Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin laserpoisto onnistuu tehokkaalla laitteistolla. Cityklinikan järjestelmässä yksittäinen laservalosykäys on hyvin nopea ja korkeaenerginen. Neljä eri aallonpituutta varmistavat sen, että kaikki eriväriset pigmentit saadaan poistetuksi tehokkaasti ja turvallisesti.

Uusi, tehokkaampi FracTat-menetelmä nopeuttaaa tatuoinnin poistoa merkittävästi.

Tatuoinnin laserpoisto on saatavilla Helsingissä ja Turussa.

Huom. Hinnaston hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta-arvio tehdään konsultaatiokäynnin yhteydessä.

 

Asiakaskokemuksia

Cityklinikka lienee paras. Ystävällinen ja ammattimainen palvelu. Suosittelen!
Suosittelen. Kaikkea on kokeiltu ja voin todeta, että nyt en vaihda.
Hyvä palvelu, tehokkaita hoitoja…toimii!!!

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)
 • 0201 777 288 (Turku)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin, Turkuun tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Tatuoinnin/kestopigmentoinnin poisto laserilla

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Pienen alueen koehoito
50 €
Yksi toimenpidekerta, yksi väri, alle 10 cm x 10 cm
140 €
Lisäalue (5 cm x 10 cm) saman käyntikerran aikana
50 €
Yksi toimenpidekerta, yksi väri, alle 10–20 cm x 10 cm
199 €

Tatuoinnin poisto tehokkaammalla FracTat-menetelmällä

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

FracTat –yksi väri, xs-alue 5 cm x 5 cm
390 €
Lue lisää

Hinnat ovat yhden hoitokerran hintoja. FracTat on 2-3 kertaa tehokkaampi tavalliseen laser-tatuoinninpoistoon nähden ja vähentää näin tarvittavien hoitokertojen lukumäärää.

FracTat, yksi väri, 10 cm x 10 cm
490 €
FracTat, monta väriä (ei vihreä eikä taivaansininen), 10 cm x 10 cm
690 €
FracTat, monta väriä (myös vihreä ja taivaansininen), 10 cm x 10 cm
890 €

Tatuoinnin poiston tehostaminen iho- ja /kudospuudutuksella

Palvelun saatavuus: Helsinki, Turku

Tatuoinnin poiston tehostaminen iho- ja /kudospuudutuksella - tatuointi alle 10 x 10cm
65€/krt €
Tatuoinnin poiston tehostaminen iho- ja /kudospuudutuksella - tatuointi yli 10 x 10cm
90€/krt €

Tatuoinnin laserpoisto -wiki

Perustietoa

Tatuoinnit ovat pysyvä tapa koristella ihoa. Moni tatuointia ottava ajattelee rakastavansa tatuointejaan ikuisesti. Joillekin ihmisille tatuoinnit muodostuvat kuitenkin ajan myötä ongelmaksi. Tämän vuoksi tatuoinnin poistoon on kehitetty useita eri tekniikoita ja menetelmiä.

Laser tehoaa tunnetusti tatuointeihin erinomaisesti, ja tämän vuoksi nimenomaan laserteknologiaa on viime vuosina kehitetty myös vastaamaan paremmin tatuoinnin poistosta haavelevien asiakkaiden tarpeita. Laser poistaa tatuoinnin tuhoamalla pigmentin, jota tatuoinnissa on käytetty.

Tatuoinnin laserpoisto perustuu pigmenttien hajottamiseen:

 1. Laserlaite lähettää laservaloa ihon pinnan läpi sinne, missä tatuointiväri sijaitsee. Vaikka lasersäde läpäisee ihon pinnan, iho ei vaurioidu.
 2. Päästyään väripartikkeleiden luo lasersäde rikkoo värit hyvin pieniksi hiukkasiksi. Eri aallonpituudet rikkovat eri värejä.
 3. Kun värit ovat hajonneet pieniksi partikkeleiksi, kehon oma immuunijärjestelmä huolehtii lopusta. Jätteenhuollosta vastaavat solut poistavat pienet partikkelit ihosta.

Cityklinikan laserlaitteet

Cityklinikalla tatuoinnit poistetaan markkinoiden tehokkaimmalla laserlaitteistolla, jonka nimi on QX MAX. QX MAX -laser poistaa kaikenväriset tatuoinnit tehokkaasti ja turvallisesti.

QX MAX -laserlaitteiston edut ovat moninaiset. Järjestelmässä käytetään hyvin nopeaa, korkeaenergistä laservaloa ja neljää eri aallonpituutta. Tämän vuoksi laitteella on mahdollista poistaa kaikenväriset tatuoinnit:

 1.  tummat värit: musta, tummansininen, ruskea (QX MAX 1064 nm)
 2.  vaaleat värit: punainen, keltaruskea, violetti, purppura, oranssi (QX MAX 532 nm)
 3.  vihreän eri sävyt (QX MAX 650 nm)
 4. vaalensinisen sävyt (QX MAX 585 nm)

Tatuoinnin poisto on mahdollista tehdä perinteisellä lasertoimenpiteellä sekä tai FracTat™-toimenpiteellä. Kaikki edellä mainitut tatuoinnin poistot tehdään QX MAX -laitteella.


Tatuoinnin laserpoisto FracTat™-toimenpiteellä

FracTat™ on toimenpide, jossa yhdistetään fraktionaalilaserihoito ja koko pinnan laserkuorinta.

Innovatiivisen FracTat™-laserhoidon aluksi tatuoinnin päälle tehdään mikrokanavia. Tämän jälkeen alkaa varsinainen tatuoinnin laserpoisto.

Ihon esikäsittely (mikrokanavien luominen) mahdollistaa sen, että varsinaisen hoidon aikana lämpö, höyry ja mustepartikkelit pääsevät entistä helpommin poistumaan ihosta. Ihon pinnan frosting-vaikutukset vähenevät, ja tatuoitu iho voidaan saman vastaanottoajan aikana käsitellä hyvinkin monta kertaa. FracTat™-toimenpiteen ansiosta tatuointi voidaan poistaa ihosta jo muutaman tehokkaan laserhoidon avulla. Tatuointi poistuu entistä nopeammin, eikä toimenpiteitä tarvitse tehdä enää yhtä useita kuin aiemmin.


Toimenpiteiden lukumäärä

FracTat™-toimenpidehoitokertoja tarvitaan yleensä kahdesta neljään. Hoitojen välissä pidetään yleensä kolmen kuukauden tauko.

Jos poisto tehdään perinteisellä menetelmällä eli yksi laserhoitosarja kerrallaan, hoitokertoja tarvitaan keskimäärin 4–10. Tällöin hoitoväli voi olla lyhyempi, 6–8 viikkoa. Hoitotauon aikana oman elimistön ns. syöttösolut siivoavat pois laserin hajoittamat pigmentin kappaleet.


Ennen toimenpidettä

1. Kaksi viikkoa ennen tatuoinnin poistoa kannattaa vähentää tai välttää itseruskettavien tuotteiden käyttämistä, solariumia ja auringonottoa.
2. Riisu korut käsiteltävältä alueelta.
3. Jos olet kipuherkkä, voit sivellä käsiteltävälle alueelle puudutusvoidetta (Emla) noin tuntia ennen toimenpidettä.
4. Varaudu muutamaan lasertoimenpiteeseen. Yksi laserointikerta ei riitä tatuoinnin täydelliseen poistamiseen.


Toimenpiteen jälkeen

Laserhoidon jälkeen hoidettavalle alueelle kehittyy lievä, vaalehko turvotus, joka kuitenkin laskeutuu jo muutamassa kymmenessä minuutissa. Iho voi aluksi reagoida melko voimakkaasti tatuoinnin poistoon. Reaktiot ovat tavallisia ensimmäisten hoitojen yhteydessä, kun pigmentti on vielä tumma ja laservaloenergiaa muuttuu osittain lämmöksi. Iho turpoaa ja siihen voi tulla vesirakkuloita (ns. blistering). Iho kuitenkin paranee muutamassa viikossa.

 • Noudata lasertoimenpiteen jälkeen saamiasi kotihoito-ohjeita.
 • Käsitelty alue saattaa muuttua joksikin aikaa valkoiseksi.
 • Turvotus ja pienet, väliaikaiset ihomuutokset ovat mahdollisia. Ne eivät ole haitallisia, ja ne paranevat noin viikon kuluessa.
 • Laserilla käsiteltyä ihoaluetta on hyvä hoitaa samalla tavalla kuin hieman palanutta ihoa.
 • Käytä ihonhoitotuotteita ohjeen mukaan.
 • Vältä ensimmäisten viikkojen aikana käsitellyn ihon koskettelemista, kuumia kylpyjä ja auringon ottamista.
 • Älä poista käsitellyltä alueelta karvoja.
 • Ihoalueen paraneminen kestää yleensä viikosta kahteen viikkoon.

Muita saman aihealueen palveluita

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

Selluliitin shokkihoito - Tasoita ja kaunista ihosi pintaa Shock Wave -selluliittiterapialla

Haaveissa nuorekkaan tasainen sileä iho ilman muhkuroita ja selluliittia? Uuden ja käänteentekevän Shock Wave -selluliittiterapian avulla on mahdollista saavuttaa tasaisempi, kauniimpi ja selluliititon iho täysin ilman kirurgiaa tai toipumisaikaa.

Lue lisää

Vahvista lantionpohjan sekä alaselän lihaksia, hoida virtsankarkailuongelmia, synnytyksen jälkeisiä vaivoja sekä muita alavartalon ongelmia Tesla Former -terapialla

Lantiopohjan sekä alaselän lihaksiin kohdistuvan Tesla Former (FMS Former) -istumaterapian avulla pääset eroon niin stressiperäisistä kuin lihasheikkoudesta johtuvasta virtsankarkailusta, vahvistat kokonaisvaltaisesti alaselän- ja lantionpohjan lihaksia, palauttat alavartalon synnytyksen jäljiltä, hoidat eturauhas- sekä erektio-ongelmia.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Suonikohjut ja verisuonimuutokset

Cityklinikalla verisuonimuutoksia hoidetaan ruiskutushoidolla (vaahtohoidolla).

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.