3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää. 3D-mallintamisjärjestelmää käytettiin aluksi rintaleikkausten suunnitteluun. Nykyisin tekniikkaa hyödynnetään myös kasvojen ja vartalon leikkauksien suunnitteluun.

Kuvat syötetään mallinnusjärjestelmään konsultaatiokäynnin aikana.

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • Helsinki, Turku ja Lahti — 0201 777 288
  • Tampere — 040 552 2800
  • Lohja — 050 582 47 19
  • Hyvinkää — 044 555 55 74

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

3D-wiki

Crisalix-simulaatio


Leikkaustuloksen voi nähdä jo ennen leikkauspäivää

Cityklinikalla on ilo tarjota asiakkaille kurkistus tulevaisuuteen. Leikkausta suunniteltaessa meillä on mahdollisuus näyttää toimenpiteen lopputulos kolmiulotteisena kuvana. Tällä tavoin sekä kirurgi että asiakas pääsevät helposti yhteisymmärrykseen siitä, millaiseen lopputulokseen pyritään. Crisalix-ohjelmaa on mahdollista käyttää kasvo-, vartalo- ja rintaleikkauksien suunnittelussa.

Cityklinikan rintaimplanttipotilaat voivat jo ennen konsultaatiota kotoa käsin lähettää rintakuvat kolmiulotteista kuvasimulaatiota varten.

Voit siis jo ennen konsultaatiokäyntiäsi ottaa ohjelmamme ohjeiden mukaisesti kolme kuvaa vartalostasi. Pääset syöttämään ne ehdottoman luottamuksellisesti 3D-simulaattoriimme. Kun kuvat on syötetty, ne tulevat meille käsittelyyn. Kuvien lähettäminen on ehdottoman turvallista, ja käsittelemme saamamme kuvat aina luottamuksella.

Varaamalla ajan rintakonsultaatioon pääset lääkärimme kanssa suunnittelemaan tulevan rintaimplanttileikkauksen tuloksia ottamiesi kuvien pohjalta. Jos sinulla on kysyttävä tästä, ota reippaasti yhteyttä meihin. Palvelemme mielellämme.


Crisalix-3D-järjestelmä

Klikkaamalla alla olevaa kuvaa pääset Crisalix-ohjelmaan.

Muita saman aihealueen palveluita

Rintaimplantit

Cityklinikalla olemme valinneet Motivan® ykkösbrändiksemme rintaimplanteissa sen erittäin korkean laadun ja teknologiansa vuoksi. Uutta Pariisista! Implantit & rasvaimu -kombo: pehmeä, entistä luonnollisempi lopputulos.

Lue lisää

Rintojen kohotusleikkaus

Rintojen kohotus korjaa riippuvien rintojen ulkonäköä. Kohotukseen yhdistetään usein myös rintojen suurennus- tai pienennysleikkaus.

Lue lisää

Rasvansiirto rintoihin

Rintojen suurennus voidaan tehdä rasvansiirrolla. Paras tulos saadaan yhdistämällä rintojen rasvansiirto rintaimplanttileikkaukseen.

Lue lisää

Rintojen pienennys

Suuret ja painavat rinnat voivat aiheuttaa niska-, hartia- ja selkäkipuja. Rintojen pienennysleikkaus on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa suuria, painavia rintoja pienennetään.

Lue lisää

Muu rintakirurgia

Cityklinikalla tehdään myös muita rintojen erikoistoimenpiteitä.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Gynekomastialeikkaus

Miehen rintojen liikakasvua hoidetaan kahdella tekniikalla. Gynekomastialeikkauksella poistetaan rintojen rauhaskudosta. Rasvaimu tulee kyseeseen, jos rintakehän alueella on ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää