Kynsisienen hoito laserilla

Kynsisieni eli kynsisilsa on kynnen sienitulehdus, joka ei ole vaarallinen eikä aiheuta suurta haittaa arkielämässä. Usein kynsisieni koetaan kuitenkin rumaksi, harmilliseksi ja kiusalliseksi.

Kynsisienen hoito onnistuu ClearSteps-lasertoimenpiteellä. Kynsisienen poistamiseen tarvitaan neljä hoitokertaa, jotka annetaan viikon välein. Kaikki kynnet tulisi hoitaa joka hoitokerralla.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

On hieno ja hyvä palvelu.
Ni är fantastiska! Tack så mkt Jag kommer igen!
Aivan loistava paikka! Suosittelen ihan kaikille! Henkilökuntakin on mahtava! Kolmas käynti oli tänään ja innostus senkun kasvaa.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi laserhoito
190 €
Neljän kerran sarjahoito
690 €

Kynsisienen hoito -wiki

Kynsisieni

Silsasienen aiheuttama kynsisieni eli kynsisilsa on kynnen sienitulehdus, joka ei ole vaarallinen eikä aiheuta suurta haittaa arkielämässä. Usein kynsisieni koetaan kuitenkin rumaksi, harmilliseksi ja kiusalliseksi. Infektoitunut kynsi saattaa olla epämuodostunut, jolloin esimerkiksi tiukkojen kenkien käyttö on mahdotonta. Kynsisienen infektoima kynsi repii myös helposti sukat rikki. Suurinta harmia aihettaa se, että sieni tarttuu helposti. Sienen infektoima iho on myös hyvin altis muille mikrobeille, ja sieni-infektio toimiikin hyvin usein porttina muille tulehduksille.

Kynsisieni-infektio tarttuu usein julkisista tiloista, joissa kävellään avojaloin. Uimahallit ovat kynsisienien tyypillisimpiä tartuntapaikkoja. Jalkojen puhtaudesta huolehtiminen ehkäisee jonkin verran kynsisienen tarttumista.

Kynsisieni on vain yhden tai korkeintaan muutaman varpaankynnen alueella. Useimmiten kynsisilsa vaivaa isovarpaan kynttä.  Joskus harvoin sieni tarttuu myös sormenkynsiin.

Lapsilla kynsisilsa eri -sieni on harvinainen.

Useimmiten kynsisieni alkaa kellertävistä värimuutoksista varpaankynnen sivu- tai kärkiosassa. Sivuilta ja kärjestä sieni etenee kynnen keskustaa ja tyveä kohden. Kynsi haurastuu ja paksuuntuu. Hoitamaton kynsisieni tuhoaa lopulta koko kynnen, ja tulehdustila leviää usein myös jalkapohjiin ja varpaiden väleihin.

Joskus sieni-infektio oireilee vain pinnallisina, valkoisina värimuutoksina.

Kaikki kynsien oireet eivät ole kynsisienen aiheuttamia. Osa kynsimuutoksista liittyy psoriasikseen, ja joskus kynnet paksuuntuvat ja vaurioituvat epäsopivien kenkien käytön seurauksena.


ClearSteps-laserhoito

ClearSteps on tehokas ja uusi hoito kynsisienelle. Hoito on asiakasystävällinen, nopea ja tehokas. Hoidossa köytetään Nd:Yag-laseria. Laserin aiheuttama lämpö kynnen alueella tappaa sienikasvuston. Kynsi saadaan normaaliksi kehon omaa vastustuskykyä stimuloimalla.

Toimenpiteen kulku

1. Kynnen pinta rikotaan. Kynsisienen takia kynsi on usein paksuuntunut ja muuttunut. Pinnan rikkominen edesauttaa laserin vaikutusta hoidettavalla alueella.
2. Nd:Yag-laserilla hoidetaan kynsi spiraalimaisesti koko kynnen alueella. Hoidettavalla alueella saattaa tuntua lämpöä kynnen läpi.
3. Laserilla hoidetaan kynsivalli ja reunat. Joskus sienikasvusto on laajentunut, joten tällä tavoin varmistetaan, ettei sieni jää elämään.

Kynsisienen poistamiseen tarvitaan neljä hoitokertaa, jotka annetaan viikon välein. Kaikki kynnet tulisi hoitaa joka hoitokerralla. Laser hoitaa myös infektoitunutta ihoa. Kontrollikäynnit ovat neljän ja kahdentoista kuukauden kuluttua. Ensimmäisen laserhoidon tekee Cityklinikalla aina lääkäri.

Kynsisienen hoito laserilla – edut:

  • Kynsisieni tuhoutuu ja uusi terve kynsi kasvaa tilalle
  • Ei-invasiivinen toimenpide
  • Ei kemiallisia aineita tai lääkitystä
  • Stimuloi kynnen luonnollista kasvua ja kehon vastustuskykyä
  • Nopea, tehokas ja helppo toimenpide
  • Turvallinen ja asiakasystävällinen toimenpide

Pro tip

Kynsimuutoksia aiheuttavat muutkin tekijät kuin sieni.

Käythän ennen ClearSteps™-hoitoa sieniviljelyssä varmistaaksesi, että kynsiongelmasi ovat juuri sienen aiheuttamia?
ClearSteps™ tehoaa ainoastaan kynsisieneen!

 


Muita saman aihealueen palveluita

Korvalehtien korjausleikkaus

Mikäli toiveissa on palauttaa korvalehdet nuoruutensa muotoon, voidaan se hoitaa pienellä kirurgisella toimenpiteellä.

Lue lisää

Ihonhoitotuotteet

Cityklinikan lääkäritiimin valitsemat lääketieteellisetLue lisää

Hiustenlähtö kuriin PRP-hoidolla

PRP-plasmahoito tehoaa hiustenlähtöön. Hoidossa hiuspohjan iholle injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa. Lisätehoa saadaan rikastamalla plasma hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Migreenin hoito botuliinilla

Päänsärkyä ja migreeniä voidaan hoitaa botuliinilla. Hoidon tulos kestää vähintään kaksitoista viikkoa, mutta lopputulos voi olla joskus pysyväkin.

Lue lisää

Hampaiden narskutus pois botuliinilla

Hampaiden narskutus saadaan 3–6 kuukaudeksi kuriin botoxilla. Toimenpiteessä purentalihaksiin ruiskutetaan erittäin pieniä määriä botuliinia.

Lue lisää

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisu on tehokas, turvallinen ja nopea toimenpide.

Lue lisää

Kuorsaus ja uniapnea kuriin laserilla

Tehokas NightLase™-laserhoito tuo nopeasti ja kivuttomasti apua lieviin tai keskivaikeisiin kuorsaus- ja uniapneaongelmiin.

Lue lisää

Kynsisienen hoito laserilla

ClearSteps-laserhoito parantaa kynsimuutokset, jotka ovat kynsisienen aiheuttamia. Toimenpide tehdään neljä kertaa viikon välein.

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto on laserilla tehtävä sarjahoito. Uusi, tehokkaampi FracTat™-toimenpide mahdollistaa entistä tehokkaammat tatuoinnin poistot.

Lue lisää

3D-teknologia — näe tulokset ennen leikkausta

Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo hyvissä ajoin ennen leikkauspäivää.

Lue lisää

Hiustensiirto

Hiustensiirto on kirurginen toimenpide, jonka tulokset ovat pysyviä. Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee hiustensiirron nykyaikaisella FUE-tekniikalla.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Botuliini- ja miraDry-hoito — eroon hikoilusta

Hikoilu ja liikahikoilu voidaan hoitaa tehokkaasti botuliinilla tai miraDry-tekniikalla.

Lue lisää

Kestopigmentointi

Kestopigmentointi lyhentää meikkaukseen kuluvaa aikaa ja tasapainottaa pientä epäsymmetriaa. Pigmentoidut piirteet auttavat myös, jos näkökyky on huonontunut. Pigmentoinnin avulla korostetut kasvot näyttävät huolitelluilta vuorokauden ympäri ja kaikissa tilanteissa.

Lue lisää

Ammattilaisille

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso Laser & Health Academy -koulutukset.