvaa voidaan poistaa menestyksellisesti jäädyttämällä. Kun kudosten lämpötilaa lasketaan, rasva jäätyy ennen ympäröiviä kudoksia. Tämän vuoksi rasvan jäädyttäminen tuhoaa ainoastaan rasvasoluja. Ympäröivät kudokset kestävät jäädyttämisen, rasva ei.

CoolSculpting-laitteen avulla kylmyys voidaan johtaa hellävaraisesti, tarkasti ja säädellysti ihon alla sijaitsevaan rasvakertymään. Leuan ja kaulan alueen rasvasolut kristalloituvat (ts. jäätyvät) ja kuolevat. Elimistön jätehuollosta vastaavat solut hajottavat kuolleet rasvasolut. Lopulta kuolleet rasvasolut poistuvat ihmisen kehosta luonnollisia reittejä myöten. Leuan ja kaulan ääriviivat paranevat. Profiili kaunistuu luonnollisesti mutta näkyvästi.


CoolSculpting-hoito räätälöidään juuri sinulle sopivaksi

CoolSculpting-hoitoja ohjaa tarkka, tieteellisesti toimivaksi todennettu hoitoprotokolla. Laadimme jokaiselle CoolSculpting-potilaalle yksilöllisen hoitosuunnitelman, jonka pohjalta voimme räätälöidä mahdollisimman tehokkaan ja toimivan hoitokokonaisuuden. Joissakin tapauksissa yksi käsittely riittää kaksoisleuan poistamiseen. Osa potilaista hyötyy sarjahoidosta, jonka aikana ongelma-alueet käsitellään kaksi tai kolme kertaa. Hoitosuunnitelmassa otamme huomioon juuri sinun kehosi, sinun tavoitteesi ja sinun budjettisi.

Hoitosuunnitelman selvittyä voit istua alas, rentoutua ja sanoa lopulliset hyvästit sitkeille rasvakertymillesi. Istahdettuasi hoitotuoliin Cityklinikan ammattilainen asettaa CoolSculpting-laitteen niin, että kylmäkäsittely osuu juuri oikeaan paikkaan. Ensimmäisten hoitominuuttien aikana leuan ja kaulan alueella tuntuu kylmyyttä, imua ja kihelmöintiä. Vähitellen hoidon edetessä tuntemukset häviävät. Voit kuunnella musiikkia, selailla kännykkääsi tai ottaa pienet päivätorkut.

Toimenpide on ei-kirurginen. Ihoa ei lävistetä neuloilla, veitsellä tai muilla instrumenteilla. Toipumiseen ei tarvitse varata aikaa. Voit palata takaisin normaaliarkeesi heti toimenpiteen päätyttyä. Alueen punoituksen voi tarvittaessa peittää meikillä.


Erinomaisia lopputuloksia

Toimenpidettä seuraavien viikkojen ja kuukausien kuluessa elimistösi poistaa elävien rasvasolujen lomassa olevat kuolleet rasvasolut. Jäädytettyjen, kuolleiden rasvasolujen poistuessa rasvan määrä laskee radikaalisti. Koska aikuisen ihmisen kehossa ei synny uusia rasvasoluja, toimenpiteen tulokset ovat pysyviä. Jäätyneet, kuolleet, hajotetut rasvasolut ovat poissa — pysyvästi. Allerganin tekemän tutkimuksen mukaan 77 prosentilla hoidetuista havaitaan myös toimenpidealueen ihon kiinteytymistä.


Tutkitusti turvallinen CoolSculpting-toimenpide

 1. CoolSculpting-tekniikan ansiosta ainaoastaan rasvasolut jäätyvät. Kohdennettu jäädytys tuhoaa vain rasvan — muut kudokset eivät vahingoitu lainkaan.
 2. CoolSculpting-toimenpiteitä tehdään vain sertifioiduilla CoolSculpting-lääkäriklinikoilla. Erikoiskoulutettu henkilökunta — tehoa ja turvallisuutta sinun eduksesi.
 3. CoolSculpting-laitteiston sisäänrakennetut sensorit havaitsevat liiallisen kylmyyden. Tasainen -11 asteen lämpötila on juuri sopiva rasvan jäädyttämiseen. Iho ei palellu tai vaurioidu.

Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojenkavennustoimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää