Häihin valmistautuminen – parhaat esteettiset hoidot

Vaikka kesä on kaunista aikaa häiden viettämiseksi, on nykyisin suosituin hääkuukausi elokuu. Häihin valmistautuminen voi olla sekä ihanaa että stressaavaa. Häähuolta helpottaaksemme halusimme luoda kätevän oppaan, josta löydät parhaat esteettiset hoidot ennen yhtä elämäsi tärkeintä päivää. 

Valitse hoidot, joissa toipumisaika on lyhyt

Häihin valmistautumiseen sopivat sellaiset esteettiset hoidot, joiden jälkeen ei tarvitse ottaa useamman päivän sairaslomaa tai viikkojen lepoa. Tänä päivänä niitä on runsaasti.

Kaikista pisimmät toipumisajat ovat kirurgisissa toimenpiteissä. Esimerkiksi rintojen suurennuksen paranemisprosessi kestää noin 3-4 viikkoa, ja kirurginen kasvojenkohotus vie aikaa kuukauden tai kaksi. Rasvaimun jälkeen tukivaatetta tulee pitää 6 viikkoa ja lopullinen tulos näkyy 1–3 kuukauden päästä.

Osalle näistä kirurgisista toimenpiteistä löytyy kuitenkin ei-kirurginen vastine. Ei-kirurgisissa toimenpiteissä toipumisaika on lyhyt tai sitä ei ole lainkaan. Seuraavaksi esittelemme veitsettömiä hoitovaihtoehtoja.

Häihin valmistautuminen

Eroon kaksoisleuasta tai vartalon rasvakertymistä

Mikäli tiedät kaksoisleuan häiritsevän hääkuvissa tai häämekon/-puvun tuntuvan turhan kiristävältä, toimii loistavana vaihtoehtona CoolSculpting-hoito. Esimerkiksi kaksoisleuan hoito maksaa 490 € (norm. 690 €). Katso kesäkampanjamme täältä!

CoolSculpting-kryolipolyysitekniikka mahdollistaa ihonalaisen rasvan tarkan, tehokkaan ja hellävaraisen jäädyttämisen. Kylmäkäsitellyt rasvasolut jäätyvät, kuolevat ja lopulta poistuvat käsittelyalueelta luonnollisten aineenvaihduntamekanismien ansiosta.

CoolSculpting on markkinoiden ensimmäinen ja ainoa FDA-hyväksytty rasvanpoistomenetelmä, joka perustuu rasvan jäädyttämiseen.

Hoidossa ei ole toipumisaikaa. Toimenpide on täysin ei-kirurginen, joten hoidon jälkeen elämä jatkuu normaalisti. Hoitoa seuraavina päivinä urheileminen voi tuntua hankalalta, varsinkin jos toimenpiteessä on käsitelty laaja alue.

Muutoksia alkaa näkyä noin kolmen viikon kuluttua toimenpiteestä.

CoolSculpting

Täydellinen tuhkimohoito kasvoille

Kukapa ei tahtoisi hääpäivänään ihon olevan napakka ja kiinteä? Täydellisen tuhkimohoidon avulla iho kiinteytyy, kasvojen ääriviivat selkeytyvät ja rypyt vähenevät. Yksi Fractora Firm eli FORMA-hoito ennen juhlaa tai tärkeää tapaamista napakoittaa kasvot 24 tunniksi.

  • Napakka, kiinteä iho
  • Kiinteät ja selkeät kasvojen ääriviivat
  • Vähemmän ryppyjä
  • Supertehokas antiage-vaikutus

Hoito sopii kaikille yli 35-vuotiaille. Tämä tuhkimohoito sopii moneen hääbudjettiin, sillä yksi hoitokerta maksaa vain 99 €.

Heleyttävät ja kaunistavat pistoshoidot

Hääpäivänään toivoo ihon olevan kauniin hehkuva. Tietenkin myös omien piirteiden korostaminen on monille tärkeä osa häihin valmistautumista. Puhumattakaan siitä, miltä väsymykset merkit, kuten tummat ja kuoppaiset silmänalukset, näyttävät hääkuvissa.

Kasvojen pistoshoidot voivat olla esimerkiksi botuliini– tai täyteainehoitoja sekä näiden yhdistelmiä, PRP- tai mesoterapiahoitoja, mesolankahoitoja tai Skinbooster-toimenpiteitä. Näillä hoidoilla on kullakin oma tehtävänsä. Konsultoimalla voimme auttaa sinua löytämään oikean hoidon. Konsultaatio on maksuton.

Esimerkiksi botuliinihoidolla voidaan saada otsan rypyt ja silmäkulman juonteet siliämään. Botuliinihoito voi auttaa myös laajentuneisiin ihohuokosiin.

Suositut Skinbooster-hoidot ovat vahva suosituksemme hääpäivään valmistautumiseen. Skinbooster-hoidot tekevät ihosta erityisen kosteutetun, heleän ja hehkuvan näköisen. Kuten varmasti tiedätkin, on kosteutettu iho myös perusta koko päivän kestävälle juhlameikille.

Pistoshoidot

Tehokkaat laitehoidot – kuten veitsetön kasvojenkohotus

Laitehoidoista löytyy tehokkaita vaihtoehtoja kasvoille sekä vartalolle. Kirurginen kasvojenkohotus on taatusti yksi parhaista tavoista valmistautua hääpäivään. Anna tilaa itsellesi loistaa upeana ja itsevarmana!

UltraLift™ HIFU -toimenpiteessä korkeatehoista ultraäänienergiaa kohdistetaan ihon kaikkiin kerroksiin sekä ihon alla sijaitsevaan SMAS-kalvorakenteeseen.

Toimenpide soveltuu kulmien ja silmänympärysihon kohottamiseen, keskikasvojen kiinteyttämiseen sekä leukalinjan napakoittamiseen.

UltraLift™ on erinomainen vaihtoehto myös kaulan ja rintakehän ihon kiinteyttämiseen ja tasoittamiseen.

Hoidon lopputulos näkyy aikaisintaan 2–3 kuukauden kuluttua toimenpiteestä, joten veitsetön kasvojenkohotus on vaihtoehto tulevan syksyn tai talven unelmahäihin. Katso HIFU-hoitojemme hinnasto.

Unohda kainalohiki ja ikävä haju myös hääpäivänä

Hääpäivä on jännittävä päivä, vaikka kaikki menisikin kuten on suunniteltu – ja jos totta puhutaan, aina kaikki asiat eivät mene kuten on ajateltu. Elämän tärkeimpänä päivänä stressihiki saattaa vaivata myös niitä, joita normaalisti ei moinen vaivaa.

Täysin ei-kirurginen miraDry-hoito pitää huolen siitä, ettei kainalohiki tai ikävä hienhaju vaivaa hääpäivänä!

miraDry on tunnin pituinen toimenpide, joka tehdään lääkärin vastaanotolla. Hoito perustuu tarkasti ohjatun, turvallisen mikroaaltoenergian käyttöön. Toimenpiteen avulla saavutetaan pysyviä tuloksia. Myös erittäin haastavat tapaukset saadaan pysyvästi kuriin.

Maksuton konsultaatio Helsingissä

Me Cityklinikalla autamme sinua valmistautumaan elämäsi tärkeimpään päivään. Haluamme, että tunnet olosi upeaksi!

Tarjoamme maksuttoman konsultaation Helsingissä sairaanhoitajamme tai esteettisen lääkärimme vastaanotolle.

Varaa oma aikasi soittamalla numeroon 0201 777 288!