Käsivarsiplastia – käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien kiinteytys voi olla vaikeaa, jos ylimääräistä kudosta on paljon. Mesolangat tai rasvaimu voivat auttaa, jos potilas on nuori tai nuorehko. Usein parhaan avun tuo kuitenkin kirurgin veitsi.

Käsivarsien kohotus- ja korjausleikkauksessa olkavarren sisäsyrjään tehdään avaus, jonka kautta ylimääräistä kudosta poistetaan.

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Asiakaskokemuksia

Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kiitos uusista käsivarsista ja reisistä, Riikka. Toipuminen sujuu hyvin ja jo nyt iloitsen kun kehtaan pitkästä aikaa pukea käsivarret paljastavia vaatteita. Suuri kiitos sinulle taas ammattitaitoisesta työstä.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Suuret kiitokset Susannalle konsultoinnista ja hyvästä yhteistyöstä Cityklinikan kanssa. Susanna ja Riikka Veltheim toteutitte mun unelmani. Huippukirurgi Riikka hyvää jälkeä tuli.
Kiitos hyvästä asiakaspalvelusta. <3
Riikka Veltheim on todella asiantunteva ja ammattilainen plastiikkakirurgi.
Suuret kiitokset Riikka Veltheimille ja koko Cityklinikan henkilökunnalle. Suosittelen lämpimästi muillekkin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

paikallipuudutuksessa
5490 €
nukutuksessa
5990 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Käsivarsien kiinteytys -wiki

Perustietoa

Käsivarsien kiinteytys vaatii usein muutoksia ruokailu- ja liikuntatottumuksissa. Joskus ylimääräinen iho ja ihonalaiset kudokset eivät kuitenkaan reagoi elämäntapamuutoksiin. Mesolankahoidolla on mahdollista kohottaa ja kiinteyttää käsivarsia ja olkavarsien ”alleja” jonkin verran. Myös ihoa kiinteyttävä BodyTite-rasvaimu on hyvä vaihtoehto, kun ylimääräisen rasvan lisäksi toimenpidealuetta tahdotaan myös kiinteyttää.

Joissakin tilanteissa olka- ja käsivarsien kiinteytys vaatii plastiikkakirurgiaa. Olka- ja käsivarsien kohotusleikkauksessa käsien ylimääräistä kudosta poistetaan olkavarren sisäsyrjään jäävän leikkausavauksen kautta.

Tavallisesti viilto ulottuu kainalosta miltei kyynärniveleen saakka. Leikkausavauksen pituus riippuu siitä, kuinka paljon poistettavaa ihoa on. Käsivarsien korjausleikkaus tehdään joko paikallispuudutuksessa, sedaatiossa tai nukutuksessa riippuen siitä, kuinka paljon kudosta poistetaan. Täältä löydät yleistietoa plastiikkakirurgiasta.


Olka- ja käsivarsien kiinteytys — ennen leikkausta

Kun tulet maksuttomaan konsultaatioon, keskitymme toiveisiisi, odotuksiisi ja kysymyksiisi. Lisäksi saat paljon tietoa käsivarsien muotoiluleikkauksesta, hinnoista ja mahdollisesta leikkausajankohdasta.

Konsultaatiokäynnillä saatat täyttää myös kyselylomakkeen, jossa selvitetään tämänhetkinen terveydentilasi sekä mahdollinen sairaushistoriasi.

Sairaanhoitajamme kertoo käsivarsien muotoiluleikkauksesta kaiken tarpeellisen, jotta osaat valmistautua leikkaukseen, jos päätät hakeutua Cityklinikan plastiikkakirurgin leikattavaksi. Usein leikkauspäätöksen tehnyt ihminen varaa ajan myös plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin vastaanotolle ennen varsinaista leikkausta.


Käsivarsien kiinteytys — leikkauksen kulku

Jotta ylimääräinen iho saadaan pois mahdollisimman tarkasti ja tehokkaasti, leikkausviilto tehdään olkavarren sisäsyrjään. Tavallisesti viilto ulottuu kainalosta miltei kyynärniveleen saakka. Leikkaushaavan pituus riippuu siitä, kuinka paljon poistettavaa ihoa on. Käsivarsien korjausleikkaus tehdään joko paikallispuudutuksessa, sedaatiossa tai nukutuksessa riippuen siitä, kuinka paljon kudosta poistetaan. Täältä löydät yleistietoa plastiikkakirurgiasta.

Leikkaukseen valmistaudut parhaiten pitämällä hyvää huolta itsestäsi ja fyysisestä kunnostasi. Ennen leikkausta on tärkeää myös ottaa selvää siitä, mitä ennen leikkausta tapahtuu, kuinka toimenpide etenee ja millaista toipuminen yleensä on.


Olka- ja käsivarsien kiinteytys — leikkauksen jälkeen

Leikkauksen loppuvaiheessa leikkaushaava ommellaan kiinni. Saat klinikallamme ammattitaitoista hoitoa leikkauksen päätyttyä. Saat myös kirurgisi yhteystiedot. Leikkauksen jälkeen olemme käytettävissäsi vuorokauden ympäri.

Usein leikkauksen jälkeen käsivarren ympärillä pidetään tukisidettä, joka on koko käsivarren mittainen. Tämä siksi, ettei mihinkään osaan kättä tai käsivartta muodostu ylimääräistä turvotusta. Käsivarsien kiinteytys onnistuu parhaiten, kun potilas malttaa pitää tukitekstiiliä paikallaan ohjeenmukaisen ajan.

Ensimmäisten toipumisvuorokausien aikana on tärkeää pitää käsivarsia mahdollisimman paljon kohoasennossa, jotta turvotus olisi mahdollisimman niukkaa. Tässä vaiheessa on hyvä maata paljon vaakatasossa ja pitää käsivarsia koholla esimerkiksi tyynyjen avulla.

Jonkinasteinen turvotus on aina mahdollista ja yleistäkin. Turvotus laskee kuitenkin parin päivän sisällä leikkauksesta. Käsivarsien lihaksia kannattaa välillä jännittää venyttelemällä ja taivuttelemalla sormia mahdollisimman voimakkaasti. Tämä vähentää kudosten turvotusta huomattavasti.


Käsivarsien kiinteytys kirurgisesti — toipuminen leikkauksesta

Suurin osa potilaista voi palata työhön runsaan viikon päästä toimenpiteestä, mikäli työ ei ole kovin fyysistä. Tikit poistetaan noin kahden viikon kuluttua leikkauksesta. Tikkien poistamisen jälkeen alue voidaan vielä teipata kolmen tai neljän viikon ajaksi. Myös tukiside on hyvä tässä vaiheessa toipumista. Noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä potilas voi palata kevyisiin fyysisiin aktiviteetteihinsa.

Ihon joustavuus eli elastisuus vaihtelee riippuen kehonosasta. Tämän vuoksi rasvaimun mahdollisuudet ovat erilaiset eri osissa kehoa. Käsi- ja olkavarsien iho ei ole yhtä elastinen kuin esimerkiksi säärien iho. Tämän vuoksi käsivarsien kiinteytys vaatii yleensä plastiikkakirurgisia toimenpiteitä, kun etsitään tehokkaita vaihtoehtoja ja erinomaisia lopputuloksia.

Suurin riski käsivarsien muotoiluleikkauksessa on se, että arpi jää näkyvämmäksi kuin on odotettu. Tämän vuoksi arven hoitaminen leikkauksen jälkeen on hyvin tärkeää. Arpea on syytä suojata teipillä jopa puolen vuoden ajan leikkauksen jälkeen. Auringon UV-säteilyä pitää välttää. Arpi vaalenee ajan myötä, ja jäljelle jää useimmiten vain hento valkoinen juova muistuttamaan toimenpiteestä.

Toipuminen on jokaisen potilaan kohdalla erilainen. Jokaisen keho toimii yksilöllisesti, minkä vuoksi leikkauksen jälkeen on tärkeä kuunnella omaa kehoaan ja sen viestejä. Toipumisen alussa kannattaa välttää rankkoja urheilusuorituksia. Kevyet, rauhalliset kävelylenkit edistävät paranemisprosessia. Ulkona on syytä käyttää aina aurinkosuojaa, jossa on korkea suojakerroin. Arven ja leikkausalueen suojaaminen auringolta on hyvin tärkeää varsinkin ensimmäisen vuoden aikana.

TÄSMÄTUOTTEITA TOIPILASAJALLE:


Muita saman aihealueen palveluita

3D HIFU-Ultralift vartalolle

Korkeatehoiseen, fokusoituun ultraääneen sekä lämpöenergiaan perustuva vartalon HIFU-hoito altistaa ihonalaiskudokset ja rasvasolut nopealle, korkealle lämpötilalle siten, että rasvasoluja kuolee. Hoito kiinteyttää ja napakoittaa äärimmäisen tehokkaasti.

Lue lisää

Suonikohjujen vaahto+laserhoito

Suonikohjut ja laskimoiden vajaatoiminnan häiriöt ovat yleinen vaiva. Pintalaskimoiden vajaatoiminnan vallitsevuus aikuisväestössä on 30–40 % ja vähäisten ihonalaisten laskimolaajentumien vallitsevuus on jopa 80 %. Hoitoon tullaan esteettisistä sekä terveydellisistä syistä.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla tai miraSmooth-tekniikalla

Pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä tehokkaalla laserilla. Kainaloalueella pysyvä karvanpoisto voidaan tehdä myös miraSmooth-menetelmällä.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Tatuoinnin laserpoisto

Tatuoinnin poisto on sarjahoito, joka tehdään tehokkaalla laserlaitteella. Uusi, tehokkaampi FracTat™-menetelmä nopeuttaa väripigmenttien hajoamista ja poistumista.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

Ihon kiinteyttäminen

Tehokkaat laitehoidot ja uudet rasvaimutekniikat tulevat avuksi, jos ihon kiinteyttäminen ei onnistu kotikonstein.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapia on monipistoshoito, joka tehdään yleensä kolmen kerran sarjana. Cityklinikan laaja mesoliuosvalikoima mahdollistaa räätälöidyt hoitokokonaisuudet.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

Aknen hoito

Aknen hoito onnistuu tehokkailla laserhoidoilla ja kemiallisilla kuorinnoilla. Usein kuorintoja ja laserkäsittelyjä yhdistetään. Näin saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Lue lisää

Aknearpien hoito tehokkaasti ja turvallisesti

Aknearpia voidaan tasoittaa tehokkailla laserhoidoilla tai jossain määrin myös keskivahvoilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Maksaläiskien vaalentaminen

Pigmenttiläiskien vaalentamiseen sopivat tehokkaat laserhoidot, miedot ja keskivahvat kuorinnat sekä kuoriva Spot Eraser -hoito. Toimenpiteitä yhdistelemällä saavutetaan hyviä tuloksia.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Rasvansiirto käsiin - nuorekkaat kädet rasvansiirrolla

Käsien iho on jatkuvasti koetuksella käsien ollessa lähes jatkuvasti esillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimu on kirurginen toimenpide, jossa vartaloa muokataan rasvasoluja poistamalla. Koska poistetut rasvasolut eivät kasva takaisin, hoitotulos on pysyvä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Hiustensiirto

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim tiimeineen tekee hiustensiirtoja Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Selluliitin hoito — CelluTite

Selluliitin poistaminen ei onnistu rasvaimun avulla. BodyTite-rasvaimutekniikasta on kuitenkin kehitetty CelluTite-sovellus, joka tasoittaa ja jopa poistaa selluliitin. Pysyvät tulokset!

Lue lisää

Rasvansiirto pakaroihin — Brazilian Butt Lift

Brazilian Butt Lift on pakaroihin tehtävä rasvansiirto. Toimenpide tuo pakaroiden pyöreyden ja vartalon tiimalasimuodon esiin.

Lue lisää

Ei-kirurgiset toimenpiteet

Cityklinikka tarjoaa sinulle laajan valikoiman ei-kirurgisia toimenpiteitä, joiden avulla vartalosi ulkonäköä ja kokonaisvaltaista hyvinvointiasi voidaan kohentaa.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Vartalon muokkaus rasvansiirrolla

Rasvansiirto on tehokas tapa muokata vartaloa. Toimenpiteen aikana vartalon omaa rasvaa siirretään paikasta toiseen, jolloin vartalon linjat muuttuvat aiempaa esteettisemmiksi.

Lue lisää

Pakaraimplantit ja Brazilian Butt Lift

Pakaroita voidaan muotoilla pakaraimplanteilla ja rasvansiirrolla (Brazilian Butt Lift). Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim leikkaa Helsingissä.

Lue lisää

Pohjeimplantit

Pohjeimplantit parantavat pohkeiden ja jalkojen muotoa sekä ulkonäköä, antaen säärille (pohjelihaksille) muodokkaammat ja selkeämmät ääriviivat.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää