Piotr on sydämellisin lääkäri ikinä, suosittelen! (Asiakaspalaute 16.7.2017)

Terveisiä Lontoosta!

Vietin pari viikkoa sitten pidennetyn viikonlopun Lontoossa American Academy of Aesthetic Medicine -kouluttajana. Kansainväliset koulutussessiot ovat vaativia rupeamia, mutta saan niistä paljon. Tämänkertaisen AAAM-koulutuksen aikana keskityimme muun muassa botox-hoitoihin.

Botuliini (”botox”) on erittäin monikäyttöinen lääke, jonka esteettiset mahdollisuudet löydettiin vahingossa vuonna 1987. Yläkasvojen nuorennushoitoihin botox on kuulunut Suomessakin jo pitkään. Mutta tiesitkö, että tällä mainiolla aineella voidaan hoitaa tuloksellisesti myös ns. hamsteripusseja eli veltostunutta leukalinjaa?
Radiesse Crystalys

Ongelmana alakasvot

Ikääntymisen myötä kasvojen ovaali muoto katoaa. Leukalinjan hamsteripussit vanhentavat ilmettä paljon enemmän kuin yksittäiset rypyt ja juonteet. Leukalinja alkaa pehmentyä monella jo 30. syntymäpäivän jälkeen. Usein muutoksen havaitsee ensimmäisenä valokuvista. 40 vuoden iässä hamsteripussit alkavat vaivata monia naisia ja miehiä toden teolla.

Jos olet hämmästellyt esim. keski-ikäisten Hollywood-julkkisten napakkaa leukalinjaa, voin paljastaa jotain: salaisuus on Nefertiti Lift.
kasvojen kohotus ilman leikkausta (2)

Nefertiti Lift

Botuliinia eli botoxia käytetään sekä terveydenhoitoon että esteettisiin hoidonaiheisiin. Monille lukijoilleni tuttuja esteettisiä hoidonaiheita ovat esim. seuraavat:

  • otsan vaakarypyt
  • Sibelius-rypyt
  • silmäkulmien harakanvarpaat
  • suupielien kohotus
  • kasvojen kaventaminen

Botox taipuu kuitenkin moneen muuhunkin esteettiseen tarkoitukseen, esimerkiksi Hollywood-julkkisten suosimaan Nefertiti-hoitoon. Nefertiti Lift -hoidossa botoxia injisoidaan hallitusti kaulan ja leuan alueelle. Leukalinja ja kaula kiinteytyvät. Hamsteripussit tasoittuvat ja alakasvojen pussittaminen vähenee huomattavasti.

Nefertiti Lift on edullinen ja äärettömän nopea toimenpide. Toipumiseen ei tarvitse varata aikaa lainkaan. Kääntöpuolena on kuitenkin tulosten kesto: Nefertiti Lift on uusittava 3 – 6 kuukauden välein, kuten muutkin botuliinihoidot.

Nimensä Nefertiti Lift on saanut Egyptin kuningatar Nefertitiltä. Hän oli oman aikansa kauneuskuningatar, eikä vähiten virheettömän leukalinjansa vuoksi.

On tietenkin ymmärrettävä, ettei botox-pistoshoidolla voida korvata esim. kasvojenkohotusta. Nefertiti Lift auttaa sellaisia naisia ja miehiä, joilla alakasvojen pussitus on vielä melko maltillista. Jos ylimääräistä kudosta on paljon, tilanne vaatii joko plastiikkakirurgiaa tai pitkäjänteistä yhdistelmähoitoa eri tekniikoilla.
botuliinihoito

Yhdistelmähoitoja vaativaan makuun

Jos alakasvot ovat veltostuneet jo enemmän kuin hiukan, tilanteen hoitaminen vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Jos aikaa ja/tai kärsivällisyyttä ei ole, kannattaa harkita plastiikkakirurgin palveluita, esim. Hollywood Liftiä.

Jos plastiikkakirurgia ei tunnu sopivalta vaihtoehdoista, lähes yhtä merkittäviin tuloksiin päästään yhdistelmähoidoilla. Yhdistelmähoitoihin varataan aikaa tavallisesti 6 – 12 kuukautta. Tuon ajanjakson aikana kasvoille tehdään useita erilaisia käsittelyjä noin kahden kuukauden välein.

Kiinteyttäviä ja kohottavia yhdistelmähoitoja on paljon. Tässä yksi esimerkki yhdistelmähoidosta, jonka avulla kohotin 46-vuotiaan naisen kasvoja:

Kaikki yhdistelmähoidot on hyvä suunnitella yhdessä ammattilaisen kanssa. Hoitojen suunnitteleminen ja toteuttaminen on mielenkiintoista puuhaa. Ennen ja jälkeen -kuvien katsominen toimenpidesarjan päättyessä on kuitenkin se hienoin vaihe sekä minulle että asiakkaalle!

Hinnat ja saatavuus

Tätä kirjoitettaessa Nefertiti Lift -hoidon hinnat alkavat 359 eurosta.

Verkkokaupasta Nefertiti Liftin saa 10 % edullisemmin. Verkkokauppa tarjoaa myös useita maksuvaihtoehtoja verkkopankkimaksamisesta osamaksuun.

Nefertiti Lift -hoitoja tekevät sekä esteettiset lääkärit että osa sairaanhoitajistamme. 

Ajanvaraus (Hki, Lahti):

0201 – 777 288

Kaikki yhteystiedot

Kysy lisää: info@cityklinikka.fi

Blogitekstin on suunnitellut lääkäri Piotr Sikorski.

Sikorski on laillistettu lääkäri ja Cityklinikan toimitusjohtaja.

Hän on Suomen ensimmäinen ja ainoa American Academy of Aesthetic Medicine -johtokunnan sertifioima esteettinen lääkäri ja AAAM-kouluttaja.

Sikorski toimii myös Helsingin LAHA® Training Centerin johtavana kouluttajana.