Motiva-implantit

Cityklinikan implanttipäivät – katso kampanjahinnat!

Motiva-implanttien suosio on noussut. Implantin nanopinta, sähköinen sarjanumero ja silikonigeelin uudenlainen vahvuus ovat vakuuttaneet rintaleikkauspotilaat niin Suomessa kuin maailmallakin.

Motiva-rintaimplantit ovat vahvat mutta joustavat ja pehmeät. Etuna on myös implanttien uudenlainen muoto.

Asiakaskokemuksia

Kävin 28.4 rintojensuurennusleikkauksessa Cityklinikalla ja olen tosi tyytyväinen lopputulokseen! Kaikki meni niin hienosti ja toipuminenkin on ollut nopeaa tähän asti. Teitte tosi hyvää työtä!
Nyt on kulunut neljä viikkoa leikkauksesta. Kuntosalilla treenailen jo jalkoja ja muutaman viikon päästä jo yläkroppaakin. Olen niin tyytyväinen rintojen ulkonäköön ja keveyteen. Kiitos.
Minulle tehtiin leikkaus Cityklinikalla. Kaikki meni hyvin ja olen turvallisella mielellä. Tiedän miten hoidan itseäni toipumisaikana.
Kaikki näyttää aivan mielettömän hyvältä ja toipuminen on menny todella hyvin.
Olen nyt punninnut ja vertaillut eri kirurgeja ja lueskellut kokemuksia, ja Riikka ja tämä toinen vaikuttavat parhaimmilta. Olen nähnyt ainakin täällä yhdet Riikan tekemät rinnat, ja lopputulos oli luonnollinen ja kaunis, vaikka lähtökohtana oli pienet rinnat. Luonnollisuus on minulle tosi tärkeää, ja siksi päädyin Riikka Veltheimiin ja tähän toiseen.
Haluan kiittää teidän koko upeaa tiimiä!! Olin toukokuussa teillä rintojen suurennusleikkauksessa. Kaikki on sujunut niin hienosti, etten voi kuin olla super iloinen. Itsevarmuuteni on taas ennallaan ja heinäkuussa häät olivat ihanat, nyt olemme onnellinen perhe. Toivotan iloista syksyä!! Teitte minuun vaikutuksen, miten pitää kuunnella itseään ja toteuttaa unelmiaan, kiitos tuesta ja avusta!!
Kiitos upeista rinnoista! Oon saanut niin paljon kehuja vuosien varrella!!
Hei Riikka, haluaisin kiittää sinua ja tiimiäsi. Olen ollut tähän asti todella tyytyväinen ja iloinen leikkauksesta ja implanttien koon valinnasta. Leikkauspäivänä oli mukava henkilökunta ja oloni oli kokoajan turvallinen. Jäi oikein hyvä fiilis toimenpiteestä.
Olen jo hyvin päässyt arkeen kiinni, pikku hiljaa kevyttä urheilua lisäämällä. Olo on ollut erinomainen, ei kipuja ja yksi pieni mustelma. Haavat myös parantuneet mielestäni hyvin.

Ota yhteyttä

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Konsultaatiot eivät sido sinua vielä mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse.
 • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Rasvansiirto rintoihin implantoinnin yhteydessä
3600 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

pyöreillä Motiva® Round -implanteilla
alkaen 4990 €
anatomisilla Motiva Ergonomix® -implanteilla
+650 €
Täysanatomisilla Polytech MESMO®sensitive -implanteilla
+650 €
Ultrakevyillä B-Lite -implanteilla
+1800 €
Rintaleikkaus nukutuksessa
+850 €
Suuret rintaimplantit yli 600 cc
+1000 €

Palvelun saatavuus: Helsinki

Toimenpide nukutuksessa
Implanttileikkauksen hinta + 1000 €
Lue lisää
 • Hinta sisältää arvonlisäveron (alv 24 %).

Palvelun saatavuus: Helsinki

Kapselitakuu
620 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Usein kysyttyä

Millainen Motivan pinta on?

Perinteisesti rintaimplantin pinta on ollut sileä tai karhea. Etenkin anatomisia implantteja käytettäessä on tärkeää, ettei implantti pääse pyörähtämään rinnan sisällä. Pinnan karhentamisella on edistetty implantin asettumista tukevasti kudokseen. Puhutaan teksturoidusta tai karheapintaisesta implantista.

Aikaisemmin implantin karhea pinta luotu sokerin, suolan tai muiden osasien avulla. Viimeaikaiset tutkimukset ovat kuitenkin osoittaneet, että näiden vierasmateriaalien avulla synnytetyt karheat pinnat saattavat aiheuttaa sivuvaikutuksia.

Motiva-implantin pinta on karhea – ei kuitenkaan vierasmateriaaleja

Motiva-implanttien pinnan teksturoinnissa ei ole käytetty lainkaan vierasmateriaaleja, esim. sokeria tai suolaa. Näin implanteista on saatu entistäkin turvallisempia. Motivan SilkSurface® ja VelvetSurface® -implantit eivät aiheuta ympäröivissä kudoksissa herkistymistä niin paljon kuin perinteisillä tavoilla karhennetut implantit. Uudenlaisten nanopintojen ansiosta Motiva-rintaimplantit myös mukautuvat entistä paremmin kehon luonnollisiin liikkeisiin.

Motiva-implantit on luotu vähentämään riskejä.

Mikä on seurantaohjelma?

Motiva tarjoaa implanttipotilaille uudenlaista turvaa. Implantoinnin jälkeen potilas saa seurantatarran, jonka tiedot yhdistetään Motiva ID-korttiin ja potilaskorttiin. Tämän lisäksi jokainen Motiva-implantti sisältää yksilöllisen mikrosirun. Sirun avulla lääkärit voivat tarvittaessa selvittää valmnstajan nimen, rintaimplantin sarjanumeron, eränumeron ja muut tarkat tiedot.

Mikä implantit rekisteröidään?

Motivan ID-kortilla potilas voi rekisteröidä omat implanttinsa. Rekisteröitymisen jälkeen järjestelmä antaa potilaalle virallisen takuuvahvistuksen. Implantit voidaan tämän jälkeen lisätä Motivan seurantaohjelmaan.

Rekisteröinti on varsin yksinkertaista:

 1. Motiva-implanttisivustolle potilas syöttää omat yhteys- ja leikkaustietonsa.
 2. Tämän jälkeen potilas klikkaa ”Rekisteröi implantit” -painiketta.
 3. Motiva lähettää sähköpostitse vahvistuksen onnistuneesta rekisteröimisestä.

Mitä sanat tarkoittavat?

Rintojen suurentaminen:

Kirurginen toimenpide rintojen suurentamiseksi. Ensimmäistä implantointia kutsutaan primaariksi suurentamiseksi. Seuraavia implantointeja kutsutaan toistuviksi suurentamisiksi.

Rintojen muokkaus:

Rintojen ulkonäön parantaminen leikkausten avulla. Rintoja voidaan muokata implanttileikkauksen lisäksi myös rintojen kohotusleikkauksella, rintojen pienennysleikkauksella tai rasvansiirrolla.

Rintaimplantti:

Rintaimplantti on proteesi, jonka avulla rinnan kokoa ja muotoa muutetaan.

Rinnan rekonstruktio:

Rintaleikkaus, jossa korvataan syövän, trauman tai muun poikkeaman takia poistettu rintakudos.

Kapseloituminen:

Implanttia ympäröivät arpikudoksen supistuminen. Joskus kapseloitumista voidaan joutua korjaamaan kirurgisesti.

Kapseli:

Implantin ympärille muodostuva arpikudos.

Rikkoutuminen:

Implantin kuoreen syntyy repeämä tai reikä. Rikkoutuminen voi aiheuttaa oireita. Joskus rikkoutuminen on oireeton.

Mikä on no-touch-tekniikka?

Leikkauksen onnistumisessa on äärimmäisellä steriiliydellä tärkeä rooli. Motiva-leikkauksissa käytetään Motiva Sleeve -välinettä. Välineen avulla implantti voidaan viedä potilaan kehoon ilman, että implantti joutuu kosketuksiin kirurgin käsineiden tai potilaan ihon kanssa. Infektioriskit ja kapseloituminen saattavat vähentyä, kun implanttiin ei kosketa.

No-touch-tekniikka toimii hyvin samalla tavalla kuin Keller Funnel.

Motiva Sleeven edut potilaan kannalta:

 • Aiempaa nopeampi parantuminen
 • Lyhyet viillot ja arvet — short scar -tekniikka
 • Äärimmäinen steriiliys ja turvallisuus

Motiva-wiki

PERUSTIETOA

Rintaimplantit tuovat muotoa ja täyteläisyyttä rintoihin.

 • Rintojen suurennusleikkaus kestää yhdestä kahteen tuntiin.
 • Leikkauksen kesto riippuu leikkaustekniikasta.
 • Yleensä rintojen suurennusleikkaus tehdään nukutuksessa eli yleisanestesiassa.
 • Pienehköt, pyöreät rintaimplantit voidaan kuitenkin asettaa paikoilleen myös paikallispuudutuksessa, jos ne laitetaan lihaksen päälle.
 • Toipuminen on aina yksilöllistä.
 • Kahden ensimmäisen vuorokauden aikana lievä lämpöily on tavanomaista.
 • Rintojen turvotus, pinkeys ja jopa kiiltävyys on ensimmäisten vuorokausien aikana tyypillistä.
 • Rintojen suurennusleikkaus on suosittu ja erittäin yleinen toimenpide. Jokaisen leikkausta suunnittelevan on kuitenkin tiedostettava se tosiasia, että myös tähän leikkaukseen sisältyy riskejä.
 • Modernit leikkaus- ja anestesiamenetelmät Suomessa ovat turvallisia. Yleensä toimenpiteeseen liittyvät riskit johtuvat potilaan muista sairauksista.
 • Leikkaukseen liittyviä riskejä käsitellään yhdessä plastiikkakirurgin kanssa. Loppujen lopuksi kuitenkin asiakas itse tekee lopullisen päätöksen leikkaukseen menosta.

Lue lisää.


MIKSI KANNATTAA VALITA MOTIVA?

 • Motiva-implantin kuoren uudenlainen muotoilu varmistaa implantin keston.
 • Implantti on erittäin joustava, joten se voidaan viedä paikalleen hyvin pienestä avauksesta. Leikkausarvista tulee lyhyet.
 • Erittäin monipuolinen implanttiprofiilien valikoima
 • Pintatekstuureiden luomisessa ei ole käytetty vierasmateriaaleja.
 • Mikrosiru mahdollistaa implantin tunnistuksen lähietäisyydeltä.
 • Potilastuki on huomattavasti vahvempi kuin muita implanttimerkkejä käytettäessä.

Motiva-implantit


MUISTA

 • Rintaimplantit eivät estä rintojen veltostumista.
 • Mikään rintaimplanttivalmistaja ei voi taata sitä, että implantti olisi elinikäinen. Joskus leikkaus joudutaan uusimaan.
 • Rintaimplantit saattavat joskus haitata imetystä.

Motiva-implantit