Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää. Ylimääräisen rasvan poistaminen poistaakin usein huolet, jotka liittyvät peniksen pituuteen. Toimepide voi korvata jopa peniksen pidennysleikkauksen.

Cityklinikan maksuttomassa konsultaatiossa mies voi keskustella lääkärin kanssa häntä vaivaavista asioista luottamuksellisesti. Moni mies aloittaa keskustelun sähköpostitse (info@cityklinikka.fi).

Häpyalueen rasvaimu voidaan tehdä Helsingissä tai Turussa.

 

Tämä palvelu on ostettavissa osamaksulla.

Lue lisää

Asiakaskokemuksia

Asiakaspalvelu on loistavaa, hoidot täydellisiä, hinta kohdillaan. Kiitos Cityklinikka!
Very good customer service.
Huippu hyvä Sikorski. Vastaanoton henk.kunta mukavia joten onhan se tultava uudestaan.

Ota yhteyttä

Me tahdomme antaa aikaamme sinulle. Konsultaatiokäynnillä voit keskustella esteettisen lääketieteen ammattilaisen kanssa luottamuksellisesti juuri niistä asioista asioista, joihin etsit ratkaisua. Sairaanhoitajan tai esteettisen lääkärin konsultaatio Cityklinikalla on aina maksuton, eikä se sido sinua mihinkään. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.
  • 0201 777 288 (Helsinki)

Varaa aika netissä.

Joitakin aikoja Helsinkiin tai Lahteen voit varata verkkoajanvarausjärjestelmässämme.

Varaa aika

Hinnasto

Palvelun saatavuus: Helsinki

Toimenpide lääkärin tekemänä
890 €

Cityklinikan Terveystili – entistä joustavammat maksumahdollisuudet

Haluatko maksaa laskulla tai Sinulle sopivissa erissä?

Rahoituksen hakeminen on helppoa ja nopeaa. Kun tiedät toivomasi rahoitusmäärän, voit tehdä hakemuksen sähköisesti tai paikan päällä asiantuntevan henkilökuntamme avustuksella. Myös olemassa olevan luoton korotus onnistuu alla olevan hakemuksen kautta. Luotonantaja on Resurs Bank AB Suomen sivuliike.

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu -wiki

Perustietoa rasvaimusta

Ensimmäinen rasvaimu tehtiin Euroopassa 1970-luvun lopulla. Siitä on tullut yksi tavallisimmista toimenpiteistä sekä Suomessa että maailmanlaajuisesti. Rasvaimu on edelleen varmin menetelmä ei-toivottujen rasvakertymien poistamisessa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi miehen häpyalueen muotoiluun.

Rasvaimun tekniikat ovat viime vuosina kehittyneet merkittävästi. Entistä kapeammat instrumentit, energia-avusteiset toimenpiteet sekä rasvakudoksen laajentaminen liuoksella (tumescent-tekniikka) ovat parantaneet tuloksia paljon. Uudet tekniikat ovat myös vähentäneet toimenpiteen aikana koettua kipua, helpottaneet toimenpiteen suorittamista ja nopeuttaneet toipumisprosessia.


Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkoinen olemus ei miellytä omaa tai kumppanin silmää. Paksu rasvakudos voi peittää myös osan peniksestä, jolloin penis näyttää lyhyemmältä kuin se onkaan. Ylimääräisen rasvan poistaminen poistaa usein huolet, jotka liittyvät peniksen pituuteen. Toimepide voi korvata jopa peniksen pidennysleikkauksen.

Cityklinikan ilmaisessa konsultaatiossa voi keskustella lääkärin kanssa intiimiasioista luottamuksellisesti. Joskus paikan päälle tuleminen tuntuu alkuun vaikealta. Siksi keskustelun voi käynnistää myös sähköpostitse (info@cityklinikka.fi).

Toimenpiteen kulku

Häpyalueen rasvaimu tehdään paikallispuudutuksessa. Toimenpide on päiväkirurginen ja se kestää vain kahdesta kolmeen tuntia. Häpyalueen rasvaimu on yksinkertainen ja nopea toimenpide, kun sen tekee esteettisen lääketieteen ammattilainen. Myös toipuminen on nopeaa.

Toimenpide tehdään yleensä vesi- tai radiotaajuusavusteisella rasvaimutekniikalla. BodyTite- ja Body-Jet-tekniikoissa käytetään edistyksellistä teknologiaa. Siksi rasvaimu on turvallinen ja hellävarainen mutta myös tehokas. Tuloksia saadaan nopeasti, ja toipumisaika on perinteiseen rasvaimuun verrattuna lyhyt.

Toimenpiteessä häpyalueelta poistetaan ylimääräistä rasvaa. Samaan aikaan alueen ihoa kiinteytetään niin, ettei se jää pussittamaan. Lue lisää.


Uudet rasvaimutekniikat

Vesisuihkurasvaimu

Body-Jet on vesisuihkurasvaimu. (WAL: water-assisted liposuction.) Vanhoihin rasvaimuleikkauksiin verrattuna se on hellävaraisempi. Toimenpiteen aikana kivut ovat vähäiset. Myös toipuminen on entistä nopeampaa ja oireettomampaa. Noin 90 prosenttia Body-Jet-asiakkaista on kokenut kipujen poistuneen jo neljän vuorokauden päästä toimenpiteestä. Sairausloman tarve on tähän saakka ollut keskimäärin 2–7 päivää.

Rasvaimu radiofrekvenssienergian avulla

BodyTite-rasvaimu sopii alueille, joilla ei-toivottua rasvaa on maltillinen määrä. Radiofrekvenssienergian ansiosta vältetään rasvaimun jälkeinen kudoslöysyys ja ihon poimuttuminen. Koska rasvasolut sulatetaan ennen imemistä, kudoksiin tulee hyvin vähän vaurioita. Tämän vuoksi myös toipuminen on nopeaa.


Muita saman aihealueen palveluita

Ennenaikainen siemensyöksy - botuliinihoito

Ennenaikainen siemensyöksy on tavallinen ongelma, jota voidaan hoitaa tehokkaasti ja turvallisesti botuliinilla.

Lue lisää

IPL-KARVANPOISTO

IPL-hoidossa käytetään laitetta, joka perustuu valoimpulsseihin, IPL = Intensed Pulse Light. Laitteella voidaan poistaa karvat kivuttomasti ja tehokkaasti.

Lue lisää

Gynekomastia – man boobs – on hoidettavissa

Hormoneista johtuva rintojen liikakasvu hoidetaan kirurgisesti. Rintakehän paikalliset rasvakertymät voidaan hoitaa rasvaimun avulla.

Lue lisää

Virtsankarkailu kuriin IncontiLase™-hoidolla

Virtsankarkailu voidaan saada kuriin lantiopohjaharjoitteilla, jos kyse on lievästä oireilusta. Jos lievä tai keskivaikea virtsankarkailu ei helpotu harjoitteiden avulla, voidaan harkita laserhoitoa tai nauhaleikkausta.

Lue lisää

Emättimen kiristys laserilla

Jos emättimen löysyys ei johdu laskeumasta, apu voi löytyä IntimLase™-laserhoidosta. Emättimen laserkiristys on nopea toimenpide.

Lue lisää

Emättimen kuivuus pois laserilla

Emättimen kuivuutta voidaan hoitaa ilman hormoneja. Tutkimusten mukaan laserhoidolla saavutetaan yhtä hyvä tulos kuin emättimeen käytetyillä paikallisvalmisteilla.

Lue lisää

Peniksen paksunnos

Peniksen paksunnos tehdään lähes aina potilaan omalla rasvalla.

Lue lisää

Miesten intiimitoimenpiteet

Kivespussin kohotusleikkauksia sekä miesten ympärileikkauksia tekee Helsingissä plastiikkakirurgian erikoislääkäri, tohtori Riikka Veltheim. 

Lue lisää

Häpyalueen rasvaimu

Häpyalueen rasvaimu voi tulla kyseeseen, jos peniksen ulkonäkö ei miellytä omaa tai kumppanin silmää.

Lue lisää

Intiimikirurgia ja intiimitoimenpiteet

Intiimialueen ulkonäköä ja toimintaa voidaan korjata pientoimenpiteillä ja leikkaushoidoilla. Intiimikirurgisia toimenpiteitä tekee plastiikkakirurgi Veltheimin lisäksi naistentautien erikoislääkäri Mitrofanoff.

Lue lisää

Ympärileikkaus

Ympärileikkaus on toimenpide, jossa siittimen ympäriltä poistetaan esinahkaa. Suomessa tämä toimenpide tehdään lähes aina lääketieteellisistä syistä, esimerkiksi esinahan tiukkuuden takia.

Lue lisää

Plastiikkakirurgia - yleistä

Leikkausta suunnittelevan kannattaa etsiä mahdollisimman laajalti tietoa leikkauksesta, nukutuksesta ja toipumisajasta. Olet tervetullut Cityklinikalle!

Lue lisää