Profhilo vaiko sittenkin Innea Aqua?

Miten skinbooster -/mesoterapiahoidoissamme käyttämämme Innea Aqua eroaa hittituote Profhilosta ja onko se kenties edeltäjäänsä jopa parempi? Meidän mielestämme kyllä. Miksi? Kerromme lisää hoitojen eroavaisuuksista alempana.

INNEA AQUA:n hyaluronibiorevitalisoiva geeli on yksi edistyneimmistä ja tehokkaimmista tuotteista ihon biostimulaation ja bioregeneraation alalla.

Kuten Profhilo, Innea Aqua stimuloi ihoa luonnollisesti tuottamaan kollageenia ja elastiinia, lisäämään joustavuutta ja vähentämään ikääntymisestä johtuvaa ihokudoksen löystymistä.

Innea Aqua vs. Profhilo

INNEA AQUA sekä Profhilo ovat ihoon melko pinnallisesti injektoitava geelejä, jotka sisältävät suurimpana ainesosanaan kevyessä muodossa olevaa puhdasta hyaluronihappoa (HA). Innea Aquan hyaluronihappopitoituus on yksi markkinoiden korkeimmista hyaluronihappopitoisuuksista.

Toisin kuin Profhilossa, INNEA AQUA sisältää hyaluronihapon lisäksi myös  trehaloosisokeria, taaten valmisteelle äärimmäisen pitkäkestoisesti kosteuttavan vaikutuksen sekä hapettumisenesto-ominaisuuden.

Trehaloosisokerin avulla aine siis myös pysyy käsitellyllä kohdalla pidempään ja tämän vuoksi Innea Aquan hoitotuloksen vaikutus on pidempi, kuin markkinakilpailija Profhilolla.

Innea Aquaa voidaan käyttää erityisen kosteusköyhälle iholle, kun intensiivistä kosteuttavaa vaikutusta toivotaan ihon kunnon parantamiseksi. Mutta lisäksi se soveltuu kuitenkin myös aivan kaikille, jotka haluavat lisätä ihoon kosteutuksen lisäksi kiinteytystä, värin tasaisuutta, vaalentaa arpia, häivyttää laajentuneita ihohuokosia sekä ennaltaehkäistä ja poistaa ikääntymisen merkkejä, kuten ryppyjä ja juonteita. Hoidolla on myös hienovaraisesti sekä luonnollisesti kohottava vaikutus, joka palauttaa takaisin nuoruuden kimmoista liftiä.

Innea Aqua — käytön hyödyt:

-Parantaa ihon rakennetta ja sävyä sekä korjaa ihon erilaisia vaurioita, kuten arpia sekä auringon ja ympäristön aiheuttamia ihomuutoksia
-Vähentää juonteita ja ryppyjä sekä muita näkyviä ikääntymisen merkkejä
-Hoito on hellävarainen ja tehokas, kivuton, ei-kirurginen menetelmä
-Nuorentaa ja palauttaa ikääntyvän ja veltostuneen ihon kiinteyttä. Hoito kohottaa kevyesti.
-Ikään liittyvien ihomuutosten hoito: Mukaan lukien ihon marraskesikerroksen kuivuminen, heikentynyt sävy ja kimmoisuus, ryppyjen muodostuminen.
-Todistetut ominaisuudet kasvojen arpeutumisessa ja haavojen paranemisessa.
-Ihon korjausprosessien nopeuttaminen: Pinnallisista vammoista johtuvien arpien hoito
-Vaikuttaa korjaavasti ihon fysiologiseen ikääntymiseen, jonka vaikutuksia ovat ylemmän kerroksen vauriot (karheus ja ihon hehkun heikkeneminen) ja dermiksen elastisten kuitujen muutokset ihokudoksen korjausprosessissa,
-Hoito korjaa ja häivyttää arpia, arpeutuminen johtaa pinnallisiin traumoihin (aknearvet ja vesirokko).
-Voidaan tehdä myös osana yhdistelmähoitona yhdessä kemiallisen kuorinnan, laserhoidon, radiofrekvenssihoidon (Fractora™) sekä muiden ihokerrosta hoitavien esteettisten toimenpiteiden kanssa.

Innea Aqua — turvallisuus ja tehokkuus

INNEA AQUA:lla tehdyn systeemisen dermoregeneraation esteettinen vaikutus näkyy heti ensimmäisestä hoidosta lähtien intensiivisenä, kosteuttavana ja kireänä, vaikka todellinen regeneroiva vaikutus alkaa näkyä muutaman viikon kuluttua. Histologisella tasolla näkyvät merkittävät parannukset ovat ilmeisiä ensimmäisen INNEA AQUA -injektiohoidon jälkeen.

Innea Aqua — tulokset

-Lisää fibroblastien määrää
-Kollageenikuitujen lisääntyminen
-Hyvin siedetty hoito
-Erinomainen kliininen teho potilaiden arvioinnin perusteella
-Ei komplikaatioita tai ei-toivottuja vaikutuksia
-Histologisten vaurioiden puuttuminen
-Todistetut ominaisuudet kasvojen arpien ja haavojen paranemisessa

Innea Aqua — suositukset parhaaseen hoitotulokseen

Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tehtäväksi keskimäärin 3 hoitoa noin 3 viikon-kuukauden etäisyydellä toisistaan, riippuen potilaan ihon tilasta ja sen foto-/krono-ikääntymisasteesta.

Ylläpitohoito voidaan tarvittaessa tehdä noin 3-6 kuukauden kuluttua edellisestä hoidosta — ihon tarpeen mukaan.

Innea Aqua  — päätelmät

-Laatupuhtain hyaluronihappo Shiseido Laboratoriesilta.
-Markkinoiden ensimmäinen injektoitava tuote, jossa on 1 % Trehaloosisokeria.
-Ihanteellinen hoitotulos saavutetaan tehokkaalla määrällä INNEAa on vain 2 ml.
-Helppokäyttöinen INNEA-annostus on steriili isotoninen intradermaalinen geeli.
-Hyaluronihappopitoisuuden optimaalinen molekyylipaino 1,4 Mda (25 mg/ml)
-Valmistettu Euroopan sisällä Italiassa, takana CE-merkki sekä vankka tieteellinen tutkimus. Tämän ansiosta INNEA AQUA on yksi edistyneimmistä ja tehokkaimmista tuotteista ihon biostimulaation ja bioregeneraation alalla.

Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Cityklinikalla myymme Innea Aqua -hoitoa skinbooster-hoitonimikkeen alla. Tutustu hintoihimme täällä sekä varaa oma hoitoaikasi jo tänään numerosta 0201 777 288!

Kuva 1: Innea-teknologian takana oleva INNEA Fisiolhogy -tutkimusohjelma on kehitetty takaamaan ammattilaisille ja potilaille sopivin hoitovaihtoehto erilaisiin ihosairauksiin.