Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Kaksisuuntaiset 3D-väkäslangat ovat bioreserboituvia (itsestään sulavia) lankoja. Väkäslangoissa on nimensä mukaan pieniä väkäsiä, jotka tarttuvat ihon rasvakerrokseen ja usean langan avulla kohottavat ihoa. 3D tarkoittaa tässä hoidossa sitä, että langan väkänen on koko langan ympärillä, jolloin sen vaikutus ympäröivin kudoksiin on paljon tehokkaampi, kuin muissa lankakohotuksissa.

Vaikutus näkyy välittömästi ja sulaessaan langat synnyttävät kohotettavan tai veltostuneen ihon alle sitä tukevan kollageeniverkoston. Iho kinteytyy asteittain ja paras tulos on nähtävillä jonkin ajan päästä hoidosta.

3D-väkäslankahoitoa tehdään Cityklinikalla ainoastan esteettisen lääkärin toimesta.

Väkäslangat ovat erinomainen menetelmä suositussa Foxy Eye Lift -toimenpiteessä.

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Keskikasvojen kohotus - hinta alkaen:
1990 €
Lue lisää

Lopullinen hinta määräytyy konsultaatiokäynnin yhteydessä.

Kulmakarvojen kohotus - hinta alkaen
1490 €
Lue lisää

Lopullinen hinta määräytyy konsultaatiokäynnin yhteydessä.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Wiki

3D-väkäslankojen laittaminen

Kaksisuuntaiset 3D-väkäslangat viedään ihon alle paikallispuudutuksessa. Toimenpide itsessään on nopea ja hoidon jälkeen on hyvä pitää 1-2 lepopäivää. Väkäslankojen laitto ei ole täysin kivutonta – kuvailevampi sana voisi olla epämukavaa. Jokaisen asiakkaan herkkyys kivulle on kuitenkin yksilöllinen.

Ennen jokaista hoitoa tulee käydä konsultaatiossa, jossa arvioidaan lankojen määrä sekä potilaan soveltuvuus hoitoon. Väkäslankahoitoa ei tule sekoittaa meso- tai cog-lankoihin: väkäslangat asennetaan syvemmälle ihoon, kuin mesolangat ja soveltuvat siis myös suurempiin kohotuksiin antaen paljon voimakkaamman tuen ja kohotuksen.

Kaksisuuntaiset 3D-väkäslangat ovat ihanteellinen hoitomuoto, kun keskikasvoja ja kulmakarvoja halutaan kohottaa veitsettömästi perinteisen kasvojenkohotuksen sijaan. Parhaiten hoitomuoto soveltuu 40- 50 vuoden ikäisille. Tapauksesta sekä toiveista riippuen hoitoa voidaan toteuttaa myös tätä nuoremmille tai vanhemmille.


Mahdolliset riskit ja komplikaatiot

Väkäslankoihin, kuten kaikkiin muihinkin injektiohoitoihin liittyy aina komplikaatioriskejä. Riskit ovat kuitekin hyvin pienet, kun hoidon toteuttaa koulutettu ammattilainen.

Cityklinikalla tämän hoidon tekee aina esteettinen lääkäri. Me Cityklinikalla koulutamme myös vuosittain myös muita terveydenhuollon ammattilaisia hyödyntämään esteettisiä toimenpiteitä työssään.

 


Hoidon jälkeen

-Kulmakarvojen ja keskikasvojen (hoidettavan alueen) liikkeiden välttäminen 2 viikon ajan (ääriliikkeet)

-Hoidetun alueen tulisi antaa olla rauhassa ilman ylimääräistä koskettelua, voiteita tai kastelua 6h ajan, jotta mikään bakteeri ei kulkeudu pistoskohdista iholle ja sen alle

-Mustelmat ovat mahdollisia hoidetulla alueella ja häviävät n. 1 viikon kuluessa –> Arnizen™-voide mustelmien ehkäisemiseen ja hoitoon

-Saunaa, uintia ja kovaa fyysistä rasitusta tulisi välttää 3-4 päivää toimenpiteestä

-Tupakoinnin ja alkoholin käytön välttäminen 3 päivän ajan

-Hoidetulla alueella voi esiintyä kipuilua, joka helpottaa muutamassa päivässä

-Kipua tai turvotusta voi lievittää kylmäpusseilla 3 kertaa päivässä vähän aikaa kerrallaan

-2 viikon ajan toimenpiteestä tulisi välttää tulehduskipulääkkeitä

-Kerrothan aina, kun olet menossa kasvohoitoon, kasvohierontana, laserhoitoon tms., että sinulle on asennettu väkäslankoja


Muita saman aihealueen palveluita

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää