Nyt voit saavuttaa unelmiesi lopputuloksen kätevästi yhdellä hoitokerralla! Ilmoitimme jo aiemmin uutuudesta nimeltä HAEQUEO Sumia, joka saapui valikoimiimme syksyllä 2022.

Tässä artikkelissa kerromme, kenelle Sumia-täyteainehoito sopii ja mikä tekee tästä uutuudesta spesiaalin.

Miksi valita HAEQUEO Sumia?

HAEQUEO-täyteaineperhe on asiakkaidemme valinta monestakin syystä. Kyseessä on hyaluronihappopohjainen, italialainen valmiste, joka syntyi yli kahden vuoden testauksen sekä tutkimusten tuloksena yli kymmenen vuotta sitten. Näillä täyteaineilla on mahdollista saavuttaa optimaaliset ja pitkäkestoiset hoitotulokset.

Valmisteesta ainutlaatuisen tekee sen innovatiivinen tuotantometodi. The Permeance™ mahdollistaa tuotteen self levelling -ominaisuuden, joka mahdollistaa geelin leviämisen ihon kaikkiin välikerroksiin sekä tunkeutumisen pistoskohtaa ympäröiviin alueisiin, säilyttäen silti itsessään koossapitävyyden sekä pitkäkestoisuuden. Näin ei kaikkien täyteainevalmisteiden kohdalla ole.

HAEQUEO Sumia eroaa muista suurempikokoisella ruiskullaan

Useimmat täyteainehoidot tehdään ruiskulla, jonka koko on 1 ml. Tämän uutuustäyteainehoidon ruisku on aiempaa suurikokoisempi – 1,5 ml. Suurikokoisempi ruisku mahdollistaa kasvojen käsittelemisen laajemmalta alueelta sopivaan hintaan.

Cityklinikan Full Face -täyteainehoito tehdään tällä täyteaineella. Yhdellä ruiskulla voidaan käsitellä koko kasvot hintaan 379 €.

Mikäli toiveena on saavuttaa Full Face -täyteainehoidolla runsaasti täyteläisemmät piirteet, suosittelemme ostamaan lisäruiskun (+279 €). Lisäruiskun kanssa kasvoihin voidaan viedä yhteensä 3 ml täyteainetta hintaan 658 €.

Tämä on huomattavasti edullisempaa kuin esimerkiksi JUVÉDERM®-täyteaineella tehty täyteainehoito samalla millimäärällä. HAEQUEO käyttää samaa raaka-ainetehdasta kuin JUVÉDERM®.

Kenelle HAEQUEO Sumia sopii?

HAEQUEO-tuoteperheessä on kolme erilaista täyteainehoitoa: Precishion, Extra ja Sumia. Käydään nämä läpi yhdessä.

HAEQUEO Precishion

Sopiva valinta pienempien yksityiskohtien muotoiluun. Sopii erinomaisesti huultentäyttöön. Ruiskun koko 1 ml.

HAEQUEO Extra

Loistava vaihtoehto piirteiden kohottamiseen. Sopii leuan, poskipäiden ja nenän muotoiluun sekä syvien juonteiden täyttöön. Ruiskun koko 1 ml.

HAEQUEO Sumia

Erinomainen valinta kasvojen piirteiden kokonaisvaltaiseen kohottamiseen ja muokkaukseen — etenkin poskipäiden sekä leuan muotoiluun, korostamiseen ja täyteläistämiseen. Ruiskun koko 1,5 ml.

HAEQUEO Sumia -kombohoidot

Full Face -täyteainehoidon lisäksi valikoimistamme löytyy kaksi kombohoitoa. Kombohoito ja tuplakombohoito yhdistävät kätevästi HAEQUEO Sumia -täyteainehoidon sekä esteettisen botuliinihoidon.

Kombohoito sisältää yhden täyteainehoidon ja yhden alueen botuliinihoidon, kun taas tuplakombohoito sisältää kaksi täyteainehoitoa ja kahden alueen botuliinihoidon.

Kombohoitokampanjaan kuuluva botuliinihoito on aina esteettinen, yhden tai kahden alueen botox-hoito. Yksi alue tarkoittaa esimerkisi otsan vaakarypyt, sibeliusjuonne tai silmäkulmat.

Kombohoidot tehdään aina yhdellä hoitokerralla yhdelle henkilölle. Kombohoitojen ansiosta voit säästää aikaa ja rahaa.

Kenelle täyteainehoito sopii?

Täyteainehoidot sopivat kaikille täysi-ikäisille naisille ja miehille. Täyteainehoito sopii tilanteisiin, joissa halutaan siloittaa ryppyjä tai juonteita, muotoilla tai korostaa tiettyä piirrettä tai silloin, kun halutaan ennaltaehkäistä ikääntymismerkkien syntymistä.

Kenelle täyteainehoito ei sovi?

Täyteainehoidolle on olemassa muutamia vasta-aiheita. Täyteainehoito ei sovi, jos sinulla on jokin seuraavista:

  • immunologinen sairaus
  • maksan tai munuaisten vajaatoiminta
  • käytössä verenohennuslääkkeet
  • muu ihosairaus hoidettavalla alueella

Myös reuma tai vaikea diabetes voi olla este täyteainehoidolle, joten keskustelethan lääkärin kanssa ennen hoitoon tulemista.

Maksuton konsultaatio Cityklinikalla

Cityklinikalla teemme täyteainehoitoja päivittäin. Meillä HAEQUEO Sumia -täyteainehoitoja tekevät sairaanhoitajat sekä lääkärit.

Tarjoamme sinulle maksuttoman konsultaation, mikäli haluat vielä päästä juttelemaan ammattilaisen kanssa ennen täyteainehoitoon tulemista. Jos et ole käynyt täyteainehoidossa aikaisemmin, suosittelemme lämpimästi konsultaatiota klinikallamme. Varaa aikasi numerosta 0201 777 288.