Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto kasvoihin on toimenpide, jossa potilaan omaa rasvakudosta käytetään  ulkopuolisten täyteaineiden sijasta täytteenä kasvoilla. Viimeisimpien vuosien aikana tekniikka on kuitenkin kehittynyt nopeasti, ja toimenpiteen voi nykyisin suorittaa monella tavalla, esimerkiksi vesiavusteisesti.

Cityklinikalla rasvansiirtoja tekevät sekä esteettiset lääkärit että plastiikkakirurgi. Siirry plastiikkakirurgin kasvosivustolle lukemaan lisää. Halutessasi voit lukea myös AAAM-lääkäri Piotr Sikorskin blogikirjoituksen aiheesta.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen kuullut mahtavia kommentteja tekemistäsi leikkauksista, joten luotan täysin sinuun Riikka! Ja tottakai leikkaus ja toipuminen SUOMESSA...
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

sis. alv 24%
2390 €
Lue lisää
  • alkaen-hinta sis alv.
nukutuksessa
+650 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

sis. alv 24%
3690 €
Lue lisää
  • alk. hinta, sis alv.

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Rasvansiirto-wiki

Perustietoa

Kasvojen rasvansiirrossa potilaan omaa rasvakudosta käytetään ulkopuolisten täyteaineiden sijasta täytteenä kasvoilla.

Rasvansiirto kasvoihin etenee pääpiirteissään aina samalla tavalla. Ensin rasvaa imetään pois jostain kehonosasta. Tämän jälkeen rasva puhdistetaan ja käsitellään sopivaan muotoon. Lopuksi kaikkein hyvälaatuisin osa imetystä rasvasta siirretään kasvoihin.

Rasvansiirto kasvoihin on mahdollista tehdä joko paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa. Erilaisista anestesian muodoista keskustellaan maksuttoman konsultaation yhteydessä.

Cityklinikalla rasvansiirtoja tekevät sekä esteettinen lääkäri että plastiikkakirurgi. Siirry plastiikkakirurgin kasvosivustolle lukemaan lisää.


Rasvoissa on eroja

Kun puhutaan rasvansiirrosta, kysymyksessä on hyvin laaja käsite ja ilmiö. Termi rasvansiirto ei kerro paljon muuta kuin sen, että rasvaa on otettu yhdestä paikasta ja laitettu toiseen. Monilla potilailla on kokemuksia aiemmista rasvansiirroista. Viimeisimpien vuosien aikana tekniikka on kuitenkin kehittynyt nopeasti, ja toimenpiteen voi nykyisin suorittaa monella tavalla, esimerkiksi vesiavusteisesti.

Oikean tavan valinta on hyvin tärkeä seikka lopputuloksen kannalta. Siirrettävää rasvaa voi kerätä hyvin monin eri tavoin ja erikokoisilla imukanyyleilla. Kasvojen rasvansiirrossa voidaan käyttää kolmea tekniikkaa ja rasvatyyppiä:

  1. ”Perinteinen” rasva eli makrorasva käyttäytyy kokolailla samoin kuin suuripartikkelinen täyteaine. Sillä voidaan kohottaa piirteitä ja lisätä kasvonpiirteiden täyteläisyyttä.
  2. Mikrorasvalla voidaan korjata ryppyjä ja juonteita.
  3. Nanorasva sopii koko kasvojen tehokkaaseen nuorentamiseen. Nanorasvan kantasolut uudistavat ihoa pitkäkestoisesti. Silmänympärysiho vaalenee, suunympäryksen pintarypyt siloittuvat, ihon laatu paranee kokonaisvaltaisesti.

Makrorasva, mikrorasva, nanorasva

Rasvansiirto – makrorasvan käyttöalueet:

• Kasvojen ikääntymismuutosten korjaus
• Poskipäiden kohotus
• Leuan muotoilu

Mikrorasvan käyttöalueet:

• Huulten täyttö
• Ryppyjen ja juonteiden täyttö
• Syvien arpien täyttö

Nanorasvan käyttöalueet:

• Tummien silmänalusten hoito
• Laajojen ihoalueiden elvyttäminen ja nuorentaminen
• Otsan alueen vaakasuorat rypyt
• Kaikki kasvojen pintajuonteet
• Kaulan kiinteytys
• Dekoltee-alueen ryppyisyyden hoito ja kiinteytys
• Kädenselän ihon nuorennus ja kiinteytys


Nanorasvansiirto vaatii erityisosaamista

Klinikkamme on erikoistunut nanorasvansiirtoon. Ryhdyimme ensimmäisenä klinikkana Suomessa tekemään nanorasvansiirtohoitoja. Nanorasvansiirron tekee aina toimenpiteeseen koulutettu lääkäri.

Mikrorasvan muuttaminen nanorasvaksi tarkoittaa sitä, että rasvakudos erikoiskäsittelyn ansiosta muuttuu nestemäiseksi ja sisältää runsaasti kantasoluja. Kantasolujen määrä on tuhatkertainen verrattuna suosittuun vampyyrihoitoon, jossa omasta verestä tehdään niin sanottua PRP-plasmaa. Myös lopputulos on selkeämpi kuin ns. vampyyrihoidossa. Lopputulos on kuitenkin aina hyvin luonnollinen.

Nanorasvansiirto parantaa ihon laatua ja ulkonäköä pitkäkestoisesti ja merkittävästi. Ennen kaikkea hyvin tärkeänä pidetään, että nanorasvan siirrossa ei juurikaan ole muiden rasvansiirtotekniikkojen sivuvaikutuksia, kuten rasvakystoja tai granuloomia. Hoidon toteutuminen on helppoa kokeneen lääkärin tai plastiikkakirurgin käsissä.


Toimenpiteen kulku

Rasvansiirto kasvoihin ei vaadi nukutusta, joskin se voidaan tehdä myös nukutuksessa. Jos asiakasta ei nukuteta, erityisiä esivalmisteluja ei tarvita. Toimenpiteeseen tullaan aina ilman meikkejä, koruja ja lävistyksiä. Myös kynsilakat poistetaan (koskee sormien ja varpaiden kynsiä).

Kotiin pääsee lähes heti lyhyen seurannan jälkeen. Nukutuspotilaita seuraamme muutaman tunnin ennen kotiuttamista.

Alueet, joihin rasva aiotaan siirtää, merkitään. Tämän jälkeen päätetään minkä kokoista ja kuinka paljon rasvasiirrännäistä tarvitaan. Riippuen siirrännäisen määrän tarpeesta voidaan rasvaa ottaa useista paikoista, kuten vatsasta, kyljistä, reisistä. Sääntömme on kuitenkin se, että rasvaa otetaan vain sen verran kuin siirtoon tarvitaan. Jos potilas toivoo perusteellista rasvanpoistoa, siitä täytyy neuvotella hoitavan lääkärin kanssa ja sopia erikseen. Tällöin toimenpiteen laajuus on huomattavasti suurempi kuin pelkässä rasvansiirrossa.

Kun alueet on määritelty, imetään rasvaa. Rasvanottoalue voi olla melkein mikä tahansa paikka missä potilaalla on rasvakertymää. Jos potilasta ei nukuteta, alue puudutetaan huolellisesti erittäin ohuella kanyylillä pienen ihoaukon kautta ennen rasvaimua.

Kun rasva on otettu, se käsitellään, jotta siirrännäisestä saadaan juuri sopiva. Tämän jälkeen käsitelty rasva siirretään pieniin ruiskuihin ja hyvin ohuilla kanyyleillä (l. tylppä neula) siirretään haluttuun alueeseen.

Toimenpide on nopea. Suuntaa antavat tulokset näkee saman tien. Toimenpiteen jälkeen siirretty rasva asettuu ja osa myös poistuu. Varmistaaksemme riittävän täytön siirretään haluttuun kohtaan hiukan ylimääräistä, koska osa rasvasta poistuu muutamassa viikossa. Pienen ylitäytön ansiosta vältytään uudelta siirrolta lähiaikoina ja saadaan hyvä esteettinen lopputulos. Sairauslomaa ei yleensä tarvita, mutta kaksi tai kolme päivää toipumisaikaa on hyvä varata.


Rasvansiirto voidaan tehdä vesiavusteisesti

Keväällä 2016 otimme käyttöön vesiavusteisen menetelmän myös rasvansiirroissa. WAL eli vesiavusteinen rasvaimumenetelmä on peräisin Saksasta. Moni tuntee WAL-menetelmän rasvaimuista. Uusin Body-Jet evo -tekniikka soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös rasvansiirtoihin.

Vesiavusteisessa rasvansiirrossa käytetään ohutta, säädettävää painesuihkua, joka mahdollistaa hyvälaatuisten rasvasolujen tarkan, hellävaraisen keräämisen. WAL-menetelmä suojelee rasvasoluja, verisuonistoa ja hermoja vaurioitumiselta. Erityistä etua tästä on rasvansiirroissa, kun saadaan suurempi määrä vahingoittumattomia, elinkelpoisia soluja siirrokseen. Tutkimusten mukaan Body-Jet evo -tekniikan ansiosta siirretystä rasvasta pysyy siirtoalueella parhaassa tapauksessa jopa 70 %.


Rasvansiirto vai jokin muu toimenpide?

Rasvansiirto kasvoihin ja täyteainehoito

Täyteaineilla on vakiintunut asema esteettisisessä lääketieteessä. Hyaluronihappoa ja kalsiumpartikkeleita sisältävät injektiotäyteaineet ovat yleistyneet ja niiden turvallisuus on erinomainen, kun hoidon suorittaa terveydenhoidon ammattilainen, jolla on riittävä koulutus ja kokemus näiden hoitojen antamisessa. Hoitoturvallisuuden kannalta on myös tärkeää, että aineet on hankittu luotettavalta valmistajalta jolla on alan pitkä kokemus. Täyteaineiden etuna on toimenpiteen helppous, nopeus ja välitön tulos. Toimenpiteeseen liittyy todella vähän riskejä.

Ongelmana ovat kuitenkin täyteaineiden hinnat ja hoitotulosten kestävyys. Täyteaineet on yleensä pakattu 1,0–1,25  millilitran esitäytettyihin ruiskuihin. Ynden millilitran hinnat voivat olla satoja euroja. Yhden millilitran täyteainemäärä on hyvin pieni eikä riitä kovin monen kohdan hoitoon. Hoidosta voi tulla siis liian pienen täyteainemäärän takia epäonnistunut, tai tulos on vajaa. Täyteainehoidon tulokset kestävät keskimäärin 3–9 kuukautta. Jos hoitotulosta tahdotaan ylläpitää, sama hoito täytyy uusia kerran tai pari kertaa vuodessa.

Rasvansiirron suurin etu on se, että useimmiten siirrettävän rasvan saatavuus on hyvä. Melkein aina saadaan yhdellä kerralla kaikki ongelmakohdat hoidettua. Kasvojen rasvansiirrossa käytetään useimmiten jopa useita kymmeniä millilitroja rasvaa. Täyteaineita käytettäessä näin suuren määrän injektoiminen olisi mahdottomuus. Siirretty rasva asettuu muutaman viikon kuluessa, ja sen kestävyys on todella pitkä, yleensä useita vuosia. Toki laihduttaminen ja suuret painonvaihtelut voivat vaikuttaa rasvan pysyvyyteen.

Mikäli esimerkiksi kasvojen alueella on paljon ”korjattavaa” ja täyttöä vaativia kohteita on useita, rasvansiirto on parempi vaihtoehto kuin täyteaineiden käyttäminen

Rasvansiirto ja muut antiage-hoidot

Rasvansiirto ei esimerkiksi korvaa perinteistä faceliftiä eli kasvojenkohotusta. Rasvansiirrolla korjataan laskenut tilavuus kasvoissa, ja faceliftissä poistetaan vanhenemisen myötä syntynyt ylimääräinen iho ja sen aiheuttama velttous. Toimenpiteet täydentävät toisiaan. Monesti perinteisestä faceliftistä voidaan kuitenkin luopua ja/tai siirtää se tulevaisuuteen, kun kasvot nuorentuvat rasvansiirron ansiosta.

Botox-hoidot eivät suoranaisesti kilpaile rasvansiirron kanssa. Ne kohdistuvat ilmelihaksiin rentouttaen niitä ja vähentäen kasvojen ryppyisyyttä. Toki nanorasvalla voidaan hyvin onnistuneesti häivyttää myös botoxin yleisiin hoitoalueisiin kuuluvat otsan ja silmien ympäristön rypyt. Nanorasvalla voidaan hoitaa myös ryppyisyyttä silmänalusten seudulla. Tähän hoidonaiheeseen botox ei ole käyttökelpoinen.

Laserkäsittelyihin verrattuna rasvansiirto toimii paremmin hyvin ikääntyneen ihon elvyttämisessä. Laserkäsittelyssä stimuloidaan ihon omaa kollageenintuotantoa. Pitkälle ikääntyneen ihon kollageenintuotanto on kuitenkin hyvin vähäistä. Yli 60-vuotiaiden potilaiden kohdalla kollageenintuotannon stimuloiminen on erittäin vaikeaa, jopa mahdotonta. Nanorasva, joka sisältää runsaasti kantasoluja, vaikuttaa kollageenin tuotantoon iästä riippumatta ja siirtoalueeseen katsomatta. Se on ylivoimainen ihon laadun parantaja ja soveltuu myös iäkkäämpien potilaiden hoitoon.

Laser- ja happokuorinnat toimivat parhaiten ihon ylimmissä kerroksissa. Toipuminen kuorinnoista saattaa kestää pitkään, varsinkin jos kuorinta tehdään voimakkaalla laserilla tai vahvalla hapolla (esim. fenoli). Rasvansiirrosta potilas toipuu usein jonkin verran nopeammin kuin syvistä happo- tai laserkuorinnoista.

 

 


Täsmätuotteita toipilasaikaa varten


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

Botuliinihoito – rypyt pois!

Botuliinihoito rentouttaa väliaikaisesti ihon alla olevia lihaksia. Lihaksen rentoutuessa rypyt ja juonteet siliävät. Botuliinilla on mahdollista myös kohottaa piirteitä maltillisesti.

Lue lisää

Hifu-Fractora

Hifu-Fractoralla on mahdollista saavuttaa merkittävän pitkäaikaiset, kirurgisen kasvojenkohotuksen kaltaiset tulokset sekä tasaisen, elinvoimaisen ja vuosia nuoremman kuntoisen ihon – luonnollisin hoitotuloksin.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Hollywood Black Laser Peel

Hollywood Black Laser Peel on mullistava hoito ihon ulkonäön parantamiseksi.

Lue lisää

Botuliinihoito vuodeksi - koko vuoden hoidot yhdellä ostoskerralla

Suosittujen botuliinihoitojemme luonteeseen kuuluu hoitotuloksien säännöllinen ylläpito. Siksi päätimme luoda sarjahoidon, jolla on mahdollista hankkia yhden, kahden tai jopa kolmen vuoden botuliinihoidot kätevämmin yhdellä ostoskerralla.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

VampyyriFractora

VampyyriFractora (PRP + Fractora) on mini-invasiivinen yhdistelmähoito, jossa yhdistyvät kahden jo yksistään tehokkaan hoidon edut.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Hyalu-botuliinihoito

Hyalu-botuliinihoito on hyaluronihapon ja botuliinin yhdistelmähoito.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on tehokas ja turvallinen esteettinen toimenpide, joka kiinteyttää, tasoittaa ja kirkastaa ihon pintaa sekä parantaa erilaisia iho-ongelmia.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

CoolSculpting — kaksoisleuka pois jäädyttämällä

CoolSculpting jäädyttää kaksoisleukan pois. Ei kipua, ei kirurgiaa, ei toipumisaikaa.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Hyaluronihappo ja muut täyteaineet

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Täyteaineen poisto

Täyteaineen poisto onnistuu Cityklinikalla esteettisen lääkärin tekemänä. Hyaluronihappo voidaan tarvittaessa poistaa hyaluronidaasi-nimisellä entsyymillä.

Lue lisää

Silmäpussit pois injektiohoidolla (Prostrolane inner-B SE)

Kasvatimme palveluvalikoimaamme uudella, injektoimalla tehtävällä, erittäin turvallisella sekä tehokkaalla hoidolla silmäpussien poistamiseksi ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Keskikasvojen ja kulmakarvojen kohottaminen 3D-väkäslangoilla

Dramaattisempaa kohotusta toivoville keskikasvoja ja kulmakarvoja voidaan kohottaa myös kaksisuuntaisilla 3D-väkäslangoilla. Muihin nauhoihin verrattuna huomattavasti vahvemmat 3D-langat kykenevät nostamaan kudosta pitkäkestoisesti.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskät pois tehokkailla toimenpiteillä

Maksaläiskät ja muut pigmenttimuutokset voidaan vaalentaa ja jopa poistaa tehokkailla laser- ja kuorintahoidoilla.

Lue lisää

Ylä- ja alaluomileikkaus

Silmäluomileikkaus on kirurginen toimenpide, jonka tarkoituksena on parantaa roikkuvien silmäluomien ulkonäköä. Yläluomileikkaus poistaa myös pussittamisesta johtuvia terveydellisiä haittoja.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Couperosa, katkenneet verisuonet

Couperosa, katkenneet verisuonet ja muut verisuonimuutokset voidaan hoitaa joko laserilla tai injektioiden avulla.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Otsan ja kulmakarvojen kohotus

Otsankohotus on plastiikkakirurginen toimenpide, joka voidaan tehdä monella eri tekniikalla.

Lue lisää

Facelift — kasvojenkohotus

Kasvojenkohotus eli facelift on plastiikkakirurginen toimenpide, jossa korjataan kasvojen ja kaulan ikääntymismuutoksia.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Rasvansiirto kasvoihin

Rasvansiirto on eräänlainen täyteainehoito, jossa täyteaineena toimii potilaan oma rasva. Lopputulos on huomattava mutta silti erittäin luonnollinen.

Lue lisää

VISIA kuvaa ihon pintaa syvemmältä

Visia-ihoanalyysin avulla pääset näkemään, mitä ihollesi kuuluu ja mitä tulevien vuosien aikana on odotettavissa, mikäli ikääntymisprosesseihin ei puututa.

Lue lisää

Buffaloplastia - ylähuulen kirurginen nosto

Buffaloplastia on ylähuulen nostoleikkaus, jonka ansiosta ylähuulen puna-alue suurenee. Samalla lyhenee myös nenän ja ylähuulen välinen ihoalue ("pitkä ylähuuli").

Lue lisää

Leukaimplantti

Leukaimplantti on turvallinen ja tehokas väline leuan muodon ja koon pysyvään parantamiseen. Implantti selkeyttää leuan muotoa ja kasvojen ääriviivoja sekä luo tasapainoa epäsymmetrisiin kasvonpiirteisiin. Toimenpiteitä tehdään naisille ja miehille.

Lue lisää

Muut kasvojen alueen toimenpiteet

Helsingin Cityklinikalla tehdään myös muita kasvojenkavennustoimenpiteitä, kuten Buccal fat pad removal, jossa pyöreitä kasvoja ja/tai poskia kavennetaan poistamalla poskirasvaa suun sisäpuolelta sekä leukalinjan rasvaimuja.

Lue lisää

Hörökorvat kauniiksi leikkauksella

Hörökorvaleikkaus on nopea ja yksinkertainen toimenpide. Se voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue lisää

Ögonlocksplastik

.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Ei-kirurgiset toimenpiteet kasvoille. Maksuton konsultaatio!

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää