Syyskuun TOP3 toimenpiteet

Kokoamme aina joka kuukauden top 3 toimenpiteet kätevästi yhteen tiedotteeseen. Saat hyödyllistä tietoa toimenpiteistä, jotka voivat parhaimmillaan parantaa elämänlaatuasi huomattavasti.

1. Mesoterapia

Syksy tuo tullessaan kylmät ilmat, jotka saavat ihon kuivumaan. Iho saattaa tuntua pintakuivalta tai näyttää elottomalta.

Mesoterapian avulla hoidetaan monenlaisia iho-ongelmia. Hoito sopii kaiken ikäisille ihmisille ja jokaiselle ihotyypille. Toimenpide sopii niin kasvojen kuin vartalonkin kaunistamiseen.

Mesoterapia toimii parhaiten sarjahoitona. Sarjahoidossa toimenpide tehdään kolme kertaa 1–3 viikon välein. Hoitotulosten ylläpitoon riittää yksi mesoterapiakäsittely aina vuodenajan vaihtuessa.

Hoidon aiheet

  • Kuiva ja/tai karhea iho
  • Auringon aiheuttamat vauriot
  • Ihon pinnan epätasaisuudet
  • Pintarypyt
  • Aknearvet

Skinbooster eli biorevitalisaatiohoito on täsmähoito ihon ominaisuuksien parantamiseen. Kun ihoon viedään kevyttä hyaluronihappoa, iho elpyy, tasoittuu ja heleytyy.

Skinbooster-hoitojen jälkeen iho hehkuu, pehmenee ja nuortuu silminnähden. Toimenpiteen jälkeen ei kuitenkaan näytä ”käsitellyltä”. Useimmat asiakkaat kokevat, että skinbooster-sarjahoito on vienyt heidän iästään noin viisi vuotta pois – luonnollisesti.

Profhilo on suureen suosioon noussut injektiohoito. Patentoitu Profhilo®-hoito on tehty parantamaan ikääntymisestä johtuvaa kasvojen ja kaulan roikkuvaa ja ryppyistä ihoa. Profhilo myös syväkosteuttaa ihoa ja stimuloi kollageenia ja elastiinia tuottavia soluja, auttaen näin kiinteyttämään ja kohottamaan ihoa.

Syksyn aikoja on saatavilla. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

2. Hikoilun hoito

Arkeen palaaminen tarkoittaa monelle ajoittain jopa stressaavaa työputkea. Runsas hikoilu häiritsee tärkeitä tapaamisia ja tilanteita, jotka muutenkin aiheuttavat jännitystä.

Hikoilu on erittäin yleinen mutta vaiettu vaiva. Arviolta 150 000 suomalaista kärsii päivittäin hikoilustaan. Hikoilun hoitoon suosittelemme botuliinihoitoa tai edistyksellistä miraDry-hoitoa.

Botuliinia on mahdollista käyttää vartalon eri alueiden hikoilun hoitoon, kuten esimerkiksi vatsan, selän, käsien tai jalkapohjien hikoiluun. miraDry puolestaan sopii ainoastaan kainaloiden alueelle.

Botuliini (”botox”) poistaa hikoiluongelman 3–12 kuukaudeksi. Botuliinihoito sopii minkä tahansa kehonosan hikoilun poistamiseen. Hoidon teho perustuu sen hikirauhasen toimintaa lamaannuttavaan vaikutukseen, jolloin hikoilu hoidetulla alueella loppuu jopa vuodeksi.

miraDry poistaa hikoilun pysyvästi. miraDry-toimenpide sopii ainoastaan kainaloiden hikoilun hoitoon. Hoidon teho perustuu kainaloiden hikirauhasten pysyvään hajottamiseen. Keho ei tuota uusia hikirauhasia, joten hoidon tulokset ovat pysyviä.

Saatavilla on maksuton miraDry-konsultaatio. Syksyn aikoja on saatavilla. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

3. Yläluomileikkaus

Talven tullessa valo vähenee, mikä tekee syksystä ja talvesta otollisen ajan yläluomileikkaukselle – näin voidaan varmistaa täysi paraneminen hyvissä ajoin ennen kevään aurinkoa.

Yläluomileikkaus (blepharoplastia) on tänä päivänä erittäin suosittu plastiikkakirurginen toimenpide. Sen avulla on mahdollista vähentää raskaiden silmäluomien aiheuttamaa ulkonäöllistä ja toiminnallista haittaa.

Yläluomileikkauksessa poistetaan roikkuvaa ihoa sekä silmäluomissa olevaa ylimääräistä rasvaa. Yläluomileikkaus voidaan tehdä paikallispuudutuksessa tai nukutuksessa.

Lue influensseri Meiju Koskelan kokemus yläluomileikkauksesta Cityklinikalla.

Varaa aika leikkauskonsultaatioon esteettiselle lääkärille tai plastiikkakirurgille (hinta 100 €). Syksyn aikoja on saatavilla. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.