MiraDry-hoito

HIKOILU POIS PYSYVÄSTI ILMAN KIRURGIAA

Vuonna 2014 Cityklinikka toi Amerikasta Suomeen uuden, suositun miraDry-hoidon, jonka avulla kainaloiden liikahikoilu voidaan poistaa

  • pysyvästi
  • ilman kirurgiaa
  • ilman toksiineja
  • ilman alumiinia
  • ilman lääkkeitä

Kolmen viime vuoden aikana miraDryn suosio on kasvanut merkittävästi myös Suomessa. Hoito sopii sekä liikahikoilusta (hyperhidroosi) kärsiville että niille, jotka tahtovat päästä eroon kainaloiden normaalista hikoilemisesta. Hoitotuloksia esitellään muun muassa täällä.

Kainaloiden liikahikoilu hoidetaan miraDry-toimenpiteellä.

PYSYVIÄ TULOKSIA ILMAN KIRURGIAA

MiraDry on ensimmäinen ja ainoa Yhdysvaltojen elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) hyväksymä toimenpide, jonka avulla kainaloiden hikoilu voidaan poistaa pysyvin tuloksin. Laitteiston CE-merkintä osoittaa, että toimenpide täyttää myös EU-direktiivien mukaiset turvallisuusvaatimukset.

MiraDry-hoidosta kiinnostuneen kannattaa aloittaa suunnitteluprosessi maksuttomasta konsultaatiosta. Ajan konsultaatioon voi varata puhelimitse numerosta 0201 777 288. Lisätietoja erilaisista hikoilunhoitomuodoista voi pyytää myös yhteydenottolomakkeen avulla.

miraDry kokemuksia

HIKOILU JA MIRADRY — MISTÄ ON KYSYMYS?

MiraDry on tunnin pituinen, ei-kirurginen toimenpide, joka tehdään lääkärin vastaanotolla. Hoito perustuu tarkasti ohjatun, turvallisen mikroaaltoenergian käyttöön. Elimistölle vaaratonta lämpöenergiaa suunnataan kainaloiden alueelle niin, että kainaloiden hikirauhaset menettävät lämmön vaikutuksesta toimintakykynsä. Hoito kohdistuu sekä ekkriini- että apokriinirauhasiin. Tämän vuoksi hikinesteen lisäksi häviää myös hien epämiellyttävä haju. Hoidon jälkeen myös karvankasvu kainaloissa vähenee tai loppuu kokonaan.

hikoilun hoito kainaloiden hikoilu

MiraDry-toimenpiteen avulla saavutetaan pysyviä tuloksia. Myös erittäin haastavat tapaukset saadaan pysyvästi kuriin. Vaikeaa hikoiluongelmaa hoidettaessa toimenpide saatetaan toistaa kolmen kuukauden kuluttua ensimmäisestä miraDry-käsittelystä. Tutkimukset osoittavat, että yhden miraDry-käsittelyn jälkeen hikoilu vähenee keskimäärin 82 prosenttia. Useimmissa tapauksissa yksi miraDry-toimenpide riittää.

MiraDry liikahikoilu

NOPEA HOITO, EI PITKÄÄ TOIPILASAIKAA

MiraDry ei vaadi toipumisaikaa. Hoidon jälkeen potilas voi palata välittömästi takaisin jokapäiväisten aktiviteettiensa ja harrastustensa pariin. Urheilun voi aloittaa muutaman päivän kuluttua hoidosta. Hoidon jälkeen esiintyy joskus pientä turvotusta ja kipua hoitoalueella. Mahdolliset kivut ja turvotus häviävät muutaman viikon kuluessa. Kainaloalueen tuntomuutoksia esiintyy joillakin potilailla. Ne häviävät vähitellen viikkojen kuluessa.

Muut hoitomuodot, kuten antiperspiratit ja botuliinipistokset, ovat väliaikaisia ratkaisuja liikahikoiluun, ja niiden toiminta perustuu hikirauhasten väliaikaiseen rauhoittamiseen tai lamaannuttamiseen. MiraDry sen sijaan tarjoaa pysyvän ratkaisun hikoiluongelmaan. MiraDry-hoitoa ei tarvitse uusia. Siksi se on ylivertainen muihin ei-kirurgisiin hoitomuotoihin verrattuna. (Cityklinikan sertifioitu miraDry-lääkäri)

Piotr Sikorski toi miraDry-hoidon Suomeen.

Lääkäri Piotr Sikorski toi miraDry-toimenpiteen Suomeen vuonna 2014.

82 % VÄHEMMÄN HIKEÄ —

90-PROSENTTINEN POTILASTYYTYVÄISYYS

MiraDry-hoito perustuu kainaloiden hikirauhasten pysyvään hajottamiseen. Keho ei tuota uusia hikirauhasia, joten hoidon tulokset ovat pysyviä ja merkityksellisiä. (Li, Gang et al. 2009. Antigen Expression of Human Eccrine Sweat Glands. )

Uusin kliininen tutkimus osoittaa, että hikoilu vähenee miraDry-potilailla vähintään 82 prosenttia (H. Chin-Ho Hong, MD, Mark Lupin, MD et al; Dermatol Surgery 2012; 38:728-735).

Kuten kaikissa toimenpiteissä, myös miraDry-hoidossa tulokset ovat yksilöllisiä. Yksilöllisten erojen takia tulokset vaihtelevat jonkin verran potilaiden kesken.

90 prosenttia potilaista huomaa merkittävän eron entiseen verrattuna. Hikoilu ja hien määrä vähenevät dramaattisesti, uusimman kliinisen tutkimuksen mukaan keskimäärin 82 prosenttia.

MIKSI MIRADRY?

• miraDry on FDA*:n hyväksymä hoitomuoto
• toimenpiteen lopputulokset ovat pysyviä
• miraDry on ei-kirurginen, ei-invasiivinen hoito
• toimenpiteen turvallisuusnäyttö on vahva ja selkeä
• hoito ei perustu toksiinien käyttöön
• yhdeksän potilasta kymmenestä on ollut hoitoon erittäin tyytyväinen
• toimenpide ei vaadi toipumisaikaa

*)FDA (Food and Drug Administration) on Yhdysvaltojen lääke- ja elintarvikevirasto.

NÄIN ALKUUN

Varaa aika maksuttomaan liikahikoilukonsultaatioon nyt.

hikoilun hoito