Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaraimplantit muokkaavat pakaroiden ulkonäköä, muotoa ja kokoa. Leikkauksessa potilaan pakaroiden alueelle asetetaan silikoni-implantti. Pakaroiden muotoilu voidaan tehdä myös rasvansiirtotekniikalla. Rasvansiirto pakaroihin on suosittu toimenpide. Sitä kutsutaan myös nimellä Brazilian Butt Lift.

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee pakaroiden suurennustoimenpiteitä Helsingin Cityklinikalla.

Helsingissä rasvansiirtoja pakaroihin tekevät myös esteettiset lääkärit.

Asiakaskokemuksia

Kiitoksia mahtavasta palvelusta koko Cityklinikalle, olen todella tyytyväinen leikkauksen lopputulokseen ja koko kokemukseen. Riikka teki aivan mahtavaa jälkeä, hänelle erityisesti iso kiitos!

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen kuullut mahtavia kommentteja tekemistäsi leikkauksista, joten luotan täysin sinuun Riikka! Ja tottakai leikkaus ja toipuminen SUOMESSA...
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Pakaraimplantit nukutuksessa — ALV 0 %
5600 €
Lue lisää
  • Mikäli toimenpide tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa (alv 0 %).
  • Mikäli toimenpide tehdään esteettisistä syistä, hintaan lisätään arvonlisävero (alv 24 %)
Pakaraimplantit nukutuksessa — sis. ALV 24 %
6944 €
Lue lisää
  • Mikäli toimenpide tehdään terveydellisistä syistä, hintaan ei lisätä arvonlisäveroa (alv 0 %).
  • Mikäli toimenpide tehdään esteettisistä syistä, hintaan lisätään arvonlisävero (alv 24 %)
Pakaraimplanttien poisto nukutuksessa
3500 €
Pakaraimplanttien poisto paikallispuudutuksessa
2990 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

sis. ALV 24 %
alk. 6188 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Pakaroiden suurennus -wiki

Perustietoa

Pakaraimplantit muokaavat pakaroiden ulkonäköä, muotoa ja kokoa. Toimenpiteen aikana potilaan pakaroiden alueelle asetetaan silikoni-implantti. Implantin muoto, koko ja sijoituspaikka vaihtelevat sen mukaan, millaiseen lopputulokseen potilas on pyrkimässä. Implanttien avulla voidaan tehokkaasti muokata vartalon mittasuhteita.

Pakaroita voidaan muokata, pyöristää ja suurentaa myös rasvansiirron avulla. Pakaroiden rasvansiirrossa — Brazilian Butt Liftissä — rasvaa kerätään yleensä pakaroiden yläpuolelta. Kun vyötärön alue kapenee ja pakarat pyöristyvät, saavutetaan monien ihannoima tiimalasivartalo.

Pakaraimplantit tai Brazilian Butt Lift sopivat naisille, jotka tavoittelevat tiimalasivartaloa tai pyöreää, suurempaa takamusta. Myös miespotilaiden pieniä ja litteitä pakaroita voidaan muokata implanteilla tai rasvansiirrolla. Monet pakaroidensuurennuspotilaat toteavat toimenpiteen jälkeen, että heidän vaatteensa istuvat toimenpiteen jälkeen aiempaa paremmin. Usein potilaat tuntevat operaation jälkeen itsensä aiempaa viehättävämmäksi. Kohentunut ulkonäkö vaikuttaa yleensä myös itsetuntoon.


Pakaroiden suurennus — kenelle

Tyypillinen rasvansiirto- tai pakaraimplanttipotilaamme on vähintään 18-vuotias nainen tai mies, jonka terveydentila ja fyysinen kunto ovat hyvät. Pakaraimplantteja tai pakaroiden rasvansiirtoa harkitsevan on hyvä ymmärtää, että toimenpiteen avulla vartalon ulkonäkö paranee muttei välttämättä muutu täydelliseksi.

Ennen plastiikkakirurgista toimenpidettä potilas tulee aina konsultaatioon, jonka aikana keskustellaan leikkaukseen ja lopputulokseen liittyvistä odotuksista ja tavoitteista sekä siitä, millaista muutosta potilas on hakemassa.

Konsultaatiokäynnin aikana potilas yleensä tekee päätöksen ajanvarauksesta ja leikkauksen ajankohdasta. Konsultaation aikana voidaan käydä läpi myös rahoitusvaihtoehtoja. Konsultaatiokäynti ei sido asiakasta mihinkään.

Pakaraimplantteja tehdään Suomessa hyvin vähän, vain muutama vuodessa. Ruotsissa niitä tehdään enemmän. Etenkin rasvansiirtojen kysyntä on kasvanut paljon, varsinkin nuorten naisten keskuudessa, Veltheim kertoo. (Iltalehti, 6.1.2018)


Pakaraimplantit — toimenpiteen kulku

Pakaraimplanttileikkaus tehdään Helsingissä. Leikkauksen tekee kokenut suomalainen plastiikkakirurgi Riikka Veltheim. Leikkaus kestää muutaman tunnin riippuen potilaan anatomiasta, käytettävästä tekniikasta sekä siitä, mihin kohtaan implantit laitetaan. Leikkaus tehdään nukutuksessa.

Implantit asetetaan paikoilleen leikkausviillon kautta. Leikkausviilto tehdään yleensä pakaran ja takareiden väliseen poimuun, josta arvet eivät näy. Leikkausviillon kautta kirurgi tekee pakara-alueelle eräänlaisen “taskun”, jonne implantti voidaan sijoittaa. Sekä mies- että naispotilaiden pakaraimplantit voidaan sijoittaa joko lihaksen päälle tai lihaksen alle.

Implanttien asettamisen jälkeen kirurgi varmistaa, että pakarat ovat symmetriset ja näyttävät luonnollisilta. Leikkauksen loppupuolella leikkausviillot ommellaan kiinni. Potilaan herättyä hänen päälleen puetaan tukiliivi, joka tukee pakara-aluetta leikkauksen jälkeen, vähentää turvotusta, kipua ja mustelmia.

Implanttileikkauksen jälkeen potilas on sairauslomalla 1–2 viikon ajan riippuen työn laadusta. Toipumisprosessi jatkuu useita kuukausia. Ulkonäön ja vartalon mittasuhteiden kohentuminen näkyy selvästi jo heti leikkauksen päätyttyä. Lopullinen tulos on nähtävissä 3–6 kuukauden päästä.


Rasvansiirto pakaroihin — toimenpiteen kulku

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift — on nelivaiheinen toimenpide.

  1. Ennen varsinaista toimenpidettä potilas nukutetaan. Joskus myös paikallispuudutus on mahdollinen.
  2. Itse toimenpide alkaa rasvan keräämisellä.
  3. Kun rasvaa on kerätty tarpeeksi, rasva prosessoidaan.
  4. Lopulta prosessoitu rasva ruiskutetaan pakaroihin.

Rasvaimun ja rasvan prosessoinnin jälkeen puhdistettu rasva injisoidaan pakaroihin erityisiä kanyylejä käyttäen. Jotta lopputulos olisi mahdollisimman esteettinen ja pysyvä, puhdistettu rasva viedään pakaroihin hyvin pienissä erissä pakaroiden eri osiin ja eri syvyyksiin. Oikeanlainen ruiskutustekniikka on tärkeä, jotta lopputulos olisi luonnollinen, symmetrinen ja tasainen.

Rasvansiirron jälkeen kirurgi varmistaa, että pakarat ovat symmetriset ja näyttävät luonnollisilta. Potilaan herättyä hänen päälleen puetaan tukiliivi, joka tukee pakara-aluetta leikkauksen jälkeen, vähentää turvotusta, kipua ja mustelmia. Rasvansiirtoleikkauksen jälkeen potilas voi lähteä kotiin muutaman tunnin tarkkailujakson jälkeen.

Toimenpiteen jälkeen potilas on sairauslomalla 0,5–2 viikon ajan riippuen työn laadusta. Toipumisprosessi jatkuu useita kuukausia. Ulkonäön ja vartalon mittasuhteiden kohentuminen näkyy selvästi jo heti leikkauksen päätyttyä. Lopullinen tulos on nähtävissä 3–6 kuukauden päästä.


Pakaroiden suurentaminen — hyödyt ja riskit

Pakaroiden suurentaminen implanteilla on suosittu ja pidetty toimenpide. Muutos ulkonäössä ja vartalon mittasuhteissa on yleensä huomattava, vaikka lopputulos onkin luonnollinen. Pakaraimplanttileikkaus on erittäin hyvä vaihtoehto omalla rasvalla tehtävälle pakaroiden muotoilulle. Implanttien avulla voidaan suurentaa ja muotoilla pakaroita ilman suuria määriä potilaan omaa rasvaa. Implanttien avulla pysyvä lopputulos saavutetaan yhdellä toimenpidekerralla.

Sekä miehille että naisille tehdyt pakaraimplanttileikkaukset ovat tutkimusten mukaan turvallisia ja pidettyjä.

Pakaraimplanttileikkauksen ja pakaroiden rasvansiirron riskit ovat samat kuin missä tahansa leikkauksessa. Leikkauksien jälkeen esiintyy yleensä mustelmia, jonkinasteista kipua ja turvotusta. Kivunhoitoon on olemassa tehokkaita lääkkeitä, joiden avulla toipumisprosessi helpottuu.

Nukutukseen liittyy aina jonkin verran riskejä. Viimeisten 25 vuoden aikana nukutusmenetelmät ovat kuitenkin kehittyneet paljon. Nykyisin riskit ovat minimaaliset, mikäli kaikki tapahtuu ammattitaitoisesti.
Ennen nukutusta anestesialääkäri tutkii potilaan tarkoin ja kartoittaa mahdolliset riskit.
Anestesialääkärin tulee tietää kaikki leikkauspotilaan terveydentilaan vaikuttavat yksityiskohdat.

Nukutusta ei tarvitse pelätä.

Saat klinikalta selkeät ohjeet toipumisvaihetta varten. Voit myös soittaa klinikalle aina, jos leikkaukseen tai toipumiseen liittyy kysymyksiä.


Tuotesuosituksia toipilasaikaa varten


Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot sekä miedot ja keskivahvat kuorinnat. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää