Selluliitti pois pysyvästi

Selluliitti (oik. kosmeettinen selluliitti) on ihon kuoppaisuutena näkyvä rasvakertymä. Reisien ja pakaroiden kuoppainen iho on vaiva, josta miljoonat naiset kärsivät ympäri maailmaa. Sidekudoksen rakenteellisten erojen vuoksi naisilla esiintyy selluliittia useammin kuin miehillä.

Rasvaimu ei ole paras ratkaisu selluliitin poistoon, mutta rasvaimutekniikan kehityttyä on löydetty myös toimivia keinoja selluliitin vähentämiseen ja poistamiseen.

Cityklinikalla selluliittia hoidetaan CelluTite- TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä. Selluliittihoitoja tehdään Helsingissä.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Ihania toimivia hoitoja ja mukava henkilökunta ja sijainti loistava!
Ni är fantastiska! Tack så mkt Jag kommer igen!
Haluaisin kiittää uskomattoman mukavasta ja mutkattomasta palvelusta – teillä on todella ammattitaitoista henkilökuntaa. Erityisesti haluaisin kiittää sairaanhoitaja Hanna Kairavuota sekä hänen opissaan ollutta uutta sairaanhoitajaharjoittelijaa. Tuollainen toimenpide kaikkinensa voi olla hyvinkin jännittävä ja Hannan kaltainen sairaanhoitaja sydämellisellä ja myötäelävällä otteella osaa poistaa pelkotiloja. Aurinkoista kesää teille kaikille.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

1 alue
990 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
2 aluetta
1790 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
4 aluetta
2690 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
6 aluetta
3590 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
8 aluetta
4390 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
10 aluetta
5190 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
Lisäalue yli kuuden alueen jälkeen
400 €
Lue lisää
 • Hinta lääkärin tekemälle rasvaimulle.
Toimenpide yleisanestesiassa (nukutus)
850 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi alue (10 cm x 15 cm)
39 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Shock Wave 30 min per valittu alue (esim. vatsa)
99 €
Shock Wave 45 min
149 €
Lue lisää

Hoito valitulle alueelle

Shock Wave 60 min
189 €
Lue lisää

Hoito valitulle alueelle

Shock Wave 4KRT - 30 min
297 €
Shock Wave 4KRT - 45 min
447 €
Shock Wave 4KRT - 60 min
567 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Selluliittihoito-wiki

Perustietoa selluliitista

Kosmeettinen selluliitti on etenkin naisia kiusaava vaiva. Arviolta yhdeksällä kymmenestä länsimaisesta naisesta on selluliittia enemmän tai vähemmän. Jonkinasteinen kosmeettinen ongelma selluliitti voi olla myös miehille, mutta miehillä selluliittia löytyy yleensä vain vatsan alueelta.

Selluliitti syntyy, kun rasvasolut kerääntyvät rykelmiin kovettuneiden sidekudossäikeiden väleihin. Koska johonkin paikkaan kerääntyneet rasvasolut painavat lymfa- ja verisuonia, myös alueen nestekierto häiriintyy. Solujen aineenvaihdunta hidastuu, eivätkä kuona-aineet pääse poistumaan normaalisti. Mitä enemmän rasvasoluja kertyy sidekudosseinämien välisiin tiloihin, sitä selvemmin selluliitti näkyy ihon pinnalla.

Selluliitti on yhteydessä sukupuoleen, perintötekijöihin ja elämäntyyliin. Selluliittia voi ehkäistä varsin paljon syömällä terveellisesti, liikkumalla tarpeeksi ja elämällä kaikin puolin tervehenkistä elämää. Stressi, kireät vaatteet ja huono ryhtikin saattavat osaltaan aiheuttaa selluliittia. Ylipainoisilla ihmisillä rasvaa on monesti enemmän kuin normaalipainoisilla. Tämän vuoksi myös sidekudossäikeden väliin kertyvää rasvaa eli selluliittia on ylipainoisella todennäköisemmin kuin normaalipainoisella. Aina ylimääräinen rasva ei kuitenkaan kerry rykelmiksi, jotka näkyisivät ihossa muhkuroina. Kyse on siitä, kuinka rasva levittyy: tasaisesti vai pakkautuen sidekudosseinämien väleihin. Selluliittia on myös hoikilla ja jopa alipainoisilla naisilla, joilla ylimääräistä rasvaa on niukalti.

Kosmeettisen selluliitin kehitystä voidaan arvioida asteikolla 1–3. Ensimmäisen asteen selluliitti näkyy appelsiini-ihona, kun aluetta puristetaan. Toisen asteen selluliitti näkyy jo ilman puristamista, erityisesti sivulta katsottaessa. Kolmannen asteen selluliitti on näkyvää ja usein kosketusarkaa. Yleensä selluliittia syntyy ensimmäisenä pakaroihin, reisiin ja vatsaan. Iän myötä selluliitti saattaa lisääntyä, ellei elämäntavoissa tapahdu selkeitä muutoksia. Ikääntymisen myötä aineenvaihdunta hidastuu. Myös iho muuttuu aiempaa veltommaksi ja huonommin palautuvaksi. Nämä ikääntymismuutokset saattavat vauhdittaa myös selluliitin kehittymistä ja sen näkymistä entistä selvemmin.

Selluliitin ehkäiseminen on helpompaa kuin sen poistaminen. Selluliittia ehkäisevä ihminen liikkuu ja venyttelee paljon, syö terveellisesti, juo tarpeeksi vettä ja huolehtii koko vartalonsa ihosta huolellisesti. Selluliittivoiteiden tehosta ei ole tieteellistä näyttöä, mutta ihon kosteuttaminen parantaa ihon kuntoa. Hyväkuntoisen ja heleänvärisen ihon läpi selluliittimuhkurat eivät näy yhtä helposti kuin hoitamattoman, kuivan ihon läpi.

Selluliittia voidaan myös poistaa

Selluliitin poistaminen vaatii tehokkaita laitehoitoja. Yleensä selluliittia poistavat toimenpiteet tehoavat sarjahoitona. Selluliittia poistetaan lähes aina joko radiotaajuusenergian tai laserin avulla. Cityklinikalla selluliittia poistetaan


CelluTite™

CelluTite on tehokas, turvallinen toimenpide selluliitin poistamiseen.

Rasvaimuun käytetyillä menetelmillä on kyetty tähän saakka kiristämään ihoa ja tasoittamaan selluliittia vain rajallisesti. Selluliitin poistaminen vaatii muutakin kuin rasvanpoistoa, koska rasvakertymien lisäksi selluliitti muodostuu kovettuneesta sidekudoksesta. Tämän vuoksi rasvan imeminen alueelta ei ole tae siitä, että myös selluliitti vähenisi.

Viime aikoina selluliitin hoitamiseen on käytetty lähinnä laserhoitoa, joka kohdistuu suoraan rasvakerrokseen. Koska lasersäteiden absorptiota (l. imeytymistä) kudokseen ei voida mitata, lämpötilaa ei ole voitu hallita tarkkaan. Tämän vuoksi kudoksiin on saattanut syntyä palovammoja ja muita vaurioita. Laserilla ei ole voitu myöskään poistaa lämmitettyä, juoksevaa rasvaa.

BodyTite™ on varsin uusi rasvaimutekniikka, joka perustuu radiotaajuusenergian käyttöön. BodyTite-laitteen etu on se, että toimenpiteen aikana lämpövaikutusta voidaan hallita. Rasvaa hajottava energia saadaan kohdistetuksi entistä tarkemmin vain hoitoalueelle. Kudosvaurioita tulee vähemmän kuin perinteisissä laserhoidoissa.

BodyTite-laitetta edelleen kehittämällä on saanut alkunsa CelluTite-toimenpide. CelluTite on BodyTite-rasvaimun sovellus, jonka avulla saadaan selluliitti pois samalla, kun laite imee pois ylimääräistä rasvaa. Uudella tekniikalla saadaan selluliitti pois ilman, että ympäröivä kudos ylikuumenee.

CelluTite imee rasvaa ja kiristää sidekudossäikeitä

Selluliittihoidossa on käsiteltävä ihon ylimpiä kerroksia. Siksi lämpötilaa on erityisen tärkeää hallita.  CelluTite™-erityisapplikaattori viedään ihon läpi pienen viillon kautta. Siellä se kiristää ihoa mahdollisimman tehokkaasti vetämällä yhteen säikeitä ja sidekudosta. Jos iho on hyvin kuoppainen, sidekudosseinämiä katkotaan laitteeseen integroidulla leikkurilla. Tuloksena on sileämpi iho.

Selluliitille tyypilliset kuopat tasoittuvat huomattavasti seuraavien kolmen kuukauden aikana. Joskus kuopat voivat hävitä kokonaan.


TiteFX

TiteFx-selluliittihoito vähentää selluliittia sekä stimuloi kollageenin ja elastiinin uustuotantoa. 

TiteFx pienentää ympärysmittaa ja vähentää selluliittia lyhentämällä kollageenisäikeitä, stimuloimalla uuden kollageenin muodostumista ja kutistamalla valikoivasti suurentuneita rasvasoluja. Koska hoito tehdään ihon pintaa rikkomatta, hoidon tulokset eivät ole pysyviä. Hoitotulosta ylläpidetään toistamalla sarjahoito tarvittaessa.

TiteFx vaikuttaa monella tavalla

Radiotaajuusvirta lämmittää juuri oikeat kohdealueet. Syvävaikutteinen lämpö stimuloi rasvasoluja, lyhentää kollageenisäikeitä ja herättää kollageenin tuotannon uudelleen. Lisäksi laite synnyttää radioaaltoja. Nämä puhkovat suurentuneisiin rasvasoluihin pieniä aukkoja (elektroporaatio). Rasvasolujen vahingoittaminen vähentää tehokkaasti niiden määrää. Veri- ja imusuoniin kohdistuva paine pienenee välittömästi, ja solujen aineenvaihdunta normalisoituu.

Sen lisäksi, että ympärysmitta pienenee, myös kudokset kiinteytyvät ja iho tasoittuu.

Kuinka pysyvästi TiteFX:lla saadaan selluliitti pois?

Aina, kun selluliittia käsitellään ihon pintaa rikkomatta, rasva- ja sidekudokseen vaikuttavat ei-toivotut ilmiöt voivat palata. Ainutlaatuisen elektroporaation ansiosta TiteFx-menetelmällä saavutetaan kuitenkin paljon pitkäkestoisempia vaikutuksia kuin muilla ei-invasiivisilla menetelmillä, sillä nämä vaikuttavat ennen kaikkea rasvan palamiseen. Suosittelemme hoitosarjan toistamista 6–12 kuukauden kuluttua tai myöhemmin tarpeen mukaan.

Hoitoalueet:

 • Leuka ja kaula
 • Vatsa
 • Ulkoreidet
 • Polvet
 • Olkavarret
 • Rintakehälinja
 • Vyötärö
 • Pakarat
 • Sisäreidet

Sattuuko TiteFX? Entä sivuvaikutukset?

Useimmat sietävät hoitoa hyvin, ja jotkut pitävät sitä miellyttävänä. Monet tuntevat lämmitysvaiheessa lämpöä ja aistivat radiotaajuusenergian pistelynä ja kutitteluna. Ihon lämpötilaa seurataan hoidon aikana jatkuvasti. Jos potilas tuntee ihonsa kuumenevan liikaa, laitteen käyttäjä voi yksinkertaisesti laskea energiamäärää.

Oikein tehdyssä hoidossa ei ole ilmennyt sivuvaikutuksia. Lievää, lyhytkestoista punoitusta ja ihon lievää turvotusta esiintyy kuitenkin monella. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, niin vaalealle kuin tummallekin iholle. Radiotaajuusenergia voi kuivattaa ihoa. Siksi hoidon jälkeen on suositeltavaa käyttää kosteusvoidetta.


Slim Cold® ja Zerona®

Zerona ja Slim Cold ovat tehokkaita ja monipuolisesti tutkittuja menetelmiä. Niiden avulla rasvaa voidaan poistaa tehokkaasti ja kivuttomasti, ilman neuloja tai kirurgisia toimenpiteitä, ilman toipumisaikaa. ZERONA® ja Slim Cold® hyödyntävät kylmälasertekniikkaa 635 nanometrin aallonpituudellaan ilman lämpöä. Histologisin (histologia l. kudosoppi) tutkimuksin laitteiden on osoitettu avaavan väliaikaisesti solukalvoa, muuttavan rasvan emulsioksi ja mahdollistavan emulsion liikkumisen kudosten välitilaan.

Pelkän kylmälaserkäsittelyn on tutkitusti havaittu auttavan potilaita, joiden haaveissa on pieni rasvanpoisto. Zeronan tai Slim Coldin avulla he ovat onnistuneet vähentämään useita senttejä vyötäröltään, lantiostaan ja reisistään.

Hoidon kulku

ZERONA®/Slim Cold® -hoitoja annetaan kuusi kertaa kahden viikon aikana. Slim Cold® tai ZERONA® -menetelmät perustuvat kylmälaserin käyttöön. Ne ovat täysin ei-invasiivisia, eivätkä ne aiheuta mitään sivuvaikutuksia. Hoidon aikana potilas ei käytännössä tunne mitään.

1. Hoitosarjan aluksi hoitaja ottaa sinusta tarkat, protokollan mukaiset mitat.  Samassa yhteydessä hoitaja tutkii palpoiden (l. käsin tunnustelemalla) ja katsomalla sopivat hoitoalueet lasereille. Tarkistusmittaukset tehdään viikko viimeisen hoidon jälkeen. Voit itsekin kirjata mittasi ylös tuloksien seuraamiseksi kotona.

2. Hoitoa varten on vaatteet riisuttava. Alusvaatteet jäävät päälle. Voit pukea päällesi myös vaikka kaksiosaisen uimapukusi. Tämän jälkeen asetut selinmakuulle hoitopöydälle ja laitat hoitajalta saamasi suojalasit päähän. Seuraavaksi kylmälasersäteet suunnataan rasvasolukkoon ja rasvanpoisto alkaa. Voit lukea, olla puhelimessa tai katsoa vaikka televisiota hoidon aikana. Tärkeää on kuitenkin olla liikkumatta.

3. Jokainen hoitokokonaisuus kestää 25–40 minuuttia.

4. Onnistuneiden tuloksien saavuttamiseksi on erittäin tärkeää aikatauluttaa hoidot otettavaksi joka toinen päivä. Kahden viikon aikana on tehtävä yhteensä kuusi hoitoa.

Noudata tarkasti Slim Cold®- / ZERONA® -ohjeita:

 • Nesteytys – Juo vähintään 8 lasia vettä päivässä (2 litraa). On hyvä aloittaa nesteytys jo viikkoa ennen hoitojen aloitusta.
 • Kävele – Liiku aktiivisesti ja pidä yllä säännöllistä rutiiniasi. Jos päivän urheilu jää väliin, kävele tällöin reipasta vauhtia vähintään 10-30 minuuttia.
 • Seuraa ruokavaliotasi –  Tee terveitä valintoja. Älä nauti alkoholia ja kahvia laisinkaan ja vähennä rasvan saantia. Tämä auttaa munuaista, maksaa ja lymfa- eli imunestejärjestelmää pääsemään nopeasti eroon irroitetusta rasvasta.
 • Noudata hoitoaikataulua – hoitojen väli ei saisi olla kahta päivää enempää. Rasvakudos reagoi nopeimmin ja tehokkaimmin, kun hoidot annetaan 48 tunnin välein. Hoitojen väli saa olla korkeintaan 72 tuntia.

Voit odottaa seuraavanlaisia tuloksia:

Kahden viikon ja kuuden hoitokerran protokollan jälkeiset kliiniset tutkimukset osoittavat keskimäärin 10 senttimetrin tuloksia mittauspisteistä. Joissakin tapauksissa on ylletty jopa 23 senttimetriin. HUOM! Tämä on yhteenlaskettu tulos viidestä mittauspisteestä (selusta, vyötärö, vatsa, lonkka ja reisi, vaihtoehtoisesti kaula, käsivarsi ja polvi). Usein esimerkiksi vyötäröstä häviää keskimäärin 3–4 cm (keskiarvo).

ZERONA®- / Slim Cold® -takuu:

Jos kuuden hoitokerran jälkeen ei saada mittauspisteistä yhteensä kahdeksan senttimetrin tuloksia, tehdään potilaalle veloituksetta kolme lisähoitoa joka toinen päivä seuraavan viikon aikana. Jos tämänkään jälkeen ei päästä 8 senttimetrin minimitulokseen, tehdään lisäksi vielä kolme hoitoa veloituksetta; yhteensä saat siis 12 hoitoa.

Jokainen ihminen on erilainen ja tämän takuun avulla haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden saavuttaa tuloksia ja saada elämäntavat kuntoon.

Positiiviset terveysvaikutukset

Slim Cold® / ZERONA® -menetelmällä on saavutettu myös paljon positiivisia terveysvaikutuksia. Esimerkiksi kolesterolien, leptiinin, hemoglobiinin ja verensokerin on todettu laskevan hoidon aikana. Näiden ja erityisesti sokeriarvojen laskujen ansiosta hoitojen aikana myös ruokahalusi vähenee. Ruokahalun väheneminen helpottaa terveellisen ruokavalion noudattamista. Terveellinen ruokavalio edistää rasvan palamista.

Useat potilaat eivät havaitse tuloksia ennen viimeisiä hoitokertoja. Älä masennu, vaan pysy tiukasti protokollassa. Kuten muidenkin hoitomuotojen kanssa, ovat erot tuloksissa ja reagointinopeudessa potilaiden välillä joskus merkittäviä.


Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botuliinihoito

Botuliinihoito on tehokas ja turvallinen tapa korjata ihon ryppyjä ja juonteita. Botuliinihoito sopii myös ihon tasoittamiseen ja maltilliseen kohottamiseen.

Lue lisää

Hiustenlähtö kuriin PRP-hoidolla

PRP-plasmahoito tehoaa hiustenlähtöön. Hoidossa hiuspohjan iholle injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa. Lisätehoa saadaan rikastamalla plasma hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapian avulla voidaan korjata erityyppisiä iho-ongelmia: ikääntymismuutoksia, ei-tulehduksellista aknea, pigmenttimuutoksia ja jopa hiustenlähtöä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Cityklinikan pinnalliset ja keskisyvät kuorinnat ratkaisevat monenlaisia iho-ongelmia. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Pysyvä karvanpoisto tehdään laserilla. Karvojen pysyvä poisto vaatii keskimäärin 5-10 hoitokertaa, jotka tehdään 6–8 viikon välein.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Pigmenttiläiskä pois laserilla tai happokuorinnalla

Ihon pigmenttimuutoksia voidaan hoitaa laserilla ja keskisyvillä kemiallisilla kuorinnoilla. Usein yhdistelmähoito tehoaa pigmenttiläiskiin parhaiten.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Ihon kiinteytys

Ihoa voidaan kiinteyttää tehokkailla laitehoidoilla. Jos ihoylimäärä on suuri, kyseeseen voi tulla myös plastiikkakirurgia.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

Selluliitti pois pysyvästi

Cityklinikalla kosmeettista selluliittia hoidetaan CelluTite-, TiteFX- ja Shock Wave -toimenpiteillä.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimussa poistetaan rasvasoluja eikä toimenpiteen jälkeen tapahtuva lihominen aiheuta hoidetuille alueille enää ylimääräisiä rasvakertymiä

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto on laserilla tehtävä sarjahoito. Uusi, tehokkaampi FracTat™-toimenpide mahdollistaa entistä tehokkaammat tatuoinnin poistot.

Lue lisää

Rasvansiirto

Rasvansiirto voidaan tehdä lähes mihin kehonosaan tahansa. Toimenpide on nopea, ja suuntaa-antavat tulokset näkee heti toimenpiteen jälkeen.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää