TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

TightSculpting-laserhoidon teho perustuu sarjahoitoon. Sarjahoidossa toimenpide tehdään 3–8 kertaa kahden viikon välein.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Kiitos ihana hoitaja!
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)
Hei Piotr, Kiitos erittäin ammattitaitoisesta ja hienosta kokemuksesta Cityklinikalla tänään. Sinä ja henkilökuntasi ovat aina tarjoneet ensiluokkaista palvelua.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yhden alueen TightSculpting-hoito
99 €
Lisäalueiden TightSculpting-hoito saman käyntikerran aikana
49 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Viiden kerran sarjahoito yhdelle alueelle
349 €
Lisäalueiden TightSculpting-hoito saman käyntikerran aikana
49 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Viiden kerran sarjahoito — leukalinja
499 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Mihin laserhoidon teho perustuu?

Laserhoidot perustuvat laservalon ominaisuuksiin. Kudosten eri osat (esimerkiksi rasvasolut tai fibroblastit) reagoivat laservalon eri aallonpituuksiin eri tavoin. Tutkimukset osoittavat muun muassa, että yli 60 prosenttia rasvasoluista tuhoutuu, mikäli rasvakudoksen lämpö nousee 42–45 celsiusasteeseen yli kolmen minuutin ajaksi.

Kun tiedetään, millä aallonpituudella on mahdollista saada rasvakudoksen lämpötila nousemaan yli 42-asteiseksi, on mahdollista kohdistaa tämä aallonpituus tarkasti ja täsmällisesti oikeaan paikkaan, rasvakudokseen.

Juuri tehonsa ja tarkkuutensa vuoksi laser on monin paikoin jopa ylivertainen rinnakkaisiin toimenpidemuotoihin verrattuna.

Aiheuttaako laser palovammoja?

Cityklinikan laserhoidot tehdään Fotona Laser  -laitteilla. Innovatiivisen MatrixView™-monitorin ansiosta kudosten lämpötilaa pystytään seuraamaan koko laserhoidon ajan. Lisäksi TightSculpting™-toimenpiteeseen kuuluu ihon pinnan jatkuva viilentäminen. Lämpötila rasvakudoksessa nousee 45 asteeseen ihon pintakerrosten pysyessä lähes normaalilämpöisinä.

Hallittu kudosten lämmittäminen ja ihon pintakerroksen viilentäminen tekevät TightSculpting™-toimenpiteestä turvallisen ja mahdollisimman miellyttävän. Vaikka TightSculpting on ilmiömäisen tehokas rasvanpoistomenetelmä, turvallisuudesta ja mukavuudesta ei tarvitse tinkiä.

Miksi ihon pintaa viilennetään?

TightSculpting-toimenpiteen aikana käsitellään hyvinkin laajoja rasvakertymiä pitkäjaksoisesti tehokkaalla laserenergialla. Lasersykäykset ovat varsin pitkiä ja lämpötila rasvakudoksessa nousee jopa 45 celsiusasteeseen, mihin hoidon teho suurelta osin perustuu. Rasvasolujen lisäksi toimenpiteessä käsitellään myös dermistä, jossa ihoa kiinteyttävä ja kiristävä kollageeni sijaitsee.

Ihon ylintä kerrosta – epidermistä – ei TightSculptingissa tahdota vaurioittaa kuumentamalla. Siksi ihon pintaa viilennetään ja kudosten lämpötilaa seurataan koko ajan.

Jos ihon pintaa ei viilennettäisi, lämpötila ihon pinnalla nousisi jopa korkeammaksi kuin rasvakudoksessa. Korkea lämpötila vaurioittaisi ihon pintaa.

Millaisia tuloksia on odotettavissa ja kuinka pian?

Tuloksia voi nähdä heti käsittelyn jälkeen, ja tulokset paranevat vielä hoitoa seuraavien viikkojen ja kuukausien aikana. Tulokset vaihtelevat asiakkaiden välillä. Vyötäröaluetta käsiteltäessä vyötärön ympärysmitta on tähän saakka kaventunut keskimäärin 7–8 cm.

Mistä löydän luotettavaa tietoa?

TightSculpting™-toimenpidettä on tutkittu tieteellisin menetelmin.
Tutkimustuloksia on esitelty Journal of Laser and Health Academy -lehdessä.

Mitä muita vaihtoehtoja on olemassa?

Rasvanpoistoon on olemassa monenlaisia kirurgisia ja ei-kirurgisia vaihtoehtoja:

Miksi Cityklinikka?

Laserhoidot ovat nykyisin erittäin suosittuja, ja niitä myydään monella eri kauppanimellä. Myös IPL-hoitoja kutsutaan joskus virheellisesti laserhoidoiksi.
Sekä Helsingin että Turun Cityklinikoilla käytetään Fotonan laserlaitteita, joiden tehosta voit lukea lisää maahantuojan sivuilta.

Uusien, toimivien laserlaitteiden ja uusien teknologioiden lisäksi löydät klinikaltamme osaavat asiantuntijat, joilla on kokemusta ja näkemystä laserhoidoista ja toimenpiteiden räätälöinnistä.

Hoito-ohjeet

TightSculpting-wiki

Perustietoa

TightSculpting™ on lasertoimenpide, jonka avulla voidaan poistaa ei-toivottuja rasvakertymiä, kiinteyttää vartaloa ja häivyttää venymä- ja raskausarpia. Toimenpide voidaan tehdä lähes mihin kehonosaan tahansa. TightSculpting-laserhoito on kahden erilaisen laserkäsittelyn yhdistelmä. Ensimmäisessä vaiheessa kiinteytetään ihon syvimmät kerrokset sekä hajotetaan rasvaa. Toisessa vaiheessa laserenergia kohdistetaan ihon dermiksen ylimpiin osiin.

Jos alue on suuri tai jos hoidetaan suurikokoisia raskausarpia, käytössämme on täysin uudenlainen erbium-skanneri. Skannerin avulla voidaan käsitellä tehokkaasti ja turvallisesti hyvin laajoja alueita.

Tyypillisimpiä TightSculpting-hoitoalueita ovat seuraavat:

 • kyljet
 • selän banaanipoimut
 • ylävatsa
 • alavatsa
 • ulkoreidet
 • sisäreidet
 • etu- ja takareidet
 • vyötärö ja lantio (ns. jenkkakahvat)
 • rinnat
 • olkavarret (ns. allit)
 • leukalinja ja kaula

Parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Sarjahoito sisältää 3–8 TightSculpting™-käsittelyä, jotka tehdään noin kahden viikon välein.


Toimenpiteen kulku

Valmistautumisvaihe: Kotona tai klinikalla

Poista kaikki korut ja lävistykset.

Jos toimenpide tehdään kasvojen alueelle, poista myös meikki.

1. vaihe: Ihon syvimpien kudosten kiinteyttäminen ja rasvanpoisto PIANO®-laserilla.

Ainutlaatuinen, erittäin pitkäsykäyksinen Nd:YAG PIANO® -lasermoodi lämmittää käsiteltävän alueen kudokset tasajakoisesti sellaiseen lämpötilaan, jossa rasvasolut hajoavat ja sidekudos kutistuu. Kudosten lämmittäminen tapahtuu nopeasti ja turvallisesti. Lämpöenergia kohdistetaan ihonalaiseen rasvakerrokseen niin, ettei ihon pintakerros vaurioidu tai kuumene, vaikka kudos kiinteytyy ja rasvasolut hajoavat.

2. vaihe: Ihon ylimpien kerrosten kiinteyttäminen SMOOTH®-sykäyksillä.

Toimenpiteen toisessa vaiheessa hoitoalue käsitellään Erbium-YAG SMOOTH® -moodilla, joka kiinteyttää dermiksen. Tehokas, hallittu laser kohdistetaan rasvakudoksen yläpuolella oleviin kudoksiin, jolloin olemassa oleva kollageeni kiristyy ja tiukentuu ja uuden kollageenin muodostuminen alkaa. Tuloksena on ihon kokonaisvaltainen kiinteytyminen hoitoa seuraavien viikkojen aikana.

Toimenpiteen jälkeen iho punoittaa jonkin verran. Punoitusta ja kihelmöintiä kannattaa hoitaa Laserat™-voiteella.


Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot sekä miedot ja keskivahvat kuorinnat. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.