SHORT SCAR — LYHYT LEIKKAUSAVAUS, LYHYT ARPI

Short scar -tekniikka on rantautunut Suomeen plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin mukana. Tekniikan avulla rintaimplantit voidaan asettaa paikalleen hyvin pienen avauksen kautta. Kun leikkausavaus on pieni, myös rintapoimuun jäävät arvet ovat lyhyet ja pienet.

Maailmalla lyhyen arven tekniikka on nousussa. Uudella tekniikalla tehty rintaleikkaus on saanut kuvaavan lempinimen, the secret boob job. Pienet arvet parantuvat ja vaalenevat nopeasti rinnanaluspoimussa, joten rintojen suurennuksesta ei jää enää lainkaan ”todistusaineistoa”.

mommy makeover rinnat

Käytän leikkauksessa Keller Funnelia, ja tämän välineen ansiosta voin viedä implantin paikoilleen hyvinkin pienestä avauksesta. Yhdessä Keller Funnel ja tämä uusi tekniikka mahdollistavat sen, että voin sujauttaa implantin oikealle paikalle 2–3 sentin pituisesta leikkausviillosta. Tämä on minustakin uskomatonta,

toteaa Cityklinikan plastiikkakirurgi Riikka Veltheim.

Motiva rintaimplantit short scar

PROSESSIN KULKU

  1. Ennen leikkausta valitaan sopivankokoinen ja -muotoinen rintaimplantti. Jos potilas tahtoo lyhyen ja näkymättömän arven, implantilta vaaditaan pehmeyttä. Short scar -tekniikkaa käytettäessä implanttivaihtoehtoja on kaksi: Motiva tai Sebbin.
  2. Sitten on anestesian vuoro: leikkaus tehdään yleensä nukutuksessa, mutta joissakin tapauksissa (pieni implantti lihaksen päällä) myös paikallispuudutus ja suonensisäinen sedaatio ovat hyvä vaihtoehto.
  3. Kirurgi tekee rinnanaluspoimuun noin kolmen senttimetrin pituisen leikkausavauksen.
  4. Implantti viedään paikoilleen Keller Funnelin avulla.
  5. Kun silikoni-implantti on oikealla paikallaan, leikkausaukko ommellaan kiinni.
  6. Tämän jälkeen alkaa toipilasaika.
Keller Funnel
Ennen ja jälkeen — pyöreät Sebbinit 330cc; short scar -tekniikka

MITÄ HYÖTYÄ UUDESTA TEKNIIKASTA ON?

Short scar -tekniikan (lyhytarpitekniikka) avulla leikkausarpia on saatu pienennetyksi huomattavasti. Olen huomannut, että nämä arvet vaalenevat ja häviävät jo muutamassa kuukaudessa.

kertoo plastiikkakirurgi Veltheim ja jatkaa:

Suosin tekniikkaa myös potilasturvallisuuden vuoksi. Pieni avaus — entistä pienempi infektoitumisriski. Olen aika vakuuttunut myös siitä, että Keller Funnel ja short scar -tekniikka yhdessä pienentävät kapseloitumisen riskiä.

PLASTIIKKAKIRURGI RIIKKA VELTHEIM

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheim on kokenut ja pidetty ammattilainen sekä Suomessa että Ruotsissa. Veltheim tekee vuosittain satoja plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Lue lisää.

plastiikkakirurgi Riikka Veltheim kokemuksia 3

NÄIN ALKUUN

KONSULTAATIO

Jos rintaleikkaus tai jokin muu plastiikkakirurginen toimenpide kiinnostaa, voit varata ajan konsultaatioon. Konsultaatiot eivät sido sinua mihinkään.

Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on maksuton.

Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €.

Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse:

  • 0201 777 288 (Helsinki, Turku)

KYSY PLASTIIKKAKIRURGILTAMME

Plastiikkakirurgiaan liittyvistä asioista voit kysyä myös suoraan plastiikkakirurgi Riikka Veltheimilta. Lähetä sähköpostia Riikalle osoitteeseen riikka.veltheim@cityklinikka.fi.

HINNAT HELSINGISSÄ

  • Rintaimplantit maksavat Cityklinikalla 3990–6440 €.
  • Kaikki hintatietomme löytyvät täältä.
  • Huom! Implanttipäivien (16.7.–20.7.2018) aikana hinnat ovat normaalia matalammat.