Maksaläiskien vaalentaminen

Maksaläiskien vaalentaminen voi kotikonstein olla vaikeaa. Kemialliset kuorinnat ja monet lasertoimenpiteet tulevat tällöin avuksi.

Cityklinikalla maksaläiskien vaalentaminen ja poistaminen tehdään usein erilaisia hoitoja yhdistelemällä. Käytössämme ovat erittäin tehokkaat laserlaitteet, miedot ja keskivahvat kuorintaliuokset sekä kuoriva Spot Eraser -yhdistelmähoito.

Hoidot saatavilla Helsingissä.

Pigmenttimuutosten hoidon soveltuvuus vaihtelee ihotyypeittäin ja tämä varmistetaan ennen hoitoon tai konsultaatioon tuloa.

Asiakaskokemuksia

A moment to relax! Kävin Cityklinikalla kasvojen salisyylihappokuorinnassa plus kaulalle sekä dekolteelle tehtiin mantelihappokuorinta Nordic Skin- tuotteilla. Täytyy sanoa että todella hyviä ja omalle rasva/kuivaiholle sopivia tuotteita. Ne sopivat toki myös muille ihotyypeille. Nyt on iho kuin vauvan peffa! Kiitos paljon Cityklinikka.
Kävin Tampereella yhteistyökumppanilla (Unelma Spa) ja palvelu oli täydellistä. Ammattitaitoinen ja miellyttävä sairaanhoitaja. Minulle tehtiin kasvojen kemiallinen kuorinta, otsan vaakajuonteisiin laitettiin botoxia, sekä huuliin täyteainetta. 100% tyytyväinen! Kiitos!
Tykkään! Kiva paikka, Ihana ja hyvä lääkäri Sikorski. =)

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki ja Lahti — 0201 777 288

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi alue (esim. posket)
270 €

Palvelun saatavuus: Saatavilla kaikilta klinikoilta.

TCA-kuorinta — ensimmäinen käsittelykerta
379 €
TCA-kuorinta — seuraavat käsittelykerrat
299 €
TKB / TC Plus — ensimmäinen käsittely
299 €
TKB / TC Plus — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Jessnerin kuorinta — ensimmäinen toimenpidekerta
279 €
Jessnerin kuorinta — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Spot Eraser -hoito sairaanhoitajan tekemänä — ensimmäinen toimenpidekerta
279 €
Spot Eraser -hoito sairaanhoitajan tekemänä — seuraavat toimenpidekerrat
199 €
Spot Eraser -hoito lääkärin tekemänä — ensimmäinen toimenpidekerta
399 €
Spot Eraser -hoito lääkärin tekemänä — seuraavat toimenpidekerrat
299 €

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.

 

Osta toimenpide verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Perustietoa

Maksaläiskien vaalentaminen on prosessi, joka alkaa ihon analysoimisesta. Maksaläiskä-nimitys on laajentunut koskemaan kaikkia erilaisia pigmenttimuutoksia: pisamia, kesakoita, auringon aiheuttamia värimuutoksia ja varsinaisia hormonaalisten tekijöiden aiheuttamia maksaläiskiä. Erilaisten pigmenttiläiskien takana on erilaisia tekijöitä. Läiskien juurisyyt voivat olla monessakin eri ihokerroksessa. Eri syistä ja eri ihokerroksissa syntyneet läiskät ja vaativat vaalentuakseen erilaisia toimenpiteitä.

Pigmenttimuutokset liittyvät usein ihon normaaliin ikääntymiseen (”age spots”). Varsinaiset melasmat ja chloasmat (”maksaläiskät”) ovat seurausta hormonitoiminnasta Myös arpien ja ihovaurioiden pigmentoituminen on varsin tyypillistä.

Cityklinikalla maksaläiskien vaalentaminen ja kaikenlaisten pigmenttimuutosten hoito onnistuu. Käytössämme ovat erittäin tehokkaat laserlaitteet sekä laaja valikoima kuorintaliuoksia.


Maksaläiskien vaalentaminen laserilla

Tehokkaimmaksi pigmenttimuutosten hoitomuodoksi on osoittautunut laserhoito. Maksaläiskien ja muiden pigmenttimuutosten poisto onnistuu hyvinkin tehokkaasti. Tuloksia saadaan yhdellä lasertoimenpiteellä tai sarjahoidolla (2–4 laserkäsittelyä).

Cityklinikan käyttämä Starwalker®/QX MAX -laite edustaa markkinoiden uusinta ja tehokkainta laserteknologiaa. Pigmenttimuutosten kannalta käyttämillämme laitteilla on seuraavia etuja:

 1. Laitteistot hyödyntävät neljää eri aallonpituutta. Eri aallonpituudet tepsivät eri väreihin ja eri ihotyyppeihin. Mitä laajempi aallonpituuksien kirjo on käytettävissä, sitä todennäköisemmin kaikenväriset pigmentit saadaan ihosta pois.
 2. Laserhoito stimuloi ihoa tuottamaan myös uutta tukikudosta (kollageeni ja elastiini), joten hoidon seurauksena iho usein myös kiinteytyy ja sen laatu paranee.

Miten maksaläiskien vaalentaminen onnistuu laserilla?

1. Laserlaitteisto lähettää laservaloa ihon pinnan läpi sinne, missä liiallinen pigmentti sijaitsee. Vaikka lasersäde läpäisee ihon pinnan, iho ei vaurioidu millään tavalla.

2. Päästyään pigmenttipartikkeleiden luo lasersäteet rikkovat pigmentin hyvin pieniksi hiukkasiksi.

3. Kun liikapigmentaatio on hajonnut pieniksi partikkeleiksi, kehon oma immuunijärjestelmä huolehtii lopusta. Jätteenhuollosta vastaavat solut poistavat pienet partikkelit ihosta.


Maksaläiskien vaalentaminen Spot Eraser -hoidolla

Spot Eraser on paikallisesti toimiva ihon ja pigmenttiläiskien vaalennushoito. Toimenpide sopii myös aknen ja ikääntymismuutosten hoitoon. Spot Eraser -hoidon aktiiviaineet toimivat monella tavalla pigmentin muodostumisen eri vaiheissa:

 • Hoito vaalentaa syntyneitä pigmenttiläiskiä ihon pinnan alla
 • Hoito vaalentaa ihon pintaa
 • Hoito ehkäisee uusien pigmenttiläiskien syntymistä

Spot Eraser -toimenpide on turvallinen, helppo ja erittäin nopea. Se sopii kaikille ihotyypeille, myös erittäin herkälle iholle. Maksaläiskien vaalentaminen vaatii 1–4 Spot Eraser -käsittelyä.

Hoidonaiheet

Spot Eraser -hoito korjaa seuraavia iho-ongelmia:

 • maksaläiskät
 • kesakot
 • muut pigmenttiläiskät
 • hyperpigmentaatio
 • akne
 • UV-säteiden aiheuttamat ihovauriot
 • ikääntymiseen liittyvät ongelmat (juonteet, ihon veltostuminen)

Spot Eraser -toimenpide soveltuu vartalon kaikille alueille.

Toimenpide

Spot Eraser -toimenpide on tehokas mutta silti erittäin nopea. Hoidon ensimmäinen vaihe tehdään klinikalla. Toisessa vaiheessa ihoa kotihoidetaan Lamelat™-voiteella ohjeen mukaan.

Spot Eraser -toimenpiteen vaiheet:

VAIHE I:

1. Iho puhdistetaan Spot Eraser -nesteellä.
2. Iholle levitetään esikäsittelyneste, jonka annetaan vaikuttaa viiden minuutin ajan.
3. Iholle levitetään läpinäkyvä, huomaamaton Spot Eraser -naamio erityisellä tekniikalla.
4. Naamiota pidetään iholla 0,5 – 1 tuntia riippuen ihotyypistä ja hoidettavasta ongelmasta. (Klinikalta annetaan aina yksilöllisesti räätälöidyt ohjeet potilaan ihotyypin mukaan.)
5. Potilas poistaa Spot Eraser -naamion kotona kylmällä vedellä ohjeen mukaisesti.
6. Iholle levitetään Lamelat™-voide.

VAIHE II:
Toimenpiteen jälkeen ihoa hoidetaan ohjeen mukaan vaalentavalla Lamelat-täsmätuotteella, jonka ansiosta pigmentoituneiden kohtien vaalentuminen jatkuu vielä viikkojen ajan klinikalla tehdyn toimenpiteen päätyttyä.

Spot Eraser -sarjahoito

Spot Eraser -hoitorutiini tehoaa moneen lievään iho-ongelmaan jo yhden hoitokerran jälkeen. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla, jolloin toimenpide toistetaan neljä kertaa erillisen aikataulun mukaisesti. Suosittelemme sarjahoitoa, mikäli pigmenttihäiriöt tahdotaan poistaa täysin. Sarjahoito on suositeltavaa myös ikääntyvää ihoa ja aknea hoidettaessa.

Spot Eraser -hoidon aikana ja sen jälkeen iho on syytä suojata huolellisesti auringon UV-säteiltä.


Maksaläiskien vaalentaminen muilla tavoin

 • Maksaläiskien ja muiden pigmenttimuutosten hoitoon sopivat muun muassa mantelihappo- ja glykolihappokuorinnat. Lue lisää.
 • Erittäin tehokkaasti hyperpigmentaatioita hoitaa myös modifioitu TCA-käsittely, johon voidaan tarvittaessa yhdistää perinteinen TCA-kuorinta.
 • Talviaikaan maksaläiskien vaalentaminen voi onnistua varsin hyvin myös Lamelat™-sarjan tuotteilla. Tuotteita on käytettävä 4–8 viikon ajan ohjeen mukaan.

Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Selluliitin hoito — CelluTite

Selluliitin poistaminen ei onnistu rasvaimun avulla. BodyTite-rasvaimutekniikasta on kuitenkin kehitetty CelluTite-sovellus, joka tasoittaa ja jopa poistaa selluliitin. Pysyvät tulokset!

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

Kuorintatuotteet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.