Suonikohjut pois helposti ja turvallisesti

Suonikohjut vaikuttavat itsetuntoon ja pukeutumiseen — esimerkiksi kesämekot saattavat jäädä kaappiin ainoastaan siksi, että suonikohjut vaivaavat. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat hoitokeinot suonikohjujen nujertamiseen.

Mikä aiheuttaa suonikohjuja?

Tämä varsin yleinen vaiva johtuu jalkojen pintalaskimoiden vajaatoiminnasta. Heikentynyt verenkierto aiheuttaa painetta laskimosuonissa, jonka seurauksena suoneen ilmestyy pullistumia. Paineen lisääntyessä suoni turpoaa, ja suonen pienet sivuhaarat laajentuvat. Tämä näkyy jaloissa hieman kohonneina, kiemurtelevina pintaverisuonina. Suonikohju on siis laajentunut pintalaskimo.

Suonikohjujen hoito – laserhoito ja vaahtoruiskutus

Pinnallisiin suonikohjuihin voi tulla paikallinen verihyytymä eli veritulppa, jonka vuoksi vaivan hoitaminen kannattaa esteettisten syiden lisäksi myös terveydellisistä syistä.

Suonikohjuja tutkitaan verisuonikirurgin vastaanotolla. Meillä Cityklinikalla sinut vastaanottaa lääkäri Nikita Karpov. Hän arvioi jalkojen tilanteen ja tutkii jalat tarvittaessa ultraäänilaitteella.

Ultraäänilaite on ainoa keino, jolla voidaan todentaa myös säären sisäiset suonikohjut.

Verisuonikirurgin konsultaation jälkeen ongelma voidaan hoitaa siihen sopivalla tavalla. Suonikohjujen hoitoon sopivat laserhoito ja vaahtoruiskutus tai näiden yhdistelmä.

Suonikohjujen hoito

Suonikohjujen laserhoito

Laserhoito on tehokas tapa poistaa suonikohjuja. Cityklinikan Fotona-laserlaitteet ovat markkinoiden laadukkaimmat ja kehittyneimmät – paremmat kuin tavallisissa sairaaloissa käytetyt.

Laserhoidosta paraneminen on nopeaa, ja hoito vaatii työstä riippuen maksimissaan vain muutaman päivän sairasloman.

Lue lisää laserhoidosta

Suonikohjut

Suonikohjujen vaahtoruiskutus

Vaahtoruiskutus tai vaahtohoito on erinomainen tapa poistaa suonikohjuja. Vaahtohoidossa viallisiin laskimoihin ruiskutetaan vaahtoa, joka kutistaa laskimot. Toimenpiteen jälkeen vialliset laskimot kuihtuvat eivätkä vaivaa enää.

Lue lisää vaahtohoidoista

Mitä suonikohjujen hoito maksaa?

Pienet, pinnalliset suonikohjut hoidetaan vaahdolla alk. 490 €. Suuremmat suonikohjut hoidetaan laserilla + vaahdolla alk. 1690 €.

Suonikohjujen hoidon hinta riippuu ongelman laajuudesta. Henkilökohtainen hoidon tarve ja näin ollen myös hinta määräytyy konsultaatiossa. Varaathan ensin siis konsultaatioajan.

Suonikohjujen hoito

Tervetuloa suonikohjujen laser- ja vaahtohoitoihin erikoistuneen lääkärin konsultaatioon

Tervetuloa konsultaatioon Cityklinikalle! Lääkärimme Nikita Karpov on erikoistunut suonikohjujen laser- ja vaahtohoitoon.

Lääkäri Nikitan suonikohjuhoitojen ensimmäisellä vastaanottokäynnillä selvitetään, onko ultraäänitutkimukselle tarvetta. Ilman ultraäänitutkimusta vastaanottokäynti on veloitukseton ja tutkimuksen kanssa hinta on 150 €.

Konsultaatio ei vielä sido jatkotoimenpiteisiin. Konsultaatio- tai toimenpideajan voit varata puhelimitse tai netissä.

0201 777 288 (Helsinki)