Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi. Hoito soveltuu varsinkin asiakkaille, jotka tuskailevat suurentuneiden ihohuokosten tai pigmenttimuutosten kanssa.

Hoidon avulla voidaan häivyttää ikääntymisen merkkejä, kuten pieniä ryppyjä. Myös aktiivinen akne rauhoittuu tämän hoidon avulla.

Cityklinikalla hoidossa käytetään edistyksellisiä laserlaitteita.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Hollywood Black Laser Peel 1 hoitokerta
349 €
Hollywood Black Laser Peel 5 kerran sarjahoito
1090 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

690 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Verkkokauppa

OSTAMALLA VERKKOKAUPASTAMME SÄÄSTÄT..

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.
Tervetuloa Cityklinikan verkkokauppaan!

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel -wiki

Hollywood Black Laser Peel - ihohuokosten, aknen ja ikääntymisen merkkien hoitoon

Myös Cityklinikalla on käynyt jo vuosia asiakkaita, jotka kärsivät laajentuneista ihohuokosista, pigmenttimuutosten tuomista värieroista kasvoilla tai aknesta, joka ei meinaa ottaa rauhoittuakseen. Näitä iho-ongelmia on voitu hoitaa tehokkaasti myös aiemminkin, mutta Hollywood Black Laser Peel -hoito mullistaa ihonhoidon lopullisesti. Hollywood-julkkikset ovat luottaneet tähän hoitoon jo vuosia ja se onkin monen nuorekkaan ja kirkasihoisen julkkiksen salaisuus ihonhoidossa.

Hollywood Black Laser Peel on ihoa kuoriva ja uudistava laserhoito, jonka avulla rypyt ja pigmenttimuutokset haalenevat, ihohuokoset pienentyvät ja aknen aktiivivaihe rauhoittuu.

 

 


Hollywood Black Laser Peel -hoitoalueet

 • laajentuneet ihohuokoset
 • pigmenttimuutokset
 • akne
 • ikääntymismuutokset
 • kevyet juonteet ja rypyt

Hoidon kulku

Varsinainen toimenpide on ohi nopeasti ja siihen kuuluu kolme vaihetta. Ennen toimenpiteen alkua asiakkaan kasvoille tai hoidettavalle alueelle levitetään puudutevoidetta, joten toimenpide on kivuton. Laserin aiheuttamat valoimpulssit tuntuvat iholla pieneltä pistelyltä, joka ei tunnu epämiellyttävältä.

Cityklinikalla käytetään edistyksellistä Fotona Dynamis Nd:Yag Frac3 laservaloa, jonka valoenergia lämmittää hiilen partikkelit ja joka auttaa lämpöä tunkeutumaan ihoon. Toimenpide viimeistellään Fotona StarWalker tai QX Max Q-Switched Nd:Yaglaservalolla, joka saa hiilihiukkaset “räjähtämään”, jonka seurauksena ihohuokoset supistuvat, iho kuoriutuu ja uudistuu kokonaisuudessaan.

Hoidon lopuksi iho puhdistetaan hyvin ja sille levitetään asiakkaalle sopiva hoitovoide. Hoidossa ei ole toipumisaikaa, joten asiakas pääsee lähtemään kotiin heti toimenpiteen jälkeen.


Kenelle hoito sopii?

Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta on huomioitava, että jos iholla olevat ikääntymisen muutokset ovat suuria tai jos iholla on merkittäviä tulehduksellisia muutoksia, on hyödyllisempää aloittaa jollakin toisella laserhoidolla. Sopivan hoidon ja hoitokertojen määrän voi selvittää tulemalla maksuttomaan konsultaatioon, joka kuuluu jokaiselle asiakkaalle. Konsultaatiossa esteettisen lääketieteen ammattilaiset tutkivat ihon kunnon ja tekevät suosituksen hoitosuunnitelmasta.


Hoidon tulokset

Hoidon tulokset ovat nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Parhaimmat tulokset saavutetaan noin viiden kerran sarjahoitona, jotka voidaan tehdä 1-2 viikon välein. Sen jälkeen hoito voidaan toistaa niin usein kuin halutaan, jolloin säilytetään ihon terveellinen hehku. Hoidon avulla ihosi näyttää parhaimmalta ihan jokapäiväisessä elämässä. Hoito sopii loistavasti ihon ulkonäön parantamiseen myös silloin kun haluat valmistautua tärkeään tapahtumaan tai juhlatilaisuuteen.

Hollywood Black Laser Peel -käsittelymme yhdistää innovatiivisen teknologian ja asiantuntemuksen, joka antaa sinulle jatkuvasti hyviä tuloksia – jokaisella käynnillä.


Hollywood Black Laser Peel Cityklinikalla


Muita saman aihealueen palveluita

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää