Lokakuun TOP3 toimenpiteet

Kokoamme aina joka kuukauden top 3 toimenpiteet kätevästi yhteen tiedotteeseen. Saat hyödyllistä tietoa toimenpiteistä, jotka voivat parhaimmillaan parantaa elämänlaatuasi huomattavasti.

1. Rintakirurgia

Rintakirurgia pitää sisällään kaikki rintojen alueelle tehtävät plastiikkakirurgiset toimenpiteet eli rintaimplantit ja rasvansiirrot, rintojen pienennys– ja kohotusleikkaukset sekä miehen rintojen pienennysleikkaukset eli gynekomastialeikkaukset.

3D-teknologian ansiosta näet tulokset jo ennen leikkausta. Crisalix on 3D-simulaattori, jonka avulla leikkaustuloksen voi nähdä jo ennen leikkauspäivää.

Meillä Helsingin Cityklinikalla sinua palvelee plastiikkakirurgian erikoislääkäri Riikka Veltheim. Hän on suomalaiskirurgi, joka leikkaa sekä Suomessa että Ruotsissa.

Loppuvuoden aikoja on saatavilla. Plastiikkakirurgi Riikka Veltheimin konsultaatiot maksavat 100 €. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

2. CoolSculpting 

CoolSculpting-kryolipolyysitekniikka mahdollistaa ihonalaisen rasvan tarkan, tehokkaan ja hellävaraisen jäädyttämisen. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäätyvät, kuolevat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta.

CoolSculpting on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa FDA-hyväksytty rasvanpoistomenetelmä, joka perustuu rasvan jäädyttämiseen.

Loppuvuoden aikoja on saatavilla. Saatavilla on maksuton CoolSculpting-konsultaatio. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

3. Kemialliset kuorinnat

Kemiallinen kuorinta on ammattilaisen tekemänä tehokas ja turvallinen toimenpide. Mietoja happoja käyttämällä voidaan uudistaa ihon ylimmät kerrokset. Keskivahvat ja vahvat hapot kuorivat ihoa pintaa syvemmältä. Ne tasoittavat ihon pintaa mutta myös kiinteyttävät ja kohottavat kevyesti.

Cityklinikalla kemiallisia kuorintoja tehdään hedelmähapoilla, betahydroksihapoilla, alfaketohapoilla, Jessnerin liuoksella sekä erivahvuisilla TCA-liuoksilla. Happo valitaan hoidonaiheen ja hoitotavoitteiden mukaan. Sarjahoidon kuluessa voidaan käyttää monia eri happoja. Näin lopputulos on paras mahdollinen.

Loppuvuoden aikoja on saatavilla. Aikoja voit tiedustella ajanvarauksesta.

Toimenpiteet

Toimenpiteet