Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla. Rasvansiirron avulla peniksen ympärysmittaa voidaan kasvattaa jopa 50 prosentilla. Paksunnoksen ansiosta penis näyttää myös hieman aiempaa pidemmältä.

Rasvansiirto on toimenpiteenä lähes riskitön. Ainoa ongelma on se, että joskus siirretty rasva saattaa ajan myötä hävitä peniksen alueelta. Tällöin toimenpide voidaan uusia.

Ennen toimenpidettä on hyvä keskustella toimenpiteen kulusta ja lopputuloksista lääkärin kanssa.  Usein intiimitoimenpiteiden suunnittelu aloitetaan sähköpostitse, varsinkin jos klinikalle tuleminen tuntuu aluksi hankalalta tai kiusalliselta.

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Yksi täyteaineruiske
500 €
Lue lisää
  • Sisältää 10 ml täyteainetta.
  • Yleensä vaatii 2-4 ruisketta per toimenpide.

Palvelun saatavuus: Helsinki

Toimenpide lääkärin tekemänä
2990 €
Lue lisää
  • Mikäli omaa rasvaa ei ole riittävästi, suosittelemme paksunnoksen tekemistä täyteaineella.
Hoidon uusinta
1990 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Peniksen paksunnos -wiki

Perustietoa

Joskus intiimialueen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää. On myös tilanteita, jolloin seksuaalielämä häiriintyy intiimialueen vaivojen tai puutteiden vuoksi. Tällöin voidaan etsiä apua lääketieteestä.

Cityklinikan peniksen paksunnokset tehdään potilaan omalla rasvalla. Rasvansiirto on turvallinen ja paljon käytetty tapa kasvattaa peniksen ympärysmittaa. Komplikaatiot ovat erittäin harvinaisia.

Ympärysmitan kasvattaminen vaikuttaa peniksen ulkonäköön monella tapaa. Paksunnoksen ansiosta penis näyttää myös hieman aiempaa pidemmältä. Rasvansiirron avulla penistä voidaan paksuntaa jopa 50 prosenttia. Ympärysmitan kasvattaminen vaikuttaa sekä seksielämään että peniksen ulkonäköön monella tapaa.


Toimenpide

Toimenpide etenee, kuten mikä tahansa muukin rasvansiirto:

  1. rasvaa imetään
  2. rasva puhdistetaan ja käsitellään
  3. rasva siirretään halutulle alueelle

Tavallisimmin siirrettävä rasva imetään vatsan alueelta. Imemisen jälkeen rasva injisoidaan peniksen varteen, tavallisimmin esinahan alle. Toimenpiteestä toipuminen on hyvin nopeaa ja arven muodostuminen harvinaista.


Tulokset

Peniksen paksunnoksen lopputulosta ei voida täsmällisesti ennustaa, koska osa siirretystä rasvasta katoaa hoitoalueelta. Usein siirtoalue ylitäytetään hieman, jotta rasvan osittainen hajoaminen ei huononna lopputuloksia.

Toipumisen aikana peniksen ympärillä pidetään pehmeää, varsin tukevaa sidosta, jotta siirretty rasva ei liiku vaan ankkuroituu haluttuun paikkaan. Toimenpidettä seuraavina päivinä mahdollisia epätasaisuuksia voidaan korjata siirtämällä injisoitua rasvaa haluttuihin kohtiin. Joissakin tapauksissa lopputulos on hieman epäsymmetrinen, jos joistain kohdista rasvaa katoaa enemmän kuin toisista. Tällöin toimenpide voidaan uusia ja rasvaa siirtää lisää niille alueille, joista sitä on hajonnut liikaa.

Ennen toimenpidettä on hyvä keskustella toimenpiteen kulusta ja lopputuloksista lääkärin kanssa.  Usein intiimitoimenpiteiden suunnittelu aloitetaan sähköpostitse, varsinkin jos klinikalle tuleminen tuntuu aluksi hankalalta tai kiusalliselta. Sähköpostia voi lähettää osoitteeseen contact@cityklinikka.fi.


Muita saman aihealueen palveluita

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä Cityklinikalla tekevät plastiikkakirurgi ja lääkäri.

Lue lisää

Ympärileikkaus

Ympärileikkaus on toimenpide, jossa siittimen ympäriltä poistetaan esinahkaa. Suomessa tämä toimenpide tehdään lähes aina lääketieteellisistä syistä, esimerkiksi esinahan tiukkuuden takia.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää