Kemiallinen kuorinta

Kemiallinen kuorinta on ammattilaisen tekemänä tehokas ja turvallinen toimenpide. Mietoja happoja käyttämällä voidaan uudistaa ihon ylimmät kerrokset. Keskivahvat ja vahvat hapot kuorivat ihoa pintaa syvemmältä. Ne tasoittavat ihon pintaa mutta myös kiinteyttävät ja kohottavat kevyesti.

Cityklinikalla kemiallisia kuorintoja tehdään muun muassa hedelmähapoilla, betahydroksihapoilla, alfaketohapoilla sekä erivahvuisilla TCA-liuoksilla. Happo valitaan hoidonaiheen ja hoitotavoitteiden mukaan. Sarjahoidon kuluessa voidaan käyttää monia eri happoja. Näin lopputulos on paras mahdollinen.

Kuorintoja tehdään Helsingin Cityklinikalla. Saatavilla ovat keskivahvat kuorinnat. Mietoja kemiallisia kuorintoja ei ole saatavilla tällä hetkellä.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Hyvää jatkoa – menestystä –  armorikkaita vuosia. P.s. Hoidosta muistuttava tekstiviesti on hieno juttu. Juuri näin. Sopii myös meille miehille.
A moment to relax! Kävin Cityklinikalla kasvojen salisyylihappokuorinnassa plus kaulalle sekä dekolteelle tehtiin mantelihappokuorinta Nordic Skin- tuotteilla. Täytyy sanoa että todella hyviä ja omalle rasva/kuivaiholle sopivia tuotteita. Ne sopivat toki myös muille ihotyypeille. Nyt on iho kuin vauvan peffa! Kiitos paljon Cityklinikka.
Kävin Tampereella yhteistyökumppanilla (Unelma Spa) ja palvelu oli täydellistä. Ammattitaitoinen ja miellyttävä sairaanhoitaja. Minulle tehtiin kasvojen kemiallinen kuorinta, otsan vaakajuonteisiin laitettiin botoxia, sekä huuliin täyteainetta. 100% tyytyväinen! Kiitos!

Ota yhteyttä

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
 • Helsinki ja Lahti — 0201 777 288

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Saatavilla kaikilta klinikoilta.

TCA-kuorinta — ensimmäinen käsittelykerta
379 €
TCA-kuorinta — seuraavat käsittelykerrat
299 €

Verkkokauppa

OSTA PALVELU VERKKOKAUPASTAMME.

Cityklinikan verkkokaupassa on paljon maksutapoja.

 • Maksa heti.
 • Tilaa lasku.
 • Tai valitse osamaksu.

 

Osta toimenpide verkkokaupasta.

VERKKOKAUPAN
OSAMAKSUVAIHTOEHDOT:

 • Jousto — maksuaikaa 1–12 kk
 • Walley — maksuaikaa 1–36 kk
 • OP Lasku — vähimmäiserä 50 €
Lue lisää

Kuorinta-wiki

Perustietoa

Kotikuorinnalla iho kirkastuu hetkeksi

Ihon kotikuorinnan voi tehdä mekaanisesti tai entsymaattisesti. Mekaanisessa kuorinnassa ihon aivan pinnallisimmat, kuolleet ihosolut irroitetaan toisistaan ihoa hankaamalla. Usein kuorintatuotteisiin saatetaan lisätä esimerkiksi muovirakeita. Ympäristösyistä muovirakeet pyritään kuitenkin nykyisin korvaamaan luonnossa hajoavilla materiaaleilla. Rakeita ihoon hankaamalla saadaan ihon ylimmän kerroksen kuolleet solut poistetuksi. Alta paljastuva iho on jonkin aikaa vähän heleämpi verrattuna kuorimattomaan ihoon. Rakeita sisältävät kuorintatuotteet sopivat ennen muuta paksulle ja/tai rasvaiselle iholle. Herkälle iholle mekaaninen kuorinta ei välttämättä sovi.

Perinteisten raekuorintojen rinnalle ovat nousseet ns. entsymaattiset kuorinnat. Entsyymikuorintaan tarkoitetuissa tuotteissa ei ole rakeita. Tuotteet rikkovat kuolleiden ihosolujen välisiä sidoksia kemiallisesti, entsyymien avulla. Entsyymikuorinta kuuluu monen ihoansa hoitavan ihmisen kotihoitorutiineihin. Se sopii herkälle ja helposti punoittavalle iholle paremmin kuin mekaaninen ihon kuoriminen.

Kotioloissa tehty kuorinta — oli se sitten mekaaninen tai entsymaattinen — kohdistuu aina ihon ylimmän kerroksen aivan ylimpään osaan. Kuorinnan jälkeen iho on hetken aikaa hiukan kirkkaampi kuin ennen kuorintaa. Pitkäaikaisia tuloksia kosmetiikkatuotteilla on hyvin vaikea saavuttaa.

Hedelmähappokuorinta kohdistuu ihon pintaan

Hedelmähappoja lisätään jonkin verran kosmetiikkatuotteisiin, mutta varsinainen hedelmähappokuorinta on syytä teettää aina ammattilaisella. Hedelmähapoilla (AHA) voidaan ihoa käsitellä jonkin verran syvemmältä kuin kotikuorintaan tarkoitetuilla tuotteilla. Hedelmähappoja käyttävät sekä kosmetologit että terveydenhuollon ammattilaiset. Tunnetuimpia hedelmähappoja ovat mantelihappo, maitohappo ja glykolihappo. Niiden avulla voidaan häivyttää ikääntymismuutoksia. Lisäksi ne sopivat aknen hoitoon sekä epäpuhtauksien poistamiseen.

Hedelmähappojen lisäksi pinnallisia kuorintoja tehdään myös BHA-liuoksilta. Näistä tunnetuin on salisyylihappo. Se sopii erityisesti rasvaisen ja akneihon hoitoon.

AHA- ja BHA-liuokset ovat mietoja, ja niillä voidaan tehdä ns. pinnallinen kuorinta. Jonkin verran on näyttöä kuitenkin siitä, että miedoilla kuorintaliuoksilla tehdyt sarjahoidot saattavat stimuloida myös dermistä. Sarjahoitona tehdyt pinnalliset kuorinnat voivatkin kiinteyttää ihoa ja jopa kohottaa piirteitä hyvin maltillisesti.

Keskivahva kemiallinen kuorinta trikloorietikkahapolla

Keskivahva kemiallinen kuorinta tehdään miltei aina alle 50-prosenttisella TCA-liuoksella. Klassinen TCA-kuorinta kohdistuu paitsi epidermikseen myös dermiksen ylä- ja keskiosiin. Mitä vahvempi TCA-liuos on käytössä, sitä syvemmästä kuorinnasta on kyse. TCA ei ole kosmetiikkaa. Siksi kauneusalan ammattilaiset — esim. kosmetologit — eivät saa sitä käyttää. TCA-liuoksia ei saa Euroopassa myydä myöskään kotikäyttöön. TCA:n käyttö edellyttää aina terveydenhuollon ammattiosaamista. Väärissä käsissä trikloorietikkahappo on turvallisuusriski. Lue lisää Cityklinikan TCA-kuorinnoista.

Syvä kemiallinen kuorinta

Syvä kemiallinen kuorinta tehdään joko yli 50-prosenttisella TCA-liuoksella tai fenolilla. Syviä kemiallisia kuorintoja voidaan tehdä vain leikkaussaliolosuhteissa, ja usein hoito tehdään paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa. Toimenpide on kivulias, ja kuorinnasta toipuminen vie aikaa useita viikkoja, jopa kuukausia. Syviä kemiallisia kuorintoja tehdään nyttemmin harvoin. Jos potilaan ihosta on poistettava useita kerroksia, turvaudutaan yleensä fenolin sijasta erbium- tai hiilidioksidilaseriin. Laserkuorinta on monesta syystä turvallisempi fenolikuorintaan verrattuna.

Jonkin verran 50–75-prosenttisia TCA-liuoksia käytetään vielä nykyisinkin paikallisesti, hyvin pienille alueille myös ilman anestesiaa. Vahva TCA sopii esimerkiksi yksittäisten jääpiikkiarpien tai känsien poistamiseen.


Hoidonaiheet

Cityklinikan happokuorintatuotteet ratkaisevat esimerkiksi seuraavia ongelmia:

 • ikääntymismuutokset
 • UV-säteilyn aiheuttamat ihovauriot
 • pigmenttimuutokset
 • epätasaisuudet
 • hormonimuutosten aiheuttamat värivauriot
 • akne
 • aknearvet ja muut arvet
 • väsymyksen merkit
 • samea iho
 • laajentuneet huokoset
 • tukkeutuneet talirauhaset
 • ihon epäpuhtaudet

Miten liuos valitaan?

Kemiallisessa kuorinnassa käytetty happo valitaan aina ihotyypin ja ihon erityistarpeiden sekä mahdollisten iho-ongelmien mukaan.

Huom! Tällä hetkellä mietoja kemiallisia kuorintoja ei ole saatavilla, päivitetty 31.7.2023. 

Valitako mieto vai keskivahva happo?

 • Jos ongelma on epidermiksessä, on järkevää käyttää mietoja happoja, joilla voidaan hoitaa ihon pintakerrosta. Esimerkiksi ihon pintaryppyjä ja epidermiksen pigmenttikertymiä on mahdollista häivyttää hyvinkin paljon miedoilla hapoilla.
 • Jos ongelma sijaitsee enemmänkin dermiksessä, voidaan ongelmaa lähteä ratkaisemaan keskisyvällä kuorinnalla. Ihon tehokas kiinteyttäminen edellyttää lähes aina keskisyvän kuorinnan tekemistä.
 • Varsinkin pigmenttiläiskiä hoidettaessa lähtötilanteen arvioiminen on tärkeää. Visia-ihoanalyysi on verraton apu, kun tahdotaan selvittää, missä ihokerroksessa hyperpigmentaation syyt ovat ja missä pigmenttikeräytymä sijaitsee.

Mitä eroa erilaisilla miedoilla hapoilla on?

 • Rasvaisen ja akneihon hoitamiseen sopivimpia happoja ovat salisyyli- ja palorypälehapot.
 • Antiage-hoitoihin sopivat maitohappo ja glykolihappo.
 • Mantelihappo sopii kaikille ihotyypeille ja ympärivuotiseen käyttöön.
 • Sarjahoidon aikana erilaisia happoja voidaan käyttää monin tavoin ”ristiin”. Mitä enemmän hoidontekijällä on tietoa erilaisten liuosten ominaisuuksista, sitä luovemmin ja taitavammin hän voi happoliuoksia käyttää.

Mahdollisuus toipumiseen

 • Mikäli potilas voi varata aikaa kemiallisesta kuorinnasta toipumiselle, voidaan tehdä keskisyvä tai syvä kuorinta. Mitä syvempi ja laajempi kuorinta on kyseessä, sitä pidempään toipumisjaksoon on varauduttava.
 • Miedoilla tuotteilla tehty pinnallinen kuorinta ei vaadi toipumisaikaa. Iho saattaa hilseillä hiukan, mutta joskus kuorinta ei aiheuta minkäänlaisia sivuoireita.
 • Miedoilla hapoilla voidaan saavuttaa merkittäviä tuloksia, kun kuorintakäsittely tehdään monta kertaa. Sarjahoidossa kuorintojen välin pitäisi olla korkeintaan 7–14 vuorokautta.

Kemiallisen kuorinnan kulku

Pinnalliset kuorinnat tehdään yleensä 4–6 kertaa 7–10 päivän välein. Keskisyvä kuorinta TCA:lla tehdään keskimäärin 1–3 kertaa; sarjahoito ei ole aina välttämättömyys.

Jo yksi kuorinta parantaa ihon ulkonäköä, toimintaa ja rakennetta. Pitkäkestoisia ja näkyviä tuloksia saadaan sarjahoidolla — varsinkin, jos toimenpiteessä käytetään mietoja happoja. Hoito ja hoitosarja räätälöidään jokaiselle potilaalle erikseen. Sarjahoitoon voidaan sisällyttää erilaisia kuorintoja erivahvuisilla hapoilla. Näin toimenpidesarjan aikana pystytään käsittelemään tehokkaasti kaikki ongelma-alueet.

Pinnalliset kemialliset kuorinnat ovat hyvin siedettyjä. Joskus ihoon saattaa ilmestyä parin päivän kuluttua hoidosta pientä kutinaa, punoitusta, näppylöitä ja kirvelyä. Nämä ovat luonnollisia ihoreaktioita ja kertovat ihosolujen tehokkaasta uusiutumisesta.


Kaksi erilaista hoitomuotoa

Voit varata ajan lääkärille, sairaanhoitajalle tai Helsingissä myös kosmetologille. Kosmetologi käyttää vain ns. beauty peel -tuotteita, joiden koostumus on Euroopan kosmetiikka-asetuksen mukainen. Beauty peel -tuotteita ovat AHA-, BHA- ja alfaketohappoliuokset, jotka kuorivat ihoa pinnallisesti.

Sairaanhoitajat ja lääkärit tekevät kemiallisia kuorintoja myös keskivahvoilla hapoilla, esim. TCA-liuoksilla.

Kosmetologin tekemään kemialliseen kuorintaan sisältyvät kuorinnan lisäksi seuraavat:

 •  Alkupuhdistus ihotyypille sopivilla Norel Dr. Wilsz -tuotteilla
 •  Rauhoittava ja kiinteyttävä Norel Dr. Wilsz -naamio
 •  Rentouttava niska-hartiaseudun hieronta

Kemiallisen kuorinnan jälkeen

Kemiallisen kuorinnan jälkeen

 • ihon kosteuttamisesta on huolehdittava hyvin
 • ihonhoitotuotteiden aktiiviaineet imeytyvät ihoon aiempaa tehokkaammin
 • ihon uusiutuminen nopeutuu
 • ihosta tulee aiempaa sileämpi, kiinteämpi ja heleämpi
 • talineritys tasapainottuu ja epäpuhtaudet vähenevät
 • iho syväkosteutuu pitkällä aikajänteellä; kuivuudesta johtuvat juonteet madaltuvat (koskee lähinnä vain sarjahoitoja)
 • ihossa alkaa muodostua uutta kollageenia ja elastiinia, jolloin iho kiinteytyy (koskee lähinnä vain sarjahoitoja)
 • ihon sävy paranee, maksaläiskät ja muut pigmenttihäiriöt vaalenevat (koskee lähinnä vain sarjahoitoja)

Kuorinnan jälkeen on hyvä välttää seuraavia:

 • solarium ja auringon ottaminen (ainakin kahden viikon ajan) — mantelihappo ei kuitenkaan herkistä ihoa auringolle
 • luomukosmetiikka (säilöntäaineettomuuden vuoksi saattavat sisältää mikrobeja)
 • saunominen ja uiminen (kahden vuorokauden ajan)
 • rankka liikunta ja hikoilu (kahden vuorokauden ajan)
 • kuorivat kosmetiikkatuotteet ja muut kosmeettiset tehohoidot
 • karvanpoisto (viikon ajan)

Pinnallisten kuorintojen jälkeisiä sivuoireita hoidetaan lähinnä rauhoittavilla kosteusvoiteella. TCA-kuorinnan jälkeen on tärkeää noudattaa lääkärin antamia hoito-ohjeita.


Vasta-aiheita

Vasta-aiheet liittyvät usein allergioihin:

 • mantelihappokuorinta ei sovi pähkinäallergikolle
 • maitohappokuorinta ei sovi maitoallergikolle

Muita vasta-aiheita eli kontraindikaatioita ovat seuraavat:

 • huuliherpeksen aktiivinen vaihe
 • systeeminen aknelääkitys
 • ihosairaudet (psoriaasi, märkivä akne)
 • erittäin herkkä iho
 • haavat hoidettavalla alueella

Muita saman aihealueen palveluita

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä

Leuan rasvaimu WAL-menetelmällä (Water Assisted Liposuction eli vesisuihkurasvaimu) on tavanomaista rasvaimua hellävaraisempi vaihtoehto rasvan poistoon leuan alueelta. 

Lue lisää

Radiesse®-hoito

Radiesse®-hoito on täyteainehoito, jonka sisältämät kalsiummikropartikkelit sekä geeli kohottavat piirteitä tehokkaasti ja välittömästi.

Lue lisää

UltraLift™ 3D-HIFU — veitsetön kasvojenkohotus

UltraLift™ HIFU on markkinoiden tehokkain veitsetön kasvojenkohotus. Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

Lue lisää

Täyteainehoidot

Täyteainehoidot madaltavat ryppyjä ja täyteläistävät piirteitä. Ryppyjen poisto ja huulten täyteläistäminen tapahtuvat lisäämällä kudosten tilavuutta sekä stimuloimalla ihon omaa kollageenituotantoa. 

Lue lisää

Huulten täyttö ja muotoilu

Huulten muotoilu ja täyttö on nopea toimenpide, joka tehdään injisoimalla hyaluronihappoa huulten puna-alueelle tai huulirajaan.

Lue lisää

Kombohoito — botuliini- ja täyteainehoito

Kombohoito on yhdistelmätoimenpide, jossa käytetään täyteaineita ja botuliinia.

Lue lisää

TightSculpting poistaa rasvaa ja kiinteyttää

TightSculpting on lasertoimenpide, joka poistaa rasvaa, kiinteyttää ihoa ja vaalentaa tuntuvasti raskausarpia. Toimenpide sopii lähes mille tahansa kehonosalle, myös kasvojen ”hamsteripusseille”.

Lue lisää

CoolSculpting mullistaa rasvanpoiston

FDA-hyväksytty CoolSculpting jäädyttää rasvan pois. Yli 5 miljoonaa onnistunutta CoolSculpting-käsittelyä — pysyvät tulokset ilman kirurgiaa.

Lue lisää

Body-Jet WAL — vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. Perinteisiin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Myös toipuminen on nopeaa.

Lue lisää

Miesten ihonhoitotuotteet

Miehen iho on keskimäärin paksumpi ja öljypitoisempi kuin naisen. Cityklinikalta löytyvät täsmätuotteet myös miehen ihonhoitoon.

Lue lisää

Botuliinihoito

Botuliinihoito on tehokas ja turvallinen tapa korjata ihon ryppyjä ja juonteita. Botuliinihoito sopii myös ihon tasoittamiseen ja maltilliseen kohottamiseen.

Lue lisää

Hiustenlähtö kuriin PRP-hoidolla

PRP-plasmahoito tehoaa hiustenlähtöön. Hoidossa hiuspohjan iholle injisoidaan verihiutalekylläistä plasmaa. Lisätehoa saadaan rikastamalla plasma hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRP-hoito kasvoille

PRP-hoito (vampyyrihoito) hidastaa ikääntymismuutosten syntymistä sekä poistaa ikääntymisen merkkejä. Lisää tehoa PRP-hoitoon saadaan, kun plasma rikastetaan hyaluronihappogeelillä.

Lue lisää

PRF – verihiutalefibriinihoito

PRF-hoidolla voidaan vaalentaa arpia, täyteläistää silmänympärysihoa ja häivyttää tummia silmänalusia. Hoito heleyttää ja parantaa ihoa sekä sen tekstuuria kokonaisvaltaisesti. Se toimii myös täysin luonnonmukaisena, kehon itsensä valmistamana vaihtoehtona tavallisille täyteaineille.

Lue lisää

Hikoilu kuriin - botuliini ja miraDry

Liikahikoilu on hoidettavissa. MiraDry-hoito poistaa kainaloiden hikoilun pysyvästi. Muiden kuin kainaloiden liikahikoiluun ratkaisun tarjoaa botox.

Lue lisää

Skinbooster // biorevitalisaatio

Skinbooster-hoito syväkosteuttaa ihon. Sarjahoidon tuloksena ihon pinta tasoittuu ja kirkastuu. Iho muuttuu aiempaa kiinteämmäksi ja tasaisemman väriseksi.

Lue lisää

Mesolangat

Mesolankahoidot sopivat kasvojen ihon kiinteyttämiseen. Nk. erikoislangoilla voidaan kohottaa kasvonpiirteitä.

Lue lisää

Abdominoplastia - vatsan kiristysleikkaus

Abdominoplastia on vatsan kiristysleikkaus. Leikkauksessa kiristetään veltostunutta ihoa ja vatsanalueen lihaksia sekä imetään pois ylimääräistä rasvaa.

Lue lisää

BodyTite-rasvaimu

BodyTite on veitsetön, radiotaajuusavusteinen rasvaimu, joka poistaa rasvaa ja kiinteyttää ihoa. Toimenpiteitä tehdään Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Mesoterapia

Mesoterapian avulla voidaan korjata erityyppisiä iho-ongelmia: ikääntymismuutoksia, ei-tulehduksellista aknea, pigmenttimuutoksia ja jopa hiustenlähtöä.

Lue lisää

Nauhakohotus ja kartiolankakohotus – Ribbon lift, Silhouette Lift, Silhouette Soft®

Kasvojen kohotus voidaan tehdä pienkirurgisesti tai kokonaan ilman kirurgiaa. Silhouette Soft on sulava kartiolanka, joka viedään ihoon neulalla. Sulava Ribbon-nauha tai sulamaton Silhouette Lift -lanka viedään kudoksiin pienen avauksen kautta.

Lue lisää

Käsivarsiplastia - käsivarsien kiinteytys leikkauksen avulla

Käsivarsien yläosa voidaan korjata leikkauksella, jossa poistetaan ylimääräistä, roikkuvaa ihoa.

Lue lisää

FaceTite kiinteyttää kasvot

FaceTite on radiotaajuusavusteinen kasvojenkohotus, joka voidaan tehdä paikallispuudutuksessa. Tuloksena aiempaa kiinteämpi iho ja maltillisesti kohonneet piirteet.

Lue lisää

NeckTite-kaulankohotus

NeckTite on pienkirurginen kaulankohotus, joka tehdään paikallispuudutuksessa. Se sopii potilaille, joiden leuan ja kaulan alueella on liikaa rasvaa.

Lue lisää

Poskirasvan poisto suun sisäpuolelta

Buccal fat pad removal -toimenpiteessä poskien rasvakertymiä poistetaan suun sisäkautta. Toimenpiteen tekee Riikka Veltheim.

Lue lisää

Kemiallinen kuorinta

Cityklinikan pinnalliset ja keskisyvät kuorinnat ratkaisevat monenlaisia iho-ongelmia. Parhaat tulokset saadaan sarjahoidolla.

Lue lisää

Fractora kiinteyttää ja tasoittaa ihon

Fractora kiinteyttää ihoa sekä tasoittaa ihon pinnan epätasaisuuksia ja värieroja. Toimenpiteen teho perustuu neulauksen ja radiotaajuusenergian synergiaan.

Lue lisää

TCA-kuorinta

TCA-kuorinnalla hoidetaan aknea ja rasvaista ihoa. Toimenpide sopii myös ikääntymismuutosten häivyttämiseen sekä aknearpien ja pigmenttimuutosten korjaamiseen.

Lue lisää

Laserhoito kasvoille

Cityklinikan laserhoidot sopivat ihon tasoittamiseen sekä erilaisten iho-ongelmien täsmähoitoon. Käytössämme ovat tehokkaat Fotona-laserlaitteet, joiden ansiosta laserhoitoja voidaan räätälöidä lähes rajattomasti.

Lue lisää

Pysyvä karvanpoisto laserilla

Pysyvä karvanpoisto tehdään laserilla. Karvojen pysyvä poisto vaatii keskimäärin 5-10 hoitokertaa, jotka tehdään 6–8 viikon välein.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Pigmenttiläiskä pois laserilla tai happokuorinnalla

Ihon pigmenttimuutoksia voidaan hoitaa laserilla ja keskisyvillä kemiallisilla kuorinnoilla. Usein yhdistelmähoito tehoaa pigmenttiläiskiin parhaiten.

Lue lisää

Aknen ja aknearpien hoito

Akne on yleinen iho-ongelma, jonka taltuttamiseen tarvitaan usein lääketieteellistä apua. Cityklinikalla aknea hoidetaan laserilla ja kemiallisilla kuorinnoilla.

Lue lisää

Kädet — käsien nuorennushoidot

Kämmenselän rypyt, ulkonevat verisuonet ja ikääntymisläiskät voidaan hoitaa räätälöidyillä toimenpidekokonaisuuksilla.

Lue lisää

Modifioitu TCA-käsittely

Modifioitu TCA sopii erinomaisesti aknen hoitoon, arpien tasoittamiseen, pigmenttimuutosten vaalentamiseen sekä ikääntyneen ihon uudistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Lue lisää

Ihon kiinteytys

Ihoa voidaan kiinteyttää tehokkailla laitehoidoilla. Jos ihoylimäärä on suuri, kyseeseen voi tulla myös plastiikkakirurgia.

Lue lisää

Smile Eye Lift (Smooth Eye)

Smile Eye Lift™ (SEL) on alaluomien veitsetön kiinteytyshoito, joka tehdään laserilla.

Lue lisää

Rasvaimu

Rasvaimussa poistetaan rasvasoluja eikä toimenpiteen jälkeen tapahtuva lihominen aiheuta hoidetuille alueille enää ylimääräisiä rasvakertymiä

Lue lisää

Tatuoinnin poisto laserilla

Tatuoinnin poisto on laserilla tehtävä sarjahoito. Uusi, tehokkaampi FracTat™-toimenpide mahdollistaa entistä tehokkaammat tatuoinnin poistot.

Lue lisää

Rasvansiirto

Rasvansiirto voidaan tehdä lähes mihin kehonosaan tahansa. Toimenpide on nopea, ja suuntaa-antavat tulokset näkee heti toimenpiteen jälkeen.

Lue lisää

Kaulan kohotus

Kaulan kohotusleikkaus korjaa kaulan ja leukalinjan ikääntymismuutoksia. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim tekee kaulan kohotusleikkauksia Helsingin Cityklinikalla.

Lue lisää

Painonpudotuksen jälkeen

Painonpudotuksen jälkeen ihoa voi olla liikaa. Postbariatrinen kirurgia korjaa laihdutuksen myötä syntyneitä ihopoimuja.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää

Ammattilaisille

Nordic Skin -verkkokauppa

Nordic Skin -verkkokaupassa myydään laadukkaita tuotteita terveydenhuollon ammattilaisille. Verkkokaupasta löytyvät mm. hyaluronihappopohjaiset ja kalsiumpartikkeleita sisältävät täyteaineet, B-Lite-implantit sekä tuotteet skinbooster-, PRP- ja mesoterapiahoitoihin.

Kysy lisää Nordic Skin -tuotteista ja -palveluista: p. 0201 777 260.

 

Kuorintatuotteet täältä.

CCAAM - Esteettisen lääketieteen koulutuskeskus

CCAAM on johtava esteettisen lääketieteen kouluttaja Suomessa. Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat botox-, täyteaine- ja skinbooster-koulutukset, Laser & Health Academy® -opintokokonaisuudet sekä mesolanka-, mesoterapia- ja happokuorintakoulutukset.

Lisätiedot:

Katso kuorintakoulutukset täältä.