Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Laser tarjoaa ratkaisun pysyvään karvanpoistoon. Toimenpide tehdään sarjahoitona ja vaatii useimmin muutaman hoitokerran, joiden hoitoväli riippuu hoidetusta alueesta. Tapauksesta ja karvan laadusta riippuen jo yhdenkin kerran jälkeen on havaittu pysyviä tuloksia. On siis yksilöllistä, montako hoitokertaa vaaditaan. Lue lisää alempaa wiki-osiosta!

Kainaloalueen pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä. miraSmoothin avulla kainaloalueen karvoituksesta pääsee eroon kertahoidolla – tämä on siis mainio ratkaisu kiireiselle asiakkaalle, joka haluaa kainaloiden karvoista eroon varmasti kerralla. miraSmooth-toimenpiteellä myös kainalohien määrä vähenee keskimäärin 82 prosentilla.

Laserhoidot sekä MiraSmooth-toimenpiteet tehdään sekä Helsingissä.

Laserhoidoissa Cityklinikalla on markkinoiden uusimmat ja edistyksellisimmät Fotona-laserlaitteet.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Teidän pitäisi mainostaa teidän karvanpoistolaitetta enemmän. Missään muualla ei karvat poistu näin tehokkaasti.
Kiitos mahtavasta asiakaspalvelusta. :)
Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökunta sekä hinnat kohtuulliset.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Ylähuuli
96 €
Leuka, pieni alue
96 €
Leuka, suuri alue
159 €
Leuka ja kaula
199 €
Kainalot
189 €
Bikiniraja
189 €
3 x sarjahoito: bikiniraja tai kainalot
399 €
Bikinialue, keskisuuri alue
230 €
3 x sarjahoito: Bikinialue, keskisuuri alue
499 €
Käsivarret, pieni alue
180 €
Käsivarret, laaja alue
230 €
Sääret
390 €
Reidet
390 €
3 x sarjahoito: sääret tai reidet
849 €
Selkä tai rintakehä, pieni alue
290 €
Selkä tai rintakehä, keskisuuri alue
390 €
Selkä tai rintakehä, laaja alue
490 €
Miehet: Koko parran alueen karvanpoisto (leuka, kaula)
290 €
Useita alueita saman toimenpidekerran aikana
Kysy tarjousta. €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi miraSmooth-käsittely
1699 €
Tarvittaessa toinen miraSmooth-käsittely
999 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.

 

Osta toimenpide verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Usein esitettyjä kysymyksiä

Karvanpoisto laserilla — mihin se perustuu?

Karvanpoistoon käytetty laserlaite lähettää aallonpituudeltaan sellaista laservaloa, joka pystyy tunkeutumaan karvan pigmenttipartikkeleihin. Laitteen lähettämä laservalo muuttuu lämpöenergiaksi, joka tuhoaa pigmenttiä sisältävän karvan ja karvatupen. Tuhottu karvatuppi ei voi tuottaa enää koskaan uutta karvaa.

Laservalo tuhoaa vain karvatuppia, ei ympäröivää ihoa.

Miltä alueilta karvaa voi poistaa?

Laserilla voidaan poistaa karvaa mistä tahansa kehonosasta, poikkeuksena silmien alue.

 

Sopiiko karvanpoisto laserilla varmasti kaikille?

Karvanpoisto laserilla sopii parhaiten vaaleaihoisille ihmisille, joiden ihokarvat ovat tummia. Aivan vaaleiden karvojen poistamiseen laser ei sovellu, koska laservalo sitoutuu karvojen pigmenttipartikkeleihin ja kykenee siten tuhoamaan karvatupen.

Kainaloista vaaleat karvat voidaan poistaa miraSmooth-laitteella.

 

Miksi yksi hoitokerta ei aina riitä?

Laservalo tunkeutuu aina karvan pigmenttiin. Siksi karvanpoisto laserilla onnistuu, kun karvoissa on kyllin pigmenttipartikkeleita. Karvoissa on kyllin paljon pigmenttiä vain kasvuvaiheen aikana. Samalla alueella — esimerkiksi kainaloissa — osa karvatupista on kasvuvaiheessa, osa ei. Vain osa karvatupista tuhoutuu yhden hoitokerran aikana.

Väli- tai lepovaiheessa olevat karvat eivät sisällä pigmenttiä. Laser ei sitoudu värittömään karvaan. Tämän vuoksi väli- tai lepovaiheen karvatupet eivät laservaloon reagoi. Jotta nämä karvatupet voidaan tavoittaa, on odotettava sitä, että ne siirtyvät jälleen kasvuvaiheeseen.

Kun laserhoito tehdään useita kertoja muutaman viikon välein, saadaan käsitellyksi kaikki karvatupet niiden aktiivivaiheessa.

 

Montako kertaa karvanpoisto laserilla tehdään?

Toimenpidekertojen lukumäärä on aina yksilöllinen. Joskus kaikki hoitoalueen karvatupet saadaan tuhottua neljällä laserhoidolla. Joskus tarvitaan enemmän kuin neljä laserhoitokertaa. Joskus harvoin saatetaan tarvita jopa kahdeksan laserointia.

Laser tehoaa kasvuvaiheessa olevaan karvaan. Karvat kasvavat eri tahtia eri alueilla ja tämä vaikuttaa mahdolliseen hoitoväliin ja siihen, miksi hoitoväli riippuu hoidetusta alueesta.

Laserhoitosarjalla saadaan kuitenkin aina pysyvä tulos, toisin kuin elektrolyysillä, vahauksella tai muilla karvanpoistotoimenpiteillä. Siksi laser on karvanpoistossa edelleen ykkönen.

 

Miksi vahaus kiihdyttää karvankasvua?

Osa karvanpoistomenetelmistä kiihdyttää karvankasvua.

Jos karvoja poistetaan vetämällä, nyppimällä tai repimällä ne ulos karvatupista, alueen verenkierto aktivoituu. Veri tuo mukanaan happea ja ravintoaineita. Näiden ansiosta karvat kasvavat entistä nopeammin. Toistuva epilointi, vahaus ja nyppiminen aktivoivat karvojen kasvua. Mitä useammin karvoja nypitään ja vedetään pois juuriaan myöden, sitä kiihkeämmin alueelle virtaa verta. Poistoalueelle virtaava happi- ja ravintorikas veri ravitsee alueen karvatuppia kasvattamaan entistä terveempää karvaa.

Lopputulos: tiheä, tumma karvoitus.

Laser vai elektrolyysi?

Karvanpoisto onnistuu erinomaisesti sekä laserilla että elektrolyysillä. Teholtaan toimenpiteet ovat yhtä hyviä. Laserhoidon etuja ovat hoidon nopeus ja kivuttomuus.

Elektrolyysissä karvatupet käsitellään sähkö- tai radiotaajuusenergialla. Energia viedään jokaiseen karvatuppeen erikseen pienen neulan avulla. Toimenpide on kivulias. Se myös kestää pitkään.

Laserhoidossa käsitellään yhtä aikaa useita karvatuppeja, minkä vuoksi toimenpide on nopea. Laserointi ei myöskään satu lähimainkaan yhtä paljon kuin elektrolyysi.

Aika ja kipu

Ylähuulen alue voidaan käsitellä 5–9 lasersykäyksen avulla. Elektrolyysissä saman alueen karvojen poistaminen vaatii jopa satoja ”nipsauksia”.

Mitä suuremmalta alueelta karvoja on tarkoitus poistaa, sitä tarkoituksenmukaisempi laserhoito on. Laajojen alueiden karvanpoistoja tehtäessä elektrolyysin aiheuttama kipu ja hoidossa kuluva aika olisivat melkoinen uhraus — ainakin laserhoitoon verrattuna.

 

Karvanpoisto laserilla -wiki

Perustietoa

Pysyvä karvanpoisto helpottaa arkea. Karvojen poistaminen ajamalla tai nyppimällä on työlästä ja aikaa vievää. Sokerointi ja vahaus tehoavat joksikin aikaa. Elektrolyysi on tehokas mutta toimenpiteenä hidas ja kivulias. Cityklinikalla pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä laserilla ja kainaloihin myös miraSmooth-hoidolla.

Tummaa ja tummahkoa karvaa voidaan poistaa pysyvästi tehokkaan Fotona-laserlaitteen avulla. Cityklinikka käyttää karvanpoistossa alan uusinta teknologiaa, joka mahdollistaa nyt myös tumman ihon karvojen pysyvän laserpoiston. Uusin innovaatio karvanpoiston kannalta on Fotona S-11 -skanneri. Skanneri nopeuttaa ja helpottaa isojen alueiden — esim. jalkojen, selän, rintakehän — hoitoa. Skanneri tekee karvanpoistosta erittäin kustannustehokasta, koska laservalosäde käsittelee automaattisesti melko suuren ihoalueen ilman käsin tehtävää ohjausta.

Toimenpide tehdään sarjahoitona ja vaatii useimmin muutaman hoitokerran, joiden hoitoväli riippuu hoidetusta alueesta. Tapauksesta ja karvan laadusta riippuen jo yhdenkin kerran jälkeen on havaittu pysyviä tuloksia. On siis täysin yksilöllistä, montako hoitokertaa vaaditaan. Laser tehoaa vain kasvuvaiheessa olevaan karvaan. Koska karvat kasvavat eri kehon alueilla eri tahtiin, vaihtelee hoitoväli tällöin muutamasta viikosta 1,5 kuukauteen. Näin saadaan pysäytettyä karvankasvu sekä aktiivisissa karvatupissa että niissä tupissa, jotka ovat lepovaiheessa.

Pääsenkö varmasti ja pysyvästi eroon karvoista?

Laserhoidolla on mahdollista joko harventaa pysyvästi karvankasvun tiheyttä tai poistaa karvoitus kokonaisuudessaan ja pysyvästi hoidetulta alueelta.

Pysyvä karvankasvun harventaminen tarkoittaa sitä, että osa karvoituksesta kasvaa ajan myötä takaisin ja täysin karvattoman ja pysyvän tuloksen halutessa tulee tällöin lisätä hoitokertojen määrää.

Pysyvä karvanpoisto tarkoittaa sitä, että yksikään karva ei enää hoitojen jälkeen kasva takaisin hoidetulle alueelle ja näin lisähoitokertoja ei enää tarvita.

Lopputulokseen vaikuttavia seikkoja ovat:

 • hoitoalueen karvojen väri ja paksuus
 • hoidettavan potilaan ihon laatu/väri
 • käytössä olevan laserlaitteen malli ja teho
 • potilaan hoitokelpoisuus sekä jälkihoito

Mikäli karvoitus on harmaantunutta ja jossa ei tällöin enää ole jäljellä melaniini-pigmenttiä, tämän hetkiset laserhoidot eivät niihin tehoa.

Kainaloiden alueella pysyvä karvanpoisto on mahdollista tehdä kertahoitona myös täysin uudenlaisella mikroaaltotekniikalla. MiraSmooth on karvanpoistokäsittely, joka tehoaa kaikenvärisiin kainalokarvoihin. Koska erittäin hentojen ja vaaleiden karvojen poistaminen laserilla täysin pysyvästi on vaikeaa, miraSmooth on ainoa todellinen pysyvä karvanpoisto hyvin vaaleakarvaisille ihmisille. miraSmooth-hoidolla kainaloalueen karvoituksesta pääsee eroon yhdellä käsittelykerralla – tämä on siis mainio ratkaisu kiireiselle asiakkaalle, joka haluaa kainaloiden karvoista eroon nopeasti.

MiraSmooth-toimenpide tehdään 1–2 kertaa ja se tehoaa kaikenvärisiin karvoihin. Lisäksi se vähentää kainaloiden hikoilua keskimäärin 82 prosenttia.


Pysyvä karvanpoisto laserilla

Lasertekniikka käytetään karvojen poistamiseen ympäri maailmaa. Tekniikka on hyväksytty sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. Käyttämämme laser sopii kaikenvärisille ihoille ja myös kaikille ihotyypeille. Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös erittäin tummaihoiselle tai poikkeuksellisen vaaleaihoiselle ihmiselle. Ihon kuivuus, herkkyys tai rasvaisuus eivät ole vasta-aihe laserhoidolle.

Pysyvä karvanpoisto laserilla ei kuitenkaan tehoa hennolle ja ohuelle karvalle. Vaaleita, punaisia tai harmaita karvoja on laserilla erittäin vaikea poistaa. Sokerointi sopii näiden poistamiseen erinomaisesti.

Toimenpiteen kulku

Ennen karvanpoistoa karvojen annetaan kasvaa noin yhden tai kahden millimetrin pituisiksi.

Juuri ennen laserhoitoa iholle voidaan levittää puudutevoide, joka vähentää epämiellyttäviä tuntemuksia laserhoidon aikana. Toimenpide tuntuu iholla pistelynä ja kuumotuksena. Näitä vähennetään tarvittaessa levittämällä hoitoalueelle viilentävää geeliä.

Kuumotusta ja pistelyä lievittää myös laserlaitteemme hoitopäässä oleva viilennystoiminto. Automaattinen viilennystoiminto ohjataan ihoon jo ennen laservalon osumista karvatuppeen. Viilennys jatkuu koko sen ajan, kun karvatuppea käsitellään laserilla ja vielä käsittelyn jälkeenkin.

Pysyvä karvanpoisto laserilla on sarjahoito

Laserhoito tehoaa vain kasvuvaiheessa oleviin karvoihin ja aktiivivaiheessa oleviin karvatuppiin. Kaikki karvatupet eivät ole aktiivisessa kasvuvaiheessa yhtä aikaa. Jotta kaikki karvatupet voidaan käsitellä niiden ollessa aktiivivaiheessa, toimenpide on tehtävä muutaman kerran viikon-1,5 kuukauden välein.

Toimenpide vaatii useimmin muutaman hoitokerran. Kun sarjahoito on loppunut, uutta karvaa alueelle ei enää kasva.

Heti laserhoidon jälkeen karvankasvu näyttää vielä jatkuvan. Tämä johtuu siitä, että karvat kasvavat jonkin aikaa vielä senkin jälkeen, kun niiden juuri on tuhottu. Nämä ns. kuolleet karvat tippuvat pois kahden viikon kuluessa toimenpiteestä.

Laserhoidon jälkeen

Potilas voi jatkaa arkirutiinejaan heti toimenpiteen jälkeen. Alueella on usein pientä punoitusta ja jonkinasteisia ihotuntemuksia. Näitä kannattaa hoitaa Laserat™-voiteella. Ilman voiteen käyttöä punoitus saattaa kestää muutamia päiviä.

Toimenpidealue on suojattava huolellisesti auringolta. Solariumiin ei karvanpoiston jälkeen saa mennä.

Kaikki laserlaitteet eivät sovellu karvanpoistoon. Karvanpoistoon tarvitaan nimittäin valonpituutta, joka imeytyy pigmenttipartikkeleihin. On hyvä tietää, että vain osa laservalonpituuksista kykenee imeytymään nimenomaan tummaan väriaineeseen

 

 


Pysyvä karvanpoisto miraSmooth-hoidolla

MiraSmooth on kaksoishoito, jonka avulla potilas pääsee usimmiten kerralla eroon sekä kainaloiden hikoilusta että kainaloiden karvankasvusta. Toimenpiteessä kainalot käsitellään mikroaalloilla. Nämä viedään karvatuppiin ja hikirauhasiin ihon läpi. Kainaloiden iho ei vaurioidu toimenpiteessä lainkaan.

MiraSmooth-toimenpide kestää tunnista puoleentoista tuntiin. Toimenpiteen lopputulos on pysyvä: karvankasvu pysähtyy ja hien määrä vähenee keskimäärin 82 prosentilla.

MiraSmooth-hoito voidaan kuitenkin tehdä 1–2 kertaa. Lähes aina yksi miraSmooth-hoito riittää pysäyttämään kainaloiden karvankasvun. Jos näin ei kuitenkaan käy, hoito uusitaan 6–8 viikon kuluttua ensimmäisestä käsittelystä.

MiraSmoothin etuna voidaan pitää sitä, että se tehoaa kaikenvärisiin karvoihin, toisin kuin laserhoito, joka ei tehoa vaaleisiin ihokarvoihin. Toisaalta miraSmooth soveltuu ainoastaan kainalokarvoituksen pysyvään poistamiseen. Muille ihoalueille hoitoa ei voida tehdä.


IPL-karvanpoisto

Markkinoilla olevat erilaiset tekniikat ja valonpituudet saattavat aiheuttaa päänvaivaa. Laser- ja muita valohoitoja myydään monilla kauppanimillä. Myös IPL-hoitoja saatetaan virheellisesti markkinoida laserhoitoina, vaikka IPL ei ole sama asia kuin laser.

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valopimpulseihin, IPL = Intensed Pulse Light.

IPL – laitteella voidaan myös poistaa karvat pysyvästi, kivuttomasti ja tehokkaasti. Mihin valoimpulssien teho perustuu? Laite lähettää voimakkaita kohdennettuja valosäteitä impulsseina karvatuppeen. Valo lämittaa sen n.70 asteeseen ja täten proteiini hiussolussa ja -tupessa tuhoutuu.

Yleensä tarvitaan 3-6 hoitokertaa täydellisen karvattomuuden aikaansaamiseksi hoidetulla alueella.

 

 


Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot sekä miedot ja keskivahvat kuorinnat. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.