Harkitsetko rintaleikkausta?🍒

Rintojen suurennuksen paranemisprosessi kestää noin 3-4 viikkoa. Töihin pääsee pääsääntöisesti noin 1 viikon kuluttua ja sitten voi yleensä jo osallistua myös sosiaaliseen elämään.

Kevät ja kesä on loistavaa aikaa rintaleikkaukselle. Muista kuitenkin aurinkokausina suojata arpi 6-12 kuukauden ajan ja käyttää vähintään 30 aurinkosuojakerrointa tai teipata arpien päälle.

On tärkeää välttää rasittavaa toimintaa, joka nostaa sykettäsi ja verenpainettasi ensimmäisten viikkojen aikana leikkauksen jälkeen, mutta noin kuukauden kuluttua voit harrastaa kevyempää toimintaa.

Esimerkki rintaleikkauksesta Motiva® Round Full 400 cc -implanteilla plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim tekemänä.

Esimerkki rintaleikkauksesta Motiva® Round Full 400 cc -implanteilla plastiikkakirurgimme Riikka Veltheim tekemänä.

Markkinoiden edullisin hinta

Cityklinikalla sinut vastaanottaa arvostettu, pitkän linjan ammattilainen Riikka Veltheim.

Tällä hetkellä rintaleikkaushintamme on markkinoiden edullisin, alkaen 4990 €. Tarjoamme myös ilmaisen implanttisovituksen sairaanhoitajan vastaanotolla sekä maksuttomat 3D-kuvat.

Suoritamme leikkaukset Suomessa, Helsingissä.

Ilmainen implanttisovitus & maksuttomat 3D-kuvat

Leikkausta suunniteltaessa meillä on mahdollisuus näyttää toimenpiteen lopputulos kolmiulotteisena kuvana. Tällä tavoin sekä kirurgi että asiakas pääsevät helposti yhteisymmärrykseen siitä, millaiseen lopputulokseen pyritään.

Sinulla on myös mahdollisuus lähettää kotoa käsin rintakuvat ennen konsultaatiota 3D–simulaatiota varten. 3D-mallinnuksen avulla näet, miltä uudet rintasi voivat näyttää.

Ammattilaisemme kertoo sinulle myös implanttivaihtoehdoista ja leikkauksen kulusta sekä jälkihoidosta ja mahdollisista haitoista. Pääset kokeilemaan implanttikokoja suosikkivaatteidesi kanssa.

Konsultaatio on rintaleikkauksen ensimmäinen askel

Sairaanhoitajan implanttisovitus on maksuton. Plastiikkakirurgimme Riikan konsultaatio maksaa 100  €. Konsultaatio ei sido sinua vielä mihinkään.

Varaa aikasi soittamalla numerosta 0201 777 288!